ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Καλά τώρα εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με το τι λένε οι Γερμανοί και οι Πολωνοί για τον εαυτό τους?Αμα ήταν έτσι εσύ θα ήσουν απόγονος του Leonidas κι έτσι.
Τώρα έχει ένα Stadtfest εδώ και επιτέλους βλέπω εύθυμες Γερμανίδες έτοιμες για όλα.Οχι ξεκωλωματερί βέβαια με μπουτάρες,βυζάρες,κώλους έξω όπως Πολωνία αλλά είναι ανεκτή η κατάσταση.
Γιατί δε στέλνεις ολόκληρο το ποστ όπως το έγραψα και όχι μόνο ένα τμήμα του?Θα δεις οτι θα συμφωνήσουν αμέσως.
Τι Stadtfest,εδώ μας έχει ξεκωλιάσει στη βροχή τις τελευταίες μέρες.
Για τα Fest,το έχω ξαναγράψει.
Όποιος έχει πάει σε πάνω από 3 Fest και έχει μείνει με τον πούτσο στο χέρι,ας κρεμάσει τις καπότες του και να πάει για πλέξιμο.
Στείλε ολοκληρωμένα ποστ όπως αυτά που έγραψα οτι οι Πολωνέζες είναι βυζαρούδες κωλαρούδες και έχουν τους καλύτερους γεμάτους κώλους στο μπλοκ σε αντίθεση με τις άκωλες άβυζες Γερμανίδες με τα τετράγωνα σκληρά σαγόνια και θα δεις οτι θα συμφωνήσουν αμέσως.
Γιατί δε στέλνεις ποστ όπου γράφω οτι οι Πολωνέζες τρώνε λεφτά να δεις αν θα συμφωνήσουν ή όχι?
Είναι αυτά που αμφισβητούνται εδώ γενικώς.
Αρχηγέ,αν δεν ανακαλέσεις για τα τετράγωνα σκληρά σαγόνια,δεν στέλνω τίποτα.
Έχεις ρίξει τρελή απαξία στις Γερμανίδες και αυτό είναι ασυγχώρητο.
Άμα αρχίσω και postάρω τις μισές Γερμανίδες που έχω στο fb(που τις ξέρω κι από κοντά),
θα ψωλοβροντάει ολόκληρο το forum.
Στην βυζαρού Πολωνέζα έγραψα ότι είσαι καμμένος Σλαβολάγνος και τα γράφεις από πάθος όλα αυτά.
Θέλει και link να διαβάσει τι γράφουμε για Πολωνία.
Της έχω πει ότι είμαστε σελίδα auto tuning,αλλά άμα της στείλω link και αρχίσουν να παρελαύνουν κώλοι αριστερά-δεξιά,θα καταλάβει.