Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα του φερω μια Ελβετιδα οταν γυρισω  :rockon:
πρεπει να μας ορισεις τι ελβετιδα θα του φερεις και απο πιο καντονι
απο τον νοτο;;;
ιταλοφωνη
απο την δυση;;;
γαλλοφωνη
η απλα μια γερμανοφωνη;;;;
δωσε πληροφοριες συγκεκριμενες οχι πεταμε ενα <ελβετιδα> και καθαρισαμε  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πρεπει να μας ορισεις τι ελβετιδα θα του φερεις και απο πιο καντονι
απο τον νοτο;;;
ιταλοφωνη
απο την δυση;;;
γαλλοφωνη
η απλα μια γερμανοφωνη;;;;
δωσε πληροφοριες συγκεκριμενες οχι πεταμε ενα <ελβετιδα> και καθαρισαμε  :grin:
Ζερματ θα παω,θα του φερω 2-3 να διαλεξει. :cheesy:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Οι περισσοτερες γυναικες στον κοσμο ετσι ειναι.Οι πολωνεζες ομως ειναι απιστευτα καυλιαρες και πρεπει να εισαι μεγαλος γαμιας για να μην στα φορεσει.Αλλα ειναι μπουμερανγκ,γιατι κολανε και ειναι απιστευτα δυσκολο να τις ξεφορτωθεις. :rockon:

master7 ίσως επειδή πέρασαν και πολλά σαν λαός γενικά...με Γερμανικές κατοχές με κομμουνισμό με την ψευτο-χρεωκοπία του 1981 επί Γιαρουζέλσκι...με την είσοδο των πολυεθνικών επί Βαλέσα το 90 και μεροκάματα της πείνας....με την ψευτο-ανάπτυξη που υπάρχει τώρα και εκεί με δάνεια που δίνονται αφειδώς..δεν ξέρω...πάντως την κακία των Πολωνέζων δεν την έχει καμία άλλη γυναικεια εθνικότητα...αλλά χαίρομαι που παραδέχεσαι ότι σαν γυναίκες είναι θεόμουνα...πηδιόμουνα με μία 1.82..που να την κάνεις καλά στο κρεβάτι ρε φίλε..είχε και κάτι μπλε ματάρες...σε κοίταζαν και χαμήλωνες το βλέμμα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο πρόσωπο δε λένε τίποτα οι Πολωνέζες.Στο σώμα ναι γαμάνε.Εχουν και γεμάτους κώλους και απίστευτα μεγάλα βυζιά ίσως τα μεγαλύτερα στις Σλάβες(αν δεν είναι οι Τσέχες είναι αυτές).Αλλά με τίποτα δεν έχουν τα μοντελικά πρόσωπα των Τσέχων(σμιλεμένα).Είναι γιατί οι Τσέχες έχουν κελτική μίξη.
Τέλος πάντων αν έχεις λεφτά είναι πολύ καλά στην Πολωνία.Εγώ πάω εκεί τα Σαββατοκύριακα σχεδόν κάθε φορά και σε άλλη.Φάσεις στα κλαμπ απίστευτες.Το μόνο είναι οτι έχουν συνήθως πολλούς γκόμενους και ενώ με τον έναν πάνε τζάμπα(αυτόν που θέλουν να παντρευτούν),τον άλλον τον μαδάνε(το σπόνσορα).Μπορεί όμως και να πάνε μόνο για σεξ γιατί έχουν καύλες.Για αυτό τα τρία αυτά πρόσωπα(σπόνσορας,γαμιάς,γαμπρός) έχουν τελείως διαφορετική γνώμη για τις ίδιες ακριβώς γκόμενες.
Σε ηλικία 28-35 σε παίρνει να παραστήσεις το γαμπρό μετά δε σε παίρνει.Επίσης οι Πολωνοί έχουν βελτιωθεί πολύ τελευταία πάρα πολλοί είναι γυμνασμένοι και ντύνονται αρκετά καλύτερα.Απλώς είναι άσχημοι σα λαός.Τα κλαμπ της Πολωνίας δεν τα έχει η Ουκρανία με τίποτα.Γίνεται του μουνιού το πανηγύρι γκόμενες διψασμένες για βότκα,λεφτά και πούτσο.Μερικοί Πολωνοί που έρχονται από το εξωτερικό έχουν λεφτά και χώνουν οι πιο πολλοί όμως δεν μπορούν να ανταποκριθούν.Γενικά οι Σλάβες είναι ακόρεστες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνέζες είναι μακράν οι ωραιότερες γυναίκες παγκοσμίως...με δευτερες τις Ιταλιδες...μπορεί δλδ να δεις Ρωσίδα και να σου φύγει το καφάσι....αλλά άλλο εντυπωσιακό και άλλο όμορφο στο σύνολο...μην τα μπερδεύουμε...

τα 2 κύρια ελαττώματά τους είναι ότι σαν γυναίκες επειδή ξέρουνε ότι μετράνε είναι δυσκολο να μείνουν πιστές ειδικά αν το "κέρατο" πέσει με καλό γαμιά...λόγω επαγγέλματος έχω γνωρίσει απίστευτες Πολωνέζες...τις βλέπεις και σου πέφτει το σαγόνι...μόνο που εδώ έρχεται το δεύτερο ελάττωμα...είναι κατάμαυρες στην ψυχή και αρχικουτσομπούλες...δεν ξέρω που οφείλεται αυτό...θα μου πεις ρε μεγάλε οι Ελλεινίδες τι είναι?και όμως βγάζουνε απίστευτη κακία και επιθετικότητα όταν δεν κάνεις τα θελήματά τους....έχω περάσει απίστευτες στιγμές με Πολωνεζες αλλά δεν τις συστήνω για συζύγους με τίποτα...αυτά...

Ωραίες δεν τις λες με τίποτα.Εχουν μεγάλες μύτες,μεγάλα απλοικά πρόσωπα και στρογγυλά.Επίσης αραιά μαλλιά και πολύ μέτρια δόντια.Τις σώζει οτι είναι θερμές και χαμογελάνε.Είναι πολύ σπάνιο να δεις ωραία Πολωνέζα.Το σώμα όμως αντισταθμίζει και με το παραπάνω ειδικά οι κολοσσιαίες σλαβικές ποδάρες.
Είναι ανοιχτές συνέχεια στην προσέγγιση για αυτό και δίνουν την εντύπωση οτι φλερτάρουν συνέχεια.Ψάχνουν συνέχεια για κάτι καλύτερο και για αυτό συχνά είναι άπιστες.
Γενικά στα κλαμπ έρχονται και παντρεμένες που βρίσκουν την ευκαιρία και είναι μάλιστα από τις πιο εύκολες.Γενικά θέλουν συνέχεια να γλεντάνε έτσι είναι οι Σλάβες.Επίσης χορεύουν πολύ ερωτικά ο κανονικός χορός της Πολωνέζας είναι χορός στριπτιζέζ για τα ελληνικά δεδομένα.Αυτό παρασύρει πολλούς άντρες ειδικά μεσογειακής προέλευσης που νομίζουν οτι τους γουστάρουν επειδή χορεύουν έτσι μαζί τους(ενώ χορεύουν με όλους έτσι).

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ωραίες δεν τις λες με τίποτα.Εχουν μεγάλες μύτες,μεγάλα απλοικά πρόσωπα και στρογγυλά.Επίσης αραιά μαλλιά και πολύ μέτρια δόντια.Τις σώζει οτι είναι θερμές και χαμογελάνε.Είναι πολύ σπάνιο να δεις ωραία Πολωνέζα.Το σώμα όμως αντισταθμίζει και με το παραπάνω ειδικά οι κολοσσιαίες σλαβικές ποδάρες.
Είναι ανοιχτές συνέχεια στην προσέγγιση για αυτό και δίνουν την εντύπωση οτι φλερτάρουν συνέχεια.Ψάχνουν συνέχεια για κάτι καλύτερο και για αυτό συχνά είναι άπιστες.
Γενικά στα κλαμπ έρχονται και παντρεμένες που βρίσκουν την ευκαιρία και είναι μάλιστα από τις πιο εύκολες.Γενικά θέλουν συνέχεια να γλεντάνε έτσι είναι οι Σλάβες.Επίσης χορεύουν πολύ ερωτικά ο κανονικός χορός της Πολωνέζας είναι χορός στριπτιζέζ για τα ελληνικά δεδομένα.Αυτό παρασύρει πολλούς άντρες ειδικά μεσογειακής προέλευσης που νομίζουν οτι τους γουστάρουν επειδή χορεύουν έτσι μαζί τους(ενώ χορεύουν με όλους έτσι).

Σέβομαι τα ποσταρίσματα σου και τις πληροφορίες που δίνεις αλλά διαφωνώ μαζί σου...οι πιο πολλές Πολωνέζες που έχω γνωρίσει ειδικά από Gdansk ήταν απίστευτα τούμπανα..τώρα εντάξει ο τύπος της Πολωνέζας που περιγράφεις με αραιά δόντια κτλ κτλ ίσως να παίζει προς Rzeszow αλλά Gdansk και Warsaw είναι  :-*

επίσης γράφεις ότι οι Πολωνοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν....πως εξηγείς όμως την τεράστια άνοδο του τουρισμού από Πολωνία ειδικά σε μεσογειακές χώρες Ευρώπης και Αφρικής?σε πληροφορώ έχω γνωρίσει πολλούς αρχιτέκτονες γιατρούς δικηγορους κτλ κτλ με τα iphone τους τα samsung τους που κάθε άλλο παρά για φτωχαδάκια μοιάζανε..με έναν μάλιστα μόλις άκουσε για 100.000 ευρώ για σπίτι στη Ρόδο να θέλει να αγοράσει άμεσα...όταν δε άκουσε για 78% ιδιοκατοίκηση των Ελλήνων σε normal σπίτια και όχι ποντικότρυπες να του πέφτει το σαγόνι....

δεν θέλω να ποστάρω φώτο τις κρατάω για μένα έχω νταραβεριστεί και με μαμάδες Πολωνές χωρισμένες και μη που είμαι σίγουρος ότι θα κάβλωνες απίστευτα...δεν συζητάω για ηλικίες 18-25 είναι οι top γυναίκες για μένα...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Αν υπάρχει κανεις που έχει το τηλ της κλαούντια (Γραφειο με πολωνέζες παρακαλώ να μου το στείλει γιατι το έχω χάσει).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σέβομαι τα ποσταρίσματα σου και τις πληροφορίες που δίνεις αλλά διαφωνώ μαζί σου...οι πιο πολλές Πολωνέζες που έχω γνωρίσει ειδικά από Gdansk ήταν απίστευτα τούμπανα..τώρα εντάξει ο τύπος της Πολωνέζας που περιγράφεις με αραιά δόντια κτλ κτλ ίσως να παίζει προς Rzeszow αλλά Gdansk και Warsaw είναι  :-*

επίσης γράφεις ότι οι Πολωνοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν....πως εξηγείς όμως την τεράστια άνοδο του τουρισμού από Πολωνία ειδικά σε μεσογειακές χώρες Ευρώπης και Αφρικής?σε πληροφορώ έχω γνωρίσει πολλούς αρχιτέκτονες γιατρούς δικηγορους κτλ κτλ με τα iphone τους τα samsung τους που κάθε άλλο παρά για φτωχαδάκια μοιάζανε..με έναν μάλιστα μόλις άκουσε για 100.000 ευρώ για σπίτι στη Ρόδο να θέλει να αγοράσει άμεσα...όταν δε άκουσε για 78% ιδιοκατοίκηση των Ελλήνων σε normal σπίτια και όχι ποντικότρυπες να του πέφτει το σαγόνι....

δεν θέλω να ποστάρω φώτο τις κρατάω για μένα έχω νταραβεριστεί και με μαμάδες Πολωνές χωρισμένες και μη που είμαι σίγουρος ότι θα κάβλωνες απίστευτα...δεν συζητάω για ηλικίες 18-25 είναι οι top γυναίκες για μένα...

Εχω πάει στις περισσότερες πόλεις της Πολωνίας.Εξαιρώ Κράκωβ,Βαρσοβία γιατί εκεί είναι γαμώ τα μουνιά.Είναι όμως και οι πιο δύσκολες.Αν πας στα κλαμπ ένα 70% τουλάχιστον θεωρείται μπουγατσόφατσες με τα ελληνικά δεδομένα.(βλάχικη,χωριάτικη φάτσα).Ενα 50% όμως έχει φοβερές ποδάρες,κωλάρες κτλ οπότε δε δίνεις σημασία στο πρόσωπο.Οποιος πάει Πολωνία και κοιτάζει τα πρόσωπα είναι μαλάκας.

Γενικά είναι παράδεισος,όποιος δεν έχει πάει σε πολωνικό κλαμπ απλά δεν μπορεί να διαννοηθεί τι παίζει.Είναι μαγεία άλλο πράγμα.Την τελευταία φορά χούφτωνα δύο μαζί με το χέρι στον κώλο κάτω από τα εσώρουχα.Σηκωνώμουνα και καμάκωνα άλλες ήταν τόσο ελεύθερα μόνο στις σλαβικές χώρες το ζεις αυτό.Το κακό είναι οτι τώρα στα δυτικά σύνορα πλακώνουνε πολλοί Γερμανοί να γαμήσουνε και αυτό δημιουργεί εντάσεις με τους Πολωνούς ειδικά αν νομίσουν οτι είσαι Γερμανός ή Τούρκος.

Οι Πολωνοί που δουλεύουν Αγγλία,Γερμανία έχουν όντως λεφτά,οι γυναίκες τους όμως πίσω στην Πολωνία πηδιούνται με άλλους και αυτοί πηδάνε άλλες.Γενικά τα διασλαβικά γαμήσια έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.Ο Βαλκάνιος τσομπάνης είναι πραγματική φιγούρα στις εύφορες πολωνικές πεδιάδες.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εχω πάει στις περισσότερες πόλεις της Πολωνίας.Εξαιρώ Κράκωβ,Βαρσοβία γιατί εκεί είναι γαμώ τα μουνιά.Είναι όμως και οι πιο δύσκολες.Αν πας στα κλαμπ ένα 70% τουλάχιστον θεωρείται μπουγατσόφατσες με τα ελληνικά δεδομένα.(βλάχικη,χωριάτικη φάτσα).Ενα 50% όμως έχει φοβερές ποδάρες,κωλάρες κτλ οπότε δε δίνεις σημασία στο πρόσωπο.Οποιος πάει Πολωνία και κοιτάζει τα πρόσωπα είναι μαλάκας.

Γενικά είναι παράδεισος,όποιος δεν έχει πάει σε πολωνικό κλαμπ απλά δεν μπορεί να διαννοηθεί τι παίζει.Είναι μαγεία άλλο πράγμα.Την τελευταία φορά χούφτωνα δύο μαζί με το χέρι στον κώλο κάτω από τα εσώρουχα.Σηκωνώμουνα και καμάκωνα άλλες ήταν τόσο ελεύθερα μόνο στις σλαβικές χώρες το ζεις αυτό.Το κακό είναι οτι τώρα στα δυτικά σύνορα πλακώνουνε πολλοί Γερμανοί να γαμήσουνε και αυτό δημιουργεί εντάσεις με τους Πολωνούς ειδικά αν νομίσουν οτι είσαι Γερμανός ή Τούρκος.

Οι Πολωνοί που δουλεύουν Αγγλία,Γερμανία έχουν όντως λεφτά,οι γυναίκες τους όμως πίσω στην Πολωνία πηδιούνται με άλλους και αυτοί πηδάνε άλλες.Γενικά τα διασλαβικά γαμήσια έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.Ο Βαλκάνιος τσομπάνης είναι πραγματική φιγούρα στις εύφορες πολωνικές πεδιάδες.

μιλούσα με έναν Πολωνό αρχιτέκτονα και μου έλεγε ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά για το δικό τους κλάδο ειδικά τώρα..έχουνε πολύ δουλειά και κονομάνε..καμία σχέση με κάποια χρόνια πίσω...είχα γνωρίσει και μια Πολωνέζα που ο πατέρας της είχε το μονοπώλιο στην εισαγωγη γνωστής μάρκας Γερμανικού μολυβιού  στη δεκαετία του 90 στην Πολωνία σαβούρα από ομορφιά αλλά τρελά φράγκα...μην σε πάω στο 1984 που από την πεινα τους οι Πολωνοί τότε  πήγαιναν σε γάμους έπαιρναν μια μεγάλη σακούλα market και ρίχνανε μέσα ότι έβρισκαν ακόμα και τη γαμήλια τούρτα  :2funny:

Επισκέπτης
μιλούσα με έναν Πολωνό αρχιτέκτονα και μου έλεγε ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά για το δικό τους κλάδο ειδικά τώρα..έχουνε πολύ δουλειά και κονομάνε..καμία σχέση με κάποια χρόνια πίσω...είχα γνωρίσει και μια Πολωνέζα που ο πατέρας της είχε το μονοπώλιο στην εισαγωγη γνωστής μάρκας Γερμανικού μολυβιού  στη δεκαετία του 90 στην Πολωνία σαβούρα από ομορφιά αλλά τρελά φράγκα...μην σε πάω στο 1984 που από την πεινα τους οι Πολωνοί τότε  πήγαιναν σε γάμους έπαιρναν μια μεγάλη σακούλα market και ρίχνανε μέσα ότι έβρισκαν ακόμα και τη γαμήλια τούρτα  :2funny:

παλι πουστης εισαι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και τώρα ο μέσος μισθός σε μικρή πόλη είναι γύρω στα 400 ευρώ.Καμιά όμως Πολωνέζα δεν μπορεί να ζήσει με αυτά τα λεφτά οπότε ψάχνουν για άντρες όπως μπορούν.Για την Πολωνέζα ο μεγαλύτερος κόλαφος είναι να μην έχει γκόμενο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και τώρα ο μέσος μισθός σε μικρή πόλη είναι γύρω στα 400 ευρώ.Καμιά όμως Πολωνέζα δεν μπορεί να ζήσει με αυτά τα λεφτά οπότε ψάχνουν για άντρες όπως μπορούν.Για την Πολωνέζα ο μεγαλύτερος κόλαφος είναι να μην έχει γκόμενο.
για την ελληνιδα ο μεγαλυτερος κολαφος ειναι να μην εχει λουι βιτον αγορασμενη απο πιρφορο γκομενο

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Βασικά προηγείται η ανάγκη να έχει πιρφόρο γκόμενο και μετά τα υπόλοιπα!!  :uglystupid: :uglystupid:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά με τις Ελληνίδες βαριέμαι πλέον μετά τα 20 λεπτά συζήτησης.Δεν έχουν καμία φλόγα.Οι Σλάβες είναι συνέχεια καυλωμένες και ενθουσιαστικές.Αν βγάζεις 3000-4000 ευρώ το μήνα περνάς βασιλικά στην Πολωνία αλλά και με 2000 περνάς αρκετά καλά.Ειδικά άμα χώνεσαι στα VIP των κλαμπ πήγα σε ένα στο Βρότσλαβ και έπαθα ζημιά τα κορυφαία ίσως μουνιά της ανατολικής Ευρώπης(εκτός Ρωσίας,Ουκρανίας,Λευκορρωσίας).
Αμα έρχονταν Ελληνίδες θα πάθαιναν ίλιγγο με τις ποδάρες των Πολωνέζων να βλέπεις π.χ. μια δωδεκάδα να κάθονται και να είναι όλες με μίνι και ανοιχτά πόδια να βλέπεις κυλότες,ζαρτιέρες κτλ μιλάμε για πριαπική κατάσταση.
Στα κλαμπ των μεγάλων πόλεων βρίσκεις και γκόμενες που σου λένε οτι με ένα δωράκι έρχονται να κοιμηθούν μαζί σου.Εχει gold diggers και καυλωμένες και bi ό,τι θες.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Βασικά με τις Ελληνίδες βαριέμαι πλέον μετά τα 20 λεπτά συζήτησης.Δεν έχουν καμία φλόγα.Οι Σλάβες είναι συνέχεια καυλωμένες και ενθουσιαστικές.Αν βγάζεις 3000-4000 ευρώ το μήνα περνάς βασιλικά στην Πολωνία αλλά και με 2000 περνάς αρκετά καλά.Ειδικά άμα χώνεσαι στα VIP των κλαμπ πήγα σε ένα στο Βρότσλαβ και έπαθα ζημιά τα κορυφαία ίσως μουνιά της ανατολικής Ευρώπης(εκτός Ρωσίας,Ουκρανίας,Λευκορρωσίας).
Αμα έρχονταν Ελληνίδες θα πάθαιναν ίλιγγο με τις ποδάρες των Πολωνέζων να βλέπεις π.χ. μια δωδεκάδα να κάθονται και να είναι όλες με μίνι και ανοιχτά πόδια να βλέπεις κυλότες,ζαρτιέρες κτλ μιλάμε για πριαπική κατάσταση.
Στα κλαμπ των μεγάλων πόλεων βρίσκεις και γκόμενες που σου λένε οτι με ένα δωράκι έρχονται να κοιμηθούν μαζί σου.Εχει gold diggers και καυλωμένες και bi ό,τι θες.

ωραια πραματα...κμαν καθε ποτε πας πολωνια?ποσο συχνα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom