Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τυπώνει νόμισμα φίλε είναι σημαντικό δεν τους το στέλνει δανεικό και με τόκο η Μέρκελ...τους Πολωνούς λόγω δουλειάς τους ζω από κοντά...πριν από κάνα χρόνο είχε γίνει παρεξήγηση μεταξυ Μέρκελ και του πρωθυπουργού τους του Τουσκ γιατί ήτανε να μπούνε το 2014 στο ευρώ το έχουνε πάει 2016 και άμα...όταν τυπώνεις νόμισμα δεν είναι το ίδιο...

μια οικονομία 40 εκατομμυρίων είναι αλλιώς...μπορείς να ρίξεις τιμές...ο ανταγωνισμός λειτουργεί...καρτέλ πιο δύσκολο να γίνουνε...σύντομα η Πολωνία θα είναι στο G20 να το θυμάσαι αυτό...

εδώ στην Τσεχία και παίρνουνε 500 ευρώ το μήνα...μας έχουνε φτάσει...απλώς παίζει μεγάλη ανεργία στους νέους και τρελή ημιαπασχόληση...βρίσκουνε και τα κάνουνε...

Οι τιμές στην Πολωνία είναι φτηνές, αναλογικά πολύ φτηνότερες από Ελλάδα έγραψα και πιο πάνω με 70 ευρώ εκεί βγάζεις τα τρόφιμα του μήνα άνετα.
δεν θελω να ανκατεψω την πολιτικη στην συζητηση
ας δεχτω αυτα που λες,φυδικα δεν συμφωνω,,το νομισμα ειναι οπλο,αλλα τοπες κ μονος σου,,η ημιαπασχοληση σαρωνει στην τσεχια..
η ερωτηση ειναι απλη
ποσες γαμας το μηνα,αν το κυνηγας,και ποσα χαλας,περιπου
επισης βασικο,σε ποιο γρουπ ηληκιακα κιεμφανισιακα απευθυνεσαι?
και βεβαια πως εισαι κι εσυ..
οτι σε βολευει απαντας,γιατι σε λιγο παμε κ καμμια βολτα,μερα που ειναι...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ιδια με  του κμαν βασικα,διαλεξε αυτα που σε αφορουν..
δεν τα ξαναγφαφω..

1.οταν στην ουκρανια ειναι αρκετα δαπανηρο και δυσκολο να γαμησεις,ολοι το εχουν γραψει,πως γινεται εκει να περιγραφεις μια κατασταση τοσο αβερτη στο γαμησι,οταν λες ειναι πιο δυσκολα ομως απο ουκρανια ??αν ειναι πιο δυσκολα απο ουκρανια ,δεν ειναι καθολου ευκολα...
2.τι ηληκιες αναφερεσαι?μηπως μιλας για 35αρες-40αρες?βεβαια λες για φοιτητριες απο την αλλη,αλλα δεν μου ακουγονται λογικα αυτα,σε σχεση με το ανωθεν..
3.εσυ τι ηληκιας κι εμφανισης εισαι?μιλας πολονεζικα?και το βασικο ,για τι ξοδεμα μιλας ανα εξορμηση?και γιατι αφου εχεις καρφωσει τοσες πολλες,δεν εχεις βαλει καμμια φωτογραφια??

1.Στην Ουκρανια είναι και δύσκολο το θέμα της γλώσσας...λίγα Αγγλικά πολλά Ρώσικα αν δεν ξέρεις Ρώσικα μην περιμένεις πολλά...είναι και αυτή τεράστια χώρα 65 εκατομμυρίων ανισότητες πολλές...στην Πολωνία ο Βαλέσα νομίζω πρωτοέβαλε από τη δεκαετία του 90 στα σχολεία τα Αγγλικά..μετά έπαιζε και μετανάστευση εκεί πολύ προς Αγγλία τα προηγούμενα χρόνια...αναγκαστήκανε να μαθουνε Αγγλικά...καμία σχέση Ουκρανές με Πολωνές...πολύ πίσω οι Ουκρανές...

2.έχω βγει με 35αρα μαμα οδοντίατρο, με 40αρα δικηγορίνα σε διακοπές έχω πάει με 20χρονο ξεκωλάκι από το Gdansk με τα ωραιότερα βυζιά που έχω δει στη ζωή μου, ο μεγάλος μου έρωτας 25αρα ξεναγός που σου κοβόταν η αναπνοή...διάφορες..σου είπα είναι πως διεκδικείς κάτι...και βέβαια και τι θέλει μια γυναίκα...με έχει απορρίψει Πολωνη πιο άσχημη σε σώμα από αυτές αλλά με τεράστιες απίστευτες ματάρες μόνο και μόνο γιατί δεν ήταν σε φάση...

3.δεν μιλάω Πολωνέζικα ελάχιστα πράγματα....είμαι 30αρης έχω ένα και μόνο κοιλιακό απλώς...διεκδίκησε κάτι που σου αρέσει με καλό τρόπο και σπάνια χάνεις...μια καλή ματιά σε αυτές τις γυναίκες δεν περνάει απαρατήρητη από εκείνες...όσο για φωτογραφίες δεν βάζω είναι κανόνας απαράβατος για μένα όπως δεν γουστάρω και εγώ να βάζουνε εμένα άλλες.αυτά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν θελω να ανκατεψω την πολιτικη στην συζητηση
ας δεχτω αυτα που λες,φυδικα δεν συμφωνω,,το νομισμα ειναι οπλο,αλλα τοπες κ μονος σου,,η ημιαπασχοληση σαρωνει στην τσεχια..
η ερωτηση ειναι απλη
ποσες γαμας το μηνα,αν το κυνηγας,και ποσα χαλας,περιπου
επισης βασικο,σε ποιο γρουπ ηληκιακα κιεμφανισιακα απευθυνεσαι?
και βεβαια πως εισαι κι εσυ..
οτι σε βολευει απαντας,γιατι σε λιγο παμε κ καμμια βολτα,μερα που ειναι...
Τυπε τα πραγματα ειναι απλα,στην πολωνια γκομενα θα βγαλεις ευκολα,αν βγαζεις και εδω ευκολα.
Πρεπει ομως να κερνας,για να την ριξεις στο κρεβατι.Αν πιστευει καποιος οτι θα παει και θα γαμησει,χωρις
να πληρωσει,ειναι βοιδι.Παντου ισχυει το ιδιο.Αν ειναι καποιος χαλιας,δεν θα γινει μπραντ πιτ στην πολωνια.
και σε καμια αλλη χωρα.σε κανα πακισταν,σε καμια ινδια,σε καμια ζιμπαμπουε μπορει.Μονο μην του περασουν το
καυλι για λουκανικο και του το φανε να προσεξει οποιος παει σε αυτες τις χωρες.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε τα πραγματα ειναι απλα,στην πολωνια γκομενα θα βγαλεις ευκολα,αν βγαζεις και εδω ευκολα.
Πρεπει ομως να κερνας,για να την ριξεις στο κρεβατι.Αν πιστευει καποιος οτι θα παει και θα γαμησει,χωρις
να πληρωσει,ειναι βοιδι.Παντου ισχυει το ιδιο.Αν ειναι καποιος χαλιας,δεν θα γινει μπραντ πιτ στην πολωνια.
και σε καμια αλλη χωρα.σε κανα πακισταν,σε καμια ινδια,σε καμια ζιμπαμπουε μπορει.Μονο μην του περασουν το
καυλι για λουκανικο και του το φανε να προσεξει οποιος παει σε αυτες τις χωρες.
αρα αυτα που λεει ο κμαν τα βλεπει στον υπνο του,περιγραφει μια κατασταση αχλινατωτης ηδονης και λυσασμενες για πεος γκομενες,,,,δεν νομιζω οτι ειναι ετσι η φαση,,ουτε ρωσσια παλια δεν ηταν ετσι..ποτε
αυτο ειναι το συμπερασμα..
υγ.ο ζηκος29 ο γιδογαμιας λεει πως ειμαι εσυ!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αρα αυτα που λεει ο κμαν τα βλεπει στον υπνο του
αυτο ειναι το συμπερασμα..
υγ.ο ζηκος29 ο γιδογαμιας λεει πως ειμαι εσυ!!!
ο κμαν λεει εμμεσα οτι εκει θα γαμησεις αν εχεις λεφτα.πεταει βεβαια και διαφορες σαλτσες.
ποιος ειναι αυτος ρε;και που το ειπε;

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ο κμαν λεει εμμεσα οτι εκει θα γαμησεις αν εχεις λεφτα.πεταει βεβαια και διαφορες σαλτσες.
ποιος ειναι αυτος ρε;και που το ειπε;
ο δημητρακης29,,ετσι μου τον ειπε μια γκομενα που τον ειδε στο σαιτ,,,,,
μοιαζει με τον ζηκο τον μπακαλη μου ειπε τον χατζηχρηστο δηλ!!!εε και τον λεω ζηκο29 τωρα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το ξεκωλο ντυσιμο δεν προδικαζει το αποτελεσμα
ολες οι γκομενες στν ανατ ευρωπη ντυνονται ξεκολα
εγω παραλια κατερινης που πηγαινω συχνα,τις βλεπω ξεγυμνωμενες,αλλα δεν πεφτουν,το παιζουν γκομενες...κατα πλειοψηφια μιλαω..

Οι πιο εύκολες στην Παραλία Κατερίνης είναι μακράν οι Πολωνέζες απλά πλέον είναι πολύ λίγες(ούτε 10% ενώ πάνω από 50% είναι Σέρβες που είναι πολύ πιο δύσκολες και περήφανες).
Επίσης Παραλία Κατερίνης παίζουν πολύ κακές ηλικίες από Πολωνέζες πολλές μαθήτριες κάτω των 18.Οι Πολωνέζες σε καλές ηλικίες ταξιδεύουν συνήθως Κρήτη ή Ρόδο και ακόμα περισσότερο Αίγυπτο,Τυνησία που είναι φτηνότερα.Πολλές δουλεύουν στην Ελλάδα τα καλοκαίρια δεν έρχονται για διακοπές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ιδια με  του κμαν βασικα,διαλεξε αυτα που σε αφορουν..
δεν τα ξαναγφαφω..

1.οταν στην ουκρανια ειναι αρκετα δαπανηρο και δυσκολο να γαμησεις,ολοι το εχουν γραψει,πως γινεται εκει να περιγραφεις μια κατασταση τοσο αβερτη στο γαμησι,οταν λες ειναι πιο δυσκολα ομως απο ουκρανια ??αν ειναι πιο δυσκολα απο ουκρανια ,δεν ειναι καθολου ευκολα...
2.τι ηληκιες αναφερεσαι?μηπως μιλας για 35αρες-40αρες?βεβαια λες για φοιτητριες απο την αλλη,αλλα δεν μου ακουγονται λογικα αυτα,σε σχεση με το ανωθεν..
3.εσυ τι ηληκιας κι εμφανισης εισαι?μιλας πολονεζικα?και το βασικο ,για τι ξοδεμα μιλας ανα εξορμηση?και γιατι αφου εχεις καρφωσει τοσες πολλες,δεν εχεις βαλει καμμια φωτογραφια??

1.Ουκρανία vs Πολωνία είναι τεράστιο θέμα και θέλει ειδική ανάλυση.Εχει και μεγάλη σχέση με ποιο μέρος της Πολωνίας συγκρίνουμε και για ποιο μέρος της Ουκρανίας μιλάμε.Π.χ. μια καλή σύγκριση είναι Ποζναν vs Λβωφ.
2.Ολες οι ηλικίες.Εχει πιο πολλή σχέση με τη δική σου ηλικία.Εγραψα οτι συνήθως θέλουν μια διαφορά 5-10 έτη.
3.38 χρονών καλής σχετικά εμφάνισης,μιλάω πολωνέζικα.Ξόδεμα περίπου 300 ευρώ το ΠΣΚ.Μπορώ να βάλω φωτογραφίες αλλά κάποιες φορές που έβαλα αναγκάστηκα να τις σβήσω γιατί υπήρξε αντίδραση.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Οι πιο εύκολες στην Παραλία Κατερίνης είναι μακράν οι Πολωνέζες απλά πλέον είναι πολύ λίγες(ούτε 10% ενώ πάνω από 50% είναι Σέρβες που είναι πολύ πιο δύσκολες και περήφανες).
απο ποτε εχεις να πας???απαντησε στα αλλα ,στα χειροπιαστα κι αστα αυτα,ειναι πολυ βιρτουαλ...

Επισκέπτης
κμαν σεβομαι τις αποψεις σου
αλλα
λιγο το τραβας το θεμα
καμια γκομενα δεν το εχει στο μετωπο
ουτε αν βγαλεις το 100αρικο σε κοινη θεα θα κατσει
αν δεν εχεις μπλα μπλα και θρασσος σε μπουρδελο θα γαμησεις παγκοσμιος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
απο ποτε εχεις να πας???απαντησε στα αλλα ,στα χειροπιαστα κι αστα αυτα,ειναι πολυ βιρτουαλ...

Παραλία Κατερίνης πήγα τελευταία φορά το 2012.Πολωνία πάω συνέχεια.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
1.Ουκρανία vs Πολωνία είναι τεράστιο θέμα και θέλει ειδική ανάλυση.Εχει και μεγάλη σχέση με ποιο μέρος της Πολωνίας συγκρίνουμε και για ποιο μέρος της Ουκρανίας μιλάμε.Π.χ. μια καλή σύγκριση είναι Ποζναν vs Λβωφ.
2.Ολες οι ηλικίες.Εχει πιο πολλή σχέση με τη δική σου ηλικία.Εγραψα οτι συνήθως θέλουν μια διαφορά 5-10 έτη.
3.38 χρονών καλής σχετικά εμφάνισης,μιλάω πολωνέζικα.Ξόδεμα περίπου 300 ευρώ το ΠΣΚ.Μπορώ να βάλω φωτογραφίες αλλά κάποιες φορές που έβαλα αναγκάστηκα να τις σβήσω γιατί υπήρξε αντίδραση.
ωραια,αρχιζουμε να καταλαβαινομαστε...
λβωφ με ποζναν,οπως ειπες,δεν βλεπω βεβαια τι σημασια εχει η πολη,αλλα κανε κατι τετοιο
300???μονο?αυτα ειναι τα ξενοδοχεια μονο....και τα πηγαινε ελα..η  εννοας χωρις αυτα?
5 χρονια διαφορα?μας δουλευεις ?δηλ να κυνηγαμε συνομιλικες????αν ειμαι 40αρης θα κυνηγαω 35αρες???τι νοημα εχει???τουλαχιστον 10-15 χρονια για ν αξοιζει τον κοπο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το πρωτο ειναι απολυτο
ελληνιδα και καβλα,ειναι σπανιοτατο..ειναι για αδαεις οι γκομενες στην ελλαδα,συμφωνουμε..
το δευτερο?παλι περιεργα τα λες...
δηλ πας και στην πεφτουν μουναρες για ενα δωρο?κι απο την αλλη ειναι δυσκολα στην ουκρανια,που αυτο δεν συμβαινει,στελνω απειρα μυνηματα στο μαμπα,και ζητανε τον ουρανο με τα αστρα απλα κοριτσακια,οχι τιποτα μουναρες...
κατι δεν κολλαει στο ολο θεμα ,,,,η ,η πολωνια ειναι η τοπ και γαμιουνται αερα μπανα ολες,με δωρο η χωρις,κι ειναι πανω απο την ουκρανια,η ειναι κατω,και δεν τρεχει τιποτα...παρα ακριβα κωλλ γκιρλς οπως στο οζλοτι,που ειναι και μουφα οι πιο πολλες,απ οσο διαβαζω στα διαφορα φορα...
αρα η ειναι πανω η πολωνια σε κοστος γαμησιου αμεσα η εμεσα απο την ουκρανια,και δεν τρεχει τιποτε στην ουσια,,
η ειναι κατω σε κοστος,κι επομενως πιο ευκολα πολυ απο ουκρανια που ειδικα κιεβο ειναι ακριβαοτατα οπωςς  γραφουν κι ολα τα ιντερνασιοναλ κ δικα μας φορα..
και τα δυο δεν παιζουν..

Οχι δεν στην πέφτουν για δώρο.Οούτε στην Ουκρανία στην πέφτουν για δώρο.Απλά στις ντίσκο υπάρχουν γκόμενες που σπονσοράρονται που αν πας και τους μιλήσεις λίγο σου το λένε.Το ίδιο ισχύει στην Ουκρανία και στην Πολωνία.Στην Ουκρανία είναι σαφώς περισσότερες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ωραια,αρχιζουμε να καταλαβαινομαστε...
λβωφ με ποζναν,οπως ειπες,δεν βλεπω βεβαια τι σημασια εχει η πολη,αλλα κανε κατι τετοιο
300???μονο?αυτα ειναι τα ξενοδοχεια μονο....και τα πηγαινε ελα..η  εννοας χωρις αυτα?
5 χρονια διαφορα?μας δουλευεις ?δηλ να κυνηγαμε συνομιλικες????αν ειμαι 40αρης θα κυνηγαω 35αρες???τι νοημα εχει???τουλαχιστον 10-15 χρονια για ν αξοιζει τον κοπο...

Πήγαινε έλα,ξενοδοχεία,κλαμπ,έξοδα στις γκόμενες και δώρα μπορεί να έρθει και 400-500 ευρώ.Στις μικρές πόλεις είναι στα 300 ευρώ.
Πολωνία για 10-15 χρόνια διαφορά μόνο σε μικρή πόλη και αν σπρώξεις χοντρά.Δεν είναι Ουκρανία.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Οχι δεν στην πέφτουν για δώρο.Οούτε στην Ουκρανία στην πέφτουν για δώρο.Απλά στις ντίσκο υπάρχουν γκόμενες που σπονσοράρονται που αν πας και τους μιλήσεις λίγο σου το λένε.Το ίδιο ισχύει στην Ουκρανία και στην Πολωνία.Στην Ουκρανία είναι σαφώς περισσότερες.
αστο κμαν,,οκ καλος εισαι
αλλα στην ουκρανια αυτα δεν υπαρχουν,μονο κατι πεταμενες τα κανουν,μουναρες ζηταν πολλα,παρα πολλα...εχω διαβασει απειρα θρεντ,εξωτερικου βασικα,με ατομα αμεροληπτα..μαγικες εικονες ειναι αυτα
εδω αλλοι φαγαν περιουσιες στο πηγαινελα κ τετοια δεν βρηκαν ουτε μικρς ουτε μεγαλες πολεις,ρωσσια κι ουκρανια
,,,,
ανθρακες ο θησαυρος,,καλα ειναι στην πολωνια,απ οτι βλεπω,αλλα σε σχσεση με ελλαδα,δηλ σε σχεση με το απολυτο μηδεν
η ισως κ με γερμανια που ζεις,που τωρα με πολυπολιτισμηκοτητα,γεμισε μιγαδες ξενους κλπ,και τα μουνια δεν περισευουν πια..
θενκς για τα ινφο
απλα εχεις πολυ οπτιμιστικη αποψη
καλη χρονια παντως

Επισκέπτης
αστο κμαν,,οκ καλος εισαι
αλλα στην ουκρανια αυτα δεν υπαρχουν,μονο κατι πεταμενες τα κανουν
εδω αλλοι φαγαν περιουσιες στο πηγαινελα κ τετοια δεν βρηκαν
ανθρακες ο θησαυρος,,καλα ειναι στην πολωνια,απ οτι βλεπω,αλλα σε σχσεση με ελλαδα,δηλ σε σχεση με το απολυτο μηδεν
θενκς για τα ινφο
απλα εχεις πολυ οπτιμιστικη αποψη
καλη χρονια παντως
για ουκρανια ρωτα εμενα
στα μπαρακια και στα κλαμπ χλωμο να σου ζητησουν λεφτα οτι ξερεις σπονσοναρομε...θελουν τα ποτακια τους και ενδιαφερον
σπονσοναρισματα πλεον μονο μεσω ιντερνετ...κι αυτο κυριως σε αλλοδαπους...διοτι ετσι δεν <φενονται>....δεν ξερω αν με καταλαβενεις

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
τα δωρα που ζητανε ειναι σαν να γαμανε αυτες εσενα..απο 300-500ευρα κι ανω,,τρεχα γυρευε δηλαδη
παρακαλετο μουνι ξυνο γαμησι..
εχω κανει τσατ με πολλες.δηθεν οτι φτανω σε 3,4 μερες εκει κλπ
ζητανε απο iphone μεχρι γουνες κατι κοριτσακια της πλακας...

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
για ουκρανια ρωτα εμενα
στα μπαρακια και στα κλαμπ χλωμο να σου ζητησουν λεφτα οτι ξερεις σπονσοναρομε...θελουν τα ποτακια τους και ενδιαφερον
σπονσοναρισματα πλεον μονο μεσω ιντερνετ...κι αυτο κυριως σε αλλοδαπους...διοτι ετσι δεν <φενονται>....δεν ξερω αν με καταλαβενεις
εσυ λες οτι ειμαι ο μαστερ..τι να σε ρωτησω?εγω φταιω που σε υποστηριξα οταν σε ελεγε συχαμα κι εκτρωμα ο ζηκος29....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom