Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Καλό θα είναι να μιλάνε για τις πολωνεζες μόνο οσοι είχαν προσωπική εμπειρία  μαζι  τους.άκουσαν από εδώ και από εκεί δύο λέξεις  και το έκαναν κανόνα μαλλον
αρα εσυ μην ξαναπατησεις πληκτρο!!! :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα σε όλους :hi:

Τις τελευταίες δέκα εργάσιμες μέρες,συμμετείχα σε ένα τμήμα προετοιμασίας γλώσσας για C επίπεδο.
Για διπλανή /συνεργάτιδα είχα μια 25χρονη Πολωνέζα και στα διαλείμματα μου γνώρισε και μια Πολωνέζα από άλλο τμήμα.

Η διπλανή μου με 5αρια βυζιά,καλή φατσούλα,αλλά κοντούλα και καμιά 15αριά κιλά παραπάνω.
Η άλλη Πολωνέζα,μέσα στην καύλα,φάτσα-σώμα, 8άρι προς 9άρι.

Χθες με πήγαν  και σε Πολωνεζικο μαγαζί,όπου γνώρισα και άλλες...
Ο Σεβαλιέ έχει απόλυτο δίκιο,στο ότι οι Πολωνέζες  αποκτούν συνήθειες ελλεηνίδων που πηγάζουν από οικονομική/επαγγελματική ανεξαρτησία και όλα όσα συμβαίνουν όταν φτωχοί/αμόρφωτοι λαοί πιάνουν απότομα χρήμα.

Στυλιστικά ήταν ντυμένες τελείως κακόγουστα και "φθηνά",μη πω σαν πουτάνες .Με το 8άρι-9άρι τελικά πηγαίναμε στο ίδιο γυμναστήριο και προχθές που συγχρονιστήκαμε έσκασε με ροζ top που έγραφε με στρασάκια OBEY και ΤΙΓΡΕ αθλητικά παπούτσια. :o
ΤΙΓΡΕ αθλητικά παπούτσια ρε σεις,γελούσα μισή ώρα.. :grin:

Όλες οι Πολωνέζες έχουν βυζιά ή κώλο,πολλές φορές και τα δύο.
Σε εμφάνιση δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με ελλεηνίδες,η αναλογία σε καλά μουνιά είναι συντριπτικά μεγαλύτερη υπερ των Πολωνέζων.

Σε μερικούς τομείς είναι wannabe Γερμανίδες και κουβαλάνε και κόμπλα που τις θεωρούν τις πιο εύκολες της Β.Ευρώπης.

Από όσα κατάλαβα,οι  Πολωνέζες  μεταναστεύουν σε άλλη χώρα,μόνο αν έχει πάει ο γκόμενος πρώτα ή μαζί με το γκόμενο,ποτέ μόνες τους.

Ο άντρας γι'αυτές είναι τόσο προστάτης σωματικά,όσο και οικονομικά,όσα χρήματα και να βγάζουν αυτές.

Επίσης ανύπαντρη Πολωνέζα κοντά στα 30 είναι τρελή αποτυχία.Καλύτερα με μεθύστακα που να την δέρνει,παρά ανύπαντρη.

Όταν ρώτησα αν θα μπορούσαν να πηδηχθούν με κάποιον  μαγκρέπ  ή μαύρο, η βυζαρού  γούρλωσε τα μάτια και μου είπε ότι προτιμά να πηδήξει από το παράθυρο. :2funny:

Επίσης θεωρούν κότες τους άντρες πρόσφυγες που δεν έκατσαν να πολεμήσουν,όπως λένε ότι θα έκαναν οι Πολωνοί άντρες.

Και οι τρεις μας είπαμε σε κάποια φάση ότι έχουμε σχέση. :S
Όμως,μια Πολωνέζα είτε έχει σχέση ή όχι,ξέρει ότι οφείλει να καυλώσει  τους άντρες τριγύρω,σε αντίθεση π.χ.με μια Γερμανίδα,που ειδικά άμα έχει σχέση,έχει κατεβάσει ρολλά.
Έτσι,όταν μιλάς μαζί τους ακόμη και για το γαμημένο υπερσυντέλικο,υπάρχει συνεχώς μια διάχυτη καύλα στην ατμόσφαιρα.

Όταν τους είπα ότι σκέφτομαι να πάω Βαρσοβία κανά 2 ήμερο,μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένας  λόγος να πάω Βαρσοβία και να πάω Κρακοβία.

Επίσης όταν τους είπα ότι θα πάω μαζί με το Γερμανάκι Βαρκελώνη διακοπές,αλλά μετά αυτή θα πάει με τις συμφοιτήτριές της Ταιλάνδη για 10 μέρες,μου είπαν ότι τον δικό τους δε θα τον άφηναν ποτέ να πάει μόνο διακοπές,ούτε εκείνος αυτές.

Τέσπα,στο Γερμανάκι είπα πως όταν πάει Ταιλάνδη,ίσως κατέβω Ελλάδα,όμως πριν λίγο τελείωσα με τις κρατήσεις μου για 2 αποδράσεις:Ρίγα-Βίλνιους-Ταλίν και  Πράγα-Μπρατισλάβα. :rockon:

Αν αρχές Αυγούστου,είμαι στη φάση μου είμαι τώρα :helpplea:,χλωμό να ξενοπηδήξω :S,αλλά στάνταρ θα πάω σε μασατζίδικο και θα κάνω πορνορεπορτάζ για τις σεξο-επιλογές σε κάθε πόλη και ας μην τον βρέξω.. :S

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Βαλκάνιε, μένεις Ελλάδα, Πολωνία, ή Γερμανία; Που συνέβησαν αυτά τα σκηνικά;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aυτο που ειπε ο βαλκανιος τον πιστευω 1000 % οτι μπορει να εγινε, ειναι τυπικο δειγμα. Απλα αυτες που μενουν Γερμανια ειναι καπως πιο βλαχαδερα, επειδη πηγαιναν οι χωριατισες και οι αμορφωτες. Στην ιδια τη χωρα, αυτες που μενουν εκει και εχουν σπουδασει και δουλευουν σε κανονικες δουλειες, ειναι απιστευτα ψωνισμενες. και φυσικα καλοντυμενες και περιποιημενες.
Αυτο με την Κρακοβια να πας αντι για τη Βαρσοβια, αναμενομενο, η Βαρσοβια, δεν παρουσιαζει τουριστικο ενδιαφερον. Αυτες στο ειπανε απο την αποψη οτι πας για τουρισμο καθαρα και να δεις αξιοθεατα. Και ειχαν δικιο να στο πουνε. Επισης εχεις δικιο στο οτι κολλαει η σπληνα τους με το γκομενο θελουν να εχουν καθως μετα να εχουν παιδια κλπ. Ντοπιο φυσικα οχι ξενο και αφηστε τον κμαν να λεει τα δικα του. Αν ειναι ξενος θα εχουν 10 φορες μεγαλυτερες απαιτησεις και θα του κανουν τη ζωη μαρτυριο χιλιες φορες απο μια ελεηνιδα, εφοσον θα του εχουν κανει τη "χαρη" και την " τιμη" να ειναι μαζι του ! Αυτος ο εθνικισμος και ο ρατσισμος που εχουν και επισης η ξεροκεφαλια το κομπλεξ και το πεισμα δε παλευονται με τιποτα.  Επισης ειναι αληθεια οτι θελουν να καβλονουν τον αντρα, αλλα για λογους αυτοεπιβεβαιωσης και κομπλεξ και οχι επειδη θελουν να γαμηθουν. Περα απο την επιδειξη και το συμπλεγμα, δεν υπαρχει αλλος λογος που να κολοτριβονται. Αν καμια φορα ο αντρας τον οποιο θελουν να καβλοσουν- εντυπωσιασουν δεν ανταποκρινεται, σκυλιαζουν ! παρολα αυτα αν αυτος κανει πως δειχνει ενα ενδιαφερον, αυτες βρισκουν την ευκαιρια να το παιξουν ψωνια , γκομενες να απαξιωσουν κλπ! Δηλαδη το κανουν εξ επι τουτου, για να εχουν την ευκαιρια να βγαλουν κομπλεξ και οχι για να ερθουν σ επαφη, να γαμηθουον να φλερταρουν η οτιδηποτε αλλο. Ειναι απιστευτο, πραγματικα υλικο για διδακτορικο στην ψυχολογια. Οτι ειναι μουναρες ειναι, αλλα αν ειναι ετσι τιν α το κανεις? Πραγματικα παει στραφι και χαραμι η εξωτερικη ομορφια, οταν κουβαλανε ολα τα υπολοιπα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
chevy αγαπητε φιλε,ενα θεμα χαμηλης αυτοεκτιμησης το εχεις.... :(
δεν ειπαμε νασαι ο κμαν βαλκανιος πεουλας,αλλα οχι κι αυτα που λες..δηλ ΠΟΥ στην ευρωπη θα βρεις καποιον ανωτερο απο σενα ωστε να νιωσεις πακιστανος???
Ολοι κ παντου πιο μαλ..ες ειναι κατα 95%... :hi:

Φίλε μου,αν και δε συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο Σεβαλιέ,εσύ το πας στο άλλο άκρο.

Μην κρίνεις τους Έλληνες σαν μονάδες.
Κρίνε το σημερινό μας πολιτισμικό επίπεδο,τι κοινωνία έχουμε διαμορφώσει στην Ελλάδα και ποια είναι η σύγχρονη συνεισφορά μας στην ανθρωπότητα.

Σαφώς δε μας συγκρίνω με διαχρονικούς πουθενάδες και παρασιτικούς λαούς όπως πακιστανούς,μαγκρεπ,κ.λ.π.,αλλά πες μου λιγάκι,το σύγχρονο Γερμανό,τι να του πω σαν Έλληνας;
Για τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη,για το Euro 2004 ή για greek καμάκι,τζατζίκι,σουβλάκι;

Εντάξει,ευτυχώς δεν έχουμε την φήμη βιαστών ή μπουκαδόρων όπως άλλοι,
αλλά με το δίκιο τους μας θεωρούν γραφικούς και πολλά άλλα..

Ας ξεκαβαλήσουμε λίγο από το καλάμι,γιατί μας έχει μπει στον κώλο προ πολλού και δεν το έχουμε καταλάβει..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαταφερατε να μου 'κατεβασετε' τοσο τις πολωνεζες, που οι ελληνιδες που βρισκονται συγκριτικα μαζι τους;;;
Πειτε!!!!!!!

Ελληνιδες ειναι πανω και μαλιστα πολυ πιο πανω. Αν μιλαμε για Ελληνα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.679
Πόντοι
2.606
Aυτο που ειπε ο βαλκανιος τον πιστευω 1000 % οτι μπορει να εγινε, ειναι τυπικο δειγμα. Απλα αυτες που μενουν Γερμανια ειναι καπως πιο βλαχαδερα, επειδη πηγαιναν οι χωριατισες και οι αμορφωτες. Στην ιδια τη χωρα, αυτες που μενουν εκει και εχουν σπουδασει και δουλευουν σε κανονικες δουλειες, ειναι απιστευτα ψωνισμενες. και φυσικα καλοντυμενες και περιποιημενες.
Αυτο με την Κρακοβια να πας αντι για τη Βαρσοβια, αναμενομενο, η Βαρσοβια, δεν παρουσιαζει τουριστικο ενδιαφερον. Αυτες στο ειπανε απο την αποψη οτι πας για τουρισμο καθαρα και να δεις αξιοθεατα. Και ειχαν δικιο να στο πουνε. Επισης εχεις δικιο στο οτι κολλαει η σπληνα τους με το γκομενο θελουν να εχουν καθως μετα να εχουν παιδια κλπ. Ντοπιο φυσικα οχι ξενο και αφηστε τον κμαν να λεει τα δικα του. Αν ειναι ξενος θα εχουν 10 φορες μεγαλυτερες απαιτησεις και θα του κανουν τη ζωη μαρτυριο χιλιες φορες απο μια ελεηνιδα, εφοσον θα του εχουν κανει τη "χαρη" και την " τιμη" να ειναι μαζι του ! Αυτος ο εθνικισμος και ο ρατσισμος που εχουν και επισης η ξεροκεφαλια το κομπλεξ και το πεισμα δε παλευονται με τιποτα.  Επισης ειναι αληθεια οτι θελουν να καβλονουν τον αντρα, αλλα για λογους αυτοεπιβεβαιωσης και κομπλεξ και οχι επειδη θελουν να γαμηθουν. Περα απο την επιδειξη και το συμπλεγμα, δεν υπαρχει αλλος λογος που να κολοτριβονται. Αν καμια φορα ο αντρας τον οποιο θελουν να καβλοσουν- εντυπωσιασουν δεν ανταποκρινεται, σκυλιαζουν ! παρολα αυτα αν αυτος κανει πως δειχνει ενα ενδιαφερον, αυτες βρισκουν την ευκαιρια να το παιξουν ψωνια , γκομενες να απαξιωσουν κλπ! Δηλαδη το κανουν εξ επι τουτου, για να εχουν την ευκαιρια να βγαλουν κομπλεξ και οχι για να ερθουν σ επαφη, να γαμηθουον να φλερταρουν η οτιδηποτε αλλο. Ειναι απιστευτο, πραγματικα υλικο για διδακτορικο στην ψυχολογια. Οτι ειναι μουναρες ειναι, αλλα αν ειναι ετσι τιν α το κανεις? Πραγματικα παει στραφι και χαραμι η εξωτερικη ομορφια, οταν κουβαλανε ολα τα υπολοιπα.
.. :thumbsup:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε μου,αν και δε συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο Σεβαλιέ,εσύ το πας στο άλλο άκρο.

Μην κρίνεις τους Έλληνες σαν μονάδες.
Κρίνε το σημερινό μας πολιτισμικό επίπεδο,τι κοινωνία έχουμε διαμορφώσει στην Ελλάδα και ποια είναι η σύγχρονη συνεισφορά μας στην ανθρωπότητα.

Σαφώς δε μας συγκρίνω με διαχρονικούς πουθενάδες και παρασιτικούς λαούς όπως πακιστανούς,μαγκρεπ,κ.λ.π.,αλλά πες μου λιγάκι,το σύγχρονο Γερμανό,τι να του πω σαν Έλληνας;
Για τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη,για το Euro 2004 ή για greek καμάκι,τζατζίκι,σουβλάκι;

Εντάξει,ευτυχώς δεν έχουμε την φήμη βιαστών ή μπουκαδόρων όπως άλλοι,
αλλά με το δίκιο τους μας θεωρούν γραφικούς και πολλά άλλα..

Ας ξεκαβαλήσουμε λίγο από το καλάμι,γιατί μας έχει μπει στον κώλο προ πολλού και δεν το έχουμε καταλάβει..

Ο Ελληνας οκ διατηρει ενα καποιο καλο " ονομα" αλλα οσο παει το ειδικο του βαρος πεφτει. Επισης οσο ναναι σε λαλη κοινωνια εισα ο ξενος που επεσες στην αναγκη κλπ. Θα σε δουν με μια καχυποψια απο οπου και να εισαι. Δεν ειναι οπως τη δεκαετια του 80 και του 90 με τις ανοιχτες κοινωνιες και τις μαλακιες. Αν δε το χετε παρει χαμπαρι, τωρα παντου στην ΕΥρωπη κυριαρχει ενας νεοεθνικισμος και συντηριτισμος. Και στις πρωην ανατολικες, οψιμως δυτικες που ο εθνικισμος ειναι φουντωμενος αλλα και στις παραδοσιακες δυτικες που ο κοσμος αλλαζει αποψη. ο Ελληνας οκ δεν ειναι απορριπτεος, αλλα πρεπει να " παλεψει" ωστε να μεινει περα απο τη γραμμη αποδοχης. Και καθε φορα να το αποδεικνυει. Κακα τα ψεμματα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Σε όσα έχω διαβάσει κατά καιρούς εδώ μέσα περί Πολωνίας,ο kman έχει κάνει μια πάρα πολύ πετυχημένη περιγραφή της εμφάνισης της μέσης Πολωνέζας,αλλά στα υπόλοιπα παίζει η κλασσική του αδυναμία διαχωρισμού μεταξύ πουτάνας και απλής κοπέλας  :2funny: ενώ ο Σεβαλιέ δίνει την εικόνα που αντιλαμβάνομαι και εγώ.

Αυτά τα psycho που έχει περιγράψει κατά καιρούς,τα βλέπω στην Πολωνέζα του ξαδέρφου μου και την αδερφής της,που ενώ είναι όμορφες,με καλές δουλειές και σοβαρές με εμάς,έχω διαβάσει μνμ σε κινητό και έχουν γίνει διάφορα περιστατικά που είναι για Δαφνί.
Πολύ κτητικότητα και δράμα...

Ντοπιο φυσικα οχι ξενο και αφηστε τον κμαν να λεει τα δικα του.

Αυτό.Δεν ξέρω πόσες αναλογικά είναι διατεθειμένες να καβαλήσουν ξένο πούτσο,αλλά για οικογένεια επιλέγουν Πολωνικά.Και το βυζαρούδικο προχθές αυτό μου έλεγε.

Αυτος ο εθνικισμος και ο ρατσισμος που εχουν και επισης η ξεροκεφαλια το κομπλεξ και το πεισμα δε παλευονται με τιποτα. 

Σε ένα διάλειμμα τους είπα ρατσιστικό ανέκδοτο για μαγκρεπ που αν το έλεγα σε Γερμανίδα θα καλούσε τους μπάτσους και αυτές οι δύο λύθηκαν στα γέλια..
Φαντάζομαι τι έχουν ακούσει από τα αδέρφια τους.

Επισης ειναι αληθεια οτι θελουν να καβλονουν τον αντρα, αλλα για λογους αυτοεπιβεβαιωσης και κομπλεξ και οχι επειδη θελουν να γαμηθουν. Περα απο την επιδειξη και το συμπλεγμα, δεν υπαρχει αλλος λογος που να κολοτριβονται.

Έτσι είναι.
Σκεφτείτε ότι τη δεύτερη μέρα γνωριμίας ψιλοπροέκυψε ότι και οι τρείς μας είμαστε "πιασμένοι",αλλά το φλερτ δε σταμάτησε λεπτό και η πιθανότητες να της γαμήσω αν τους την έπεφτα ήταν 0%.
Απλή και συνεχής αυτοεπιβεβαίωση.

Τι να μου λέει η βυζαρού ότι τα βυζιά της εμποδίζονται από το θρανίο,τι να τα τεντώνει για να ξεπιαστεί η πλάτη της. :2funny:
Και ανταγωνισμό με την άλλη Πολωνέζα,η οποία στο γυμναστήριο σε όλες τις ασκήσεις μου έκανε "επίδειξη"..

Μεγάλα ξεκωλάκια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παίζει ρόλο και τι Ελληνας είσαι.Οι Ελληνες που βλέπω Γερμανία είναι ήρεμοι καλόβολοι από χωριά με μέτρια λεφτά και δεν έχουν στυλ πουτσαρά.
Ο original Βαλκανιοβοσκός ο κλασσικός μουσάτος Ελληνας Ελλάδας με κλαρινοστυλ γαμεί και δέρνει Πολωνία τέτοιους αρχετυπικούς γουστάρουν οι γκόμενες εκεί.Αν είναι και προς το μαυριδερό ακόμα καλύτερα αν και δεν τις χαλάει καθόλου το euro look όταν συνοδεύεται από φορτωμένη τσέπη.
Βασικά οι Πολωνέζες στους μεγαλύτερους άντρες κοιτάζουν πάρα πολύ την οικονομική κατάσταση και στους μικρότερους εμφάνιση αν και κάνουν μεγάλες εκπτώσεις σε σχέση με τις Δυτικές.
Την τελευταία χρονιά παίζει και να ξόδεψα 5000 ευρώ σε Πολωνέζες για δώρα,νοίκια κτλ.
Αν είμαι σε καλή κατάσταση σε 15 μέρες που έχω άδεια θα κάνω ένα πουτσοτουρ εκεί.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
ο Ελληνας οκ δεν ειναι απορριπτεος, αλλα πρεπει να " παλεψει" ωστε να μεινει περα απο τη γραμμη αποδοχης. Και καθε φορα να το αποδεικνυει. Κακα τα ψεμματα.

Ακριβώς έτσι.

Όταν πρωτοήρθα έπρεπε να αποδείξω 100 φορές περισσότερο από π.χ. έναν Σκανδιναβό ή Ολλανδό συνάδελφο,ότι δεν είμαι τεμπέλης,λουφαδόρος και ότι μπορούν να βασίζονται σε εμένα.
Επίσης μου είχαν κάνει κάποιες σχεδόν προσβλητικές επισημάνσεις,σε φάση:
-"Eίσαι από Ελλάδα και ξέρεις αυτό το πράγμα;"
-"Διδάσκεσται στην Ελλάδα τέτοια πράγματα;"

Και εννοείται ότι και πυρηνικός φυσικός στο Cern να είσαι,είσαι πάντα ξένος και αυτό υποβόσκει
στην ατμόσφαιρα,άλλοτε περισσότερο,άλλοτε λιγότερο..

Επισκέπτης
Παίζει ρόλο και τι Ελληνας είσαι.Οι Ελληνες που βλέπω Γερμανία είναι ήρεμοι καλόβολοι από χωριά με μέτρια λεφτά και δεν έχουν στυλ πουτσαρά.
Ο original Βαλκανιοβοσκός ο κλασσικός μουσάτος Ελληνας Ελλάδας με κλαρινοστυλ γαμεί και δέρνει Πολωνία τέτοιους αρχετυπικούς γουστάρουν οι γκόμενες εκεί.Αν είναι και προς το μαυριδερό ακόμα καλύτερα αν και δεν τις χαλάει καθόλου το euro look όταν συνοδεύεται από φορτωμένη τσέπη.
Βασικά οι Πολωνέζες στους μεγαλύτερους άντρες κοιτάζουν πάρα πολύ την οικονομική κατάσταση και στους μικρότερους εμφάνιση αν και κάνουν μεγάλες εκπτώσεις σε σχέση με τις Δυτικές.
το ιπποτακι γιατι δε γαμαει αρχοντα;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Την τελευταία χρονιά παίζει και να ξόδεψα 5000 ευρώ σε Πολωνέζες για δώρα,νοίκια κτλ.

Αρχηγέ,πες όμως και τι προκαλεί ο κλασσικός μουσάτος Ελληνας με κλαρινοστυλ,σε Γερμανία,Ολλανδία και Σκανδιναβία,όπου οι γυναίκες δεν είναι πεινασμένες βλάχες που περιμένουν με ανοιχτά πόδια τον χορηγό τους..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ρε κμαν αρχοντα σταματα την παραμυθα :grin: Tι γαμει και δερνει μου λες? Εδω στο Afera , οταν μιλουσες στα γκομενακια, εσυ ορθιος και αυτες καθιστες λες και σε εξεταζαν, δειλα δειλα, με το που εσκασαν οι γκομενοι ( ο οποιοι ηταν απλα κατι φλωρουμπες που ειχαν παει να παρουν ποτα απο το μπαρ και γυρισαν στο τραπεζι τους ), πριν καν πουνε τιποτα, εγινες λαγος :grin:
Aσε τα παραληρηματα και ριξε κανα γαμησι σε κανα FKK :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
το ιπποτακι γιατι δε γαμαει αρχοντα;

Δεν έχει κλαρινοστυλ,φορτωμένη τσέπη,στυλ κυνηγού καμάκια κτλ.Μία φορά βγήκαμε έξω μαζί του υπέδειξα στην πόλη του σε ποιο μαγαζί να πάμε και τσίμπησα και ένα ψωλάκι από χωριό στο μαγαζί άλλο αν χάλασε η φάση μετά ενώ είχαμε συμφωνήσει στα 150 ευρώ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αρχηγέ,πες όμως και τι προκαλεί ο κλασσικός μουσάτος Ελληνας με κλαρινοστυλ,σε Γερμανία,Ολλανδία και Σκανδιναβία,όπου οι γυναίκες δεν είναι πεινασμένες βλάχες που περιμένουν με ανοιχτά πόδια τον χορηγό τους..

Μα πουθενα δε το προκαλει, αν δε το "προκαλει" μια στη Γερμανια και τη Σκανδιναβια, δε το προκαλει 100 σε μια χωρα κομπλεξικων ρατσιστοειδων οπως στην Πολωνια. Αυτα που γραφει ειναι παραληρηματα φαντασιας !!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε κμαν αρχοντα σταματα την παραμυθα :grin: Tι γαμει και δερνει μου λες? Εδω στο Afera , οταν μιλουσες στα γκομενακια, εσυ ορθιος και αυτες καθιστες λες και σε εξεταζαν, δειλα δειλα, με το που εσκασαν οι γκομενοι ( ο οποιοι ηταν απλα κατι φλωρουμπες που ειχαν παει να παρουν ποτα απο το μπαρ και γυρισαν στο τραπεζι τους ), πριν καν πουνε τιποτα, εγινες λαγος :grin:
Aσε τα παραληρηματα και ριξε κανα γαμησι σε κανα FKK :grin:

Στο Afera δεν παίζει τίποτα έρχονται με τους γκόμενούς τους ντυμένες ατημέλητα δεν είναι μαγαζί για καμάκι.Την επόμενη μέρα πήγα νωρίς στις 23:00 και είδα οτι έρχονται όλες με γκόμενους σε παρέες.
Και είναι φοιτητικό μαγαζί αν ήμουν 10 χρόνια μικρότερος ίσως να είχα εκεί πιθανότητες.Μάξιμουμ ηλικία μέσα ήταν τα 24.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom