Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
γι αυτο κι ελπιζω οτι οντως στην Πολωνια ειναι πιο ευκολα απο οτι στην Ρωσσια κι Ουκρανια,,,,κι ισως εχεις καπου δικιο,,,αν  παιρναν 400μεσο μισθο δξλ 500-600 καποιες-αρκετες,,σιγα μην ψαχναν για γκασταρμπαιτερ σπονσορες..
με το 150αρι η 300αρι στην καλυτερη,δεκτος κι ο γκασταρμπαιτερ..ελπιζω παντα,,δεν εχω πεισθει οτι ισχυουν αυτα η τα φανταζεσαι...

300-400 παίρνουν όσες έχουν δουλειά.Πολλές δεν έχουν καν δουλειά.150-200 ευρώ παίρνουν στις μικρές πόλεις της Ουκρανίας.Εκεί σαφώς είναι πιο πολλές οι δυνατότητες.Οι μικρές πόλεις της Ουκρανίας έχουν όμως πολύ μικρότερο πληθυσμό από τις μικρές πόλεις της Πολωνίας γιατί είναι τελείως χάλια.Και οι πόλεις της Πλωνίας είναι όμως σχετικά άδειες λόγω μαζικής μετανάστευσης στο εξωτερικό.Πιο πολύ όμως έχουν φύγει οι άντρες.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
300-400 παίρνουν όσες έχουν δουλειά.Πολλές δεν έχουν καν δουλειά.150-200 ευρώ παίρνουν στις μικρές πόλεις της Ουκρανίας.Εκεί σαφώς είναι πιο πολλές οι δυνατότητες.Οι μικρές πόλεις της Ουκρανίας έχουν όμως πολύ μικρότερο πληθυσμό από τις μικρές πόλεις της Πολωνίας γιατί είναι τελείως χάλια.Και οι πόλεις της Πλωνίας είναι όμως σχετικά άδειες λόγω μαζικής μετανάστευσης στο εξωτερικό.Πιο πολύ όμως έχουν φύγει οι άντρες.
150 παιρνουν με υποαπασχοληση οι πιο πλλες πολωνες στις πολεις αυτες..αυτο εννουσα
αλλα σου ειπα,αστο,,αν ειναι πιο δυσκολα απο ουκρανια,δεν υπαρχει θεμα
κι ουκρανια ειναι αρκετα δυσκολα κι ακριβα,χωρις ρωσσικα εισαι χαμενος
οποτε εκει,πολωνια δεν τιθετε καν θεμα,,να παω να κυνηγαω 30-35αρες...και με δωρα κιολας..εσυ εισαι διπλα...για εμας δεν αξιζει μια...
ηλπισα προς στιγμην στο Πολωνικον θαυμα..αλλα φευ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
150 παιρνουν με υποαπασχοληση οι πιο πλλες πολωνες στις πολεις αυτες..αυτο εννουσα
αλλα σου ειπα,αστο,,αν ειναι πιο δυσκολα απο ουκρανια,δεν υπαρχει θεμα
κι ουκρανια ειναι αρκετα δυσκολα κι ακριβα,οποτε εκει,πολωνια δεν τιθετε θεμα,,να παω να κυνηγαω 30-35αρες...και με δωρα κιολας..εσυ εισαι διπλα...για εμας δεν αξιζει μια...

Μα αυτό ακριβώς έχω γράψει.Από τη στιγμή που ο Ελληνας πληρώνει αεροπορικό η Ουκρανία είναι καλύτερη.Αν όμως είναι να πληρώσεις αεροπορικό για Ουκρανία ή να πας οδικώς Πολωνία συμφέρει η Πολωνία.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μα αυτό ακριβώς έχω γράψει.Από τη στιγμή που ο Ελληνας πληρώνει αεροπορικό η Ουκρανία είναι καλύτερη.Αν όμως είναι να πληρώσεις αεροπορικό για Ουκρανία ή να πας οδικώς Πολωνία συμφέρει η Πολωνία.
φιλε,θα επιμεινω,,
μονο σε σχεση με ελλαδα αν το δεις,,με το απολυτο μηδεν δηλαδη,,κατα τ αλλα δεν αξιζει,,τζαμπα κοπος..αυτο το συμπερασμα βγαζω
εκτος αν εισαι μιλφ λοβερ,,οποτε αλλαζει...εγω δεν....μικρος ειμαι ακομα να πληρωνω 35αρες,,,για 40ντογριες ουτε λογος βεβαια,,,

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πολωνια και Σλοβακια εχει πουλμαν με 150 ευρω πηγαινελα.24 ωρες ομως ταξιδι.Πολυ πικρα.

Επισκέπτης
εσυ λες οτι ειμαι ο μαστερ..τι να σε ρωτησω?εγω φταιω που σε υποστηριξα οταν σε ελεγε συχαμα κι εκτρωμα ο ζηκος29....
εισαι νεος
ειναι το αστειο μας με τον μαστερ
οποιος νεος υποστηριζει εμενα ή τον μαστερ ειναι κλωνος μας  :2funny:
κι εγω οταν πρωτοεγραψα κλωνο με ειπαν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
φιλε,θα επιμεινω,,
μονο σε σχεση με ελλαδα αν το δεις,,με το απολυτο μηδεν δηλαδη,,κατα τ αλλα δεν αξιζει,,τζαμπα κοπος..αυτο το συμπερασμα βγαζω
εκτος αν εισαι μιλφ λοβερ,,οποτε αλλαζει...εγω δεν....μικρος ειμαι ακομα να πληρωνω 35αρες,,,για 40ντογριες ουτε λογος βεβαια,,,

Είναι καλύτερη από Τσεχία,Σλοβακία,δημοκρατίες της Βαλτικής και Ουγγαρία.Δε συγκρίνω με Ελλάδα.Είναι η καλύτερη χώρα εντός ΕΕ.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
απ οτι καταλαβα..
ο κμαν ειναιδιπλα κι ειναι καποιας ηληκιας
οποτε απο το να κυνηγαει γερμανιδες πουναι δυσκολο κι ουτε 40αρα δεν παιζιε-γαμιουνται με τεκνα κι αυτες-σου λεει ας παω διπλα ,που ειμαι κι απο πανω εικονομικα κι οτι βγει
εκει παιζει μπαλλα με πουρες βασικα 35 και βαλε
ωραια αυτα θα τοκανα κι εγω αν ημουν διπλα,αλλα για εμας απο εδω,ασκοπο ανωφελο ταξιδι,,δεν εχχει καπποιο ουσιαστικο κινητρο,κι ειναι τα εξοδα πολλα,κι απο μουθνι ,αν κυνηγησεις μικρες κ μουναρες μαλλον θα παρεις τα @@@
αυτα καταλβα εγω...

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
τσεχια σλοβακια κι οτι ειναι εκει εχεις δικιο ,ειναι γι αγαμητους,,μηδεν επιπεδο κ πολλα ζητανε
παρολα αυτα,δεν τρεχει κατι για να παμε εμεις εκει,πολωνια δηλ
για σενα ειναι το μη χειρον βελτιστον κ διπλα σου..

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εισαι νεος
ειναι το αστειο μας με τον μαστερ
οποιος νεος υποστηριζει εμενα ή τον μαστερ ειναι κλωνος μας  :2funny:
κι εγω οταν πρωτοεγραψα κλωνο με ειπαν
οκ πασσο
παντως οι μοντσ πρωτη φορα τον μπαναρανε....ειχε παραξεφυγει ο τυπος ο γιδογαμης,,σε ολα τα θρεντ ,μπαινει κτρολαρει ολο μαλ,,ιες,,,

Επισκέπτης
απ οτι καταλαβα..
ο κμαν ειναιδιπλα κι ειναι καποιας ηληκιας
οποτε απο το να κυνηγαει γερμανιδες πουναι δυσκολο κι ουτε 40αρα δεν παιζιε-γαμιουνται με τεκνα κι αυτες-σου λεει ας παω διπλα ,που ειμαι κι απο πανω εικονομικα κι οτι βγει
εκει παιζει μπαλλα με πουρες βασικα 35 και βαλε
ωραια αυτα θα τοκανα κι εγω αν ημουν διπλα,αλλα για εμας απο εδω,ασκοπο ανωφελο ταξιδι,,δεν εχχει καπποιο ουσιαστικο κινητρο,κι ειναι τα εξοδα πολλα,κι απο μουθνι ,αν κυνηγησεις μικρες κ μουναρες μαλλον θα παρεις τα @@@
αυτα καταλβα εγω...
βασικα φιλε μου
το πιο κυριο ειναι οπου πας να ξερεις 5-10 λογια στην γλωσσα τους
το δευτερο ειναι να εχεις αερα....ειναι πιο σημαντικο απο τα λεφτα
και το τριτο να εχεις ετοιμες περισσοτερες απο μια επιλογες απο πριν πας το ταξιδι σου
πχ ουκρανια θα σου ζητησουν αϊφον πχ
τους λες θες 3000 τοπικο νομισμα για δωρο, μιλαω για ουκρανια
θα εκπλαγεις οτι ολες σχεδον θα συμφωνησουν
πολωνια δεν εχω αποψη
πιστευω οτι ο κμαν δεν λεει μουφες
απλα εχει διαφορετικε συνθηκες απο οτι εμεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τσεχια σλοβακια κι οτι ειναι εκει εχεις δικιο ,ειναι γι αγαμητους,,μηδεν επιπεδο κ πολλα ζητανε
παρολα αυτα,δεν τρεχει κατι για να παμε εμεις εκει,πολωνια δηλ
για σενα ειναι το μη χειρον βελτιστον κ διπλα σου..
Κανεις λαθος,Γερμανοι και Αυστριακοι πανε στην Μπρατισλαβα πιο πολυ για να γαμησουν.
Μεχρι και πουλμανακια υπαρχουν που τους πανε μονο για αυτην την δουλεια.Απο Βιεννη ειναι καμια
ωρα η Μπρατισλαβα.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
βασικα φιλε μου
το πιο κυριο ειναι οπου πας να ξερεις 5-10 λογια στην γλωσσα τους
το δευτερο ειναι να εχεις αερα....ειναι πιο σημαντικο απο τα λεφτα
και το τριτο να εχεις ετοιμες περισσοτερες απο μια επιλογες απο πριν πας το ταξιδι σου
πχ ουκρανια θα σου ζητησουν αϊφον πχ
τους λες θες 3000 τοπικο νομισμα για δωρο, μιλαω για ουκρανια
θα εκπλαγεις οτι ολες σχεδον θα συμφωνησουν
ναι ρε φιλε,αλλα εγω που θελω να γαμησω 5-6 γκομενες να δινω απο 300ε καθε φορα??συν ταξιδιωτικα?τοτε γιατι στο διαολο να παω ??

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Κανεις λαθος,Γερμανοι και Αυστριακοι πανε στην Μπρατισλαβα πιο πολυ για να γαμησουν.
Μεχρι και πουλμανακια υπαρχουν που τους πανε μονο για αυτην την δουλεια.Απο Βιεννη ειναι καμια
ωρα η Μπρατισλαβα.
γερμανοι κι αυστριακοι εχουν σχεση με το γαμησι οσο εμεις με το σουσι,,γι αυτους καλα ειναι..διλπα τους ετσι κι αλλιως,,για εμας λεμε ειναι οφ οι χωρες αυτες..αποσταση και εξοδα σε σχεση με το αποτελεσμα,,μανευ αντ ταιμ φορ βαλιοθ,πουλεγε κι ο θειος μου

Επισκέπτης
ναι ρε φιλε,αλλα εγω που θελω να γαμησω 5-6 γκομενες να δινω απο 300ε καθε φορα??συν ταξιδιωτικα?τοτε γιατι στο διαολο να παω ??
300 ευρω οχι για μια μερα ρε φιλε
για 5-6-7 μερες
μην ξεχνας οτι αυτο ειναι μηνιατικο τους
τους λες στα ισα δινω το μηνιατικο σου σε 1 βδομαδα
εγω την τελευταια φορα ειχα 3 συνεχεια μαζι μου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γερμανοι κι αυστριακοι εχουν σχεση με το γαμησι οσο εμεις με το σουσι,,γι αυτους καλα ειναι..διλπα τους ετσι κι αλλιως,,για εμας λεμε ειναι οφ οι χωρες αυτες..αποσταση και εξοδα σε σχεση με το αποτελεσμα,,μανευ αντ ταιμ φορ βαλιοθ,πουλεγε κι ο θειος μου
Εμεις εδω εχουμε απειρο υλικο γιατι να παμε εξω. :rockon:

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
300 ευρω οχι για μια μερα ρε φιλε
για 5-6-7 μερες
μην ξεχνας οτι αυτο ειναι μηνιατικο τους
τους λες στα ισα δινω το μηνιατικο σου σε 1 βδομαδα
εγω την τελευταια φορα ειχα 3 συνεχεια μαζι μου
μακαρι ναχεις δικιο,,εγω αλλα διαβαζω παντως στα τσατ κι αλλα μου ζηταν,,,κι επισης στα  ξενα φορουμ ολοι βριζουν συνηθως και δεν ξαναπατανε,,,,

Επισκέπτης
μακαρι ναχεις δικιο,,εγω αλλα διαβαζω παντως στα τσατ κι αλλα μου ζηταν,,,κι επισης στα  ξενα φορουμ ολοι βριζουν συνηθως και δεν ξαναπατανε,,,,
δεν υπαρχει το μακαρι να ρχω δικιο
εχω αποδεδειγμενα δικιο
θα σου δωσω ενα παραδειγμα το οποιο συνεβει σε εμενα
Κιεβο πριν μερικα χρονια εχω παρει σε 6 μερες 4 κοπελιτσες με 0 σχετικα κοστος
και ο φιλος μου πηγαινε με πουτανες του ξενοδοχειο με 180-200$ την ωρα
η διαφορα μας;;; εγω πηγα προετοιμασμενος αυτος χυμα
εδωσε τοσα φραγκα που κι αυτος εφυγε τρεχοντας
ολα σε αυτη την χωρα εξαρτιουνται αποκλειστικα και μονο απο εσενα
κι απο ποσο θα το παιξεις εσυ
αλλα μην περιμενεις να φας ΑΑΑ+ κατηγορια
θα πας στο Α-
που κι αυτη η κατηγορια ειναι πολυ καλη για τα δικα μας ματια