Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
www.poranny.pl/wiadomosci/bialystok/art/5393666,rasistowski-atak-podpalili-drzwi-do-mieszkania-polskopakistanskiej-rodziny,id,t.html]http://www.poranny.pl/wiadomosci/bialystok/art/5393666,rasistowski-atak-podpalili-drzwi-do-mieszkania-polskopakistanskiej-rodziny,id,t.html[/url]

www.tvp.info/8207292/informacje/polska/kubanczyk-zaatakowany-we-wroclawiu/8207268/rasistowski-atak-we-wroclawiu/]http://www.tvp.info/8207292/informacje/polska/kubanczyk-zaatakowany-we-wroclawiu/8207268/rasistowski-atak-we-wroclawiu/[/url]

Ουκρανια πχ ΔΕΝ το ειδα αυτο. Εδω μπαινεις σε λεωφορειο, και σε κοιτανε, Ουκρανια ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Ουτε Ρωσσια. Και εκει βεβαια εχουν θεματα, αλλα ειναι μια αχανης χωρα οποτε στατιστικα θα συμβουν. Αναλογικα με μεγεθος χωρες η Πολωνια ριχνει σκονη.
Ουτε Τσεχια, εκει ειναι αλλα τα θεματα.

Οντως υπαρχει ενα ποσοστο 1 % πολωνιδων που γουσταρουν ξενους, μαυριδερους κλπ. Αυτες ομως ειναι κατι πυροβολημενες προβληματικες, που δεν εκφραζουν σε καμια περιπτωση το μεσο ορο εδω. Και τρωνε αποδοκιμασια. Μη πει τιποτα ο κμαν γιατι θα βαλω το διαλογο με πολωνη που οντως γουσταρε τετοια , και που μου εγραφε για το ποιο το κλιμα, η ατμοσφαιρια και τι τραβαει ( στα αγγλικα, αυτη συχαινοταν τοσο την πατριδα τους που ηθελε να μιλαει αγγλικα.  )

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εδώ σου βγάζω φωτό δικές μου όπου οι γκόμενες κυκλοφορούν με Αράπηδες στην κεντρική πλατεία και δεν ενοχλείται κανένας.Υπάρχουν γκόμενες που πάνε μόνο με Αράπηδες και συχνάζουν σε μαγαζιά όπως το Mundo στο Βρότσλαβ.Μιλάμε από τις ασφαλέστερες χώρες για Αράπη πάκη πόσες Γερμανίδες έχεις δει έτσι χύμα με σκούρους?

Ας το αφησουμε να παιε στο διαολο. Αντε εχω και να γυμνασσω την κορμαρα μου :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τέτοιες γκόμενες σε αφήνουν να τις χουφτώνεις και να τις φιλάς στα κλαμπ με κεράσματα στο Σλάσκιε.Αν τις γαμήσεις είναι άλλη ιστορία.Σίγουρα όμως έχει άφθονες.Με τέτοιες γκόμενες στα κλαμπ της Γερμανίας αν είσαι άνω των 28 δε βγάζεις γούστα.Ούτε καν σου μιλάνε.

BxQqdH.jpg

lpAlw7.jpg

Γενικά με 3000 ευρώ το μήνα είσαι υπεράρχοντας Πολωνία.Ημίθεος και βάλε.Μαζεύονται σαν τις μύγες.Εντάξει δεν είναι Ουκρανία αλλά το χύμα επαρχιακό κλάμπινγκ της Πολωνίας με τα ξέκωλα τις cock teasers και τα πουτανάκια δεν το έχει η Ουκρανία.

Μια από τις ΜΙΛΦ που σπονσοράρω Πολωνία μετά από γνωριμία,φάση σε κλαμπ.Εδώ με τα χύσια στο λαιμό.

EsKvfG.jpg

Γενικά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τους Βαλκάνιους πουτσαράδες εκτός από την αρρώστεια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δες τι καλα που περνανε οι Αραβες και οι μαυριδεροι στην Πολωνια  :2funny:

[URL unfurl="true"]http://natemat.pl/160947,rasistowski-atak-na-syryjczyka-w-poznaniu-a-w-internecie-dobra-robota-witamy-w-polsce[/url]

Μεταφρστες εχετε βαλτε να διαβασετε. Επιγραμματικα : "Ρατσιστικη επιθεση στο Ποζναν σε 31 χρονο Συριο". Στο ιντερνετ λεει γραψανε " καλη δουλεια, καλωσορισταε στην Πολωνια".

Ο δημαρχος του Ποζναν εκφραζει την ανησυχια του για την αυξηση του φαινομενου αυτο που οπως λεει το υποθαλπτεται πολιτικα

Μαλιστα σε ολα αυτα που εβαλα ειναι "brutalny atak" δηλαδη βιαιη επιθεση, με τραυματισμου,ς νοσοκομεια κλπ. Που η αστυνομια επιληφηκε και εγιναν γνωστα. Φανταστειτε ποσα αλλα γινονται πιο μικροπεριστατικα. Και θα πει ο κμαν οτι εδω ο αραπης και ο πακης κανουν οτι γοσταρουν.
Επαναλαμβανω δε κατηγορω τους πολωνους, ουτε γραφω κατι εναντια σε αυτους, τις μαλακιες του κμαν δειχνω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τέτοιες γκόμενες σε αφήνουν να τις χουφτώνεις και να τις φιλάς στα κλαμπ με κεράσματα στο Σλάσκιε.Αν τις γαμήσεις είναι άλλη ιστορία.Σίγουρα όμως έχει άφθονες.Με τέτοιες γκόμενες στα κλαμπ της Γερμανίας αν είσαι άνω των 28 δε βγάζεις γούστα.Ούτε καν σου μιλάνε.

BxQqdH.jpg

lpAlw7.jpg

Γενικά με 3000 ευρώ το μήνα είσαι υπεράρχοντας Πολωνία.Ημίθεος και βάλε.Μαζεύονται σαν τις μύγες.Εντάξει δεν είναι Ουκρανία αλλά το χύμα επαρχιακό κλάμπινγκ της Πολωνίας με τα ξέκωλα τις cock teasers και τα πουτανάκια δεν το έχει η Ουκρανία.

Μια από τις ΜΙΛΦ που σπονσοράρω Πολωνία μετά από γνωριμία,φάση σε κλαμπ.Εδώ με τα χύσια στο λαιμό.

EsKvfG.jpg

Γενικά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τους Βαλκάνιους πουτσαράδες εκτός από την αρρώστεια.

ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝΕ! ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ! ΠΟΥ- ΤΑ- ΝΕΣ!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Εδώ σου βγάζω φωτό δικές μου όπου οι γκόμενες κυκλοφορούν με Αράπηδες στην κεντρική πλατεία και δεν ενοχλείται κανένας.Υπάρχουν γκόμενες που πάνε μόνο με Αράπηδες και συχνάζουν σε μαγαζιά όπως το Mundo στο Βρότσλαβ.Μιλάμε από τις ασφαλέστερες χώρες για Αράπη πάκη πόσες Γερμανίδες έχεις δει έτσι χύμα με σκούρους?

Παντού υπάρχουν γκόμενες που πάνε με αράπηδες,το θέμα είναι τι κάνει ο μέσος όρος.
Το ρατσιστικό ανέκδοτο με το οποίο τόσο άνετα γέλασαν οι δύο Πολωνέζες,πιστεύεις ότι μπορώ να το πω στη μέση Γερμανίδα;

Πιστεύεις ότι αν νύχτα Πρωτοχρονιάς στην κεντρική πλατεία της Βαρσοβίας,της Κρακοβίας ή όπου αλλού θες,την πέφτουν επί 4 ώρες σκατογυφτοι και λέσια σε Πολωνές,θα επιζήσει κανείς να το ξανακάνει;
Εγώ λέω όχι..

Τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς,στην Κολωνία έγιναν 700 επιθέσεις με σεξουαλικά κίνητρα.
Δύο μέρες μετά,γυναίκες πήγαν να διαμαρτυρηθούν στο ίδιο σημείο.
Ξέρεις πόσες ήταν;Ούτε 200..Δηλαδή δεν πήγαν ούτε καν τα θύματα των επιθέσεων.
Στην Πολωνία δύο μέρες μετά,πόσα camps θα είχαν μείνει χωρίς να καούν;

Στη Γερμανία βλέπω μαύρους ή με μπάζα Γερμανίδες ή με 50άρες..
Όμως αν τον κράξεις μέσα στο πλήθος,εσένα θα κράξουν οι υπόλοιποι,όχι αυτόν.
Είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα γίνει στην Πολωνία;

Επίσης επειδή έβαλα στο tranlator τα links του Σεβαλιέ,μπορείς να μου παραθέσεις αντίστοιχες ειδήσεις από Γερμανία;Όχι σε φάση,πεταχτηκαν πέτρες σε καταυλισμό,αλλά ατομικές επιθέσεις σε ξένους.

Οι φωτό που έβαλες δε μου λένε κάτι..
Φαίνεται προχωρημένη η ώρα,μπορεί να είναι και πουτάνες οι συγκεκριμένες..
Στη Γερμανία,μέρα μεσημέρι μια Γερμανίδα μπορεί να φιλάει έναν αράπη στη μέση του δρόμου και να μην τρέξει τίποτα.Αμφιβάλλω για Πολωνία..

Όσες Πολωνέζες έχω γνωρίσει εδώ δεν θέλουν να ακούνε καν για σκούρους και σχεδόν όλοι οι Πολωνοί είναι ακροδεξιοί..
Οι Γερμανοί/ίδες,σχεδόν το αντίθετο.
Multikulti και ξύσταρχίδιας.. :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παντού υπάρχουν γκόμενες που πάνε με αράπηδες,το θέμα είναι τι κάνει ο μέσος όρος.
Το ρατσιστικό ανέκδοτο με το οποίο τόσο άνετα γέλασαν οι δύο Πολωνέζες,πιστεύεις ότι μπορώ να το πω στη μέση Γερμανίδα;

Πιστεύεις ότι αν νύχτα Πρωτοχρονιάς στην κεντρική πλατεία της Βαρσοβίας,της Κρακοβίας ή όπου αλλού θες,την πέφτουν επί 4 ώρες σκατογυφτοι και λέσια σε Πολωνές,θα επιζήσει κανείς να το ξανακάνει;
Εγώ λέω όχι..

Τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς,στην Κολωνία έγιναν 700 επιθέσεις με σεξουαλικά κίνητρα.
Δύο μέρες μετά,γυναίκες πήγαν να διαμαρτυρηθούν στο ίδιο σημείο.
Ξέρεις πόσες ήταν;Ούτε 200..Δηλαδή δεν πήγαν ούτε καν τα θύματα των επιθέσεων.
Στην Πολωνία δύο μέρες μετά,πόσα camps θα είχαν μείνει χωρίς να καούν;

Στη Γερμανία βλέπω μαύρους ή με μπάζα Γερμανίδες ή με 50άρες..
Όμως αν τον κράξεις μέσα στο πλήθος,εσένα θα κράξουν οι υπόλοιποι,όχι αυτόν.
Είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα γίνει στην Πολωνία;

Επίσης επειδή έβαλα στο tranlator τα links του Σεβαλιέ,μπορείς να μου παραθέσεις αντίστοιχες ειδήσεις από Γερμανία;Όχι σε φάση,πεταχτηκαν πέτρες σε καταυλισμό,αλλά ατομικές επιθέσεις σε ξένους.

Οι φωτό που έβαλες δε μου λένε κάτι..
Φαίνεται προχωρημένη η ώρα,μπορεί να είναι και πουτάνες οι συγκεκριμένες..
Στη Γερμανία,μέρα μεσημέρι μια Γερμανίδα μπορεί να φιλάει έναν αράπη στη μέση του δρόμου και να μην τρέξει τίποτα,αμφιβάλλω για Πολωνία..

Όσες Πολωνέζες έχω γνωρίσει εδώ δεν θέλουν να ακούνε καν για σκούρους και όλοι οι Πολωνοί είναι ακροδεξιοί..
Οι Γερμανοί/ίδες,σχεδόν το αντίθετο.
Multikulti και ξύσταρχίδιας.. :jerking:

Γιατί η Γερμανία είναι politically correct.Απαγορεύεται να προσβάλλεις τη θρησκεία,τα πιστεύω του άλλου,τις γυναίκες κτλ.
Οι σλαβικές χώρες είναι άναρχες χύμα στο κύμα και έχεις απόλυτη ελευθερία.Αν δηλαδή κάποιος δε γουστάρει Αράπηδες μπορεί να τους βρίσει και να τους δείρει έχει την ελευθερία να το κάνει κάτι που δεν μπορεί Γερμανία λόγω κυριαρχίας του νόμου.
Εξαίρεση είναι η Ανατολική Γερμανία εκεί την πέφτουν και σε Ελληνες αν είναι σκουρόχρωμοι.
Απλά οι σλαβικές χώρες έχουν πολλές εύκολες γυναίκες και πουταναριό και περνάς καταπληκτικά είτε άσπρος είσαι είτε μαύρος οι δυτικές χώρες είναι politically correct χωρίς πρόστυχα μουνάκια και βαρετές όλο κανόνες νόμους και περιορισμούς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατί η Γερμανία είναι politically correct.Απαγορεύεται να προσβάλλεις τη θρησκεία,τα πιστεύω του άλλου,τις γυναίκες κτλ.
Οι σλαβικές χώρες είναι άναρχες χύμα στο κύμα και έχεις απόλυτη ελευθερία.Αν δηλαδή κάποιος δε γουστάρει Αράπηδες μπορεί να τους βρίσει και να τους δείρει έχει την ελευθερία να το κάνει κάτι που δεν μπορεί Γερμανία λόγω κυριαρχίας του νόμου.
Εξαίρεση είναι η Ανατολική Γερμανία εκεί την πέφτουν και σε Ελληνες αν είναι σκουρόχρωμοι.
Απλά οι σλαβικές χώρες έχουν πολλές εύκολες γυναίκες και πουταναριό και περνάς καταπληκτικά είτε άσπρος είσαι είτε μαύρος οι δυτικές χώρες είναι politically correct χωρίς πρόστυχα μουνάκια και βαρετές όλο κανόνες νόμους και περιορισμούς.

Που δεν εχει κανονες και περιορισμους? Εδω που απαγορευεται να περασεις αν δεν εχει πρασινο πεζος, η δε μπορεις να πεις αλκοολ στο δρομο????
Που τα ειδες τα "ευκολα μουνακια"? Μαζι δε θυμαμαι να ειδαμε καποιο? Οι πουτανες που ουτεκ αν αυτες ειναι ευκολες καθως χρεωνουν και παραπανω λεφτα?!! Το καταπληκτικο ποιο ειναι ? Που τρως ξυλο και σε βριζουν?!! ( ο ιαραπηδες δηλαδη αλλα και εσυ ειπες οτι στην εχουν πεσει ).
Δε παμε καλα  :uglystupid: :helpplea:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει την πιο ξεχειλωμένη εκδοχή του politically correct.
Για την ακρίβεια,οι μουσουλμάνοι μπορούν να κάνουν/λένε οτι θέλουν και οι υπόλοιποι να κάνουν τουμπεκί.

Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου,θα έβγαινε ιμάμης σε κεντρική πλατεία να πει,ότι όλα εδώ θα γίνουν ισλάμ με ΟΤΙ ΜΕΣΟ χρειαστεί και η αστυνομία στο ονομα της ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ απλά θα τον προστάτευε να συνεχίσει το κήρυγμά του.
Δηλαδή,ο άλλος λέει ότι αν χρειαστεί θα μας σκοτώσει για να επιβάλλει τη θρησκεία του,αλλά ο.κ.
freedom of speech.. :jerking:

Όπως έλεγα και στο Πολωνικό πάρτυ προχθές σε δύο τύπους,ευτυχως για την Ευρώπη,υπάρχουν ακόμη οι Σλάβοι.
Χωρίς Σλάβους,η Ευρώπη δε θα είχε καμία από τις ήδη λίγες ελπίδες που έχει τώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει την πιο ξεχειλωμένη εκδοχή του politically correct.
Για την ακρίβεια,οι μουσουλμάνοι μπορούν να κάνουν/λένε οτι θέλουν και οι υπόλοιποι να κάνουν τουμπεκί.

Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου,θα έβγαινε ιμάμης σε κεντρική πλατεία να πει,ότι όλα εδώ θα γίνουν ισλάμ με ΟΤΙ ΜΕΣΟ χρειαστεί και η αστυνομία στο ονομα της ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ απλά θα τον προστάτευε να συνεχίσει το κήρυγμά του.
Δηλαδή,ο άλλος λέει ότι αν χρειαστεί θα μας σκοτώσει για να επιβάλλει τη θρησκεία του,αλλά ο.κ.
freedom of speech.. :jerking:

Όπως έλεγα και στο Πολωνικό πάρτυ προχθές σε δύο τύπους,ευτυχως για την Ευρώπη,υπάρχουν ακόμη οι Σλάβοι.
Χωρίς Σλάβους,η Ευρώπη δε θα είχε καμία από τις ήδη λίγες ελπίδες που έχει τώρα.

Μη φοβάσαι τους γερμανοειδείς.Οι γερμανοειδείς είναι silent power τους γαμάνε όλους τα τελευταία 500 χρόνια και όλοι γουργουρίζουν από ευχαρίστηση.
Οι ξένοι στη Γερμανία έχουν στάτους λεκέ ή λακέ αν δεν είναι συμβατοί.
Εγώ βέβαια είμαι φανατικός σλαβόφιλος γιατί παράγουν τις γκόμενες που έχουμε την ευχαρίστηση να γαμάμε.Είμαι σαν τους κυνηγούς που υποστηρίζουν την αύξηση του αριθμού των θηραμάτων.
Γενικά μεταξύ γερμανικής κουλτουρας οργάνωση τάξη και σλαβικής αναρχία,γαμήσι,επιστροφή στη φύση προτιμώ την ελευθερία της σλαβικής.Για αυτό παντού και πάντα υποστηρίζω τα σλαβικά συμφέροντα άσχετα αν έχουν ή όχι δίκιο.
Ενας Βαλκάνιος γαμιάς δεν μπορεί παρά να είναι και φανατικός σλαβόφιλος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Που δεν εχει κανονες και περιορισμους? Εδω που απαγορευεται να περασεις αν δεν εχει πρασινο πεζος, η δε μπορεις να πεις αλκοολ στο δρομο????
Που τα ειδες τα "ευκολα μουνακια"? Μαζι δε θυμαμαι να ειδαμε καποιο? Οι πουτανες που ουτεκ αν αυτες ειναι ευκολες καθως χρεωνουν και παραπανω λεφτα?!! Το καταπληκτικο ποιο ειναι ? Που τρως ξυλο και σε βριζουν?!! ( ο ιαραπηδες δηλαδη αλλα και εσυ ειπες οτι στην εχουν πεσει ).
Δε παμε καλα  :uglystupid: :helpplea:

Δε συγκρίνεται Πολωνία με Γερμανία στο νόμο και στην εφαρμογή του ελέγχου.Γερμανία βλέπεις μπάτσους παντού.Αν ακολουθείς γκόμενες όπως στην Πολωνία παίζει και να καλέσουν την αστυνομία.
Και οι Γερμανοί μπάτσοι δεν αστειεύονται.Το ξυλίκι πέφτει επί τόπου.Απόλυτοι επαγγελματίες.Πόσες εξεγέρσεις έχεις δει Γερμανία?Με μερικές γκλομπιές τους κάνουν όλους καλά και ας έχουν και ένα εκατομμύριο λαθρο.
Βασικά ο μπάτσος Γερμανία σου λέει φίλε θα κάνεις αμέσως αυτό που σου λέω ή θα με αναγκάσεις να χρησιμοποιήσω βία?

Η μόνη χώρα που έχει δύναμη ο πάκης στην ΕΕ είναι η Πολωνία.Το πρόβλημα των έγχρωμων είναι οτι δεν τους παίρνει κανείς για δουλειά στην ανατολική Ευρώπη δηλαδή προτιμάνε συνειδητά έναν Πολωνό ακόμη και ανάπηρο από έναν πάκη ή Μπαγκλαντές γιατί θα διώχνει πελάτες.Γερμανία στα αρχίδια τους.
Αντίθετα ένας Βαλκάνιος ελληνοπουτσαράς μπορεί πολύ εύκολα να βρει δουλειά Πολωνία γιατί γίνεται αμέσως αποδεκτός.Δεκάδες γκόμενες με έχουν παρακαλέσει να έρθω να μείνω μαζί τους Πολωνία πόσο καλά θα περνάω εκεί και όλες οι συγγενείς μανάδες τους κτλ τις συμβουλεύουνε παντρέψου τον μη χάσεις το κελεπούρι.Δηλαδή οι μαμάδες μαλώνουν τις κόρες τους όταν δεν πάνε μαζί μου ή όταν κάνουν μαλακίες.
Εντωμεταξύ Πολωνία είναι σχεδόν αυτονόητο οτι θα σου την πέσουν όλες οι φίλες της γκόμενάς σου είναι πραγματικός πειρασμός.Σου συστήνει δηλαδή τη φίλη της και αυτή ανοίγει τα πόδια για να βλέπεις τις ζαρτιέρες και τη μισή διαφανή κυλότα της.Το ίδιο και οι μαμάδες είναι απίστευτα σέξυ σου δείχνουν κώλους βυζιά με απίστευτη ευκολία..Αν ακούς το κάτω κεφάλι σύντομα βρίσκεσαι δεσμευμένος.
Και όλες μοστράρουν το ίδιο παραμύθι οτι σε έχουν ερωτευτεί γιατί έχεις πολύ ωραίο πούτσο.Σιγά μη βιώσεις Ελλάδα τέτοιες καταστάσεις έτσι συντελείται η σλαβοποίηση.

Είναι και θέμα τοπικής κουλτούρας βέβαια ποτέ δε θα δεις Γερμανίδες να σκύβουν με βαθιά ντεκολτέ μπροστά σου για να πάρουν τιπ μισό ευρώ όπως γίνεται κατά κόρον Πολωνία.Γερμανία παίζει η σερβιτόρα με την άγρια φάτσα και τα κοντά μαλλιά να κλάσει στη μάπα σου η Πολωνέζα είναι με την παραδοσιακή ενδυμασία χαμογελαστή σχεδόν έτοιμη να σου πάρει τσιμπούκι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αν ακολουθείς γκόμενες όπως στην Πολωνία παίζει και να καλέσουν την αστυνομία.

Κοίτα,αν τις ακολουθάς με βλέμμα Δημητράκη, ανοιχτό πουκάμισο μέχρι τον αφαλό και στριφογυρνάς το κομπολόι σαν λάσο,λογικό μου ακούγεται να καλέσουν την αστυνομία.  :grin:

Η μόνη χώρα που έχει δύναμη ο πάκης στην ΕΕ είναι η Πολωνία.

Κάτσε να το στείλω αυτό στην βυζαρού Πολωνέζα,να το βάλει στο μεταφραστή,να δούμε τι θα απαντήσει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Κοίτα,αν τις ακολουθάς με βλέμμα Δημητράκη, ανοιχτό πουκάμισο μέχρι τον αφαλό και στριφογυρνάς το κομπολόι σαν λάσο,λογικό μου ακούγεται να καλέσουν την αστυνομία.  :grin:

Κάτσε να το στείλω αυτό στην βυζαρού Πολωνέζα,να το βάλει στο μεταφραστή,να δούμε τι θα απαντήσει

kman,μάλλον η βυζαρου έστειλε στο whatsapp και στο τούμπανο με τα τιγρέ αθλητικά.

Το ΤΙΓΡΕ μου έγραψε απλά:Stimmt nicht!!!,δηλαδή "Δεν ισχύει!!!"

και η κοντή βυζαρού αφού με ρώτησε αν ξέρεις Πολωνικά,μου έστειλε να σου γράψω μια βρισιά που το tranlator μου τη βγάζει "Να φας τα σκατά από το σκυλί σου" ή κάτι τέτοιο.Kαι ότι "Εμείς δεν είμαστε Γερμανοί"

Μάλλον διαφωνούν λοιπόν  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
kman,μάλλον η βυζαρου έστειλε στο whatsapp και στο τούμπανο με τα τιγρέ αθλητικά.

και η κοντή βυζαρού αφού με ρώτησε αν ξέρεις Πολωνικά,μου έστειλε να σου γράψω μια βρισιά που το tranlator μου τη βγάζει "Να φας τα σκατά από το σκυλί σου" ή κάτι τέτοιο.Kαι ότι "Εμείς δεν είμαστε Γερμανοί"

Μάλλον διαφωνούν λοιπόν  :grin:

Στειλε τη βρισια εδω.:grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
"wpierdalaj gowno swojego psa" μπορεί να έχω φάει κανένα γράμμα γιατί είχε και κάποια emoticon το μνμ

To πρωτο  ισως ηταν " spierdalaj" ? . Ναι, απο οτι βλεπω μαλλον δε της αρεσε και πολυ  αυτο που ειπε ο κμαν :grin:

Θα ηθελα πολυ να παει να το πει οτι ο πακης ειναι αρχοντας σε κανα Białystok η σε κανα Łodz και να δουμε εκει ποιος ειναι αρχοντας που.
Κατα τα αλλα οκ , μη φανταστεις οτι ειναι τιποτα τερατα οι πολωνοι. Αν εισαι εσυ ενταξει ειναι ενταξει. Αν κοιτας τη δουλιτσα σου, εισαι σοβαρος, δεν ενοχλεις, και αυτοι δε σε ενοχλουν, ισα ισα σε συμπαθουν. Αν συμπεριφερεσαι σα καραγκιοζης και κανεις μαγκιες, δε θα περασεις καλα. Αυτο ισχυει και για τους ντοπιους, ποσο μαλλον για τους ξενους. Εδω οπως και να χει ο ντοπιος ειναι ντοπιος και ο ξενος ειναι ξενος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
To πρωτο  ισως ηταν " spierdalaj" ? . Ναι, απο οτι βλεπω μαλλον δε της αρεσε και πολυ  αυτο που ειπε ο κμαν :grin:

Θα ηθελα πολυ να παει να το πει οτι ο πακης ειναι αρχοντας σε κανα Białystok η σε κανα Łodz και να δουμε εκει ποιος ειναι αρχοντας που.
Κατα τα αλλα οκ , μη φανταστεις οτι ειναι τιποτα τερατα οι πολωνοι. Αν εισαι εσυ ενταξει ειναι ενταξει. Αν κοιτας τη δουλιτσα σου, εισαι σοβαρος, δεν ενοχλεις, και αυτοι δε σε ενοχλουν, ισα ισα σε συμπαθουν. Αν συμπεριφερεσαι σα καραγκιοζης και κανεις μαγκιες, δε θα περασεις καλα. Αυτο ισχυει και για τους ντοπιους, ποσο μαλλον για τους ξενους. Εδω οπως και να χει ο ντοπιος ειναι ντοπιος και ο ξενος ειναι ξενος.

Ναι,μάλλον δεν της άρεσε  :grin:

Ο kman έχει καταφέρει να εκνευρίσει τη Γερμανίδα μου,που γενικά είναι τέρας ψυχραιμίας και το βυζαρούδικο Πολωνεζάκι.Η Τιγρέ είναι πιο αλάνι,δε μασάει εύκολα.

Τώρα που είπες Bialystok,στο πάρτι είχα γνωρίσει κάτι παιδοβούβαλα της Γιαγκελόνια που όλοι είχαν χόμπι γυμναστήριο και Kick Boxing.Πολυδιάστατες προσωπικότητες  :grin:

Εντάξει,πολύ γέλιο και πολύ αλκοόλ.
Κάτι για σπίριτουμ και γράπα μου έλεγαν όλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι,μάλλον δεν της άρεσε  :grin:

Ο kman έχει καταφέρει να εκνευρίσει τη Γερμανίδα μου,που γενικά είναι τέρας ψυχραιμίας και το βυζαρούδικο Πολωνεζάκι.Η Τιγρέ είναι πιο αλάνι,δε μασάει εύκολα.

Τώρα που είπες Bialystok,στο πάρτι είχα γνωρίσει κάτι παιδοβούβαλα της Γιαγκελόνια που όλοι είχαν χόμπι γυμναστήριο και Kick Boxing.Πολυδιάστατες προσωπικότητες  :grin:

Εντάξει,πολύ γέλιο και πολύ αλκοόλ.
Κάτι για σπίριτουμ και γράπα μου έλεγαν όλο.

Καλά τώρα εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με το τι λένε οι Γερμανοί και οι Πολωνοί για τον εαυτό τους?Αμα ήταν έτσι εσύ θα ήσουν απόγονος του Leonidas κι έτσι.
Τώρα έχει ένα Stadtfest εδώ και επιτέλους βλέπω εύθυμες Γερμανίδες έτοιμες για όλα.Οχι ξεκωλωματερί βέβαια με μπουτάρες,βυζάρες,κώλους έξω όπως Πολωνία αλλά είναι ανεκτή η κατάσταση.
Γιατί δε στέλνεις ολόκληρο το ποστ όπως το έγραψα και όχι μόνο ένα τμήμα του?Θα δεις οτι θα συμφωνήσουν αμέσως.Οτι οι Πολωνοί δεν προσλαμβάνουν ξένους οτι οι μαμάδες ενθαρρύνουν τις κόρες να μπλέκουν με άντρες οτι οι φίλες τους την πέφτουν χαλαρά στους δικούς τους κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Μάλλον διαφωνούν λοιπόν  :grin:

Στείλε ολοκληρωμένα ποστ όπως αυτά που έγραψα οτι οι Πολωνέζες είναι βυζαρούδες κωλαρούδες και έχουν τους καλύτερους γεμάτους κώλους στο μπλοκ σε αντίθεση με τις άκωλες άβυζες Γερμανίδες με τα τετράγωνα σκληρά σαγόνια  και θα δεις οτι θα συμφωνήσουν αμέσως.
Γιατί δε στέλνεις ποστ όπου γράφω οτι οι Πολωνέζες τρώνε λεφτά να δεις αν θα συμφωνήσουν ή όχι?
Είναι αυτά που αμφισβητούνται εδώ γενικώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom