Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Ρε πας καλα; Δηλαδη ο ΛεΠα ειναι ομορφος;

Ο λεπα δεν ειναι ομορφος αλλα οπως το ειπες θεωρησα οτι μαλλον για τα δικα σου γουστα τον θεωρουσες ομορφο.
Στα κλιπς παντως, και ειδικα οσα ειναι για νεολαια (δεν λεω πχ πασχαλη τερζη), βαζουν σχεδον παντα ωραια παιδια.
Αν αυτα ειναι τα 'ωραια' παιδια της πολωνιας, τοτε...φαντασου τα υπολοιπα.

Αλλα περα κι απο τα βιντεοκλιπ.
Σε διαφορα sites με πολωνους-πολωνεζες, ολο κατι γομαρια και γυμνασμενους σφιχτες βλεπω, πολλα κουτσαβακια, και αλλοι με στυλ μπετατζη.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Το πρόβλημα είναι οτι εχουν κόμπλεξ κατωτερότητας.Οπως βλέπεις στο βίντεο είναι η κατάσταση.Οπότε σκέφτονται σιγά μη θέλει εμένα ο ψωλαράς Ελληνας θα με έχει για πλάκα για έναν πούτσο το πολύ.Ενώ ο Αραβας ή ο ασχημο πάκης που γαμάει τη χούφτα του φαίνεται πολύ πιο ελκυστικός γιατί μπορεί να κολλήσει σε αυτές.
Φυσικά τίποτα δεν ξεφεύγει από το βλέμμα του βαλκάνιου τσομπάνη.

Εγω πιστευω ετσι ειναι. Εχεις δικιο οπως τα λες.
Θα πεταχτουν τωρα καποιοι αλλοι και θα πουν οτι δεν ειναι ετσι. Πνευμα αντιλογίας ο Ελληνας, ανεκαθεν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο λεπα δεν ειναι ομορφος αλλα οπως το ειπες θεωρησα οτι μαλλον για τα δικα σου γουστα τον θεωρουσες ομορφο.
Στα κλιπς παντως, και ειδικα οσα ειναι για νεολαια (δεν λεω πχ πασχαλη τερζη), βαζουν σχεδον παντα ωραια παιδια.
Αν αυτα ειναι τα 'ωραια' παιδια της πολωνιας, τοτε...φαντασου τα υπολοιπα.

Αλλα περα κι απο τα βιντεοκλιπ.
Σε διαφορα sites με πολωνους-πολωνεζες, ολο κατι γομαρια και γυμνασμενους σφιχτες βλεπω, πολλα κουτσαβακια, και αλλοι με στυλ μπετατζη.

Δεν είναι τα ωραία παιδιά της Πολωνίας αυτά που βλέπεις.Είναι ο μέσος όρος.Και οι γκόμενες στα βίντεο κλιπς είναι ο μέσος όρος που βλέπεις στα κλαμπ.
Γενικά σε εμφάνιση Σλάβων αντρών από ωραιότερους προς ασχημότερους:
1.Σέρβοι(οι μόνοι πραγματικά ωραίοι ανάμεσα στους Σλάβους)
2.Τσέχοι
3.Ρώσσοι
4.Πολωνοί
5.Ουκρανοί(οι Ουκρανοί είναι οι πιο ελεεινοί άντρες του ανατολικού μπλοκ αλλά αναπληρώνουν κάπως με μαγκιά που έχουν περισσότερη από τους Πολωνούς ενώ οι Τσέχοι είναι οι πιο παθητικοί Σλάβοι).
Στα πολωνικά κλαμπ οι σφίχτες είναι πάρα πολλοί εν συγκρίσει με τα ελληνικά κλαμπ.Δεν είναι όμως ανταγωνισμός αφού οι γκόμενες που θέλουν σφίχτες πάνε με αυτούς.Γομάρια και σβέρκους έχει πάρα πάρα πολλά.Εχουν και το αντίστοιχο appeal στις βλάχες Πολωνές.Δεν είναι όμως κάτι κακό ή ιδιαίτερα επικίνδυνοι.Απλά μερικές γκόμενες γουστάρουν σβέρκους.Δε σημαίνει οτι δε γαμιούνται και με άλλους.
Για τον ίδιο λόγο και οι σβέρκοι δε σε πειράζουν αφού δε σε θεωρούν ανταγωνισμό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω πιστευω ετσι ειναι. Εχεις δικιο οπως τα λες.
Θα πεταχτουν τωρα καποιοι αλλοι και θα πουν οτι δεν ειναι ετσι. Πνευμα αντιλογίας ο Ελληνας, ανεκαθεν.

Bεβαια. Θα πεταχτουν καποιοι οπως εγω η ο dr love που μενουν στην πολωνια η ο duskolieggrafi που εχει παει προσφατα και θα σε ξυπνησουν απο τον υπνο σου  :idiot:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
Bεβαια. Θα πεταχτουν καποιοι οπως εγω η ο dr love που μενουν στην πολωνια η ο duskolieggrafi που εχει παει προσφατα και θα σε ξυπνησουν απο τον υπνο σου  :idiot:
λες και θα βγαλει ενα ευρω να παει κι εσυ κανεις ασε το παιδι να ονειρευετε......εδω προσφατα αλλαξε και ηπειρο....ψαχνει κινεζες
τι θες; να τον χασουμε απο πελατη στα θρεντ της πολωνιας;;

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Οι κινεζες ειναι καλη φαση, αλλα οσο δεν βγαινει ακρη με το θεμα μονιμης διαμονης τους στη χωρα μας, προηγουνται οι πολωνέζες.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Μπροστά στην 'κλασικη' επιλογη των ελλεεινιδων, νομιζω οτι ολα τα 'εμποδια' που τυχον λεγονται για την πολωνια, μπορουν να ξεπεραστούν...
Δεν μπορει να καταδικασεις τους ελληνες στον ζυγό των ελλεεινιδων. Το εχει πει πολλες φορες κι ο δημητράκης.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οι κινεζες ειναι καλη φαση, αλλα οσο δεν βγαινει ακρη με το θεμα μονιμης διαμονης τους στη χωρα μας, προηγουνται οι πολωνέζες.
αν θες κινεζες πηγαινε καναδα,τοροντο,,εχει 1 μυριο εκει,αν δεν σου φτανουν παιξε απεναντι βανκουβερ,ειναι 2 μυρια και βαλε,,βγαλαν κ δημαρχο,,, :helpplea: :helpplea: :o

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μεγαλη πτωση στα σταναρ ομως τυπε
απο κινεζες να πεφτεις σε πολωνεζες :S

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Εχει ατονισει και το κινημα του 'εθνικογαμισμου'.
Χρειαζομαστε εναν νεο 'Θουριο' σαν του Ρηγα Φερραίου, για να εμπνέει στον ελληνογκομενικο-απελευθερωτικό αγώνα!

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Ετσι οι πολωνεζες, αλλιως οι πολωνεζες, κακο το ενα, παραξενο τ'αλλο, στο τελος θα μας πουν οτι οι ελληνιδες ειναι προτιμοτερες....διαστροφη.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ετσι οι πολωνεζες, αλλιως οι πολωνεζες, κακο το ενα, παραξενο τ'αλλο, στο τελος θα μας πουν οτι οι ελληνιδες ειναι προτιμοτερες....διαστροφη.
ρε κουλ σορρυ.αλλα μια ερωτηση,,τι δουλεια κανεις κ ποσο χρονων εισαι?

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
ρε κουλ σορρυ.αλλα μια ερωτηση,,τι δουλεια κανεις κ ποσο χρονων εισαι?

sorry κι απο μενα, αλλα δεν μπορω να πω!
Παντως μπορω να πω, οτι και καλουτσικη δουλεια εχω, και εμφανισιμος ειμαι(ανω του μετριου), και ηλικια δεν θελω να πω, αλλα κοντα στις δικες σας ειμαι, ολη εδω η παλιοπαρεα, καπου εκει...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
sorry κι απο μενα, αλλα δεν μπορω να πω!
Παντως μπορω να πω, οτι και καλουτσικη δουλεια εχω, και εμφανισιμος ειμαι(ανω του μετριου), και ηλικια δεν θελω να πω, αλλα κοντα στις δικες σας ειμαι, ολη εδω η παλιοπαρεα, καπου εκει...
ωραια 38 με 42 ας πουμε, ,οχι πυγμαιος,χι χοντρος οχι καραφλας.. :grin:
ποσα βγαζεις κ αν εχεις  και μελλοντικη σιγουρια??δηλ ποσο ασφαλες ειναι το εργασιακο σου περιβαλον?

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Δεν θελω να πω περισσοτερα, οχι για αλλο λογο, αλλα γενικα ειμαι υπερ της προστασιας της ιδιωτικοτητας, εστω και σε ενα 'και καλα' ανωνυμο διαδικτυο...
Ασφαλη δουλεια εχω παντως, οχι κλασατη, κι ουτε σουπερ λεφτα,  αλλα καλη-αξιοπρεπη-νορμαλ, και ειδικα για την ελλαδα της κρισης.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Δεν θελω να πω περισσοτερα, οχι για αλλο λογο, αλλα γενικα ειμαι υπερ της προστασιας της ιδιωτικοτητας, εστω και σε ενα 'και καλα' ανωνυμο διαδικτυο...
ρε δεν με ενδιαφερει ποιος κι απο που εισαι,,,δηλ αν πεις βγαζω 20χιλ το χρονο τι θα γινει? :helpplea:
απλα θα σου δωσω μια γνωμη κι αν θες κρατα τη αν θες πετα τη σε σχεση με τις φυλες που γνωριζω,κ ξερω πολλες,,, ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom