Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν έχει κλαρινοστυλ,φορτωμένη τσέπη,στυλ κυνηγού καμάκια κτλ.Μία φορά βγήκαμε έξω μαζί του υπέδειξα στην πόλη του σε ποιο μαγαζί να πάμε και τσίμπησα και ένα ψωλάκι από χωριό στο μαγαζί άλλο αν χάλασε η φάση μετά ενώ είχαμε συμφωνήσει στα 150 ευρώ.

Ρε φιλε μιλησες σε μια μαλακω, επειδη ηταν διπλα σου και της ελεγες οτι θα τις εβρισκες δουλεια Γερμανια. Ε τελειωσε η κουβεντα, εφυγε αυτη και τριβοταν σε κατι αλλος ασχετους. Τι το δυσκολο εχει να πας σε ενα κλαμπ και να μιλας?!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ,πες όμως και τι προκαλεί ο κλασσικός μουσάτος Ελληνας με κλαρινοστυλ,σε Γερμανία,Ολλανδία και Σκανδιναβία,όπου οι γυναίκες δεν είναι πεινασμένες βλάχες που περιμένουν με ανοιχτά πόδια τον χορηγό τους..

Δυτική Ευρώπη έχει τεράστια διαφορά δεν περνάει το κλαρινοστυλ.Εκτός του οτι του έχουν δώσει κακό όνομα οι καθυστερημένοι Τούρκοι που κάνουν τα μαγκάκια γκαρίζοντας με άδειες τσέπες και οι Αραβες που κυκλοφορούν σαν κοπάδια για να παίρνουν θάρρος ο Ελλην κλαρίν δε στέκεται σε γερμανοειδή χώρα λόγω τοπικής κουλτούρας δε γουστάρουν επίδειξη Βαλκανικής ανωτερότητας.
Π.χ. Γερμανία δεν έχω δει κανέναν να τολμάει να παίξει κομπολόι δημοσίως εκτός ελληνικού χώρου.
Η μόνη Βαλκάνια επίδειξη που βλέπεις Γερμανία είναι οι Βαλκάνιες που πετάνε κώλους και βυζιά έξω και κάποιοι Σέρβοι με pimped αμάξια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δυτική Ευρώπη έχει τεράστια διαφορά δεν περνάει το κλαρινοστυλ.Εκτός του οτι του έχουν δώσει κακό όνομα οι καθυστερημένοι Τούρκοι που κάνουν τα μαγκάκια γκαρίζοντας με άδειες τσέπες και οι Αραβες που κυκλοφορούν σαν κοπάδια για να παίρνουν θάρρος ο Ελλην κλαρίν δε στέκεται σε γερμανοειδή χώρα λόγω τοπικής κουλτούρας δε γουστάρουν επίδειξη Βαλκανικής ανωτερότητας.
Π.χ. Γερμανία δεν έχω δει κανέναν να τολμάει να παίξει κομπολόι δημοσίως εκτός ελληνικού χώρου.
Η μόνη Βαλκάνια επίδειξη που βλέπεις Γερμανία είναι οι Βαλκάνιες που πετάνε κώλους και βυζιά έξω και κάποιοι Σέρβοι με pimped αμάξια.

Ο καθε βαλκανιοφυγτος στη Γερμανια κανει μαγκια και οτι γουσταρει και οι Γερμανοι ουτε μιλανε. Τι μας λες? Ελα πολωνια να εισαι σκουροχρωμος και να κανεις παντηλικια στο δρομο με αμαξι, η να το παιζεις ιστορια και να καμακωνεις γκομενες. Θα σε θαψουν κατω απ τη γη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε φιλε μιλησες σε μια μαλακω, επειδη ηταν διπλα σου και της ελεγες οτι θα τις εβρισκες δουλεια Γερμανια. Ε τελειωσε η κουβεντα, εφυγε αυτη και τριβοταν σε κατι αλλος ασχετους. Τι το δυσκολο εχει να πας σε ενα κλαμπ και να μιλας?!!

Με άφησε να της πιάσω τον κώλο μου έδωσε τηλέφωνο και συμφωνήσαμε μετά όταν ξαναέρθω να γίνει φάση με 150 ευρώ.Απλά χάλασαν τα πράγματα λόγω ενός γαμημένου Αράπη τον οποίο είχε γνωρίσει μέσα στην εβδομάδα που έλειπα και δεν μπορούσα να πάω μαζί της όταν την είχα δει με τον Αράπη.
Τώρα έτσι κι αλλιώς έχω έτοιμες φάσεις Κατοβίτσε κτλ που οι γκόμενες με έχουν προσκαλέσει στα σπίτια τους δηλαδή στο κρεβάτι τους αλλά θα ξεχυθώ και κλαμπ εννοείται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο καθε βαλκανιοφυγτος στη Γερμανια κανει μαγκια και οτι γουσταρει και οι Γερμανοι ουτε μιλανε. Τι μας λες? Ελα πολωνια να εισαι σκουροχρωμος και να κανεις παντηλικια στο δρομο με αμαξι, η να το παιζεις ιστορια και να καμακωνεις γκομενες. Θα σε θαψουν κατω απ τη γη.

Βλέπω πώς μεταχειρίζονται τους Τούρκους,τους πάκηδες,τους μαύρους στην Πολωνία.Ολοι με γκόμενες είναι κάνουν ό,τι γουστάρουν.Γερμανία τα ίδια άτομα είναι σε κατάσταση ημιάγριου ζώου πλήρως αποκλεισμένοι.Οι γερμανοειδείς είναι κλειστός πυρήνας τρομερά σκληροί δε σε αφήνουν να εισχωρήσεις με τίποτα.
Γερμανία παίζει πολύ η συλλογική κουλτούρα γενικά όλοι σχολιάζουν υπάρχει συλλογικότητα στην κοινωνία δεν κάνουν τα μουνάκια ό,τι γουστάρουν όπως οι Πολωνές να πετάνε βυζιά έξω,να τσιλιμπουρδίζουν με όλους να τα τρώνε στο άνετο κτλ χωρίς αποδοκιμασία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στο Afera δεν παίζει τίποτα έρχονται με τους γκόμενούς τους ντυμένες ατημέλητα δεν είναι μαγαζί για καμάκι.Την επόμενη μέρα πήγα νωρίς στις 23:00 και είδα οτι έρχονται όλες με γκόμενους σε παρέες.
Και είναι φοιτητικό μαγαζί αν ήμουν 10 χρόνια μικρότερος ίσως να είχα εκεί πιθανότητες.Μάξιμουμ ηλικία μέσα ήταν τα 24.

Eγω ομως δεν ειπα για αν μπορεις να καμακωσεις και να γαμησεις εκει. Ειπα για στυλ μαγκιας και επιβολης. Τι σημασια εχει τι μαγαζι ειναι σε σχεση με το οτι εγινες λουης οταν εσκασαν οι φλωρατζες? Σκεψου να ταν και τιποτα γοριλες δηλαδη.
Αλλα να πουμε για το COCO ? Που οταν πηγες να μιλησεις στην κοπελα της υποδοχης, με το που σε κοιταξε ο σεκιουριτας ( και ηταν και απο τους ηρεμους, που να δεις κατι αλλους), τα τσισακια εκαναν το νιαγαρα?? :grin:
Επισης δεν υπηρχει πολωνη κανονικη κοπελα οχι πουτανα που θα της δοσεις 150 ευρω και θα γαμηθει. Δεν υπαρχει στον αιωνα τον απαντα πουθενα στο συμπαν. Δε θελετε να το κανετε. Μην ακουσει κανενας τα παραληρηματα και τολμησει να ερθει να παει σε κλαμπ και να βρει μια κανονικη κοπελα, να της προσφερει λεφτα και να της πει οτι θελει να τη γ αμησει. Δε θελει να μαθει τι θα γινει μετα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Όλο αυτό που περιγράφεις σαν κλαρινοστύλ,κομπολόι,κ.λ.π. ξέρεις γιατί δεν περνάει;

Γιατί είναι 100% τουρκοσυνήθειες και πραγματικά, αν οι Έλληνες της Γερμανίας δεν ήταν χριστιανοί και σχετικά πιο λευκοί από τους τούρκους,οι δυτικοί δε θα έβλεπαν ΚΑΜΙΑ διαφορά.
Ο Έλλην κλαρινογαμπρός ακούει ίδια μουσική με τον τούρκο,αγοράζει τα ίδια αυτοκίνητα(BMW) με τον τουρκο για να επιδεικνύεται,ο ένας τρώει ντόνερ,ο άλλος γύρο..Ελάχιστες οι διαφορές.

Αρχηγέ,νομίζεις ότι το Γερμανάκι θα το έριχνα με κομπολόι και στραβό στόμα,γαμώ και δέρνω,ναούμε..

Γέλιο θα της προκαλούσα,όπως προκαλούν οι τούρκοι macho-μαλάκες με τις χρυσές καδένες στο λαιμό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Οι Γερμανοί δε μιλάνε,λόγω ενοχών που τους έχουν καλλιεργήσει για το παρελθόν τους..
Και γενικά όλοι(λαός-κράτος-αστυνομία) είναι ανεκτικοί με κάθε ξένο.

Αλλά άλλο αυτό και άλλο οι Γερμανίδες.
Μαγκρεπ,μαύρος,τούρκος,με σοβαρή εμφανίσιμη Γερμανίδα,ούτε στον ύπνο του.

Για Πολωνία δεν ξέρω,αλλά από όσα μου έχουν πει οι Πολωνέζες εδώ,αν τις έβλεπαν με κανάν πάκη στο δρόμο στην Πολωνία,παίζει να έτρωγαν όσο ξύλο θα έτρωγε και ο πάκης.
Χώρια τι θα της έκαναν τα αδέρφια,ξαδέρφια της..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βλέπω πώς μεταχειρίζονται τους Τούρκους,τους πάκηδες,τους μαύρους στην Πολωνία.Ολοι με γκόμενες είναι κάνουν ό,τι γουστάρουν.Γερμανία τα ίδια άτομα είναι σε κατάσταση ημιάγριου ζώου πλήρως αποκλεισμένοι.Οι γερμανοειδείς είναι κλειστός πυρήνας τρομερά σκληροί δε σε αφήνουν να εισχωρήσεις με τίποτα.

To πως τους μεταχειριζονται ασε να το ξερω εγω που μενω εδω και οχι εσυ που δεν μενεις. Εδω τους Ουκρανους που υποτιθεται ειναι φιλοι μεταχειριζονται σα ζωα. Αν τωρα δεις καμια με κανα σκουροχρωμο θα χουν γνωριστει σε καμια Αγγλια και οι υποιλοιποι ολοι τους στραβοκοιτανε. Αν μια τολμησει και παει με ξενο, ακομη και αγνωστοι στο δρομο τους βριζουν, τη φωναζουν πουτανα , kurwa κλπ.
Και δεν προκειται για πακηδεςπ ου καθαριζουν φαναρια. Ειναι Ινδοι πληροφορικαριοι που βγαζον το μηνα οσα εσυ και εγω σε 5 χρονια. Αστο .Πολλοι εχουν δε αγγλικη υπηκοοτητα. Τις προαλλες πεταξαν ενα μπουκαλι μπυρα στο δρομο. Στο Βροτσλαν την προηγουμενη εβδομαδα τις εφαγαν κατι σκουροι. Πριν δυο μηνες περιπου στη Βαρσοβια σε ενα παρκο, ενας ασιατης περπατωντας με φιλο του πολωνο, τις αρπαξε ( του ζητησε φωτια δηθεν ο ενας, πηγε αυτος να δοσει και τον αρχισαν στις μαπες η τις κλωτσιες. τον πολωνο ( μαλλον δροσερος ) δε τον πειραξανε. Στην αστυνομια τον εγραψαν κανονικα στα πελε τους και του ειπαν να προσεχει που παει και τι κανει αλλη φορα.
Αυτα που σου λεω επιβεβαιωμενα και μη μου πει κανεις καμια μαλακια γιατι εχω αρθρα. Η βαλτε οποιος θελει στο google pobicie na tle raszystowkym. Τις προαλες παλι ενας ουκρανος σε ενα μινι μαρκετ τις εφαγε απο παρεα πολωνων ,σε ρατσιστικη επιθεση.
Μη λες μαλακιες γιατι κατανταει και επικινδυνο θα αρπαξει κανενας κανα ξυλικι εξαιτιας σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όλο αυτό που περιγράφεις σαν κλαρινοστύλ,κομπολόι,κ.λ.π. ξέρεις γιατί δεν περνάει;

Γιατί είναι 100% τουρκοσυνήθειες και πραγματικά, αν οι Έλληνες της Γερμανίας δεν ήταν χριστιανοί και σχετικά πιο λευκοί από τους τούρκους,οι δυτικοί δε θα έβλεπαν ΚΑΜΙΑ διαφορά.
Ο Έλλην κλαρινογαμπρός ακούει ίδια μουσική με τον τούρκο,αγοράζει τα ίδια αυτοκίνητα(BMW) με τον τουρκο για να επιδεικνύεται,ο ένας τρώει ντόνερ,ο άλλος γύρο..Ελάχιστες οι διαφορές.

Αρχηγέ,νομίζεις ότι το Γερμανάκι θα το έριχνα με κομπολόι και στραβό στόμα,γαμώ και δέρνω,ναούμε..

Γέλιο θα της προκαλούσα,όπως προκαλούν οι τούρκοι macho-μαλάκες με τις χρυσές καδένες στο λαιμό.

Αυτή σου λέω είναι η διαφορά Πολωνίας-Γερμανίας.Οτι την Πολωνέζα τη ρίχνεις με στυλ classic Greek kamaki με τρίχες και καδένες να κάνουνε παιχνίδι,ανοιχτά πουκάμισα ως τον αφαλό κτλ ενώ τη Γερμανίδα όχι.Είναι και πιο βλάχες οι Πολωνές και γουστάρουν πρωτόγονες ντούρες καταστάσεςι.Πιστεύουν οτι οι πρωτόγονοι γαμάνε και καλύτερα άμα δεις με τι άτομα τρωγλοδύτες κυκλοφορούν Πολωνία θα κουφαθείς.
Εντελώς καράβλαχους dresiarz ντυμένους χύμα με σορτσάκια και σαντάλια και δίπλα η άλλη dolled up με τακούνια ντυμένη στην τρίχα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Για Πολωνία δεν ξέρω,αλλά από όσα μου έχουν πει οι Πολωνέζες εδώ,αν τις έβλεπαν με κανάν πάκη στο δρόμο στην Πολωνία,παίζει να έτρωγαν όσο ξύλο θα έτρωγε και ο πάκης.

Aνα μπραβο. πες τα στον αλλο γιατι θα μουρλαθουμε στο τελος με αυτα που διαβαζουμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
To πως τους μεταχειριζονται ασε να το ξερω εγω που μενω εδω και οχι εσυ που δεν μενεις. Εδω τους Ουκρανους που υποτιθεται ειναι φιλοι μεταχειριζονται σα ζωα. Αν τωρα δεις καμια με κανα σκουροχρωμο θα χουν γνωριστει σε καμια Αγγλια και οι υποιλοιποι ολοι τους στραβοκοιτανε. Αν μια τολμησει και παει με ξενο, ακομη και αγνωστοι στο δρομο τους βριζουν, τη φωναζουν πουτανα , kurwa κλπ.
Και δεν προκειται για πακηδεςπ ου καθαριζουν φαναρια. Ειναι Ινδοι πληροφορικαριοι που βγαζον το μηνα οσα εσυ και εγω σε 5 χρονια. Αστο .Πολλοι εχουν δε αγγλικη υπηκοοτητα. Τις προαλλες πεταξαν ενα μπουκαλι μπυρα στο δρομο. Στο Βροτσλαν την προηγουμενη εβδομαδα τις εφαγαν κατι σκουροι. Πριν δυο μηνες περιπου στη Βαρσοβια σε ενα παρκο, ενας ασιατης περπατωντας με φιλο του πολωνο, τις αρπαξε ( του ζητησε φωτια δηθεν ο ενας, πηγε αυτος να δοσει και τον αρχισαν στις μαπες η τις κλωτσιες. τον πολωνο ( μαλλον δροσερος ) δε τον πειραξανε. Στην αστυνομια τον εγραψαν κανονικα στα πελε τους και του ειπαν να προσεχει που παει και τι κανει αλλη φορα.
Αυτα που σου λεω επιβεβαιωμενα και μη μου πει κανεις καμια μαλακια γιατι εχω αρθρα. Η βαλτε οποιος θελει στο google pobicie na tle raszystowkym. Τις προαλες παλι ενας ουκρανος σε ενα μινι μαρκετ τις εφαγε απο παρεα πολωνων ,σε ρατσιστικη επιθεση.
Μη λες μαλακιες γιατι κατανταει και επικινδυνο θα αρπαξει κανενας κανα ξυλικι εξαιτιας σου.

Και εμένα έχουν έρθει παρέες Πολωνών να ζητήσουν τσιγάρο μέσα στη νύχτα όταν γυρνάω από το κλαμπ.Εννοείται οτι δε θέλουν τσιγάρο αλλά να στις φορτώσουν αν κόψουν οτι δεν είσαι κατάλληλο άτομο.Αν απαντήσεις σωστά και δείξεις κλάση δεν παθαίνεις τίποτα.Επίσης οι Πολωνοί όπως και οι Ουκρανοί θέλουν συνεχώς λάδωμα και λεφτά όταν έρχεται κάποιος με οιεσδήποτε διαθέσεις έχε μερικά ζλότυ έτοιμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτή σου λέω είναι η διαφορά Πολωνίας-Γερμανίας.Οτι την Πολωνέζα τη ρίχνεις με στυλ classic Greek kamaki με τρίχες και καδένες να κάνουνε παιχνίδι,ανοιχτά πουκάμισα ως τον αφαλό κτλ ενώ τη Γερμανίδα όχι.Είναι και πιο βλάχες οι Πολωνές και γουστάρουν πρωτόγονες ντούρες καταστάσεςι.Πιστεύουν οτι οι πρωτόγονοι γαμάνε και καλύτερα άμα δεις με τι άτομα τρωγλοδύτες κυκλοφορούν Πολωνία θα κουφαθείς.
Εντελώς καράβλαχους dresiarz ντυμένους χύμα με σορτσάκια και σαντάλια και δίπλα η άλλη dolled up με τακούνια ντυμένη στην τρίχα.

Αμα σε δει ετσι πολωνεζα δε σε πλησιαζει στο ενα χιλιομετρο και της προκαλεις αηδια. Tους dresiarz σου χω πει χιλιες φορες οτι τους συχαινονται και αυτοι δε γαμανε με τιποτα. Που τα ειδες ολα αυτα? Αντε καποιος απο αυτους να γαμαει εκει καμια σκυλου, αλλα μια τετοια δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο οχι να γαμηθει με ξενο αλλα ουτε να τον κοιταξει. Ειδικα με τετοιους σαν αυτους που περιγραφεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και εμένα έχουν έρθει παρέες Πολωνών να ζητήσουν τσιγάρο μέσα στη νύχτα όταν γυρνάω από το κλαμπ.Εννοείται οτι δε θέλουν τσιγάρο αλλά να στις φορτώσουν αν κόψουν οτι δεν είσαι κατάλληλο άτομο.Αν απαντήσεις σωστά και δείξεις κλάση δεν παθαίνεις τίποτα.Επίσης οι Πολωνοί όπως και οι Ουκρανοί θέλουν συνεχώς λάδωμα και λεφτά όταν έρχεται κάποιος με οιεσδήποτε διαθέσεις έχε μερικά ζλότυ έτοιμα.

Eσυ δηλαδη ερχεσαι εδω, γαμας πουτανες με 10 φορες παρπαναω λεφτα απο το κανονικο, τρως ξυλο απο τους βλακες και τραβας μαλακια με τις μουναρες που βλεπεις στο δρομο. Και ταλαιπωρησαι να ρχεσαι με τρενο, να πηγαινεις απο πολη σε πολη εδω με το τρενο κλπ .
Σηκωνω τα χερια ψηλα, παω γυμναστηριο να παιξω μαζι με φουσκτωους dresiarz , να με αναψει καμια μουναρα με κανα κωλο  μετα να ντερλικωσω σαν αρκουδα και να πιω καμια κασα μπυρες η κανα μπουκαλι βοντκα. Το βραδυ θα βγω να ανοιξω το πορτοφολι στα κλαμπ και οτι πιασω :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Γερμανοί δε μιλάνε,λόγω ενοχών που τους έχουν καλλιεργήσει για το παρελθόν τους..
Και γενικά όλοι(λαός-κράτος-αστυνομία) είναι ανεκτικοί με κάθε ξένο.

Αλλά άλλο αυτό και άλλο οι Γερμανίδες.

Ασε μην πάω ξανά Βρόιτσλαβ και βγάλω τα ζευγάρια Αράπη Πολωνέζας ή πάκη Πολωνέζας που κυκλοφορούνε δημοσίως κεντρικά χωρίς κανένας να τους ενοχλεί.Πέρυσι είχα δημοσιεύσει κάποιες φωτό από 5 ώρες που έκατσα Βρότσλαβ και μάλιστα Ιούλιο που είναι άδειο από φοιτήτριες και σεξοκυνηγούς.

Αράπηδες με αρκετά εμφανίσιμες Πολωνέζες στην κεντρική πλατεία του Βρότσλαβ και στο Passaz που πάνε όσες τραβιούνται με ξένους.

jPSFav.jpg

701nvy.jpg

Αμερικανός έχει μόλις φορτώσει από το κλαμπ.

mOA3ew.jpg

Κλασσικός Πολωνός με τη γκόμενά του.Τέτοιους συνδυασμούς πολύ δύσκολα βλέπεις Ελλάδα ή Γερμανία.Γενικά οι Πολωνέζες είναι συνηθισμένες σε πολύ χαμηλό επίπεδο ντυσίματος χρημάτων δεν περιμένουν πολλά από τους άντρες.

BorXoZ.jpg

Αλλο ζεύγος Πολωνού Πολωνέζων.Για Ελλάδα Δύση αχαρακτήριστα τα θεάματα.Ο Πολωνός έχει βγει νύχτα για ραντεβού και είναι ντυμένος στα καλά του το πρωί είναι πολύ πιο χύμα.

rnpAhq.jpg

Πολωνός κάνει καμάκι μιλώντας αγγλικά στις γκόμενες.Οι ντόπιοι το έχουν πάρει πρέφα οτι οι δικές τους προτιμάνε τους ξένους.

Adx5fn.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Eμενα παλι δε μου επιτεθηκε ποτε κανενας. Ουτε λεκτικα ουτε τιποτα. Αλλο αν στραβοκοιτανε πολλες φορες. Δε προκαλω ωστοσο επισης αν μου επιτεθουνε οοποισδηποτε, οπουδηποτε ξερω τι θα κανω και τι δε μπορω να κανω. Αλλα δε προκαλω ομως. Δε κανω αυτα που λες εσυ να κανουν. Η κοινωνια εδω ειναι μια αυστηρη και μη ανεκτικη κοινωνια. Αν ξεφυγεις απο τη γραμμη- και ντοπιος να εισαι , δε το ανεχονται. Για αυτο σου λεω μη γραφεις παραληρηματα και φαντασιοπληξιες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Οπότε μάλλον δε με βλέπω να γαμάω ποτέ Πολωνέζα  :2funny:

Τέσπα,δε θέλω να γράψω παραπάνω για λαό που γνωρίζω κυρίως από μετανάστες εδώ.

Αλλά δεν έχει άδικο σε αυτό που σου γράφει ο Σεβαλιέ.
Μέρα με τη νύχτα ο ρατσισμός σε Πολωνία-Γερμανία.

Εύχομαι να μην πάει κανένας "επισκέπτης" του bou και αρχίζει να κουνάει 50εύρα σε καμιά Πολωνέζα και τον χώσουν σε κάνα κάδο.

Εγώ στο λέω ξεκάθαρα,με όσα έχω ακούσει,αν ήμουν μελαχροινός,αν πήγαινα,σίγουρα δε θα πήγαινα χύμα.
Ή να είχα ξεναγό κανά συγγενή της γκόμενας του ξαδέρφου ή αλλιώς καθόλου.

Έχει τύχει να έρθουν Πολωνοί οπαδοί ομάδας,τίγκα ακροδεξιά σύμβολα,στη Γερμανία και να γεμίσουν συρμό του μετρό σε φάση που μέσα ήμουν μόνο εγώ και μια γιαγιά.
Δε με κοίταξαν καν,αν ήμουν όμως ηλιοκαμμένο αγορι,δεν είμαι σίγουρος ότι θα έβγαινα σώος από μέσα..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Προσωπικά θεωρώ πως με γκανγκστα / καγκούρικο στυλ, κατά σειρά γαμάς πιο εύκολα, Νότια Ευρώπη / Βαλκάνια, Βορειοδυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη.

Για τον κμαν τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, αυτά που λέει αφορούν επαγγελματίες και μόνο.-

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε κμαν αυτα που εβαλες μπορεις να τα βρεις σεολη την ευρωπη

ΑΥΤΑ ομως σε τετοια συχνοτητα και απροκλητα ( καθως οι ξενοι εδω ειναι λιγοι, ησυχοι , δε προκαλουν, οχι οπως σε αλλες χωρες που κανουν γκετο, ναρκωτικα, συμμοριες κλπ ) μονο στην Πολωνια. Τι δεν καταλαβαινεις ?

[URL unfurl="true"]http://wyborcza.pl/1,75398,19995375,rasistowski-atak-na-portugalczyka-w-rzeszowie-miasto-przeprasza.html?disableRedirects=true[/url]

[URL unfurl="true"]http://wyborcza.pl/10,82983,19532559,rasistowski-atak-w-centrum-lodzi-ofiara-student-z-palestyny.html[/url]

[URL unfurl="true"]http://polska.newsweek.pl/rasizm-ciemnoskory-mezczyzna-pobity-w-centrum-warszawy-na-patelni,artykuly,376155,1.html[/url]

Kαι αλλα πολλα. βαριεμαι να γραφω. Φυσικα με αυτα δε κατηγορω τους πολωνους, χωρα τους ειναι οτι γουσταρουν κανουν. Ουτε βεβαια ειναι ολοι ετσι, προς Θεου. Αλλα γενικα αυτοι εκφραζουν ενα κλιμα που οντως υ παρχει και υποβοσκει.
Αλλα θελω να καταδειξω τι φαντασιοπληξιες γραφει ο κμαν και να μη τα παιρνει κανεις σοβαρα αυτα που γραφει. Ας τα παρει ως ενα τρολαρισμα, η ας τα προσπεραει τελειως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οπότε μάλλον δε με βλέπω να γαμάω ποτέ Πολωνέζα  :2funny:

Τέσπα,δε θέλω να γράψω παραπάνω για λαό που γνωρίζω κυρίως από μετανάστες εδώ.

Αλλά δεν έχει άδικο σε αυτό που σου γράφει ο Σεβαλιέ.
Μέρα με τη νύχτα ο ρατσισμός σε Πολωνία-Γερμανία.

Εύχομαι να μην πάει κανένας "επισκέπτης" του bou και αρχίζει να κουνάει 50εύρα σε καμιά Πολωνέζα και τον χώσουν σε κάνα κάδο.

Εγώ στο λέω ξεκάθαρα,με όσα έχω ακούσει,αν ήμουν μελαχροινός,αν πήγαινα,σίγουρα δε θα πήγαινα χύμα.
Ή να είχα ξεναγό κανά συγγενή της γκόμενας του ξαδέρφου ή αλλιώς καθόλου.

Έχει τύχει να έρθουν Πολωνοί οπαδοί ομάδας,τίγκα ακροδεξιά σύμβολα,στη Γερμανία και να γεμίσουν συρμό του μετρό σε φάση που μέσα ήμουν μόνο εγώ και μια γιαγιά.
Δε με κοίταξαν καν,αν ήμουν όμως ηλιοκαμμένο αγορι,δεν είμαι σίγουρος ότι θα έβγαινα σώος από μέσα..

Εδώ σου βγάζω φωτό δικές μου όπου οι γκόμενες κυκλοφορούν με Αράπηδες στην κεντρική πλατεία και δεν ενοχλείται κανένας.Υπάρχουν γκόμενες που πάνε μόνο με Αράπηδες και συχνάζουν σε μαγαζιά όπως το Mundo στο Βρότσλαβ.Μιλάμε από τις ασφαλέστερες χώρες για Αράπη πάκη πόσες Γερμανίδες έχεις δει έτσι χύμα με σκούρους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom