ρε δεν με ενδιαφερει οιος κι απο που εισαι,,,δηλ αν πεις βγαζω 20χιλ το χρονο τι θα γινει?
Καποτε τα βγαζαμε αγαπητε τα λεφτα που λες, τωρα οχι πια, ελαχιστοι απο τους 'μεσους' ελληνες ειναι στην ελλαδα πια τοσο καλα οσο παλια.
ρε δεν με ενδιαφερει οιος κι απο που εισαι,,,δηλ αν πεις βγαζω 20χιλ το χρονο τι θα γινει?
ρε δεν με ενδιαφερει ποιος κι απο που εισαι,,,δηλ αν πεις βγαζω 20χιλ το χρονο τι θα γινει?
απλα θα σου δωσω μια γνωμη κι αν θες κρατα τη αν θες πετα τη σε σχεση με τις φυλες που γνωριζω,κ ξερω πολλες,,, ;)
μεταξουργειο καθημερινες που δεν εχει πολυκοσμιαΕμενα τύπε που βγάζω 50 αλλα ειμαι κοντός και καράφλας τι μου προτείνεις;
αρα ξεκιναμε απο τα βασικαΚαποτε τα βγαζαμε αγαπητε τα λεφτα που λες, τωρα οχι πια, ελαχιστοι απο τους 'μεσους' ελληνες ειναι στην ελλαδα πια τοσο καλα οσο παλια.
πανε φιλιπινεςΡε τα καταραμένα τα γονίδιά τι μου κάνανε τι το ήθελε ο μαλακας ο πατέρας μου να βάλει για κουμπάρο κοντό καράφλα
πανε φιλιπινες
εχω φιλο εκει που σουμοιαζει σε ολα,,κ ειναι σε πρωτη ζητηση
ασε πουναι κ ψηλος γαι εκει 1.68
και ταυλανδη ρε μαν,,,για φιλιπινες εισαι φασουλας?Δηλαδή εγω που ειμαι 1.78 εκει θεωρούμαι γίγαντας;
Δηλαδή εγω που ειμαι 1.78 εκει θεωρούμαι γίγαντας;
Σε σχέση με μένα είσαι γομάρι
εχει κατι εσκιμωες στο 1.40 αν θες να το παιξεις παιδαρας.. ;)Ωχ κι εσυ προς Ασία μεριά τοτε τύπε, Ευρώπη δε θα βρεις να γαμησεις :-
εχει κατι εσκιμωες στο 1.40 αν θες να το παιξεις παιδαρας.. ;)
πανω απο την βορεια φιλανδια οι πιο κοντινεςΠλάκα πλάκα τύπε το εχω βίτσιο να σπρώξω εσκιμωα, που θα πετύχω τέτοιες;
Ρε τα καταραμένα τα γονίδιά τι μου κάνανε τι το ήθελε ο μαλακας ο πατέρας μου να βάλει για κουμπάρο κοντό καράφλα
Πολωνέζες vs Ελληνίδες
vs