Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εχει κατι λιμνες με νεροφιδα και βατραχια και λασπες αν ενδιαφερεσαι :dancing:. Ρε φιλε για ξανακοιτα το νημα, μπας και θα πας καμια Κουβα και εκανες λαθος? :think: Βαρσοβια δεν ειπες οτι πας? :huh: :grin: Ποια παραλια μου λες? :idiot: Για ανοιξε κανενα χαρτη να δεις που πεφτει :helpplea:
Α επισης στα σαιτ που σου εβαλα πιο πανω βαλε και σε ποια πολη αναζητας.  :grin:

Και εκεί τέτοια έχει; :grin:
Απορώ πως βουτάνε μέσα στα λασπόνερα;Γκόμενες,παιδάκια,παπούδια,πέφτουν και εδώ στο στάσιμο βρωμονερο.
Α,ξέχασα.Πέφτουν και στον Ρήνο το καλοκαίρι και έτσι έχουμε μερικούς πνιγμούς ανά βδομάδα.

Σήμερα πήγα με την μία Πολωνέζα σε Πολωνέζικο super market.
Έχω αρχίσει και καταλαβαίνω ότι άμα μαζέψεις τυχαία Πολωνέζες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και τις πας σε ένα κωλόμπαρο για δουλειά,δε θα χρειαστεί καν να αλλάξουν ρούχα. :grin:
Η άλλη μου έσκασε στο super markεt με κολάν από δερματίνη,catwoman φάση,ενώ είχαμε κοντά στους 30βαθμούς σήμερα..

Μου πουλούσε και κάτι φίδια ότι το πιροσκί είναι Πολωνέζικο,εγώ της έλεγα το ξέρω για Ρώσικο.
Έτρωγα κάτι γαμάτα πιροσκί σε ένα Ρώσικο μαγαζί στο Μοσχάτο κάποτε.

Στο γυρισμό στο μετρό είδα μια μουνάρα Σλάβα και της λέω:
Woher kommst du?Poland?
γελάει και μου λέει:"Oχι,Ρωσία",πήγαινε να πάρει το παιδί της από τον παιδικό.
Έπρεπε να το καταλάβω από το ύψος..
Που θα πάει,θα μάθω να τις ξεχωρίζω.
Κάποτε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απορώ πως βουτάνε μέσα στα λασπόνερα;Γκόμενες,παιδάκια,παπούδια,πέφτουν και εδώ στο στάσιμο βρωμονερο.
Α,ξέχασα.Πέφτουν και στον Ρήνο το καλοκαίρι και έτσι έχουμε μερικούς πνιγμούς ανά βδομάδα.

Έχω αρχίσει και καταλαβαίνω ότι άμα μαζέψεις τυχαία Πολωνέζες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και τις πας σε ένα κωλόμπαρο για δουλειά,δε θα χρειαστεί καν να αλλάξουν ρούχα. :grin:
Η άλλη μου έσκασε στο super markεt με κολάν από δερματίνη,catwoman φάση,ενώ είχαμε κοντά στους 30βαθμούς σήμερα..

Μου πουλούσε και κάτι φίδια ότι το πιροσκί είναι Πολωνέζικο,εγώ της έλεγα το ξέρω για Ρώσικο.

Woher kommst du?Poland?
Κάποτε...

Tα πιροστκι τα λενε pierogi αυτοι. Εδω περα καμια σχεση ντυνονται πολυ πιο ηπια και "ευρωπαικα" θα ελεγα. Απλα αυτες που ειναι μεταναστριες Γερμανια ειναι τα πιο βλαχαδερα. Οπως οι δικοι μας λαζογερμανοι. Και εδω τους ειρωνευονται επισης. Εγω εδω μπορω να καταλαβω απο το στυλ ποια εχει ζησει Γερμανια. Φυσικα αυτνοητο οτι μπορω να ξεχωρισω Ρωσους απο Πολωνους και γυναικες φυσικα. Οι Ρωσοι εχουν πιο ταταρομογγολικα χαρακτηριστικα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Tα πιροστκι τα λενε pierogi αυτοι. Εδω περα καμια σχεση ντυνονται πολυ πιο ηπια και "ευρωπαικα" θα ελεγα. Απλα αυτες που ειναι μεταναστριες Γερμανια ειναι τα πιο βλαχαδερα. Οπως οι δικοι μας λαζογερμανοι. Και εδω τους ειρωνευονται επισης. Εγω εδω μπορω να καταλαβω απο το στυλ ποια εχει ζησει Γερμανια. Φυσικα αυτνοητο οτι μπορω να ξεχωρισω Ρωσους απο Πολωνους και γυναικες φυσικα. Οι Ρωσοι εχουν πιο ταταρομογγολικα χαρακτηριστικα

Επειδή έχω καταλάβει ότι το στυλ τους είναι να καβλαντίζουν όλη την ώρα,τις τρολάρω όσο μπορώ,γιατί σε ψιλοεξαντλούν μετά από ένα σημείο.
Αυτής της είπα τι καλό θα φάω όταν πάμε μαζί Πολωνία και μου απάντησε μάλλον τη λέξη που έγραψες.
Και της είπα:Πιροσκί,αυτό είναι Ρώσικο. :grin:

Δεν ξέρω αν έχει σημασία,αλλά αυτές οι δύο είναι από πόλεις στα σύνορα με Γερμανία.
Λέω μήπως είναι τίποτα πιο βλάχοι εκεί και ντύνονται σαν κωλομπαρούδες.

Όσο για τη Ρωσίδα,να φανταστείς ότι έχω πάει και Αγία και Μόσχα. :rolleyes:
Ήταν με flip flops,καθαρό 1.80,αλλά μετά έκανα ανάλυση χειλιών,μαλλιών,κ.λ.π. κατά το kman Ευαγγέλιο  :priest:
και στη σούμα την θεώρησα Πολωνέζα.
Είχε και κώλο και βυζιά,στη Ρωσία τις θυμάμαι πιο λιγνες και ντελικάτες.

Δεν πειράζει,το γκαβλάντισμα είναι καλό,να είμαστε πάντα σε φόρμα.

Υ.Γ. Α,και όχι ΤΙΓΡΕ που είχα γράψει...ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΕ..
Τα παπούτσια είναι αυτά  :2funny:

Gourmet-The-35-Leopard-1.jpg

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Ελα να γυρναει το νημα αναποδα τωρα, να γουσταρουμε!!!

Να αρχισουμε να λεμε ποσο καλες ειναι οι Ελληνιδες, εναντι των Πολωνεζων!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Woher kommst du?Poland?
Κάποτε...

Δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις.Πρέπει να γράψω ολόκληρη διάλεξη πώς ξεχωρίζουμε την Πολωνέζα από την Ουκρανή ή τη Ρωσίδα.Για το Chevalier είναι εύκολο αφού τις ταυτίζει με Γερμανίδες εμφανισιακά.Για το μέσο Ελληνα είναι αδύνατο.Θα πάρει την Ουκρανέζα και τη Ρωσίδα για Πολωνή και το αντίθετο.
Αν ας πούμε ρωτήσεις το μέσο Ελληνα με 100000 χιλιόμετρα εμπειρία στο ανατολικό μπλοκ από πού είναι οι γκόμενες στις πάνω φωτό που πόσταρα θα απαντήσει Ντονέτσκ ενώ οι γκόμενες είναι καθαρόαιμες Πολωνέζες του Κατοβίτσε.Χρειάζεται αετίσιο μάτι να βρίσκεις τις διαφορές κλάση τσομπάνη.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
kman τωρα που ησουν προσφατα ελλαδα, θελουμε συγκριτικο τεστ ελληνιδων - πολωνεζων!
Το ξερω οτι θα βγαλεις πρωτες τις πολωνεζες,
αλλα φανταζομαι θα εχεις να σχολιασεις διαφορα και για τις ελλεεινιδες!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
kman τωρα που ησουν προσφατα ελλαδα, θελουμε συγκριτικο τεστ ελληνιδων - πολωνεζων!

Ναι ! απ τον κμαν περιμενεις να ακουσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

afoy den gamas Ελλαδα δν θα γαμας πουθενα ρε βλακα

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Πρεπει να υπαρξει δικτυωση με την πολωνικη κοινοτητα στην ελλαδα, αλλα μαλλον θα εχουν ελληνοποιηθει κι αυτες.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Οι Ελληνιδες πιο χαλια δεν γινονται.......
Τι να συγκρινεις? και με τις σουπερ πολωνες μαλιστα......

Απο τις πρωτες μου πουτανες σε στουντιο ηταν η Ιζαμπελα πολωνη μιλφ απο τριγγετα.
Ερωτας η γυναικα......
Εξαιρετικη.....

Πως ηταν?

Σαν αυτη εδω αν και δεν νομιζω να ειναι η ιδια......
Αν και θα μπορουσε......

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οι Πολωνέζες είναι απλά καυλιάρες οπότε δεν έχουν αντίπαλο.Φαντάσου τις Ελληνίδες να προσεύχονται για πούτσο.Η εμφάνιση απλά δε μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Για όσους παρά τον πριαπισμό βλέπουν και εμφάνιση σίγουρα ο πολωνικός μέσος όρος είναι ανώτερος του ελληνικού.
Και μετά από 3 μπύρες και βότκες οι Πολωνέζες μένουν ανώτερες.Σε σχέση με Τσέχες,Σλοβάκες,Ρωσίδες σίγουρα υπολείπονται.Αλλά ποιος ασχολείται?
Με τις Πολωνέζες καταλαβαίνεις μετά από ένα μήνα περίπου τι γάμησες είναι πολύ παλαβή ρευστή ατμόσφαιρα.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Οι Πολωνέζες είναι απλά καυλιάρες οπότε δεν έχουν αντίπαλο.Φαντάσου τις Ελληνίδες να προσεύχονται για πούτσο.Η εμφάνιση απλά δε μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Για όσους παρά τον πριαπισμό βλέπουν και εμφάνιση σίγουρα ο πολωνικός μέσος όρος είναι ανώτερος του ελληνικού.
Και μετά από 3 μπύρες και βότκες οι Πολωνέζες μένουν ανώτερες.Σε σχέση με Τσέχες,Σλοβάκες,Ρωσίδες σίγουρα υπολείπονται.Αλλά ποιος ασχολείται?
Με τις Πολωνέζες καταλαβαίνεις μετά από ένα μήνα περίπου τι γάμησες είναι πολύ παλαβή ρευστή ατμόσφαιρα.

τι εννοεις οτι η εμφανιση δεν μετραει??

προσωπικα γνωρισα 2 πολωνεζες σε νησι, και πεφτει πουτσα καθε καλοκαιρι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι εννοεις οτι η εμφανιση δεν μετραει??

προσωπικα γνωρισα 2 πολωνεζες σε νησι, και πεφτει πουτσα καθε καλοκαιρι.

Εννοώ οτι άμα η άλλη είναι με το μουνί στη χούφτα δεν κάθεσαι να κοιτάξεις την εμφάνιση.Από τη στιγμή που οι Ελληνίδες είναι ξινές απρόσιτες ενώ οι Πολωνέζες καυλιάρες υπερπροσιτές ποιος κάθεται να ασχοληθεί αν οι δεύτερες έχουν μεγάλες μύτες ή αραιά μαλλιά?Απλά πάει και γαμάει.
Οι Ελληνίδες θα τις θάψουν εννοείται φτηνιάρες,βλαχάρες,πορνίδια κτλ αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εννοώ οτι άμα η άλλη είναι με το μουνί στη χούφτα δεν κάθεσαι να κοιτάξεις την εμφάνιση.Από τη στιγμή που οι Ελληνίδες είναι ξινές απρόσιτες ενώ οι Πολωνέζες καυλιάρες υπερπροσιτές ποιος κάθεται να ασχοληθεί αν οι δεύτερες έχουν μεγάλες μύτες ή αραιά μαλλιά?Απλά πάει και γαμάει.
Οι Ελληνίδες θα τις θάψουν εννοείται φτηνιάρες,βλαχάρες,πορνίδια κτλ αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς.
πραγματικα δεν νομιζω οτι λαμβανει υποψιν του κανενας αντρας την αποψη των ελλεηνιδων

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πραγματικα δεν νομιζω οτι λαμβανει υποψιν του κανενας αντρας την αποψη των ελλεηνιδων

Και εγώ αυτό πιστεύω.Αντί να λένε μπράβο στον πουτσαρά μας διαφημίζει στο εξωτερικό πάνε και σε θάβουν.Ευτυχώς η ανωτερότητά μας είναι τεράστια συγχωρούμε τις μίζερες Ελληνίδες και ρίχνουμε το ρευστό στα ανατολικά μωρά.Σλαβικός παράδεισος για όποιον αντέχει.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
εψυνα μια στην δουλεια, 43αρα.....τελικα την γαμησα 3 φορες.....καλο μουνι.....αλλα μου αρχισε οτι ηθεέ σχεση και χαλασε η δουλεια...

ενω ιδιαιτερα η μια πολωνεζα θελει πουτσα μονο.

αυτα ειναι , οχι σαν την ελληνιδα την μαλακο...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Η πολωνεζα θελει πουτσα και γιαυτο θα παει εκτος απο τους λαβερς μας κ με μεμετια-τουρκους-κουασιμοδους ενω οι αλλες εδω οι ντιβες με δονητη  :2funny:
Οι πολωνοι στην χωρα τους εκτος απο γυναικες εχουν δουλειες -καινοτομια -αναπτυξη -επενδυσεις και μας ξεπερασαν σε βιοτικο επιπεδο- τροπο ζωης, ενω ο ελληναρας καφεδουμπα δημοσιο και ξυσταρχιδισταν ή αεργια,ΠΙΚΡΑ και πυρφοριαση στα καφε- μπαρ και αποθεωση της ελληνιδας μπας και γαμησει..! Μετα τι χαλια η "ελλεηνιδα" που δεν μας καθεται ενω  τι καλη η πολωνεζα/τι χαλιας ο πολωνος τι γαματος ο ελλην πυρφορος..!!

ειστε για δυνατο think tank!! :rockon:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Καμια λογικη πολωνεζα δεν υπαρχει;
Ολες μες την τρελα τους ειναι;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καμια λογικη πολωνεζα δεν υπαρχει;
Ολες μες την τρελα τους ειναι;

Δεν υπάρχει.Τουλάχιστον με τη δική μου εμπειρία.Και αυτές το παραδέχονται άμα τις ρωτήσεις.
Και μαμάδες,αδερφές τα ίδια είναι.Παράνοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom