Καλησπέρα σε όλους
Τις τελευταίες δέκα εργάσιμες μέρες,συμμετείχα σε ένα τμήμα προετοιμασίας γλώσσας για C επίπεδο.
Για διπλανή /συνεργάτιδα είχα μια 25χρονη Πολωνέζα και στα διαλείμματα μου γνώρισε και μια Πολωνέζα από άλλο τμήμα.
Η διπλανή μου με 5αρια βυζιά,καλή φατσούλα,αλλά κοντούλα και καμιά 15αριά κιλά παραπάνω.
Η άλλη Πολωνέζα,μέσα στην καύλα,φάτσα-σώμα, 8άρι προς 9άρι.
Χθες με πήγαν και σε Πολωνεζικο μαγαζί,όπου γνώρισα και άλλες...
Ο Σεβαλιέ έχει απόλυτο δίκιο,στο ότι οι Πολωνέζες αποκτούν συνήθειες ελλεηνίδων που πηγάζουν από οικονομική/επαγγελματική ανεξαρτησία και όλα όσα συμβαίνουν όταν φτωχοί/αμόρφωτοι λαοί πιάνουν απότομα χρήμα.
Στυλιστικά ήταν ντυμένες τελείως κακόγουστα και "φθηνά",μη πω σαν πουτάνες .Με το 8άρι-9άρι τελικά πηγαίναμε στο ίδιο γυμναστήριο και προχθές που συγχρονιστήκαμε έσκασε με ροζ top που έγραφε με στρασάκια OBEY και ΤΙΓΡΕ αθλητικά παπούτσια. :o
ΤΙΓΡΕ αθλητικά παπούτσια ρε σεις,γελούσα μισή ώρα..
Όλες οι Πολωνέζες έχουν βυζιά ή κώλο,πολλές φορές και τα δύο.
Σε εμφάνιση δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με ελλεηνίδες,η αναλογία σε καλά μουνιά είναι συντριπτικά μεγαλύτερη υπερ των Πολωνέζων.
Σε μερικούς τομείς είναι wannabe Γερμανίδες και κουβαλάνε και κόμπλα που τις θεωρούν τις πιο εύκολες της Β.Ευρώπης.
Από όσα κατάλαβα,οι Πολωνέζες μεταναστεύουν σε άλλη χώρα,μόνο αν έχει πάει ο γκόμενος πρώτα ή μαζί με το γκόμενο,ποτέ μόνες τους.
Ο άντρας γι'αυτές είναι τόσο προστάτης σωματικά,όσο και οικονομικά,όσα χρήματα και να βγάζουν αυτές.
Επίσης ανύπαντρη Πολωνέζα κοντά στα 30 είναι τρελή αποτυχία.Καλύτερα με μεθύστακα που να την δέρνει,παρά ανύπαντρη.
Όταν ρώτησα αν θα μπορούσαν να πηδηχθούν με κάποιον μαγκρέπ ή μαύρο, η βυζαρού γούρλωσε τα μάτια και μου είπε ότι προτιμά να πηδήξει από το παράθυρο.
Επίσης θεωρούν κότες τους άντρες πρόσφυγες που δεν έκατσαν να πολεμήσουν,όπως λένε ότι θα έκαναν οι Πολωνοί άντρες.
Και οι τρεις μας είπαμε σε κάποια φάση ότι έχουμε σχέση. :S
Όμως,μια Πολωνέζα είτε έχει σχέση ή όχι,ξέρει ότι οφείλει να καυλώσει τους άντρες τριγύρω,σε αντίθεση π.χ.με μια Γερμανίδα,που ειδικά άμα έχει σχέση,έχει κατεβάσει ρολλά.
Έτσι,όταν μιλάς μαζί τους ακόμη και για το γαμημένο υπερσυντέλικο,υπάρχει συνεχώς μια διάχυτη καύλα στην ατμόσφαιρα.
Όταν τους είπα ότι σκέφτομαι να πάω Βαρσοβία κανά 2 ήμερο,μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάω Βαρσοβία και να πάω Κρακοβία.
Επίσης όταν τους είπα ότι θα πάω μαζί με το Γερμανάκι Βαρκελώνη διακοπές,αλλά μετά αυτή θα πάει με τις συμφοιτήτριές της Ταιλάνδη για 10 μέρες,μου είπαν ότι τον δικό τους δε θα τον άφηναν ποτέ να πάει μόνο διακοπές,ούτε εκείνος αυτές.
Τέσπα,στο Γερμανάκι είπα πως όταν πάει Ταιλάνδη,ίσως κατέβω Ελλάδα,όμως πριν λίγο τελείωσα με τις κρατήσεις μου για 2 αποδράσεις:Ρίγα-Βίλνιους-Ταλίν και Πράγα-Μπρατισλάβα.
Αν αρχές Αυγούστου,είμαι στη φάση μου είμαι τώρα
,χλωμό να ξενοπηδήξω :S,αλλά στάνταρ θα πάω σε μασατζίδικο και θα κάνω πορνορεπορτάζ για τις σεξο-επιλογές σε κάθε πόλη και ας μην τον βρέξω.. :S