Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Καλά τώρα εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με το τι λένε οι Γερμανοί και οι Πολωνοί για τον εαυτό τους?Αμα ήταν έτσι εσύ θα ήσουν απόγονος του Leonidas κι έτσι.
Τώρα έχει ένα Stadtfest εδώ και επιτέλους βλέπω εύθυμες Γερμανίδες έτοιμες για όλα.Οχι ξεκωλωματερί βέβαια με μπουτάρες,βυζάρες,κώλους έξω όπως Πολωνία αλλά είναι ανεκτή η κατάσταση.
Γιατί δε στέλνεις ολόκληρο το ποστ όπως το έγραψα και όχι μόνο ένα τμήμα του?Θα δεις οτι θα συμφωνήσουν αμέσως.

Τι Stadtfest,εδώ μας έχει ξεκωλιάσει στη βροχή τις τελευταίες μέρες.

Για τα Fest,το έχω ξαναγράψει.
Όποιος έχει πάει σε πάνω από 3 Fest και έχει μείνει με τον πούτσο στο χέρι,ας κρεμάσει τις καπότες του και να πάει για πλέξιμο.

Στείλε ολοκληρωμένα ποστ όπως αυτά που έγραψα οτι οι Πολωνέζες είναι βυζαρούδες κωλαρούδες και έχουν τους καλύτερους γεμάτους κώλους στο μπλοκ σε αντίθεση με τις άκωλες άβυζες Γερμανίδες με τα τετράγωνα σκληρά σαγόνια  και θα δεις οτι θα συμφωνήσουν αμέσως.
Γιατί δε στέλνεις ποστ όπου γράφω οτι οι Πολωνέζες τρώνε λεφτά να δεις αν θα συμφωνήσουν ή όχι?
Είναι αυτά που αμφισβητούνται εδώ γενικώς.

Αρχηγέ,αν δεν ανακαλέσεις για τα τετράγωνα σκληρά σαγόνια,δεν στέλνω τίποτα. :grin:
Έχεις ρίξει τρελή απαξία στις Γερμανίδες και αυτό είναι ασυγχώρητο.
Άμα αρχίσω και postάρω τις μισές Γερμανίδες που έχω στο fb(που τις ξέρω κι από κοντά),
θα ψωλοβροντάει ολόκληρο το forum.

Στην βυζαρού Πολωνέζα έγραψα ότι είσαι καμμένος Σλαβολάγνος και τα γράφεις από πάθος όλα αυτά. :2funny:
Θέλει και link να διαβάσει τι γράφουμε για Πολωνία.
Της έχω πει ότι είμαστε σελίδα auto tuning,αλλά άμα της στείλω link και αρχίσουν να παρελαύνουν κώλοι αριστερά-δεξιά,θα καταλάβει. :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι Stadtfest,εδώ μας έχει ξεκωλιάσει στη βροχή τις τελευταίες μέρες.

Για τα Fest,το έχω ξαναγράψει.
Όποιος έχει πάει σε πάνω από 3 Fest και έχει μείνει με τον πούτσο στο χέρι,ας κρεμάσει τις καπότες του και να πάει για πλέξιμο.

Αρχηγέ,αν δεν ανακαλέσεις για τα τετράγωνα σκληρά σαγόνια,δεν στέλνω τίποτα. :grin:
Έχεις ρίξει τρελή απαξία στις Γερμανίδες και αυτό είναι ασυγχώρητο.
Άμα αρχίσω και postάρω τις μισές Γερμανίδες που έχω στο fb(που τις ξέρω κι από κοντά),
θα ψωλοβροντάει ολόκληρο το forum.

Στην βυζαρού Πολωνέζα έγραψα ότι είσαι καμμένος Σλαβολάγνος και τα γράφεις από πάθος όλα αυτά. :2funny:
Θέλει και link να διαβάσει τι γράφουμε για Πολωνία.
Της έχω πει ότι είμαστε σελίδα auto tuning,αλλά άμα της στείλω link και αρχίσουν να παρελαύνουν κώλοι αριστερά-δεξιά,θα καταλάβει. :grin:

Εγώ σου λέω οτι άμα διαβάσει αυτά που γράφω για Πολωνία θα γουστάρει πολύ.Είναι πολύ εσωτερική προσέγγιση και αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων.Ενας σλαβόφιλος θα έγραφε παπάδες το bourdela είναι πολύ μετριοπαθές.
Δεν υπάρχει Πολωνέζα που να μη χαίρεται όταν μαθαίνει οτι οι πριαπιστές τη βρίσκουν μόνο ανατολικά του Οντερ,δυτικά είναι πιο πολύ για γκαίουλες φάση.
Ενα σου είπα γράψε στην Πολωνέζα οτι γράφω οτι οι Γερμανίδες είναι αντικαυλέ άκωλες,άβυζες,άβαφες και κυκλοφορούν συνέχεια με βρώμικα σπορτέξ και χίπστερ ντύσιμο δεν ξέρουν να βαφούνε και δες αν θα συμφωνήσει.
Γράψε οτι λέω οτι οι Πολωνέζες είναι τρομερά καυλωτικές ακόμα και με το φτηνιάρικο πουτανέ λουκ με ρούχα των 3 ευρώ και τακούνια των 5 ευρώ ξέρουν να φαίνονται υπερκαυλάκια και να προκαλούν ουρανομήκεις ανυψώσεις.
Γενικά οι Σλάβες γουστάρουν να είναι αιτίες καυλώσεως ενώ οι Γερμανίδες θέλουν να φας όλο το πακέτο.
Γράψε οτι οι Ουκρανές είναι πιο ωραίες από τις Πολωνέζες και θα δεις οτι θα συμφωνήσει.Οχι οτι παραδέχονται τον ανταγωνισμό απλά έχουν το λεσβιακό μέσα τους προσέχουν την εμφάνιση των γυναικών και ένα 20% έχουν πάει με γυναίκες.(Τσεχία ακόμα περισσότερες).

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Εγώ σου λέω οτι άμα διαβάσει αυτά που γράφω για Πολωνία θα γουστάρει πολύ.Είναι πολύ εσωτερική προσέγγιση και αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων.Ενας σλαβόφιλος θα έγραφε παπάδες το bourdela είναι πολύ μετριοπαθές.
Δεν υπάρχει Πολωνέζα που να μη χαίρεται όταν μαθαίνει οτι οι πριαπιστές τη βρίσκουν μόνο ανατολικά του Οντερ,δυτικά είναι πιο πολύ για γκαίουλες φάση.

Θα σώσω μερικά highlights σου στο tablet και τη Δευτέρα που θα την ξαναδώ,θα τα ρίχνουμε στο translator μαζί,μην κάθομαι και την πρήζω Σαββατιάτικα.

Όσο μαθαίνω τις Πολωνέζες και θυμάμαι όσα έχεις γράψει,κυρίως σε θέματα εμφάνισης,έχεις δίκιο σε πολλά.Σε άλλα,σε βρίσκω υπερβολικό.
Αλλά π.χ. εκείνο το post που έγραψες για μαλλιά και δόντια,ήταν ακριβέστατο και λεπτομερες.
Από τότε παρατηρώ τα πάντα και π.χ.ζήτημα να έχω πετύχει Πολωνέζα με υγιέστατα δόντια και μαλλιά.

Σου στέλνω pm με 2 Πολωνέζες,που την πρώτη την έβλεπα κάθε μέρα και νόμιζα επί 2 μήνες ότι είναι Γερμανίδα και η δεύτερη Γαλλίδα. :grin:

Θα στείλω και στον Σεβαλιέ.

Θέλω να μου πείτε,πως στο πούτσο θα μπορούσα να μυριστώ ότι είναι Πολωνέζες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα σώσω μερικά highlights σου στο tablet και τη Δευτέρα που θα την ξαναδώ,θα τα ρίχνουμε στο translator μαζί,μην κάθομαι και την πρήζω Σαββατιάτικα.

Όσο μαθαίνω τις Πολωνέζες και θυμάμαι όσα έχεις γράψει,κυρίως σε θέματα εμφάνισης,έχεις δίκιο σε πολλά.Σε άλλα,σε βρίσκω υπερβολικό.
Αλλά π.χ. εκείνο το post που έγραψες για μαλλιά και δόντια,ήταν ακριβέστατο και λεπτομερες.
Από τότε παρατηρώ τα πάντα και π.χ.ζήτημα να έχω πετύχει Πολωνέζα με υγιέστατα δόντια και μαλλιά.

Σου στέλνω pm με 2 Πολωνέζες,που την πρώτη την έβλεπα κάθε μέρα και νόμιζα επί 2 μήνες ότι είναι Γερμανίδα και η δεύτερη Γαλλίδα. :grin:

Θα στείλω και στον Σεβαλιέ.

Θέλω να μου πείτε,πως στο πούτσο θα μπορούσα να μυριστώ ότι είναι Πολωνέζες.

Το πρώτο που κοιτάς είναι αν φοράει σκουλαρίκια.Αν η γκόμενα δε φοράει σκουλαρίκια και δεν έχει τρύπες στα αυτιά δεν είναι Σλάβα.
Μετά κοιτάς τη μύτη.Αν έχει μεγάλη ή στραβή μύτη είναι Σλάβα οι Γερμανίδες έχουν μικρές συμμετρικές μύτες.Μετά κοιτάς πόδια κώλο.Αν έχει άνοιγμα ανάμεσα στα πόδια δεν είναι Σλάβα οι Σλάβες έχουν ωραία καλοσχηματισμένα πόδια όχι στραβά ή λεπτά σαν πελεκάνου όπως οι Γερμανίδες ούτε έχουν χοντρές αντιαισθητικές γάμπες άμα είναι παχουλές.

Αν έχει ωραίο γεμάτο κώλο δεν είναι Γερμανίδα.Αν είναι βυζαρού δεν είναι Γερμανίδα.Αν είναι τίγκα στο μέικ απ και τα αρώματα δεν είναι Γερμανίδα.Υπάρχουν 1200 χαρακτηριστικά να τις ξεχωρίσεις.Είναι βασικό για τους απανταχού Σλαβοκυνηγούς σε οποιοδήποτε έδαφος(παραλία,κλαμπ,σιδηροδρομικό σταθμό,πλατεία) να ξεχωρίζουν το θήραμα.

Αν έχει παχιά χείλια(τσιμπουκόχειλα) είναι Σλάβα.Οι Γερμανίδες έχσουν συμμετρικά λεπτά χείλη.Αν έχει ανασηκωμένα ζυγωματικά και στρογγυλό πρόσωπο είναι Σλάβα.Οι Γερμανίδες έχουν κανονικά συμμετρικά ζυγωμταικά και τετράγωνα θεληματικά πηγούνια.
Γενικά οι Σλάβες έχουν πιο θηλυκή εμφάνιση(μεγάλα βυζιά,μεγάλους κώλους,παχιά χείλια,γυναικεία σέξυ φωνή,κοντύτερες,πιο βαμμένες με τακούνια,σκουλαρίκια,φούστες,φορέματα) και οι Γερμανίδες πιο αρρενωπή εμφάνιση(άκωλες,άβυζες,λεπτά χείλια,βαθιά φωνή,ψηλότερες,λιγότερο μέικ απ,χαμηλότερα τακούνια σχεδόν καθόλου φούστες ή φορέματα κτλ).

Εδώ μια Πολωνέζα εξηγεί αναλυτικά πώς είναι εμφανισιακά οι Πολωνέζες,οι Ουκρανές,οι Τσέχες και οι Ρωσίδες.

Το μειονέκτημα των Σλάβων γυναικών είναι τα αδύναμα μαλλιά και τα χαλασμένα δόντια.Στην Ουκρανία το φαινόμενο λαμβάνει τρομερές διαστάσεις βλέπεις μουνάρες 22 ετών να τους λείπουν δόντια.Για ΜΙΛΦς δε συζητάμε είναι σχεδόν δεδομένο αλλά βοηθάει πολύ το τσιμπούκι η έλλειψη δοντιών γιατί χρησιμοποιούν επιδέξια τα χείλια και τη γλώσσα.
Για να λέμε την αλήθεια οι Σλαβογαμιάδες έχουμε αναπτύξει αντανακλαστικό του Παβλόφ αρκεί ένα χαρακτηριστικό όπως σέξυ προφορά,τσιμπουκόχειλα,καλοσχηματισμένα πόδια ή έλλειψη δοντιού να προκαλέσει τρομερούς πριαπισμούς γιατί καταλαβαίνουμε οτι είμαστε στο σωστό σημείο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Το πρώτο που κοιτάς είναι αν φοράει σκουλαρίκια.Αν η γκόμενα δε φοράει σκουλαρίκια και δεν έχει τρύπες στα αυτιά δεν είναι Σλάβα.
Μετά κοιτάς τη μύτη.Αν έχει μεγάλη ή στραβή μύτη είναι Σλάβα οι Γερμανίδες έχουν μικρές συμμετρικές μύτες.Μετά κοιτάς πόδια κώλο.Αν έχει άνοιγμα ανάμεσα στα πόδια δεν είναι Σλάβα οι Σλάβες έχουν ωραία καλοσχηματισμένα πόδια όχι στραβά ή λεπτά σαν πελεκάνου όπως οι Γερμανίδες ούτε έχουν χοντρές αντιαισθητικές γάμπες άμα είναι παχουλές.

Αν έχει ωραίο γεμάτο κώλο δεν είναι Γερμανίδα.Αν είναι βυζαρού δεν είναι Γερμανίδα.Αν είναι τίγκα στο μέικ απ και τα αρώματα δεν είναι Γερμανίδα.Υπάρχουν 1200 χαρακτηριστικά να τις ξεχωρίσεις.Είναι βασικό για τους απανταχού Σλαβοκυνηγούς σε οποιοδήποτε έδαφος(παραλία,κλαμπ,σιδηροδρομικό σταθμό,πλατεία) να ξεχωρίζουν το θήραμα.

Αν έχει παχιά χείλια(τσιμπουκόχειλα) είναι Σλάβα.Οι Γερμανίδες έχσουν συμμετρικά λεπτά χείλη.Αν έχει ανασηκωμένα ζυγωματικά και στρογγυλό πρόσωπο είναι Σλάβα.Οι Γερμανίδες έχουν κανονικά συμμετρικά ζυγωμταικά και τετράγωνα θεληματικά πηγούνια.
Γενικά οι Σλάβες έχουν πιο θηλυκή εμφάνιση(μεγάλα βυζιά,μεγάλους κώλους,παχιά χείλια,γυναικεία σέξυ φωνή,κοντύτερες,πιο βαμμένες με τακούνια,σκουλαρίκια,φούστες,φορέματα) και οι Γερμανίδες πιο αρρενωπή εμφάνιση(άκωλες,άβυζες,λεπτά χείλια,βαθιά φωνή,ψηλότερες,λιγότερο μέικ απ,χαμηλότερα τακούνια σχεδόν καθόλου φούστες ή φορέματα κτλ).

Εδώ μια Πολωνέζα εξηγεί αναλυτικά πώς είναι εμφανισιακά οι Πολωνέζες,οι Ουκρανές,οι Τσέχες και οι Ρωσίδες.

Το έχω δει αυτό το βίντεο  :grin:

Σε μέσους όρους εμφάνισης,δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις για τις Γερμανίδες.
Αλλά πέρα από τα στυλιστικά,αν τις πάρουμε καθαρά σαν πρόσωπο-σώμα,
π.χ.τις Ελληνίδες τις ρίχνουν στα αυτιά.
Επίσης είναι τόσες πολλές,που παίζουν και με βυζιά και με ότι θέλεις.
Αλλά ναι,ο μέσος όρος είναι αθλητικά και ψηλά σώματα,με όχι τόσες καμπύλες όσο οι Πολωνέζες.

Αλλά kman,εγώ είμαι σχεδόν 1.90,άλλο να έχω το αλόγατο όρθιο στον τοίχο,χωρίς καν να λυγίζω πολύ τα πόδια και άλλο να χρειάζεται να του φοράω τακούνια για να το παίρνω.
Οι Πολωνέζες που σας λέω,η βυζαρού είναι 1.60 και η άλλη 1.65..
Γενικά πόδια-ύψος είναι ζητούμενο για μένα.

Γερμανίδες με καμπύλες,είναι οι Ολλανδέζες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το έχω δει αυτό το βίντεο  :grin:

Σε μέσους όρους εμφάνισης,δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις για τις Γερμανίδες.
Αλλά πέρα από τα στυλιστικά,αν τις πάρουμε καθαρά σαν πρόσωπο-σώμα,
π.χ.τις Ελληνίδες τις ρίχνουν στα αυτιά.
Επίσης είναι τόσες πολλές,που παίζουν και με βυζιά και με ότι θέλεις.
Αλλά ναι,ο μέσος όρος είναι αθλητικά και ψηλά σώματα,με όχι τόσες καμπύλες όσο οι Πολωνέζες.

Αλλά kman,εγώ είμαι σχεδόν 1.90,άλλο να έχω το αλόγατο όρθιο στον τοίχο,χωρίς καν να λυγίζω πολύ τα πόδια ή να του φοράω τακούνια για να το παίρνω.
Οι Πολωνέζες που σας λέω,η βυζαρού είναι 1.60 και η άλλη 1.65..
Γενικά πόδια-ύψος είναι ζητούμενο για μένα.

Γερμανίδες με καμπύλες,είναι οι Ολλανδέζες

Στο πρόσωπο οι Ελληνίδες είναι πολύ ωραιότερες.Στο σώμα τις σκίζουν οι Πολωνές.
Εχει αρκετά άλογα Πολωνία αλλά μόνο ένα 1% από τις γκόμενες καμία σχέση με Βόρεια Γερμανία,Ολλανδία,Σερβία ή Τσεχία.Για άτομα που γουστάρουν Σλάβες άλογα ενδείκνυται η Τσεχοσλοβακία και η πρώην Γιουγκοσλαβία.Το φοβερό με τις γκόμενες αυτές είναι οτι είναι βυζαρούδες όπως βέβαια και οι Σουηδές βλέπεις δηλαδή πανύψηλες γκόμενες μοντέλα και με τεράστιους βύζους κάτι γενικά ασυνήθιστο παγκοσμίως.Οι Τσέχες έχουν και ωραίους κώλους όχι βέβαια τα πολωνικά μεγαλεία αλλά παραπλήσιους.Αλλά ποδάρες τρομερές σλαβικές και ξυρίζονται όλες.Και δεν παίζουν μυτόγκες ή παράξενα χαρακτηριστικά ούτε έχουν τόσο αραιά μαλλιά.Είναι στο πιο μοντελικό στυλ για αυτό τα πρακτορία μοντέλων και τσοντοκυνηγοί τραβάνε από εκεί ελάχιστοι πάνε Πολωνία.
Αλλά αν βρεθείς σε ανατολικό κλαμπ απλά πετάνε τα πόδια και τα βυζιά έξω όλες και είσαι καυλωμένος για όλη τη βδομάδα.Τα πρόσωπα ούτε καν τα παρατηρείς στο χαμηλό φωτισμό.Αμα δεις 10 πόδια και 10 βυζιά δίπλα δίπλα στο τραπέζι έχασες τη μπάλλα είναι αυτό που λέμε σλαβικός παράδεισος.Αμα αρχίσουν και κουνάνε και τις κωλάρες στην πίστα τέλος.6 το πρωί θα γυρίσεις σπίτι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
o kman εχει την αντιληψη για τις πολωνες τη στεροτυπικη και με βαση αυτη πηγαινει εκει κιολας και εκστασιαζεται. Καπως οπως εχουν οι ξενοι για τον Ελληνα οτι θα χορευει Ζορμπα, θα εχει μουστακι, θα ειναι ψαρας, θα πινει ουζο κλπ.
Αυτη με τα τιγρε παπουτσια, αν εσκαγε ετσι σε καμια Βαρσοβια η Κρακοβια , θα την επαιρναν με τις πετρες. Ειναι που ειναι και τρομερα κουτσομπολες και κατινες. Και σχολιαζουν το παραμικρο και θαβονται μεταξυ τους παρα πολυ ! Οπως και αυτους τους οπαδους της Γιαγκελονια, ο κανονικος κοσμος δε τους γουσταρει αυτους τους λεει cham, prostak δηλαδη πρωτογονος αλητης. Ειναι αλλα τα στερεοτυπα που υπαρχουν για μια χωρα και αλλο το πως ζει ο κανονικος κοσμος εκει περα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Στο πρόσωπο οι Ελληνίδες είναι πολύ ωραιότερες.Στο σώμα τις σκίζουν οι Πολωνές.
Εχει αρκετά άλογα Πολωνία αλλά μόνο ένα 1% ακμία σχέση με Βόρεια Γερμανία,Ολλανδία,Σερβία ή Τσεχία.Για άτομα που γουστάρουν Σλάβες άλογα ενδείκνυται η Τσεχία και η πρώην Γιουγκοσλαβία.Το φοβερό με τις γκόμενες αυτές είναι οτι είναι βυζαρούδες όπως βέβαια και οι Σουηδές βλέπειες δηλαδή πανύψηλες γκόμενες μοντέλα και με τεράστιους βύζους κάτι γενικά ασυνήθιστο.Οι Τσέχες έχουν και ωραίους κώλους όχι βέβαια τα πολωνικά μεγαλεία αλλά παραπλήσιους.Αλλά ποδάρες σλαβικές και ξυρίζονται όλες.Και δεν παίζουν μυτόγκες ή παράξενα χαρακτηριστικά ούτε έχουν τόσο αραιά μαλλιά.Είναι στο πιο μοντελικό στυλ για αυτό τα πρακτορία μοντέλων τσοντοκυνηγοί τραβάνε από εκεί ελάχιστοι πάνε Πολωνία.

Έχω ξαναγράψει ότι τη μεγαλύτερη μουνόπλακα την έχω πάθει Αγία Πετρούπολη-Στοκχόλμη-Βελιγράδι-Πραγα.

Σε αυτό που διαφωνώ κάθετα,είναι ότι οι ελληνίδες έχουν οτιδήποτε ωραιότερο συγκριτικά με αυτούς τους λαούς.
Πάντα για μέσο όρο μιλάω.
Π.χ.googlαρε την εθνική ομάδα γυναικών Ελλάδας,σε οποιοδήποτε άθλημα, χάντμπωλ,βόλλευ,μπάσκετ,όποιο θες.
Και googlαρε τις αντίστοιχες Σλάβων,ακόμη και Γερμανίδων.

Και μετά άναψε λαμπάδα που μένουμε εδώ που μένουμε και που εγώ έχω κλείσει ταξίδι και στις τρεις χώρες Βαλτικής και Πράγα-Μπρατισλάβα και εσύ όταν αναρρώσεις θα ξαναξεκινήσεις ανατολικά.

:2funny:  :2funny:

σελίδα sex tuning, τύπε!

:grin: :grin: :grin:

Αυτη με τα τιγρε παπουτσια, αν εσκαγε ετσι σε καμια Βαρσοβια η Κρακοβια , θα την επαιρναν με τις πετρες.

Eν τω μεταξύ επειδή κόλλησε το βλέμμα μου,είναι asics limited edition,παίζει να έδωσε κανά 100αρικο γι'αυτά.
Είναι θέμα αισθητικής,εμένα μου βγάζουν πολύ Β' Εθνική,έφη θώδη live πανηγύρι στην Αγιά Βαρβάρα..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Κμαν διαφωνώ μαζί σου για τα ατού των Ελληνίδων έναντι των Σλάβων. Προσωπικά θεωρώ πως οι Ελληνίδες έχουν ωραιότερα σώματα + ντύνονται πολύ πιο προκλητικά από τις Σλάβες. Οι Σλάβες είναι για μένα ωραιότερες στο πρόσωπο. Επίσης, δεν ξέρω τι σε έχει πιάσει με τις Γερμανίδες, εμένα με αρέσουν πολύ, έχουν απίστευτα γαλανα μάτια και είναι και σχετικά ακομπλεξάριστες γκόμενες. Τέλος, έχω γαμήσει κάμποσες μιλφ Ουκρανία και καμία δεν είχε σάπια δόντια...

Επισκέπτης
Dysk.eggr εισαι απλα κ-α-θ-υ-σ-τ-ε-ρ-η-μ-ε-ν-ο-ς

Τι τουβλο πεταξες ρε τυπε?

Οι ελληνιδες πιο ωραια σωματα απ τις σλαβες?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Προσωπικά θεωρώ πως οι Ελληνίδες έχουν ωραιότερα σώματα

Τύπε,δεν θέλω να επιβάλλω την άποψή μου σε κανέναν,αλλά αυτό πως είναι δυνατόν να συμβαίνει;

Πως είναι δυνατόν να συγκρίνεις χαμηλοκώλες με επίσημο μ.ο. ύψους 1.64
με τα Σλαβικά κορμιά;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύποι μη βαράτε, ο καθένας έχει το γούστο του. 30% του χρόνου μου τον περνάω Μόσχα, και όταν πάω για μπάνιο στην Ελλάδα μου φεύγει το σαγόνι από τα κορμιά που βλέπω. Στις Ελλεηνίδες δε μου αρέσουν οι φάτσες τους, είναι σκυλομούρες, με άγρια χαρακτηριστικά.

Επισκέπτης
Απλα δεν εχεις μυρωδια απο γυναικες μ αυτο που ειπες

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Κμαν διαφωνώ μαζί σου για τα ατού των Ελληνίδων έναντι των Σλάβων. Προσωπικά θεωρώ πως οι Ελληνίδες έχουν ωραιότερα σώματα + ντύνονται πολύ πιο προκλητικά από τις Σλάβες. Οι Σλάβες είναι για μένα ωραιότερες στο πρόσωπο. Επίσης, δεν ξέρω τι σε έχει πιάσει με τις Γερμανίδες, εμένα με αρέσουν πολύ, έχουν απίστευτα γαλανα μάτια και είναι και σχετικά ακομπλεξάριστες γκόμενες. Τέλος, έχω γαμήσει κάμποσες μιλφ Ουκρανία και καμία δεν είχε σάπια δόντια...

:think: :headbang:  :new_shocked:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Tι κανεις αν επιτρεπεται και περνας το 30 % στη μοσχα?

Ίσως και παραπάνω από 30%. Κυρίως προσωπικοί είναι οι λόγοι. Πετάω βέβαια και για κάποια πρότζεκτς μερικές φορές. Μου είχε γίνει και προσφορά για δουλειά μόνιμα εκεί με καλά λεφτά αλλά την απέρριψα (καλώς θεωρώ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom