κατάλαβες τωρα γιατι στα χώνουμε όσοι ξέρουμε τι γίνεται στα αλήθεια σε αυτές τις χώρες? Οι δήθεν γνώσεις σου είναι μία μίξη από ότι έχουμε γράψει εδώ αξιόλογοι συναγωνιστές όπως ο τρισμέγιστος δημητράκης, ο μπλάσκος, εγώ και άλλοι (ο καθένας για εκεί που γνωρίζει) με λίγη σάλτσα από τσοντοβιντεάκια ή μαλακίες πιρφόρων και φάρσες που βρίσκεις στο ΥΤ. Καμία σχέση με την αλήθεια, καμία σχέση με την πραγματικότητα, επειδή ακριβώς αντιγράφεις ότι έλεγαν οι άλλοι εδώ και 7-8 χρόνια, όλες σου οι δήθεν νώσεις και συμβουλές είναι για τα σκουπίδια! Μάθε λοιπόν πως σήμερα η μέση ρωσσίδα βγάζει από 2μέχρι 10 φορές περισσότερα φράγκα από σένα, ο δε ρώσσος γκόμενός της μπορεί να της προσφέρει πλέον χλιδή που εσύ ούτε έζησες ούτε πρόκειται να ζήσεις ποτέ στη ζωή σου! Νομίζεις πως οι ρωσσίδες σήμερα περιμένουν τον πιρφόρο από την Ελλάδα για να τους πάρει ένα κινητό για να τους κατσουνε ή να τους παντρευτουνε? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να παραπληροφορείς και να δίνεις λάθος εντύπωση σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν πράγματα για αυτές τις χώρες!
Η μέση Ρωσίδα βγάζει πάνω από 6000 ευρώ το χρόνο?Μάλλον εσείς δεν ξέρετε τι σας γίνεται.Ο μόνος που κάνει αληθινές συγκρίσεις Πολωνίας-Ρωσίας-Ουκρανίας-Λευκορρωσίας-Τσεχίας όπως είναι τώρα και όχι όπως ήταν πριν από 200 χρόνια είμαι εγώ.Ο λόγος είναι οτι επισκέπτομαι αυτές τις χώρες.Οι άλλοι δεν πάνε καν ή αν πάνε πάνε μόνο σε μία δυο σταθερά.Ποιος ταξιδεύει Πολωνία,Τσεχία για καμάκι?Κανένας.Για αυτό και κανένας δεν ξέρει τι γίνεται.
Τίποτα απολύτως από τα πράγματα που έχω γράψει εγώ δεν έχει γράψει άλλος πιο μπροστά.