Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ίσως και παραπάνω από 30%. Κυρίως προσωπικοί είναι οι λόγοι. Πετάω βέβαια και για κάποια πρότζεκτς μερικές φορές. Μου είχε γίνει και προσφορά για δουλειά μόνιμα εκεί με καλά λεφτά αλλά την απέρριψα (καλώς θεωρώ).

Tα χρηματα δεν ειναι το παν, εξαλου παντα πρεπει να τα βλεπεις σε συναρτηση με το εκει κοστος. Οσο για τις σλαβες , ακομη και μεταξυ τους διαφερουν παρα πολυ. Παντως η αληθεια ειναι για τις ελληνιδες οτι οι νεες γενιες απο 25 και κατω εχουν βελτιωθει πολυ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Tα χρηματα δεν ειναι το παν, εξαλου παντα πρεπει να τα βλεπεις σε συναρτηση με το εκει κοστος. Οσο για τις σλαβες , ακομη και μεταξυ τους διαφερουν παρα πολυ. Παντως η αληθεια ειναι για τις ελληνιδες οτι οι νεες γενιες απο 25 και κατω εχουν βελτιωθει πολυ.

Τύπε μου έδιναν 120Κ το χρόνο. Δολλάρια, όχι ρούβλια. Με αυτά τα λεφτά θα ζούσα σαν ολιγάρχης στη Μόσχα. Εδώ που είμαι τώρα παίρνω λιγότερα και το κόστος ζωής είναι υψηλότερο. Αλλά ήταν startup φάση και Ρωσία, μου φάνηκε πολύ ριψοκίνδυνο. Δεν το μετάνιωσα, την ίδια απόφαση θα έπαιρνα ξανά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κμαν διαφωνώ μαζί σου για τα ατού των Ελληνίδων έναντι των Σλάβων. Προσωπικά θεωρώ πως οι Ελληνίδες έχουν ωραιότερα σώματα + ντύνονται πολύ πιο προκλητικά από τις Σλάβες. Οι Σλάβες είναι για μένα ωραιότερες στο πρόσωπο. Επίσης, δεν ξέρω τι σε έχει πιάσει με τις Γερμανίδες, εμένα με αρέσουν πολύ, έχουν απίστευτα γαλανα μάτια και είναι και σχετικά ακομπλεξάριστες γκόμενες. Τέλος, έχω γαμήσει κάμποσες μιλφ Ουκρανία και καμία δεν είχε σάπια δόντια...

Στο σώμα ιδίως στα πόδια οι Σλάβες δεν παίζονται.Θυμάμαι όταν πρωτοπήγα Τσεχία είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό.Δεν είναι τυχαίο που τόσα μοντέλα από εκεί προέρχονται.Ο σλαβικός κόσμος βέβαια είναι τεράστιος υπάρχουν επιμιξίες και ποιότητες για όλα τα γούστα.
Αλλοι γουστάρουν κεντροσλάβες(Τσέχες,Σλοβάκες,Πολωνέζες),άλλοι Νότιες Σλάβες(Σέρβες,Κροάτισσες,Σλοβένες) και άλλοι θυσιάζουν σε ανατολικούς σλαβικούς κώλους(Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες,Ουκρανές).Ποιες είναι ανώτερες σωματικώς είναι και κάπως θέμα γούστου αλλά σε καμία περίπτωση δε συγκρίνονται εμφανισιακώς με τις Ελληνίδες.
Οι Ελληνίδες υπερτερούν σε δόντια,μαλλιά και έχουν παχύτερους κώλους αυτό είναι γνωστό.Οι Γιούγκες όμως έχουν επίσης δυνατά μαλλιά και καλά δόντια είναι επιμιξία με μεσογειακούς.
Πιο προκλητικά οι Ελληνίδες από Σέρβες με τα καυτά μαύρα φορέματα και τα σούπερ μίνι με τις ποδάρες να ξεχειλίζουν δε ντύνονται με τίποτα.Ούτε από τις Πολωνές με τα αβυσσαλέα ντεκολτέ ή τις Τσέχες που κυκλοφοράνε με τα στρινγκ. Σε πάρκα έχω δει Τσέχες με τα εσώρουχα ή ημίγυμνες κάτι που Ελλάδα δε βλέπεις.Από την άλλη Ελλάδα βλέπεις τόπλες σε παραλία της Αθήνας κάτι που Πολωνία είναι αδιαννόητο.
Γενικά το πουτανέ βαλκανικό λουκ είναι αλήθεια δεν ενδημεί τόσο έξω εκτός από κεντρικά σημεία π.χ. Κίεβο,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε,Οστράβα με πάμπολλα ξέκωλα.Ελα μουνί στον τόπο σου.
Οι Ρωσίδες π.χ. γουστάρουν τα διαφανή ρούχα όπου φαίνονται όλα,οι Τσέχες γουστάρουν να δείχνουν τα εσώρουχα έχοντας ορθάνοιχτα τα πόδια στα καφέ,οι Πολωνές θέλουν να σου τρίβουν τους βύζους στη μάπα με τρομερά ντεκολτέ και οι Σέρβες έχουν πάντα μίνι,καυτά σορτσάκια ή pul zadek το κλασσικό σλαβικό στυλ με το μισό κώλο έξω από το σορτσάκι(20% των Πολωνέζων,40% των Τσέχων ντύνονται όμοια,χορταίνεις κωλαράκια).Απλά οι Ελληνίδες πετάνε πολύ συχνότερα την κοιλιά έξω και δείχνουν πλάτη ή φοράνε σκιστά τζιν πολύ συχνότερα από τις Σλάβες.
Επίσης κάτι που κάνουν οι Ελληνίδες είναι να φοράνε χαλαρά μαγιώ δύο νούμερα μεγαλύτερα για να φαίνεται το μουνί τους από τα πλάγια κάτι που ποτέ δεν κάνουν οι Σλάβες.Οι Τσέχες όμως παίζει να σκάσουν μύτη με διαφανή στρινγκ και καπέλα στην παραλία κάτι που δεν κάνουν οι Ελληνίδες.Η οι Ρωσίδες να φοράνε τάνγκα και δωδεκάποντα στην παραλία με φουλ μέικ απ κάτι τελείως αντιβαλκάνιο.Το πιο χυδαίο στυλ είναι γενικά το βαλκανικό και το ρωσικό οι Πολωνέζες κάνουν τις αθώες ενώ το μαγιώ τους έχει διαγράψει cameltoe.

Τυπική εμφάνιση Πολωνέζας το καλοκαίρι και την άνοιξη.Φτηνό σορτσάκι με τον κώλο έξω και διαφανής μπλούζα παρόλο που είναι με το σύζυγο.Το 30% έτσι ντύνονται.Σε όλες τις Σλάβες αρέσει να δείχνουν τα κωλέτα τους αν ήταν δυνατό θα έβγαιναν με το μουνί έξω απλά τους αρέσει να καυλώνουν τα αρσενικά.

P02zYX.jpg

Γενικά αυτό είναι το φτηνό σλαβικό λουκ χτυπάει αμέσως στις αισθήσεις λες εδώ θα γαμήσω.Δεν δυσπρόσιτες όπως οι Ελληνίδες που έχουν τη μύτη ψηλά.
Οι Πολωνέζες μαζί με τις Τσέχες είναι οι μόνες στις Σλάβες που έχουν σοβαρούς γεμάτους κώλους Ρωσίδες,Ουκρανές,Σέρβες υστερούν σοβαρά σε αυτό τον τομέα.Να μη μιλήσουμε για βύζους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ρωσίδα. Είμαι εκτός Ελλάδας σχεδόν 3 χρόνια τώρα, που θα την έβρισκα την Ελλεηνίδα;

Νταξει το οτι θα παντρευτώ μην το δένεις κόμπο  :grin:

Άσε τύπε,παραμονεύουν παντού  :grin:
Εμένα έχουν γαμηθεί να μου στέλνουν προσκλήσεις από την ελληνική κοινότητα,μια θεία μου
θέλει να μου κάνει προξενιό με μια πλούσια ελληνίδα εδώ και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά  :2funny:

Πάντως όποιος βρεθεί κεντρική Ευρώπη ελεύθερος και καταφέρει να παντρευτεί ελληνίδα,
πρέπει να χρίζεται χωρίς ψηφοφορία μαλάκας της δεκατίας του bou,τουλάχιστον..

Ο Σεβαλιέ έχει δίκιο ότι οι μικρες έχουν βελτιωθεί σε εμφάνιση,γυμνάζονται περισσότερο από τις προηγούμενες και ίσως η κρίση της ξεκαβαλήσει από διάφορα καλάμια,όμως ίσως και όχι..

Όπως και να χει,στα αρχίδια μας  :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Άσε τύπε,παραμονεύουν παντού  :grin:
Εμένα έχουν γαμηθεί να μου στέλνουν προσκλήσεις από την ελληνική κοινότητα,μια θεία μου
θέλει να μου κάνει προξενιό με μια πλούσια ελληνίδα εδώ και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά  :2funny:

Πάντως όποιος βρεθεί κεντρική Ευρώπη ελεύθερος και καταφέρει να παντρευτεί ελληνίδα,
πρέπει να χρίζεται χωρίς ψηφοφορία μαλάκας της δεκατίας του bou,τουλάχιστον..

Ο Σεβαλιέ έχει δίκιο ότι οι μικρες έχουν βελτιωθεί σε εμφάνιση,γυμνάζονται περισσότερο από τις προηγούμενες και ίσως η κρίση της ξεκαβαλήσει από διάφορα καλάμια,όμως ίσως και όχι..

Όπως και να χει,στα αρχίδια μας  :2funny:

Οι αλήθεια είναι πάντως πως η συντριπτική πλειοψηφία των γάμων είναι από την ίδια χώρα, Έλληνας με Ελληνίδα, Πολωνός με Πολωνή, κτλ. Κάτι που είναι και το πιο λογικό, μιας και τα χνώτα ταιριάζουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι αλήθεια είναι πάντως πως η συντριπτική πλειοψηφία των γάμων είναι από την ίδια χώρα, Έλληνας με Ελληνίδα, Πολωνός με Πολωνή, κτλ. Κάτι που είναι και το πιο λογικό, μιας και τα χνώτα ταιριάζουν.

Οντως με τις Πολωνέζες και τις Τσέχες ιδίως με τις Πολωνές υπάρχει τεράστια διαφορά κουλτούρας.Μιλάμε όχι απλώς μεγάλη αλλά τεράστια.Να λες λάχανο και να καταλαβαίνει μπανάνα.Συνεννόηση μπουζούκι που λέμε τεράστιο χάσμα.Κάπως γεφυρώνεται με τα βλάχικα πολωνικά τσιμπούκια και το φυσικό μεγαλείο του Βαλκάνιου.
Και με τις Τσέχες κάνουν τεράστια υπομονή όσο πέφτει το παραδάκι.Αλλά γενικά άλλος κόσμος.
Το βασικό στην τελική που προσέχουν οι Σλάβες γκόμενες είναι αν σου σηκώνεται όταν είσαι μαζί τους και αν τα σκας.Αυτά είναι τα βασικά.Στα άλλα γίνονται εκατέρωθεν συμβιβασμοί.
Οι Σέρβες έχουν βέβαια και την κλασσική Βαλκάνια υπερηφάνεια είναι πιο σκληρά καρύδια όχι τόσο μαλακές βούτυρα όπως οι Ουκρανές κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Η αλήθεια είναι αυτή,αλλά πηγάζει από τρελά στερεότυπα αιώνων τύπου "παπούτσι από τον τόπο σου" και άλλες γραφικότητες.

Φυσικά η κοινή γλώσσα και πιθανές κοινές παραστάσεις,είναι μεγάλο συν για μια υγειή σχέση.

Αλλά τα μεγαλύτερα συν,δεν έχουν να κάνουν με αυτά,αλλά με αυτόν καθεαυτό τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου που μπορεί να έχει στοιχεία,που να τα υπερσκελίζει τα παραπάνω.

Εγώ πλέον δίνω 0% πιθανότητες να καταλήξω,όχι απλά με ελληνίδα,αλλά με γυναίκα από οποιαδήποτε μεσογειακή χώρα.
Δεν ασχολούμαι καν,με τέτοιες εθνικότητες..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Η αλήθεια είναι αυτή,αλλά πηγάζει από τρελά στερεότυπα αιώνων τύπου "παπούτσι από τον τόπο σου" και άλλες γραφικότητες.

Φυσικά η κοινή γλώσσα και πιθανές κοινές παραστάσεις,είναι μεγάλο συν για μια υγειή σχέση.

Αλλά τα μεγαλύτερα συν,δεν έχουν να κάνουν με αυτά,αλλά με αυτόν καθεαυτό τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου που μπορεί να έχει στοιχεία,που να τα υπερσκελίζει τα παραπάνω.

Εγώ πλέον δίνω 0% πιθανότητες να καταλήξω,όχι απλά με ελληνίδα,αλλά με γυναίκα από οποιαδήποτε μεσογειακή χώρα.
Δεν ασχολούμαι καν,με τέτοιες εθνικότητες..

Τύπε με τις μεσόγειες ούτε εγώ πολυταιριάζω. Σαν τον Μindreader θα σε παραπέμψω σε παλιο μου ποστ για τα κοινά χαρακτηριστικά των τριων "φυλών γυναικών" στην Ευρώπη  :grin:

Τύπε στις δυτικές κοινωνίες μετράει κυρίως η εμφάνιση και το να είσαι ωραίο τυπάκι. Οι κοπέλες εκεί δεν κοιτάνε τόσο την οικονομική επιφάνεια. Γενικά μιλώντας, για όσους είναι νέοι και ωραίοι και ψάχνουν για γρήγορο πούτσο οι δυτικές χώρες είναι οτι καλύτερο.

Τσουβαλιάζοντας, θα έλεγα πως οι γυναίκες στην Ευρώπη χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

- Οι δυτικές / βόρειες είναι ότι πιο κοντά στον άνδρα σε γυναικείο κορμί. Έχουν τη δικιά τους ζωή, τα δικά τους όνειρα, τις δικές τους επιθυμίες, και ο άνδρας είναι απλά ένα μικρό κομμάτι της. Άμα σε γουστάρουν εμφανισιακά δε θα το πολυψάξουν, άμα περνάνε καλά μαζί σου θα κάτσουν μαζί σου, γενικά είναι εύκολες, ΑΛΛΑ είναι υπερβολικά ανεξάρτητες, όπως είπα και πριν ο άνδρας είναι απλά ένα μικρό κομμάτι της συνολικής ζωής τους. Εκεί που μπορεί να είστε μαζί και θεωρητικά αγαπιέστε μπορεί να σηκωθούν να πάνε για 3 μήνες στο Θιβετ επειδή έτσι τους καύλωσε ή για οδοιπορικὀ στα πληγμένα από το τσουνάμι χωριά της Ινδονησίας.

- Οι ανατολικές θέλουν δίπλα τους έναν ΑΝΔΡΑ, κάποιον που να τις αγαπά, να τις φροντίζει, να τις προστατεύει. Από τις 3 κατηγορίες είναι αυτές που επιζητούν πιο πολύ την ασφάλεια. Όσον αφορά την ανεξαρτησία είναι στον ακριβώς αντίποδα των δυτικών, καμία ανεξαρτησία, ο άνδρας κάνει κουμάντο και αποφασίζει ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αυτό είναι το ίδιο κουραστικό, για να μην πω ακόμα πιο κουραστικό, από την γαμημένη τρέλα για ανεξαρτησία των δυτικών. Οι ανατολικές άπαξ και σε δουν σοβαρά την πούτσισες, σου γίνονται πιο στενός κορσές από οποιαδηποτε άλλη...

- Οι νότιες ψάχνουν τον ΕΝΑΝ άνδρα. Έχουν το πιο κολλημένο μυαλό από τις 3 κατηγορίες, έχουν ένα συγκεκριμένο τύπο άνδρα στο μυαλό τους και δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο, δεν ξέρουν τι θέλουν, απορρίπτουν δεκάδες που τις πολιορκούν ενώ ταυτόχρονα κυνηγούν έναν συγκεκριμένο που τον έχουν καψουρευτεί τρελά. Το ενδιαφέρον με τις νότιες είναι πως αν δεν είσαι αυτο το κάτι που θέλουν μπορεί να σου ψήσουν το ψάρι στα χείλη και να σε τυραννήσουν δίχως αύριο, αν όμως σε καψουρευτούν θα σου συγχωρήσουν τα παντα και θα γυρνάνε πάντα σε σένα όσο ελλεεινά και να τους φέρεσαι. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει μια νότια για έναν άνδρα που αγαπάει, πολύ πιο κάτω από μια ανατολική - για τη δυτική δεν το συζητάμε καν...

Τώρα όσον αφορά το ερώτημα του θέματος, και έχοντας σχετιστεί τόσο σοβαρά όσο και επιπόλαια και με τις δύο φυλές, θα έλεγα πως για ξεκούραστη σχέση οι Γερμανίδες είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη, αν όμως το βλέπει κάποιος για κάτι πιο σοβαρό θα ψήφιζα Σλάβα.

ΥΓ. Οι Γερμανίδες παρεπιπτόντως είναι κατ'εμέ πολύ ωραίες γκόμενες, σε αντίθεση με το τι πιστεύει ο μέσος Έλληνας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
@duskolieggrafi Το είχα διαβάσει το συγκεκριμένο post και θεωρώ ότι τις κατέταξες ιδανικά,συμφωνώ ακόμη και στο υστερόγραφο.  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνέζες για γούστα σε κλαμπ.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.Αν τους πληρώνεις τα ποτά είσαι χουβαρντάς σε αφήνουν να περάσεις μαζί τους όλη τη νύχτα.Για τα περαιτέρω παίζει ανάλογα με οικονομική προσφορά.Ας πούμε οτι ανατολικά του Οντερ οι γυναίκες είναι γυναίκες.
Αυτές οι γκόμενες στις φωτό με άφησαν να τους χαιδέψω κώλο μπούτια έδωσαν τηλέφωνο απλά δεν είχα χρόνο την επόμενη μέρα.
Τέτοιο επίπεδο απλά δε χτυπας ποτέ Ελλάδα,Γερμανία αν είσαι άνω των 40.

Fq915o.jpg

PxZm0G.jpg

Πριν από 10-15 χρόνια τέτοια μουνιά περίπου γαμούσες στο μπλοκ με κλάμπινγκ.Ηταν οι χρυσές εποχές.Βλέπετε πώς κυαλάρουν και τσιλιμπουρδίζουν με διάφορους άντρες στο κλαμπ μέχρι να σταυρώσουν τον κατάλληλο.
Γενικά οι Πολωνές και όλες οι Σλάβες μετακινούνται συνέχεια από άντρα σε άντρα όπως οι πεταλούδες.Για αυτό πρέπει να μην είσαι κτητικός να είσαι non judgemental(μη κριτικός) αφού κάποια στιγμή θα τις γαμήσεις και εσύ.

Ενας Πολωνός με τη γκόμενά του στο σταθμό.Δύσκολα βλέπεις Γερμανία ή Ελλάδα τέτοιους συνδυασμούς.Οι Σλάβες κάπως το έχουν σα δεδομένο οτι ο άντρας είναι για τον πούτσο εμφανισιακά ενώ η γκόμενα πρέπει να είναι στα καλύτερά της και να τον καυλώνει.

GIqXNn.jpg

Ξένος ίσως Πορτογάλος ή Αραβας με κωλαρού Πολωνέζα που γνώρισε μια μέρα πριν στο κλαμπ.Σιγά μη βγάλει τέτοια γκόμενα ξένος Ελλάδα ή Γερμανία.

BeUym5.jpg

Βλέπετε πώς η εμφάνιση του Πορτογάλου και το στυλ του γλώσσα σώματος είναι κλάσεις κατώτερο από του Ελληνα κλαρίν.Απλά έτυχε να βρίσκεται στο σωστό σημείο απέναντι σε Βαλκάνιους δε θα είχε καμία τύχη.

Πολωνία και γενικά σλαβικές χώρες όλα είναι δυνατά.Ακόμα και να γαμήσεις την απόλυτη υπερμουνάρα που κανονικά ούτε στον ύπνο σου δε θα έβλεπες.Είναι το παράλληλο σύμπαν ο παράδεισος του καμάκια.
Για ανώτερους Βαλκάνιους δεν το συζητάμε.Απλά παράδεισος.Ξεπουτσιάζεσαι.
Ο ανταγωνισμός είναι απλά γελοίος άσχετα τι λένε τα άτομα εδώ.Στις φωτό σας δείχνω και τον ανταγωνισμό.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οπότε μάλλον δε με βλέπω να γαμάω ποτέ Πολωνέζα  :2funny:
Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση... Τη διαβάζω με το ένα ματι ανοιχτό γιατι είμαι με 2 ώρες ύπνο... Χτες 05:00 με την αυγή   :pipa2: ωνα μια Ρωσίδα στη παραλια!! Άλλο επίπεδο :rockon:
Μην ξαναδιαβάσω αυτό που είναι στη παράθεση... Πολωνία αν είσαι ο εαυτός σου και γκαυλωμένος κάμακας  όποιο στυλ κι αν έχεις , ΜΑ ΟΠΟΙΟ,  :knockinb: αμας :rockon: :rockon: :rockon:

Θέλω να σας πω τη προσωπική μου άποψη για τι διαφορά Βαρσωβίας-Κρακωβίας για το "παίγνιο"! Είμαι σίγουρος πως και ο άρχοντας θα συμφωνήσει!
Βαρσωβία---->Πόλη για γρηγοράδες! Μπορει να πας για λίγες ώρες για μια ανταπόκριση πτήσεων για παράδειγμα και να βγεις χωρίς ξενοδοχείο να σε φορτώσει κάποια και να τη ξεσκίζεις μέχρι 5 λεπτά πριν πάρεις λεωφορείο για το αεροδρόμιο σπίτι της και όταν ντύνεσαι να σε βρίζει και να σου βαράει τη πόρτα ενώ πριν 2 λεπτά πηδιόταν σαν σκύλα! Ή μπορεί να φορτώσεις γκόμενα σε ξενοδοχείο και αφού της βγάλεις γούστα το πρωί να μην θέλει να φύγει και να την παρατάς στο δωμάτιο χυμένη πατόκωρφα και να παίρνεις αεροπλάνο για Ελλάδα! Οτι γράφω βασίζονται σε πραγματικές ιστορίες με 95% προσέγγιση στη πραγματικότητα!
Κρακωβία----> Πρέπει να πας και να αφιερώσεις 2-3 μέρες μόνο για να μάθεις τη πόλη μη έχοντας το καμάκι κάν στο μυαλό! Μόνο tinder για ραντεβού μετά απο μέρες και όχι άμεσα! Σε αυτό το διάστημα κόβεις 1-2 καλά μέρη για να απομονώσεις τα ραντεβού!! Πουλάς έρωτα και δικαιώνεσαι με καλές περιπτώσεις! Αλλά πρέπει να αποκτήσεις γνώση και προσανατολισμό στη πόλη για να δικαιωθείς!!!

Επίσης!!!! Μην κολλάτε όταν ακούτε πως Σλάβα είναι Παντρεμένη!!!!!!!!!! Ή έχει γκόμενο!!! Είναι καλύτερα απο Ελευθερη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Μην ξαναδιαβάσω αυτό που είναι στη παράθεση... Πολωνία αν είσαι ο εαυτός σου και γκαυλωμένος κάμακας  όποιο στυλ κι αν έχεις , ΜΑ ΟΠΟΙΟ,  :knockinb: αμας :rockon: :rockon: :rockon:

Τρολάρω ρε συ,λες να πιστεύω ότι για να γαμήσω Πολωνία πρέπει να σκάσω με χρυσή καδένα,κοτλέ παντελόνι και τρίχα για πουλόβερ;  :grin:

Μια χαρά νομίζω τα πήγα με τις 2 Πολωνέζες εδώ,μόνες τους με ρώτησαν αν έχω fb,μόνες τους να πάμε στο Πολωνέζικο μαγαζί να μου δείξουν ή μάλλον καλύτερα,για να μου "δειχτούν"..

Θα σου πω όμως τη θεωρία μου για τα παραπάνω,που μου επιβεβαίωσε και η Πολωνέζα του ξαδέρφου.
Αυτές οι δύο μου έδωσαν fb
α)Για να τις "βλέπω" πόσο μεγάλα βυζιά έχει η μία και πόσο μουνάρα είναι η άλλη και να μην ξεχνάω ποτέ ότι είναι καυλιάρες
β)Γιατί αν ποτέ χωρίσουν,μείνουν μόνες στη Γερμανία,δεν είναι σαν τις Γερμανίδες που μπορούν να υιοθετήσουν ή να γεννήσουν μόνες ένα παιδί και απλά να πηδιούνται με κάποιον/κάποιους.Οι Πολωνέζες θέλουν στήριγμα/προστάτη/χορηγό/γαμιά.
Έτσι εγώ σαν Έλληνας,λευκός,χριστιανός,δεν είμαι "απαγορευμένη" επιλογή γι'αυτές.

Και αν σας φαίνονται αυτά μαλακίες..
Όταν πρωτοήρθα είχα γνωρίσει μια Αρμένισσα,γύρω στα 24 χρονών,που ψαχνόταν για κάτι σοβαρό.
Σαν Έλληνας,ήμουν από τις πρώτες επιλογές της για σχέση.
Αν ήμουν ακριβώς με την ίδια εμφάνιση/δουλειά μη χριστιανός,για εκείνην δε θα υπήρχα σαν επιλογη.
Και μιλάμε για άτομο πανεπιστημιακής μόρφωσης,με καλή δουλειά.
Κάποια πράγματα είναι έτσι εδώ..

Υ.Γ.Glock,ελιωσα με αυτό  :2funny: :2funny: :2funny:

να κάνουμε την [size=18pt]Ελλάδα παγκόσμια Γαμιστική ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ[/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λέω να τυπώσω μπλουζάκια ΕΛΛΑΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ-ΓΑΜΗΣΤΙΚΗ-ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ  :rockon:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386

Επειδή  αρχές Ιουνίου θα πάω 4 μέρες Βαρσοβία ,ξέρει κάποιος τι παίζει από πουτανακια που γίνονται  τα σκηνικά και τιμές;
υ.γ Το έγραψα και στο νήμα της Βαρσοβίας .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Επειδή  αρχές Ιουνίου θα πάω 4 μέρες Βαρσοβία ,ξέρει κάποιος τι παίζει από πουτανακια που γίνονται  τα σκηνικά και τιμές;
υ.γ Το έγραψα και στο νήμα της Βαρσοβίας .

Δες , Στα πολλα εχει και αγγλικα. Bαλε με φωτος επιβεβαιωμενες ( zdecje zwerifykowane).
Βλεπεις φωτος, διαλεγεις ποια και παιρνεις τηλεφωνο. Πας εκει, δεν ειναι cl ελαχιστες κανουν outcall η αν κανουν ειναι πανακριβα. Το θεμα ειναι οτι 9/10 δε σηκωνουν το τηλεφωνο και ΑΝ το σηκωσουν παλι 9/10 δε μιλανε αγγλικα. Αν παλι σηκωσουν το τηλεφωνο και μιλησουν αγγλικα, πρεπει να κανονισεις να μπορει εκεινη τη μερα και να μπορει σε ωρα που θες. Μπορει να σου πει σε 5 ωρες πχ η να παρεις ξανα σε κανα δυορο.
ΑΝ το περασεις ΚΑΙ αυτο πρεπει την ωρα που θα πας εκει, αν δε σου εχει δοσει διαμερισμα, να την παρεις παλι τηλεφωνο απο κατω και να τη βρεις, ωστε να σου δοσει διαμερισμα και κουδουνι ! Και αν μπεις στο τελος, να δεις αν ειναι αυτη ( αν δεις επιβεβαιωμενες φωτο ισως ειναι και παλι οχι σιγουρο ).και αν δεν ειναι φολα κλπ κλπ! Καλη τυχη :grin:
Eναλλακτικα μπορεις να βρεις κανα μπαρ που θα γαμας κιολας αλλα δε το συνιστω. Οι οικοι ανοχης ειναι παρανομοι στην Πολωνια ( οχι η πορνεια γενικα) , οποτε εκει το μερος θα ειναι στο χωρο της παρανομιας και δε θα σου συνιστουσα να πας. Αν παρεις τηλεφωνο πουτανα και πας στο διαμερισμα της οκ πηγαινε. Ουτε νταβαδες εχει ουτε τσατσαδες ουτε τιποτα. Αν πας και δεις οτι ειναι κανα υποπτο μπαρ σε κανα στενο , φυγε μη πας καν.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Δες , Στα πολλα εχει και αγγλικα. Bαλε με φωτος επιβεβαιωμενες ( zdecje zwerifykowane).
Βλεπεις φωτος, διαλεγεις ποια και παιρνεις τηλεφωνο. Πας εκει, δεν ειναι cl ελαχιστες κανουν outcall η αν κανουν ειναι πανακριβα. Το θεμα ειναι οτι 9/10 δε σηκωνουν το τηλεφωνο και ΑΝ το σηκωσουν παλι 9/10 δε μιλανε αγγλικα. Αν παλι σηκωσουν το τηλεφωνο και μιλησουν αγγλικα, πρεπει να κανονισεις να μπορει εκεινη τη μερα και να μπορει σε ωρα που θες. Μπορει να σου πει σε 5 ωρες πχ η να παρεις ξανα σε κανα δυορο.
ΑΝ το περασεις ΚΑΙ αυτο πρεπει την ωρα που θα πας εκει, αν δε σου εχει δοσει διαμερισμα, να την παρεις παλι τηλεφωνο απο κατω και να τη βρεις, ωστε να σου δοσει διαμερισμα και κουδουνι ! Και αν μπεις στο τελος, να δεις αν ειναι αυτη ( αν δεις επιβεβαιωμενες φωτο ισως ειναι και παλι οχι σιγουρο ).και αν δεν ειναι φολα κλπ κλπ! Καλη τυχη :grin:
Eναλλακτικα μπορεις να βρεις κανα μπαρ που θα γαμας κιολας αλλα δε το συνιστω. Οι οικοι ανοχης ειναι παρανομοι στην Πολωνια ( οχι η πορνεια γενικα) , οποτε εκει το μερος θα ειναι στο χωρο της παρανομιας και δε θα σου συνιστουσα να πας. Αν παρεις τηλεφωνο πουτανα και πας στο διαμερισμα της οκ πηγαινε. Ουτε νταβαδες εχει ουτε τσατσαδες ουτε τιποτα. Αν πας και δεις οτι ειναι κανα υποπτο μπαρ σε κανα στενο , φυγε μη πας καν.
:thumbsup: Έχει καμιά κοντύνει παράλια για μπάνια;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:thumbsup: Έχει καμιά κοντύνει παράλια για μπάνια;

Εχει κατι λιμνες με νεροφιδα και βατραχια και λασπες αν ενδιαφερεσαι :dancing:. Ρε φιλε για ξανακοιτα το νημα, μπας και θα πας καμια Κουβα και εκανες λαθος? :think: Βαρσοβια δεν ειπες οτι πας? :huh: :grin: Ποια παραλια μου λες? :idiot: Για ανοιξε κανενα χαρτη να δεις που πεφτει :helpplea:
Α επισης στα σαιτ που σου εβαλα πιο πανω βαλε και σε ποια πολη αναζητας.  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχει κατι λιμνες με νεροφιδα και βατραχια και λασπες αν ενδιαφερεσαι :dancing:. Ρε φιλε για ξανακοιτα το νημα, μπας και θα πας καμια Κουβα και εκανες λαθος? :think: Βαρσοβια δεν ειπες οτι πας? :huh: :grin: Ποια παραλια μου λες? :idiot: Για ανοιξε κανενα χαρτη να δεις που πεφτει :helpplea:
Α επισης στα σαιτ που σου εβαλα πιο πανω βαλε και σε ποια πολη αναζητας.  :grin:

Μπορεί να πάει Sopot τώρα που μαζεύονται οι gold diggers και καλό βόλι.Είναι πάντως άλλη φάση η πολωνική εμπειρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom