streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Love is in the air..
Ξεχυλώνει και από τη γέννατο μουνι διακρίνει αν ο πουτσος εχει διαφορετικο ιδιοκτητη? Δηλαδη ειναι το ιδιο να εχεις φαει 50 πουτσους απο τον ιδιο γκομενο με το να φας 50 διαφορετικους πουτσους?
ο γυναικιο πολπος 30 μερες μετα τον τοκετο επανερχεται παλι σε κονονηκες διαστασεις ο δε οργανησμος (ορμονολογηκα) μετα απο 6 μηνες περειπουΞεχυλώνει και από τη γέννα
Ξεχυλώνει και από τη γέννα
= εύκολος τοκετός
ΠΑΝΤΑ ........... για τι γινεται τομη για να βγει πιο ευκολα το παιδιΤην ράβουν μετά όμως.
ΠΑΝΤΑ ........... για τι γινεται τομη για να βγει πιο ευκολα το παιδι
Είναι το ΙΔΙΟ πριν και μετά? Τι ράβουν? Γίνε πιο σαφής.Την ράβουν μετά όμως.
Είναι το ΙΔΙΟ πριν και μετά? Τι ράβουν? Γίνε πιο σαφής.
Καλυτερα να μην μαθεις φιλε, θα αηδιασεις για παντα :S :S :S :S
Οσοι (αδαεις) παντως πιστευουν οτι το μουνι ξεχειλωνει απο τα πολλα φυστικια, ας μας απαντησουν και στο εξης δυσκολο ερωτημα:
Μηπως τελικα ο μπουτσος τους μικραινει απο τα πολλα γαμησια; Και πιστευουν το αντιθετο;
Καλυτερα να μην μαθεις φιλε, θα αηδιασεις για παντα :S :S :S :S
έχεις πολύ δρόμο ακόμα .......... πρώτα πρέπει να κάτσεις ....... ....τα υπόλοιπα στην πορεία έρχονταο μόνα τουςΙδέα δεν έχω. Αλλά μιας έχω ακούσει περιπτώσεις που τις παραέραψαν και μετά δεν ευχαριστιόντουσαν σεξ, υποθέτω πως όχι, δε θα είναι ίδιο.
έχεις πολύ δρόμο ακόμα .......... πρώτα πρέπει να κάτσεις ....... ....τα υπόλοιπα στην πορεία έρχονταο μόνα τους
ξεκινα σιγά σιγά αποΤα καλά της αγαμίας|!
Οτι και να ραψουν, αμα ερθει ο αραπης, τα σκιζει ΟΛΑ !!!Ιδέα δεν έχω. Αλλά μιας έχω ακούσει περιπτώσεις που τις παραέραψαν και μετά δεν ευχαριστιόντουσαν σεξ, υποθέτω πως όχι, δε θα είναι ίδιο.