You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολωνέζες vs Ελληνίδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Τύποι μου καλησπέρα και χρονια πολλα. Σας περιγράφω την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί με Πολωνέζα που γνώρισα κατα την επίσκεψη μου στη Βαρσοβια πριν κανα τρίμηνο:
- Μιλαμε χαλαρά μέσω φουμπου. Το χαλαρά σημαίνει ότι ενώ το έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το ενδιαφέρον ειναι εκατερωθεν ερωτικο δεν το έχουμε παει σε πονηρές λεπτομέρειες.
- Της είπα ότι θελω να την ξαναδώ απο κοντά, μου πρότεινε να πάω Βαρςοβια, εγω της αντιπρότεινα να πάμε Βιέννη (σκέφτηκα ότι αν το δει κι αυτή σα διακοπές θα ειναι πιο χαλαρή).
Τι μου προτείνετε να κανω; Κλείνω εγω εισητηρια και ξενοδοχείο με διπλό κρεβάτι, η καλύτερα να την αφήσω αυτή να κανονίσει τα του ξενοδοχείου όπως αισθάνεται άνετα και βλέπουμε εκει πως παει; Μήπως να το αγριεψω λιγο απο πριν να δω πως το βλέπει;
Αφου σε καλεσε αυτη πηγαινε εκει. Δεν υπαρχει λογος να κανεις κατι αλλο.
Απο ποια ηλικία και πάνω, οι πολωνέζες θεωρούνται λίγο ή πολύ 'ξοφλημένες';
Στην ελλάδα βλέπεις τα απίθανα φαινόμενα ακόμη και 35αρες να ταλαιπωρούν κόσμο...φίλοι δίχως μυαλό καταδέχονται να τις παίξουν και τρώνε και φτύσιμο απο πάνω. Κατάντια.
Στην πολωνία πως είναι η κατάσταση σε αυτό το θέμα;
Στην ελλάδα βλέπεις τα απίθανα φαινόμενα ακόμη και 35αρες να ταλαιπωρούν κόσμο...φίλοι δίχως μυαλό καταδέχονται να τις παίξουν και τρώνε και φτύσιμο απο πάνω. Κατάντια.
Απο ποια ηλικία και πάνω, οι πολωνέζες θεωρούνται λίγο ή πολύ 'ξοφλημένες';
Δεν υπάρχoυν ξοφλημένες Πολωνέζες.Δεν είναι όπως Ρωσία Ουκρανία όπου οι γκόμενες μετά τα 26 θεωρούνται τελειωμένες.Οι σαραντάρες Πολωνέζες κάνουν κάτι τσιμπούκια τύφλα να χουν όλες οι εικοσάρες.Τις έχουν για πλάκα τις μικρές σε όλα τα θέματα.
Μου έχει τύχει συχνά να δω τη μαμά και να είναι πιο μουνάρα από την κόρη.
Δεν υπάρχoυν ξοφλημένες Πολωνέζες.Δεν είναι όπως Ρωσία Ουκρανία όπου οι γκόμενες μετά τα 26 θεωρούνται τελειωμένες.Οι σαραντάρες Πολωνέζες κάνουν κάτι τσιμπούκια τύφλα να χουν όλες οι εικοσάρες.Τις έχουν για πλάκα τις μικρές σε όλα τα θέματα.
Δεν τις περιμενα τοσο 'αειθαλείς' τις πολωνέζες.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Δεν τις περιμενα τοσο 'αειθαλείς' τις πολωνέζες.
Τύπε με τα κόμπλεξ που κουβαλάς εσυ ούτε γριά γάτα δε θα σου κάτσει μην αγχωνεσαι. Και μετά σου φταίνε οι Ελληνίδες, κατι αγαμητοι σαν εσένα τις κράζουν και μετά συμφωνούν και οι υπόλοιποι εν χορώ
αν ειναι αφραγγες,αλκοολικες σιγουρα θεωρουνται τελειωμενες.ξερω πολλες 30-32 που μοιαζουν μικροτερες,γθμναζονται ολη μερα γυμναστιρια και πολ ντανσ,γιογκα και εχουν καλες δουλειες με πολυ καλο μισθο.3 πρωσωπικα που γνωριζω εχουν γκομενους μικροτερους 26-28 και αυτοι με πολυ καλες δουλειες.φενεται προτιμουν καπεια τις κλασις του παρα μια 21-22 αφραγγη,εμενα πρωσωπικα πρωτιμο μια 30-32 με λεφτα παρα μικρουλα και αφραγγη.ισως παιζει ρολο η οικονομικη,κοινονικη θεση μιας γυναικας και οχι η ηλικια?για μενα ναι.φιλε κμαν αυτες που θεωρουνται τελειωμενες και μονο αυτες μπορεις να παιξεις ειναι αυτες που θεωρουν αποτυχημενες,τελειωμενες οι ουκρανοι,για πολωνους δεν ξερω τι ισχυει.φιλε cool εκανα οπως και εσυ χρονια εψαχνα σε αλλες χωρες καμια νορμαλ αφου με τις κυπριες δεν εχω κυκλο και μονο οι μικρουλες ειναι ομορφες.να σου πω οτι μπορεις να βρεις πιο ευκολα καπεια ρουμανα η ξενη στην ελλαδα παρα εκει και μην ακους αυτα που λενε για ρουμανες στο θεμα εκει.υπαρχουν καλα κοριτσακια και μετανιωσα για μια ρουμανα,μεχρι να ξεκαθαρισει τον δεσμο με τον πρωην κουραστηκα να περιμενω και ξενερωσα.την συγεκριμενη γνωρισα στην δουλεια κατι που ισως εχεις και εσυ ευκαιρια να κανεις.μετα η κοπελα πηγε ντουπαι σε μια εταιρια και επεστρεψε,εκδηλωσε παλι ενδιαφερον αλλα εγψ επαιζα με τις πουτανες κιεβο,αλλη φαση παιρνουσα.τιν ειδα τελευτεα με τον αντρα της και λυπηθηκα γιατι ειναι σπανια κοπελα,απο τοτε που εμαθα ειχε δεσμο αποφασισα να περιμενω μια κοπελα που αξιει οσο χρονοπρεπει να ξεκαθαρισει την παλια σχεση.ακομα και να γνωρισεις καπεια φιλε cool ρουμανια,πολωνια δεν ειναι αυτο το πιο δυσκολο αλλα το ποσο ειναι διαθετημενη μια κοπελα να φυγει απο την σιγουρια τις,τα λιγα και καλα και να ρισκαρει μαζι σου ελλαδα.εγω σε νιωθω περασα,περνω τα ιδια και δεν μου αρεσει να σε απογοητευουν καποιοι λεγοντας αρνητικα για την καθε ρατσα.
για αυτο επιμενω να λεμε αληθινες πληροφοριες και να αποβαλουμε τους ψευτες για να μην παιρνουμε φιλους αδικα στον λαιμο μας να τρεχουν απο δω και εκει αδικα.καποιοι δεν ψαχνουν μονο σεξ αλλα σχεση,γαμο και δεν θελω να τους απογοητευοθμε οτι οπου και αν πανε μας περιμενουν
αν ειναι αφραγγες,αλκοολικες σιγουρα θεωρουνται τελειωμενες.ξερω πολλες 30-32 που μοιαζουν μικροτερες,γθμναζονται ολη μερα γυμναστιρια και πολ ντανσ,γιογκα και εχουν καλες δουλειες με πολυ καλο μισθο.3 πρωσωπικα που γνωριζω εχουν γκομενους μικροτερους 26-28 και αυτοι με πολυ καλες δουλειες.φενεται προτιμουν καπεια τις κλασις του παρα μια 21-22 αφραγγη,εμενα πρωσωπικα πρωτιμο μια 30-32 με λεφτα παρα μικρουλα και αφραγγη.ισως παιζει ρολο η οικονομικη,κοινονικη θεση μιας γυναικας και οχι η ηλικια?για μενα ναι.φιλε κμαν αυτες που θεωρουνται τελειωμενες και μονο αυτες μπορεις να παιξεις ειναι αυτες που θεωρουν αποτυχημενες,τελειωμενες οι ουκρανοι,για πολωνους δεν ξερω τι ισχυει.φιλε cool εκανα οπως και εσυ χρονια εψαχνα σε αλλες χωρες καμια νορμαλ αφου με τις κυπριες δεν εχω κυκλο και μονο οι μικρουλες ειναι ομορφες.να σου πω οτι μπορεις να βρεις πιο ευκολα καπεια ρουμανα η ξενη στην ελλαδα παρα εκει και μην ακους αυτα που λενε για ρουμανες στο θεμα εκει.υπαρχουν καλα κοριτσακια και μετανιωσα για μια ρουμανα,μεχρι να ξεκαθαρισει τον δεσμο με τον πρωην κουραστηκα να περιμενω και ξενερωσα.την συγεκριμενη γνωρισα στην δουλεια κατι που ισως εχεις και εσυ ευκαιρια να κανεις.μετα η κοπελα πηγε ντουπαι σε μια εταιρια και επεστρεψε,εκδηλωσε παλι ενδιαφερον αλλα εγψ επαιζα με τις πουτανες κιεβο,αλλη φαση παιρνουσα.τιν ειδα τελευτεα με τον αντρα της και λυπηθηκα γιατι ειναι σπανια κοπελα,απο τοτε που εμαθα ειχε δεσμο αποφασισα να περιμενω μια κοπελα που αξιει οσο χρονοπρεπει να ξεκαθαρισει την παλια σχεση.ακομα και να γνωρισεις καπεια φιλε cool ρουμανια,πολωνια δεν ειναι αυτο το πιο δυσκολο αλλα το ποσο ειναι διαθετημενη μια κοπελα να φυγει απο την σιγουρια τις,τα λιγα και καλα και να ρισκαρει μαζι σου ελλαδα.εγω σε νιωθω περασα,περνω τα ιδια και δεν μου αρεσει να σε απογοητευουν καποιοι λεγοντας αρνητικα για την καθε ρατσα.
Ενδιαφερουσα τοποθετηση.
Ναι, η Ρουμανες ειναι μια επιλογη. Αλλα τι να σου πω, ειναι και τι θα τυχει. Θεωρω, οτι περισσοτερες οι πιθανοτητες να κατσει κατι καλο ειναι μαλλον απο πολωνεζες. Ειναι πολλες, ειναι ομορφες ως σλαβες, δεν δινουν βαση στο χρημα, εχουν χαμηλα στανταρντ(αρκετες τουλαχιστον) κλπ, τα ειχα καταγραψει σε προηγουμενο ποστ τα θετικα τους, τα οποια ειναι πολλα.
Ρουμανες τωρα; Σιγουρα γενικα μιλωντας, δεν ειναι και τοσο 'απονηρευτη' ρατσα οπως οι πολωνες, ασε που με φοβιζει το ενδεχομενο τυχον 'περιεργων' ρουμανων, που μπορεις να τους βρεις μπροστα σου χωρις να περιμενεις.
Βλεπεις, για ρουμανους εγκληματιες ακουμε, για πολωνούς δολοφονους δεν εχω ακουσει ακομη...(οχι οτι δεν υπαρχουν, λεμε, με πιθανοτητες). Μην ξεχνας, ας πηγαινε γυρευοντας, και τον Κουμανταρεα πριν ενα μηνα, Ρουμανοι τον καθαρισαν...
Αν ειναι να γινει παιχνιδι με ξενη εθνικοτητα, θελω να ειναι οσο πιο safe γινεται, και με καλες πιθανοτητες να μου βγει. Ετσι, η στοχευση ειναι Πολωνία, αλλα και η Ρουμανια ειναι μια δευτερη επιλογη, καθως εχει κι εκει καποια καλα για μας.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ρε φιλε εσενα σου αρεσει να εχει η αλλη χαμηλα στανταρντ δηλαδη? Σε τιμα εσενα αυτο?
Επισης επειδη κοιτας για σοβαρη μακροχρονια σχεση οι πολωνες ειναι οτι χειροτερο για τον ελληνα. Μιλαμε δεν υπαρχει καμια επαφη, απο νοοτροπια τελειως ξενη. Δε γινεται μακροχρονια να κανουν χωριο . Δε μιλαμε για απλη διαφορα νοοτροπιας, μιλαμε αλλο συμπαν, αλλος κοσμος, παραλληλη διασταση, πως το λενε
Επισης επειδη κοιτας για σοβαρη μακροχρονια σχεση οι πολωνες ειναι οτι χειροτερο για τον ελληνα. Μιλαμε δεν υπαρχει καμια επαφη, απο νοοτροπια τελειως ξενη. Δε γινεται μακροχρονια να κανουν χωριο . Δε μιλαμε για απλη διαφορα νοοτροπιας, μιλαμε αλλο συμπαν, αλλος κοσμος, παραλληλη διασταση, πως το λενε
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Ρε φιλε εσενα σου αρεσει να εχει η αλλη χαμηλα στανταρντ δηλαδη? Σε τιμα εσενα αυτο?
τον απαξιωσες τυπε :S
Καλα, αμα καποιος θελει να παρανοήσει τι λέω, θα βρει τον τροπο! (no offense)
Δεν ειναι οτι ειναι ζητουμενο για μενα να εχει 'χαμηλα στανταρντ'. Ειναι ομως ζητουμενο να ειναι προσγειωμενες, και να να μην ζητουν να εχεις χλιδατη εμφανιση, πορτοφολι που ξεχειλιζει, κλασάτη κατοικία, καλη περιουσια κλπ κλπ, που θελουν οι περισσοτερες 'νορμαλ' ελληνιδες, οι οποιες ακομη δεν ξεβαλικεψαν το καλαμι.
Οι πολωνεζες που λεμε (οχι οι εργαζομενες-ανεξαρτητες στις εταιριες κλπ), πιστευω ειναι σαφως πιο προσγειωμενες απο τις ελληνιδες.
Τωρα για τη νοοτροπια τι να σου πω, διαβαζω οσα λετε, αλλα αμα να δεις οι ελληνιδες τι 'γυμνάσια' κάνουν, και μετα πιστευω οι πολωνεζες ειναι 'τσικό'.....
φιλε cool στην ρουμανια βουκουρεστι η σοφια δεν ειδα κανενα κινδυνο,ουτε σε ενωχλει κανενας,ουτε οι τσιγγανοι αυτοι φοβουνται εκει να κανουν μαλακια.μην συγχιζεις ρουμανους,βουλγαρους που εχουμε και εμεις κυπρο σαν μπραβους με τον κοσμο εκει,ουτε οι γυναικες που θα δεις στους τοπους που αναφερα βουκουρεστι ειναι οι μαλακισμενες που εχουμε εδω,ουτε να σκεφτεσαι οτι εχουν την πονηρια αυτων εδω επιπεδου που βλεπεις που ειναι μονο για φυλης και μεταξουργιο,αυτες για επιβιωση εφυγαν απο εκει.ο γαμπρος μου σπουδασε ρουμανια και ο αδερφος του γιατρος παντρευτηκε με ρουμανα που δουλευε στο αεροδρομιο εκει.οταντην ρωτησα περσι μετα απο 8 χρονια που ειναι κυπρο πως αποφασισε να παντρευτει και να ερθει κυπρο μου ειπε αυτο.με τον αντρα μου γνωριστηκαμε σε κλαμπ που ημουν με φιλους,γνωρισα τους φιλους της εχουν λεφτα και ταξιδευουν.στην αρχη λεει τον κοροιδευα γιατι νομιζα σαν ξενος φοιτητης ηθελε να με κοροιδεψει.οταν καταλαβα οτι στα αληθεια με αγαπα αφησα την δουλεια,το σπιτι μου και τον ακολουθησα.αυτος εμενε εκει,δεν ειναι οτι δεν εχει καλες κοπελες εκει απλα παντου ολοι εχουν τους φιλους,τον κυκλο τους,σχεδιασαν την ζωη τους εκει.οταν πηγα γεωργια πριν 3 χρονια ολοι μου ελεγαν για ροσοποντιους κλεφτες,θα σε σφαξουν και δειρουν.τελικα ειδα τον πιο αγαθο κοσμο,να κανει συνεχεια τον σταυρο του,να πινει το κρασι απο τα αμπελια του,να ασχοληται με θρησκεια πανω απο ολα,μηδεν ναρκομανεις και μηδεν εγληματικοτητα!φιλεψα με αστυνομικους και μου ειπαν ποσο αυστηρα τους ειχε ο σακασβιλι,μιλουσα ρωσικα χωρις να μου πει κανενας τιποτα.πιο κοντα στους ρουμανους ειμαστε σαν λαος και σιγουρα μας γουσταρουν πιο πολυ απο πολωνους.εχω φιλους που ζουνε ρουμανια λογο δουλειας και οι κοπελες που εχουν ειναι σπουδασμενες και εξαιρετικες σαν κοπελες.οι πιο πολυ που σου σπανε την ψυχολογια στο μεταξουργειο μονο γνωρισαν αυτες τις φιλες.δεν ξερω τι ηλικια ομως εχεις αν θες στειλε πμ.
Πολυ ενδιαφερουσα η τοποθετηση για τις ρουμανες! φετος που γνωρισα κοσμο απο ρουμανια μου εκανε εντυπωση το επιπεδο τους σαν ατομα, εμεις ειμασταν σαν αγροικοι μπροστα τους!ειδικα αυτοι που ηταν εκτος βουκουρεστιου! ασε που βγαζει και κατι μουνια η τιμισοαρα!
αρχιζω να πιστευω οτι η ρουμανια ειναι 5 χρονια μπροστα απο ελλαδα!!!
αρχιζω να πιστευω οτι η ρουμανια ειναι 5 χρονια μπροστα απο ελλαδα!!!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Καλα, αμα καποιος θελει να παρανοήσει τι λέω, θα βρει τον τροπο! (no offense)
Δεν ειναι οτι ειναι ζητουμενο για μενα να εχει 'χαμηλα στανταρντ'. Ειναι ομως ζητουμενο να ειναι προσγειωμενες, και να να μην ζητουν να εχεις χλιδατη εμφανιση, πορτοφολι που ξεχειλιζει, κλασάτη κατοικία, καλη περιουσια κλπ κλπ, που θελουν οι περισσοτερες 'νορμαλ' ελληνιδες, οι οποιες ακομη δεν ξεβαλικεψαν το καλαμι.
Οι πολωνεζες που λεμε (οχι οι εργαζομενες-ανεξαρτητες στις εταιριες κλπ), πιστευω ειναι σαφως πιο προσγειωμενες απο τις ελληνιδες.
Τωρα για τη νοοτροπια τι να σου πω, διαβαζω οσα λετε, αλλα αμα να δεις οι ελληνιδες τι 'γυμνάσια' κάνουν, και μετα πιστευω οι πολωνεζες ειναι 'τσικό'.....
Eσυ που τα ξερεις ολα αυτα ρε τυπε? Τις εχεις ζησει χρονια φανταζομαι τις πολωνες ε?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ρε Άκου τον Ναούμ τι σου λέει! Ρωσίδες και μονο Ρωσίδες!
Καλη χρονιά ρε Αλανι ναουμε
α ρε ναουμε, ζεις, εσυ μας οδηγεις! Καλη χρονια κ να κανουμε δικο μας πρωταθλημα
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.767
- Πόντοι
- 10.326
ρε Άκου τον Ναούμ τι σου λέει! Ρωσίδες και μονο Ρωσίδες!Ρε φιλε εσενα σου αρεσει να εχει η αλλη χαμηλα στανταρντ δηλαδη? Σε τιμα εσενα αυτο?
Καλη χρονιά ρε Αλανι ναουμε
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.767
- Πόντοι
- 10.326
Μαλέα αν έρθεις Σαλονικα στείλε !να σε πάω στα καλυτερα ναουμεα ρε ναουμε, ζεις, εσυ μας οδηγεις! Καλη χρονια κ να κανουμε δικο μας πρωταθλημα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις