Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Τα καλα των πολωνεζων ειναι παρα πολλα.
Για να φωτιστει ομως και η αλλη πλευρα, νομιζω εχουμε χασει την ουσια και επικεντρωθηκαμε στα αρνητικα.
Αφου δεν το εκανε κανεις αλλος, θα αποπειραθω να το κανω εγω λοιπον, αν και δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος.

Θετικα
- μη φιλοχρηματες
- δεν την πεφτουν απειροι αντρες καθε ωρα, οπως συνηθως συμβαινει στην ελλαδα
- σχετικα απονηρευτες (σε σχεση με αλλες εθνικοτητες που κοιταζουν τι θα παρουν)
- ομορφες (και παντως ομορφοτερες απο αλλες εθνοτητες)
- εντος ΕΕ, καμια γραφειοκρατια, οχι εξοδα, οχι ταλαιπωριες, ελευθερια κινησης ελλαδα-πολωνια με ησυχο το κεφαλι
- οι πολωνοι γενικως τις εχουν γραμμενες, και εχουν κι απαιτησεις, οποτε ειναι σχετικα 'συγκρατημενες' σε απαιτησεις
- την δοση τρελας θα την κατετασσα στα θετικα! καθως αν αποφυγεις τιποτε παθολογικες καταστασεις, μπορεις να παιξεις μωρα που δεν θα εβλεπες ουτε στο ονειρο σου. πρεπει να παιζει σε καλο ποσοστο το 'ολα ειναι πιθανα΄, κι αυτο γιατι δεν ειναι 'στυγνες υπολογιστριες' οπως σε αλλα εθνη
- 4 πλασιος+ πληθυσμος απο ελλαδα, αρα αναλογικα 4πλασιος πληθυσμος για να παιξει κανεις, σε οποιοδηποτε age range, πιθανοτητες υπερ του ανδρα
- πιο προσγειωμενες απο τις απειρως σκατομαθημενες ελληνιδες
- πιο ευγενικες
- χαμηλος πηχυς απαιτησεων

Αρνητικα

- πολλες εχουν μια δοση τρελας, το οποιο αν δεν το μανουβραρεις καλα μπορει να σου τσακισει τα νευρα

Αυτα για αρχη, και το συγκεκριμενο ποστ θα ενημερωνεται καθως θα ανακαλυπτω δεκαδες θετικα, και ισως καμια φορα και κανενα αρνητικο...
Και πριν βρεθουν διαφοροι να πουν διαφορα, εννοειται οτι μιλαμε για την πλειοψηφια. Δεν θα πιασουμε τις εξαιρεσεις για να πουμε 'α αυτο δεν ισχυει κλπ΄

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
Τα καλα των πολωνεζων ειναι παρα πολλα.
Για να φωτιστει ομως και η αλλη πλευρα, νομιζω εχουμε χασει την ουσια και επικεντρωθηκαμε στα αρνητικα.
Αφου δεν το εκανε κανεις αλλος, θα αποπειραθω να το κανω εγω λοιπον, αν και δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος.

Θετικα
- μη φιλοχρηματες
- σχετικα απονηρευτες (σε σχεση με αλλες εθνικοτητες που κοιταζουν τι θα παρουν)
- εντος ΕΕ, καμια γραφειοκρατια, οχι εξοδα, οχι ταλαιπωριες, ελευθερια κινησης ελλαδα-πολωνια με ησυχο το κεφαλι
- οι πολωνοι γενικως τις εχουν γραμμενες, και εχουν κι απαιτησεις, οποτε ειναι σχετικα 'συγκρατημενες' σε απαιτησεις
- την δοση τρελας θα την κατετασσα στα θετικα! καθως αν αποφυγεις τιποτε παθολογικες καταστασεις, μπορεις να παιξεις μωρα που δεν θα εβλεπες ουτε στο ονειρο σου. πρεπει να παιζει σε καλο ποσοστο το 'ολα ειναι πιθανα΄, κι αυτο γιατι δεν ειναι 'στυγνες υπολογιστριες' οπως σε αλλα εθνη
- 4 πλασιος+ πληθυσμος απο ελλαδα, αρα αναλογικα 4πλασιος πληθυσμος για να παιξει κανεις, σε οποιοδηποτε age range, πιθανοτητες υπερ του ανδρα
- πιο ευγενικες

Αρνητικα

- πολλες εχουν μια δοση τρελας, το οποιο αν δεν το μανουβραρεις καλα μπορει να σου τσακισει τα νευρα

Αυτα για αρχη, και το συγκεκριμενο ποστ θα ενημερωνεται καθως θα ανακαλυπτω δεκαδες θετικα, και ισως καμια φορα και κανενα αρνητικο...
Και πριν βρεθουν διαφοροι να πουν διαφορα, εννοειται οτι μιλαμε για την πλειοψηφια. Δεν θα πιασουμε τις εξαιρεσεις για να πουμε 'α αυτο δεν ισχυει κλπ΄

ο αιωνιος cool11
λοιπον ανοιξε ρε αγορι μου κανα θρεντ για γκομενες απο το λιχνεσταϊν καπου θα αποφασισεις αφου οι ελληνιδε σε χαλανε τοσο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το γεγονος της μη φιλοχρηματιας των πολωνεζων, ειναι πραγματικα θησαυρος, ειδικα στις δυσκολες μερες μας.
Αναμφισβητητο πλεονεκτημα, εναντι της ελλεεινιδα που δεν ξερει τι της φταιει γιατι δεν υπαρχει ρευστο, και που ψαχνει ακομη τον 'ευκαταστατο'....
Σε γνωριζει η ελληνιδα και μετα απο λιγο θελει να της πας το Ε9 σου να σε σκανάρει...

Οσα αρνητικα και να ακουσω για τις πολωνεζες, τα θετικα τους τσακιζουν κοκκαλα!

Aφου εσυ εχεις χρημα ρε τυπε τι σε νοιαζει?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ακομη κι αν το χρημα μου ερεε, δεν θα θελα να ειναι διπλα μου καποια μονο για το χρημα....
Οποιος θελει να τον προτιμουν για το χρημα του, ειναι επιλογη του, αλλα οχι δικη μου.

Φιλε μου εσυ απαριθμεις τα "θετικα" των πολωνων γυναικων κλπ κλπ. και λες εδω ειμαστε. Παραλειπεις και κατι σημαντικο ομως. Την αλλη πλευρα. Να δεις για πιο λογο αυτες να επιλεξουν εσενα και τι θετικα και αρνητικα σε σενα βρισκουν.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
(προσθηκες-στο τελος)

Θετικα
- μη φιλοχρηματες
- πιο ευγενικες
- ικανος/αρκετα μεγαλος μη-αστικοποιημενος πληθυσμος, αγροτικος, και λιγοτερο 'δυτικοποιημενες' εναντι αυτων απο τις πολεις (traditional καταστασεις)
- μεγαλη μεριδα γυναικων submissive (τουλαχιστον σε σχεση με ελλαδα...)

Αρνητικα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ακομη κι αν το χρημα μου ερεε, δεν θα θελα να ειναι διπλα μου καποια μονο για το χρημα....
Οποιος θελει να τον προτιμουν για το χρημα του, ειναι επιλογη του, αλλα οχι δικη μου.

Το χρήμα είναι η βασική μέθοδος για να βοηθήσεις τις Σλάβες να καταπνίξουν την έμφυτη τρέλλα τους και να φέρονται λογικά τουλάχιστον στην παρουσία σου.Η άλλη μέθοδος είναι το ξύλο αλλά αυτό είναι πολυτέλεια των Ρώσων.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Το χρήμα είναι η βασική μέθοδος για να βοηθήσεις τις Σλάβες να καταπνίξουν την έμφυτη τρέλλα τους και να φέρονται λογικά τουλάχιστον στην παρουσία σου.Η άλλη μέθοδος είναι το ξύλο αλλά αυτό είναι πολυτέλεια των Ρώσων.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Aφου εσυ εχεις χρημα ρε τυπε τι σε νοιαζει?

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Φιλε μου εσυ απαριθμεις τα "θετικα" των πολωνων γυναικων κλπ κλπ. και λες εδω ειμαστε. Παραλειπεις και κατι σημαντικο ομως. Την αλλη πλευρα. Να δεις για πιο λογο αυτες να επιλεξουν εσενα και τι θετικα και αρνητικα σε σενα βρισκουν.

Πολυ σωστη παρατηρηση.
Το να στοχευουμε ομως καπου με πολλα θετικα, δεν ειναι 'η αρχη είναι το ήμισυ του παντος';

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σωστοσ ο αρχοντας χαχαχα.ειπες με τον φιλο cool δεν ειναι φιλοχρηματες οι πολωνεζες,καλητερα να μην ερθω γιατι θα χαλασω την πιατσα χαχαχαχ.χτες φιλη πολωνεζα δεν ξερω απο που δεν την ρωτησα ηταν πολυ χαρουμενη.πεθανε ο αντρασ της πριν 2 μηνεσ της αφησε χρημα και σπιτι.ηταν απο 19-20 χρονων μαζι του 30 χρονια μεγαλητερος.ειδη βρηκε γκομενο η ζωντοχηρα ειναι 38 αλλα η χαρα τησ ηταν οτι θα αγοραζε 900 ευρο τσαντα με την συνταξη χηριας χαχαχαχ.αυτο σας το εγραψα για να γελασουμε,παλι που ειδα λευκωσια πολωνεζα με ινδο θυμηθηκα αυτα που γραφουν τα παιδια και πεθανα στα γελια.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Γιατι η πολωνεζα εχει το πραγματικα μοναδικο χαρακτηριστικο, να εχει σε πολυ χαμηλη προτεραιοτητα τα χρηματα, και κυριως 'ποσα' βγαζει ο αντρας;
Γιατι αμα γουσταρει, και λιγα να βγαζεις κολαει μαζι σου; Μηπως ειναι ελλειψη λογικης, ή υπερτερει σε αυτες το συναισθηματικο στοιχειο, κι ολα τα αλλα μπαινουν σε 2η μοιρα; Μηπως ειναι ο τροπος που μεγαλωσαν; Ποιοι παραγοντες τις διαμορφωσαν ετσι; Που οφειλεται;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γιατι η πολωνεζα εχει το πραγματικα μοναδικο χαρακτηριστικο, να εχει σε πολυ χαμηλη προτεραιοτητα τα χρηματα, και κυριως 'ποσα' βγαζει ο αντρας;
Γιατι αμα γουσταρει, και λιγα να βγαζεις κολαει μαζι σου; Μηπως ειναι ελλειψη λογικης, ή υπερτερει σε αυτες το συναισθηματικο στοιχειο, κι ολα τα αλλα μπαινουν σε 2η μοιρα; Μηπως ειναι ο τροπος που μεγαλωσαν; Ποιοι παραγοντες τις διαμορφωσαν ετσι; Που οφειλεται;

Αυτή είναι πολυ ενδιαφέρουσα ερώτηση.Γιατί η Πολωνέζα έχει ορισμένες φορές το χρήμα σε δεύτερη μοίρα ενώ η Ρωσίδα το έχει πάντα για Θεό.Γιατί αφού ανήκουν και οι δύο στην ίδια σλαβική φυλή.Είναι ένα ζήτημα με βαθιές ιστορικές ρίζες.Βασικά ας πούμε στην Πολωνία υπήρχαν ανέκαθεν άφθονοι πρίγκιπες πλην όμως φτωχοί.Αντίθετα στη Ρωσία υπήρχαν πάντα λίγοι αλλά χωμένοι στο χρήμα ολιγάρχες.Η πλατιά μάζα ήταν πάνφτωχη πολύ πιο φτωχή όμως στη Ρωσία όπου ήταν δουλοπάροικοι.Ετσι η Πολωνέζα έχει την τάση να ψάχνει τον ευγενή μορφωμένο όχι τόσο φραγκάτο πρίγκηπα ενώ η Ρωσίδα το ματσωμένο ολιγάρχη.Η Πολωνέζα ξέρει οτι οι πιο πολλοί έχουν μόνο χαρτζηλίκι να της δώσουν ενώ η Ρωσίδα ζητάει κάποιον να μαδήσει χοντρά δεν αρκείται στο χαρτζηλίκι.
Οχι οτι οι Πολωνέζες είναι πιο ρομαντικές.Απλά πρόκειται για ιστορική διαμόρφωση.Ας πούμε δεν υπήρχε ποτέ τέτοια καταπίεση και αυταρχισμός στην Πολωνία όπως στη Ρωσία.Η Πολωνία είναι έθνος παραδοσιακά συντηρητικών με αναρχικές τάσεις.
Τελικά όλες οι Σλάβες Σλάβες είναι.Η αίσθηση που έχεις είναι η ίδια.Απλά εκδηλώνουν τα χαρακτηριστικά τους μέσω διαφορετικής οδού.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Αν σκεφτει κανεις, ποσα δεινά φέρνει το χρήμα (εκτός όλων των άλλων) και στις σχέσεις,
καταλαβαίνει ότι αυτό το χαρακτηριστικό της αφιλοχρηματίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Γιατί ως γνωστόν, όπου εμπλέκεται χρήμα στις σχέσεις -με διάφορες μορφές, υπάρχει σχεδόν πάντα μια αναπόφευκτη διαστρέβλωση των διαπροσωπικών σχέσεων.
Τουλάχιστον έτσι, βγαίνει ένα σημαντικό πιθανό πρόβλημα από την 'εξίσωση'.
Ούτε λεφτά, ούτε περιουσιακά, αλλα θέματα ουσίας, ότι θέλει ο καθένας απο κει και πέρα, σκέτο σεξ, αισθημα, σχέση κλπ. pure καταστασεις, γιατι το χρημα-συμφερον τα διαλύει όλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν σκεφτει κανεις, ποσα δεινά φέρνει το χρήμα (εκτός όλων των άλλων) και στις σχέσεις,
καταλαβαίνει ότι αυτό το χαρακτηριστικό της αφιλοχρηματίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Γιατί ως γνωστόν, όπου εμπλέκεται χρήμα στις σχέσεις -με διάφορες μορφές, υπάρχει σχεδόν πάντα μια αναπόφευκτη διαστρέβλωση των διαπροσωπικών σχέσεων.
Τουλάχιστον έτσι, βγαίνει ένα σημαντικό πιθανό πρόβλημα από την 'εξίσωση'.
Ούτε λεφτά, ούτε περιουσιακά, αλλα θέματα ουσίας, ότι θέλει ο καθένας απο κει και πέρα, σκέτο σεξ, αισθημα, σχέση κλπ. pure καταστασεις, γιατι το χρημα-συμφερον τα διαλύει όλα.

Οι Σλάβες έχουν έναν άρρηκτο σύνδεσμο μεταξύ χρήματος-καυλίασης.Το χρήμα ή η μυρωδιά αυτού τις κάνει να υγραίνονται απεριόριστα.Ως ευγενής άντρας δεν έχεις αρχικά τέτοιο σύνδεσμο αφού η πηγή της καύλας είναι οι ποδάρες,κωλάρες,βυζάρες.Οι Σλάβες όμως με τις συνεχείς παραινέσεις τους σε οδηγούν τελικά να δημιουργήσεις τον ίδιο σύνδεσμο που λειτουργεί ως αντανακλαστικό του Παβλώφ από την ανάποδη.Οπως αυτές ξέρουν να δημιουργούν καύλες με την εξαιρετική τους εμφάνιση περιμένουν και την ανταπόδωση σε αφροδισιακό με τη μορφή χρήματος για τις δικές τους καύλες.Τέλος πάντων όταν πιάνεσαι στο διπλό αυτό δόκανο κάνεις αναγκαστικά τις αναγκαίες συνδέσεις όπως και αυτές οπότε η διπλότητα των πραγμάτων επιτρέπει και την πλησμονή των αισθήσεων.
Αντίθετα οι μη ζητούσες οικονομικά ανταλλάγματα Πολωνέζες μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια απιστευτη μιζερίαση.Γιατί στις Σλάβες αρέσει συνέχεια να διαμαρτύρονται και να κλαψουρίζουν για όλα.Ο Ελλην φύσει αισόδοξος μπορεί να γίνει κυνικός σε τέτοιο περιβάλλον.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύποι μου καλησπέρα και χρονια πολλα. Σας περιγράφω την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί με Πολωνέζα που γνώρισα κατα την επίσκεψη μου στη Βαρσοβια πριν κανα τρίμηνο:

- Μιλαμε χαλαρά μέσω φουμπου. Το χαλαρά σημαίνει ότι ενώ το έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το ενδιαφέρον ειναι εκατερωθεν ερωτικο δεν το έχουμε παει σε πονηρές λεπτομέρειες.

- Της είπα ότι θελω να την ξαναδώ απο κοντά, μου πρότεινε να πάω Βαρςοβια, εγω της αντιπρότεινα να πάμε Βιέννη (σκέφτηκα ότι αν το δει κι αυτή σα διακοπές θα ειναι πιο χαλαρή).

Τι μου προτείνετε να κανω; Κλείνω εγω εισητηρια και ξενοδοχείο με διπλό κρεβάτι, η καλύτερα να την αφήσω αυτή να κανονίσει τα του ξενοδοχείου όπως αισθάνεται άνετα και βλέπουμε εκει πως παει; Μήπως να το αγριεψω λιγο απο πριν να δω πως το βλέπει;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τύποι μου καλησπέρα και χρονια πολλα. Σας περιγράφω την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί με Πολωνέζα που γνώρισα κατα την επίσκεψη μου στη Βαρσοβια πριν κανα τρίμηνο:

- Μιλαμε χαλαρά μέσω φουμπου. Το χαλαρά σημαίνει ότι ενώ το έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το ενδιαφέρον ειναι εκατερωθεν ερωτικο δεν το έχουμε παει σε πονηρές λεπτομέρειες.

- Της είπα ότι θελω να την ξαναδώ απο κοντά, μου πρότεινε να πάω Βαρςοβια, εγω της αντιπρότεινα να πάμε Βιέννη (σκέφτηκα ότι αν το δει κι αυτή σα διακοπές θα ειναι πιο χαλαρή).

Τι μου προτείνετε να κανω; Κλείνω εγω εισητηρια και ξενοδοχείο με διπλό κρεβάτι, η καλύτερα να την αφήσω αυτή να κανονίσει τα του ξενοδοχείου όπως αισθάνεται άνετα και βλέπουμε εκει πως παει; Μήπως να το αγριεψω λιγο απο πριν να δω πως το βλέπει;

Πήγαινε Βαρσοβία και ζήτα της να σε φιλοξενήσει.Τις Πολωνέζες τις γαμάς στάνταρ στα σπίτια τους ή στο δικό σου.Δεν κάθονται αν προσφέρεις διακοπές.Αν την πας Βιέννη θα πρέπει να ξοδέψεις πολλά λεφτά γιατί θα πληρώσεις για ξενοδοχείο και δώρο.Δεν είναι όπως οι Τσέχες που κάθονται με διακοπές.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Πήγαινε Βαρσοβία και ζήτα της να σε φιλοξενήσει.Τις Πολωνέζες τις γαμάς στάνταρ στα σπίτια τους ή στο δικό σου.Δεν κάθονται αν προσφέρεις διακοπές.Αν την πας Βιέννη θα πρέπει να ξοδέψεις πολλά λεφτά γιατί θα πληρώσεις για ξενοδοχείο και δώρο.Δεν είναι όπως οι Τσέχες που κάθονται με διακοπές.

Τύπε δε θα ειναι πιο χαλαρή και επικεντρωμένη σε μενα αν ειναι σε διακοπές; Θα ειναι καλύτερα στην πολη της και μεσα στην καθημερινότητα της; Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι τη Βιέννη δεν την πρότεινα για να τη δωροδοκισω και να μου κάτσει, το κανω για μενα, μιας και τη γουστάρω σαν πολη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τύπε δε θα ειναι πιο χαλαρή και επικεντρωμένη σε μενα αν ειναι σε διακοπές; Θα ειναι καλύτερα στην πολη της και μεσα στην καθημερινότητα της; Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι τη Βιέννη δεν την πρότεινα για να τη δωροδοκισω και να μου κάτσει, το κανω για μενα, μιας και τη γουστάρω σαν πολη.

Στις πόλεις τους είναι πολύ πιο χαλαρές γιατί ξέρουν το μέρος.Υστερα σε παρουσιάζουν και στις φίλες τους σαν τρόπαιο.Δεν είναι άσχημα.Τζάμπα διαμονή τζάμπα φαγητό πολωνικό τσιμπούκι είναι ένα πολύ καλό all inclusive.Υστερα σου μένουν λεφτά από αυτά που θα έδινες στο ξενοδοχείο για να το παίξεις large να την κεράσεις σε κυριλέ εστιατόρια της Βαρσοβίας να πάτε για ψώνια κτλ.
Γενικά τις Πολωνέζες δεν τις πολυενδιαφέρουν τα ταξίδια ή να βλέπουν άλλα μέρη.Τη βρίσκουν καλύτερα με Πολωνία.Εγώ και Ελλάδα σε πολωνικά μαγαζιά τις πήγαινα.
Οι Πολωνέζες δεν εκτιμάνε τόσο πολύ τη χλίδα τα ωραία μέρη,το καλό φαγητό κτλ όπως οι Τσέχες,Ρωσίδες,Ουκρανέζες.Κυρίως τις ενδιαφέρει το κασέρι.Βέβαια αν είναι ανώτερου κοινωνικοοικονομικού επιπέδου αλλάζει.
Πες της οτι θες να σου δείξει τα αξιοθέατα της Βαρσοβίας γιατί έχεις ακούσει οτι είναι εκπληκτική πόλη.Ρώτα πού είναι τα μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom