ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Καμια λογικη πολωνεζα δεν υπαρχει;
Ολες μες την τρελα τους ειναι;
Τύπε, έχεις πάει ποτέ Πολωνία;
Καμια λογικη πολωνεζα δεν υπαρχει;
Ολες μες την τρελα τους ειναι;
Δεν υπάρχει.Τουλάχιστον με τη δική μου εμπειρία.Και αυτές το παραδέχονται άμα τις ρωτήσεις.
Και μαμάδες,αδερφές τα ίδια είναι.Παράνοια.
Τουλαχιστον το καταλαβαινει κανεις νωρίς, ή μπορει να παρει και καιρο για να εκδηλωθει η αλλη;
Καμιά φορά μπορεί να τις πηδήξεις πρώτα και να το καταλάβεις μετά γιατί πηδιούνται πολύ γρήγορα οπότε δεν έχουν μιλήσει πολύ.
Καλό θα είναι να μιλάνε για τις πολωνεζες μόνο οσοι είχαν προσωπική εμπειρία μαζι τους.άκουσαν από εδώ και από εκεί δύο λέξεις και το έκαναν κανόνα μαλλον
Πολωνια μαλλον παω καλοκαιρι..φιλαρακι επιασε δουλεια εκει σαν προγραμματιστης και ανεβαινει πανω σε λιγες μερες
Με πιασανε παραλιγο τα κλαμματα..2000 ευρω κανονισε με εμπειρια ενος ετους! και εγω γαμιεμαι εδω περα για το εν τεταρτο
Εκτος απο μουνοπαραδεισος δηλαδη πεφτει και πολυ κασερι αν εχεις skills
Και πραγματικα δεν χωραει στο μυαλο μου οτι οι πρωην σοβιετικοι μας εχουν σκισει τα ραμματα..μυαλο Πολωνου ειναι στο 1/10 του Ελληνα και αυτα σας τα λεω γιατι δουλευα μαζι τους.Δεν στροφαρουν και ομως μας πανε βεντουζα
Όλες αυτές είναι περίεργες και μυρίζουν ακόμα Σοβιετικίλα. Μια Πολωνέζα που ήξερα και φαινόταν πολύ ευχάριστη και προσιτή, παρεξηγήθηκε επειδή σε μια φωτογραφία της στο fb της έγραψα ότι έχει ωραίο σώμα και με διέγραψε από φίλο ! Εκτός αν έπεσα σε υστερική φεμινίστρια και ήταν εξαίρεση στον κανόνα...
Πολυ καλα σου κανε και μπραβο της
Τι την περασες Ελληνιδα οπου ο καθε βλακας γραφει τι ποδαρες εχεις και χιλιες δυο μαλακιες
ΟΙ Πολωνεζες ξερουν ηδη οτι ειναι ωραιες δεν ειναι αναγκη να το λες αλλα να τις γαμας οπως κανεις αλλος
Απ οτι μου χουν πει θελουν τον αντρα..αντρα
Ελα στη θεση τους
Καθε ενας λεει σαν ρομποτακι sexy,sexy,sexy οταν τις βλεπει
Αυτος που τα λεει 9/10 περιπτωσεις ειναι ενας αποτυχημενος ισλαμοπιθηκας που πουλαει ρολογια η φυτοζωει
Οταν κανεις και εσυ ετσι μπαινεις στην λιστα των αποτυχημενων
Τις δειχνεις οτι την εχεις ψηλα
Πρεπει να πας να σαι στα @@ σου και οταν βγειτε οχι μονο να μην κανεις κοπλιμεντα αλλα να τις πεις οτι συνηθως βγαινεις με πιο ομορφες αλλα πχ οτι σου φαινεται cool και ειπες να της δωσεις μια ευκαιρια
Ετσι κανουν οι αντρες εκει πανω γαμανε 10-10 αμα εσυ πας παρακαλετος αστα
Όλες αυτές είναι περίεργες και μυρίζουν ακόμα Σοβιετικίλα. Μια Πολωνέζα που ήξερα και φαινόταν πολύ ευχάριστη και προσιτή, παρεξηγήθηκε επειδή σε μια φωτογραφία της στο fb της έγραψα ότι έχει ωραίο σώμα και με διέγραψε από φίλο ! Εκτός αν έπεσα σε υστερική φεμινίστρια και ήταν εξαίρεση στον κανόνα...
Πολωνια μαλλον παω καλοκαιρι..φιλαρακι επιασε δουλεια εκει σαν προγραμματιστης και ανεβαινει πανω σε λιγες μερες
Με πιασανε παραλιγο τα κλαμματα..2000 ευρω κανονισε με εμπειρια ενος ετους! και εγω γαμιεμαι εδω περα για το εν τεταρτο