Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οντως δεν είμαι τόσο καλός στο μαστίγωμα θέλουν χοντρό οι άτιμες.Κυριώς να τους βασανίζεις το μουνί και τα βυζιά απεριόριστα.Αν δεν το κάνεις καλά παίρνουν το μαστίγιο μόνες τους και αυτομαστιγώνονται.Αυτά που βλέπεις στις ταινιές deep throat,face fucking,gagging,asphyxia,DP,dogging,partouge τα έχουν για πλάκα οι Πολνέζες.Είναι τρομερές νυμφομάνκες θέλουν συνέχεια να τις γαμάνε με χίλιους δυο τρόπους.Δεν ντρέπονται ιδιαίτερα γουστάρω χυμεία.
απίστευτες  ειναι :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
απίστευτες  ειναι :grin:

Οταν έχουν Ελληνίδες φίλες λένε συχνά μη λες στη φίλη μου τι κάνω γιατί θα ξεφτιλιστώ,Οι Ελληνίδες δεν είναι σαν εμάς τις Πολωνέζες είναι ψηλομύτες και δε θέλω να το πάρει στραβά.Οι Ελληνίδες φιλες τους λενε συνέχεια μη γαμιέσαι εύκολα με άντρες είναι λαμόγια,υποκείμενα,παίξτο δύσκολη και βρες άντρα σωστό μέσω κύκλου αλλά που να ακούσουν οι Πολωνές όταν βρουν πούτσο φωνάζουν πούτσος πούτσος πούτσος σωθήκαμε.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οταν έχουν Ελληνίδες φίλες λένε συχνά μη λες στη φίλη μου τι κάνω γιατί θα ξεφτιλιστώ,Οι Ελληνίδες δεν είναι σαν εμάς τις Πολωνέζες είναι ψυλομύτες και δε θέλω να το πάρει στραβά.
kinky.φαντάζομαι  το 99%θα αυτομαστιγωνεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
kinky.φαντάζομαι  το 99%θα αυτομαστιγωνεται.

Οι Ελληνίδες κάπως θέλουν να τις σώσουν γιατί τις συμπαθούν επειδή είναι αυθόρμητες και εύπιστες αλλά οι Πολωνές δε σώζονται με τίποτα.Είναι νυμφομανείς και καυλιάρες εκ φύσεως πώς να το κάνουμε?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι Ελληνίδες κάπως θέλουν να τις σώσουν γιατί τις συμπαθούν επειδή είναι αυθόρμοητες και εύπιστες αλλά οι Πολωνές δε σώζονται με τίποτα.Είναι νυμφομανείς και καυλιάρες εκ φύσεως πώς να το κάνουμε?
μας καυλωσες τωρα.θα έπρεπε  να μαθαίνουν  οι ελληνίδες απο αυτες και οχι το αντίθετο  :s&m_3:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.372
Πόντοι
456
Δεκέμβριο στην Κρακοβία με 2 φίλους σε κλάπ. Οι Πολωνέζες να τρίβονται σαν σαύρες και να διψάνε για σπέρμα  :erection:

Κατέληξα στο οτέλ μου με μία που έκανα παιχνίδι στο κλάπ και μετά μας έκανε τζόιν η φίλη τις  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Γουσταρε περισσότερο κόλο και τα κατάπιε όλα. Για 1 βδομάδα την γαμούσα κάθε μέρα, αχόρταγη καυλιάρα!  :knockinb:  :fuck1:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.617
Πόντοι
5.827
Πάμε να μεταναστεύσω μαζικά σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες να αφήσουμε τις ξινομούρες με τους πακιστανούς και τους σύριους;  :rockon: :rockon: :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεκέμβριο στην Κρακοβία με 2 φίλους σε κλάπ. Οι Πολωνέζες να τρίβονται σαν σαύρες και να διψάνε για σπέρμα  :erection:

Κατέληξα στο οτέλ μου με μία που έκανα παιχνίδι στο κλάπ και μετά μας έκανε τζόιν η φίλη τις  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Γουσταρε περισσότερο κόλο και τα κατάπιε όλα. Για 1 βδομάδα την γαμούσα κάθε μέρα, αχόρταγη καυλιάρα!  :knockinb:  :fuck1:
και μετα βρηκες  και αυτο το πορτοφολι με τα 10χιλ στο διαδρομο του χοτελ??? :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οι Ελληνίδες απλά εξαφανίζονται όταν εμφανιστούν οι Σλάβες.Εβλεπα κάτι Ελληνίδες στο Πόζναν προσπαθούσαν να κάνουν εντύπωση με σκισμένα τζινς κτλ τις έκαναν οι Πολωνέζες μια χαψιά.Γενικά δεν είναι η Πολωνία χώρος ανταγωνισμού για Ελληνίδες είναι όλα εναντίον τους.

Η ΜΙΛΦ που έχω Πολωνία αγόρασε μαστίγια δονητές,ψηλές μπότες και με έβαλε και τη μαστίγωνα αλύπητα για ώρες.

Εδώ τυπική πολωνική Μιλφοκατάσταση.Γενικά το drainage των αρχίδεων είναι τέτοιο που πιο πιθανό είναι μετά να βγάζεις Αμίτα αντί για σπέρμα.Με το σπερμόμετρο οι γκόμενες στην Πολωνία ξέρουν πόσο πιστός τους είναι ένας άντρας.

nCvxPw.jpg

Εμένα μου λένε οτι γενικά έχω ένα πρόβλημα στο θέμα της πιστείας.
  :kneel: :kneel: :kneel:
για πολλοστη φορα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάμε να μεταναστεύσω μαζικά σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες να αφήσουμε τις ξινομούρες με τους πακιστανούς και τους σύριους;  :rockon: :rockon: :rockon:

Μονο που στις αλλες χωρες θα εισαι εσυ ο Πακιστανος και ο Συριος

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μονο που στις αλλες χωρες θα εισαι εσυ ο Πακιστανος και ο Συριος
chevy αγαπητε φιλε,ενα θεμα χαμηλης αυτοεκτιμησης το εχεις.... :(
δεν ειπαμε νασαι ο κμαν βαλκανιος πεουλας,αλλα οχι κι αυτα που λες..δηλ ΠΟΥ στην ευρωπη θα βρεις καποιον ανωτερο απο σενα ωστε να νιωσεις πακιστανος???
Ολοι κ παντου πιο μαλ..ες ειναι κατα 95%... :hi:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Kαταφερατε να μου 'κατεβασετε' τοσο τις πολωνεζες, που οι ελληνιδες που βρισκονται συγκριτικα μαζι τους;;;
Πειτε!!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαταφερατε να μου 'κατεβασετε' τοσο τις πολωνεζες, που οι ελληνιδες που βρισκονται συγκριτικα μαζι τους;;;
Πειτε!!!!!!!

Ρε φιλε αν δε τρολαρεις αγριως εισαι υλικο προς ψυχολογικη και ανθρωπολογικη μελετη. Ποιος σου ειπε πως εβγαλες το αβιαστο και αυθαιρετο συμπερασμα οτι οι πολωνεζες ειναι οι καλες και οι ελληνιδες ειναι οι κακες? Γιατι σου ειναι τοσο πολυ δυσκολο να αντιληφθεις την πολυ απλη και ξερη και στεγνη αληθεια οτι για εναν μεσο Ελληνα μια ελληνιδα ειναι πολυ καλυτερη απο μια πολωνεζα. Και γιατι δε μπορεις να δεχτεις την επισης πολυ απλη αληθεια οτι οι πολωνεζες γενικα ειναι απο τις χειροτερες γυναικες - για εναν ξενο. Οταν ακους πολωνεζα μακρια, μακρια, μακρια ( τρεις φορες , οπως το απεταξαμην). Απλα και ομορφα. Εχω πραγματικα την απορια πραγματικα τι δε μπορεις να καταλαβεις?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε φιλε αν δε τρολαρεις αγριως εισαι υλικο προς ψυχολογικη και ανθρωπολογικη μελετη. Ποιος σου ειπε πως εβγαλες το αβιαστο και αυθαιρετο συμπερασμα οτι οι πολωνεζες ειναι οι καλες και οι ελληνιδες ειναι οι κακες? Γιατι σου ειναι τοσο πολυ δυσκολο να αντιληφθεις την πολυ απλη και ξερη και στεγνη αληθεια οτι για εναν μεσο Ελληνα μια ελληνιδα ειναι πολυ καλυτερη απο μια πολωνεζα. Και γιατι δε μπορεις να δεχτεις την επισης πολυ απλη αληθεια οτι οι πολωνεζες γενικα ειναι απο τις χειροτερες γυναικες - για εναν ξενο. Οταν ακους πολωνεζα μακρια, μακρια, μακρια ( τρεις φορες , οπως το απεταξαμην). Απλα και ομορφα. Εχω πραγματικα την απορια πραγματικα τι δε μπορεις να καταλαβεις?
απίστευτες  ειναι οι πολωνεζες.Σαν κουλτούρα  αλλά και ιδιοσυγκρασία ταιριάζουμε παρά πολύ θέλω να πιστεύω.Η μέση ελληνίδα  βλέπει το νινι της σαν επένδυση πολύ πιο συχνά από την μέση πολωνεζα.δεν είναι τυχαίο που οι Έλληνες  προτιμούν  τις ξένες πιο συχνά για σχεση.οι ελληνίδες βγαίνουν  Πολύ βαριές στην τσέπη του ελληνα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καλό θα είναι να μιλάνε για τις πολωνεζες μόνο οσοι είχαν προσωπική εμπειρία  μαζι  τους.άκουσαν από εδώ και από εκεί δύο λέξεις  και το έκαναν κανόνα μαλλον

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
απίστευτες  ειναι οι πολωνεζες.Σαν κουλτούρα  αλλά και ιδιοσυγκρασία ταιριάζουμε παρά πολύ θέλω να πιστεύω.Η μέση ελληνίδα  βλέπει το νινι της σαν επένδυση πολύ πιο συχνά από την μέση πολωνεζα.δεν είναι τυχαίο που οι Έλληνες  προτιμούν  τις ξένες πιο συχνά για σχεση.οι ελληνίδες βγαίνουν  Πολύ βαριές στην τσέπη του ελληνα

Mη το γαμας και εσυ ρε , ειναι που ειναι

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Πολωνές αθλήτριες όμως? στίβου βόλευ μπάσκετ…

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πολωνές αθλήτριες όμως? στίβου βόλευ μπάσκετ…

Kατι βολευμπολιστριες εχει καλες. Στιβο οχι, δεν ειναι καλοι στο στιβο οπως οι ρωσοι και πρωην σοβιετικοι λαοι οποτε ουτε πολλες κοπελες ασχολουνται. Ουτε το μπασκετ ειναι ιδιαιτερα δημοφιλες εδω περα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom