τα ειχα με πολωνη περυσι. αρκετα ψηλη, με τακούνι μου έριχνε πολυ. κλασικη ξανθια με τελειο ατριχο δερμα, αλλα το προσωπο σπασμενο αρκετα μετα τα 30 της, την ηξερα απο τα 25 και δεν ειχε καμια σχεση τελευταια, δε ξερω το γιατι. συγκριτικα με τισ ελεεινηδες,οι πολωνεσ εχουν καλυτερο γουστο στο ντυσιμο,και ειναι πολυ καλοβολες κοπελες. η μαλακια ειναι οτι τα πληρωνεισ ολα, ειναι στη κουλτουρα τουσ , φαγητα , καφεδες, κερατα, ολα. (υπαρχουν και εξαιρεσεισ για τουσ τυχερουσ της υποθεσης) στο σεξ αρκετα προχωρημενες, ειναι λιγο κρυες αλλα δεν λενε οχι σε καυλιαρικα πραγματα. περασα πολυ καλα, αλλα τη παρατησα για μια ρωσιδα. το ιδιο μου φαινονται, απλα ετυχα σε μικροτερη και την προτιμησα..δεν ξερω, αλλα δε μπορω με ελληνιδες, με εκνευριζουν και μονο που ανοιγουν το στομα τους..και το δερμα εχει μεγαλη διαφορα, δεν βλεπεις τριχες και ελιες με τιποτα. εκτος αν εισαι γκαντεμης...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολωνέζες vs Ελληνίδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
πηγα τσεχια και δε μπορω να πω οτι ειδα μουναρες. δεν πηγα σε κολομπαρα γιατι ημουνα με την δικια μου, αλλα στο μετρο και εξω, μαλακιες, οτι και την ελλάδα. βεβαια, εννοειται οτι πετυχαινεις κατι μωρα και ερωτευεσαι κεραυνοβολα (μονομερως), αλλα δεν εχς να πω οτι τρελαθηκα. ενταξει, εχει τα υπερμουνα, επιπεδου νταριλη κτλ, αλλα δεν ειδα πολλα.. 2 στισ 10 ειναι το ποσοστο υπερμουνων που εβγαλα, εξω στο δρομο, και αλλα 3 στα 10 τα πολυ ωραια μουνια, τυπου τελειο προσωπο και πολυ καθλιαρικο σωματακι. αλλα δε ξερω τι παιζει στα κλαμπ..
Πολωνία περνάς φανταστικά.Κάθε Σαββατοκύριακο και άλλη γκομενα.Γενικά τέλειο μέρος για Βαλκανιους ψωλωνες.Είχα το χέρι μου στα βυζια μιας γκομενας μεσα από το σουτιέν και με το άλλο χαιδευα τα μπούτια της φίλης της στο κλαμπ.Βέβαια τις μισές τις λένε Αννα αλλά το τι διαθεσιμότητα υπάρχει στα πολωνικά κλαμπ ακόμη και από παντρεμενες είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς.
Αν και μια παντρεμένη αποφάσισε τελικα να με απατήσει με τον άντρα της.
Αν κάποιος εθιστεί στην Πολωνία και γενικά στο σλαβικο μουνι πολύ δύσκολο να γυρισει Ελλάδα.Τι να κλασουν οι Ελληνίδες? Είμαι από τους λίγους Έλληνες που τη βρίσκουν στη Γερμανία όλους τους άλλους τους έχει πιασει απελπισία.Αλλά αν ξέρεις ότι το Σαββατοκύριακο θα κολυμπάς στο σλαβικό μουνι τι να σε ενοχλει η Γερμανια?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Μαλακιες λες.Οι πολωνες ειναι απο τις πιο ζηλιαρες γκομενες και απιστευτα τσιμπουρια.απελευθερωμενες μεν,Πολωνία περνάς φανταστικά.Κάθε Σαββατοκύριακο και άλλη γκομενα.Γενικά τέλειο μέρος για Βαλκανιους ψωλωνες.Είχα το χέρι μου στα βυζια μιας γκομενας μεσα από το σουτιέν και με το άλλο χαιδευα τα μπούτια της φίλης της στο κλαμπ.Βέβαια τις μισές τις λένε Αννα αλλά το τι διαθεσιμότητα υπάρχει στα πολωνικά κλαμπ ακόμη και από παντρεμενες είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς.
αλλα μονο σε δεσμο δε.
Μαλλον δεν ξέρεις τι λες.Η γκόμενά που έβγαλα το Σαββατοκύριακο είναι bi και ήθελε να μου κανονισει τριολε με τη φίλη της.Γενικά γερμανικό χρήμα και Ελληνικός πουτσος δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός.Τρελαίνονται οι γκομενες.
εε,χμμμ γερμσνικο χτημα,,,,,1100ε το μηνα,,δηλαδη,,,Μαλλον δεν ξέρεις τι λες.Η γκόμενά που έβγαλα το Σαββατοκύριακο είναι bi και ήθελε να μου κανονισει τριολε με τη φίλη της.Γενικά γερμανικό χρήμα και Ελληνικός πουτσος δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός.Τρελαίνονται οι γκομενες.
ελλην κ στην περιπτωση σου,γηραιος,οπως ο ηρακλευς,και αυται,τρελαινονται,,μαλλον σε χτυπησε η "βαρσταινερ" στο κεφαλι.....
"οι ουκρανιδες κι οι ρωσσιδες ειναι μυθος,ενω οι ρουμανες κι οι ουγγρες μουναρες"Μέχρι στιγμής έχω το απόλυτο με τις πολωνες!extreme service,προσγειωμενεs,θερμεs,μέτρια δεν έχω βρει ως προς εμφάνιση!Γενικα γουσταρουν σκληρό σεξ ,δίνουν κωλο κ πολλά αλλα!Στις top γκομενες μαζί με ουγγρες κ Ρουμάνες!Κατι τσέχες ,ρωσιδες ,ουκρανες ,είναι απλά μύθος!
ο ιταλικος εσπρεσο ειναι μια μαλακια κ μιση,ο τουρκικος καφες ειναι το απολυτο δηλαδη.....
ο βλαξ
του βλακος
τον βλαξ
ω βλακααα,,,,,,
χαμος εν τρικυμια τω πνευματι ημων,,,,αγιου μελετιου γινεται χαμός απο αυτες ... παντως όλες οι γυναίκες αν ειναι ωραίες θα ειναι ωραιες και ας ειναι απο τα νησια φιτζι ...
Τις διαφορές στις ηλικίες(ανδρας-γυναικα) πως τις αντιμετωπίζουν οι πολωνεζες vs ελληνίδες;
Οι Πολωνέζες ανέχονται μια διαφορά ηλικίας 5-10 χρόνια ενώ οι Ουκρανέζες ανέχονται και 15-20 χρόνια.
Οι Πολωνέζες είναι μακράν οι ωραιότερες γυναίκες παγκοσμίως...με δευτερες τις Ιταλιδες...μπορεί δλδ να δεις Ρωσίδα και να σου φύγει το καφάσι....αλλά άλλο εντυπωσιακό και άλλο όμορφο στο σύνολο...μην τα μπερδεύουμε...
τα 2 κύρια ελαττώματά τους είναι ότι σαν γυναίκες επειδή ξέρουνε ότι μετράνε είναι δυσκολο να μείνουν πιστές ειδικά αν το "κέρατο" πέσει με καλό γαμιά...λόγω επαγγέλματος έχω γνωρίσει απίστευτες Πολωνέζες...τις βλέπεις και σου πέφτει το σαγόνι...μόνο που εδώ έρχεται το δεύτερο ελάττωμα...είναι κατάμαυρες στην ψυχή και αρχικουτσομπούλες...δεν ξέρω που οφείλεται αυτό...θα μου πεις ρε μεγάλε οι Ελλεινίδες τι είναι?και όμως βγάζουνε απίστευτη κακία και επιθετικότητα όταν δεν κάνεις τα θελήματά τους....έχω περάσει απίστευτες στιγμές με Πολωνεζες αλλά δεν τις συστήνω για συζύγους με τίποτα...αυτά...
τα 2 κύρια ελαττώματά τους είναι ότι σαν γυναίκες επειδή ξέρουνε ότι μετράνε είναι δυσκολο να μείνουν πιστές ειδικά αν το "κέρατο" πέσει με καλό γαμιά...λόγω επαγγέλματος έχω γνωρίσει απίστευτες Πολωνέζες...τις βλέπεις και σου πέφτει το σαγόνι...μόνο που εδώ έρχεται το δεύτερο ελάττωμα...είναι κατάμαυρες στην ψυχή και αρχικουτσομπούλες...δεν ξέρω που οφείλεται αυτό...θα μου πεις ρε μεγάλε οι Ελλεινίδες τι είναι?και όμως βγάζουνε απίστευτη κακία και επιθετικότητα όταν δεν κάνεις τα θελήματά τους....έχω περάσει απίστευτες στιγμές με Πολωνεζες αλλά δεν τις συστήνω για συζύγους με τίποτα...αυτά...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Οι περισσοτερες γυναικες στον κοσμο ετσι ειναι.Οι πολωνεζες ομως ειναι απιστευτα καυλιαρες και πρεπει να εισαι μεγαλος γαμιας για να μην στα φορεσει.Αλλα ειναι μπουμερανγκ,γιατι κολανε και ειναι απιστευτα δυσκολο να τις ξεφορτωθεις.Οι Πολωνέζες είναι μακράν οι ωραιότερες γυναίκες παγκοσμίως...με δευτερες τις Ιταλιδες...μπορεί δλδ να δεις Ρωσίδα και να σου φύγει το καφάσι....αλλά άλλο εντυπωσιακό και άλλο όμορφο στο σύνολο...μην τα μπερδεύουμε...
Επισκέπτης
μεγαλεεεεεεεεεεεΟι περισσοτερες γυναικες στον κοσμο ετσι ειναι.Οι πολωνεζες ομως ειναι απιστευτα καυλιαρες και πρεπει να εισαι μεγαλος γαμιας για να μην στα φορεσει.Αλλα ειναι μπουμερανγκ,γιατι κολανε και ειναι απιστευτα δυσκολο να τις ξεφορτωθεις.
βλεποντας αυτο το νημα
προτεινω να κανουμε ερανο ολοι στο μπου να φερουμε μια γυναικα στον φιλο μας
δυο τινα παιζουν με τον cool11
ή που μας δουλευει χοντρα
ή οτι αληθεια ψαχνει και εχει τον αψαχτο
δεν γινετε αλλιως
5 χρονια ειναι ανοχη?ληστεια ειναι κατ εμε,,αν πληρωνεις την συντηρηση της σ-χεσεως..Οι Πολωνέζες ανέχονται μια διαφορά ηλικίας 5-10 χρόνια ενώ οι Ουκρανέζες ανέχονται και 15-20 χρόνια.
οι δε ουκρανιδες ανεχονται τοσα χρονια οσα δολλαρια δια εκατοαν ειναι απο Κιεβου,η δια διακοσια,αν ειναι σελιο-τισσες,απο χουριο δηλ..,οσα λοιπον ,δια ,ειπαμε πριν, τις ταιζεις μηνιαιως....
αυτια
και
μυτες..
Επισκέπτης
εδω θα συμφωνησω μαζι σου5 χρονια ειναι ανοχη?ληστεια ειναι κατ εμε,,αν πληρωνεις την συντηρηση της σ-χεσεως..
οι δε ουκρανιδες ανεχονται τοσα χρονια οσα δολλαρια δια εκατο, τις ταιζεις μηνιαιως....
αν ειναι να εισαι μεγας χορηγος τι να κανεις μια με μονο 5 χρονια διαφορα;;;
"μαθαινεις σεφ μου,μαθαινεις..."εδω θα συμφωνησω μαζι σου
ρε συ βσδμ88 βλακοτρενο κλπ,,εδω ειναι πως κλεινετε το ονομα σου ..και μουχε ξεφυγει.. του αλτσχαιμεριδη μου γαμω..."οι ουκρανιδες κι οι ρωσσιδες ειναι μυθος,ενω οι ρουμανες κι οι ουγγρες μουναρες"
ο ιταλικος εσπρεσο ειναι μια μαλακια κ μιση,ο τουρκικος καφες ειναι το απολυτο δηλαδη.....
ο βλαξ
του βλακος
τον βλαξ
ω βλακααα,,,,,,
εγω θελω απο 36 και πανω,,,εδω θα συμφωνησω μαζι σου
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1