Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Δεν εχω λογο να αμφισβητησω οσα λενε τα μελη chevalier, drlove, που μοιραζονται τις πολυτιμες γνωσεις της εκει παραμονης τους, μαζι μας.

Βεβαια, παντα μπαινει και το υποκειμενικο στοιχειο....
Πχ αυτο που καποιος (δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε καποιο μελος) μπορει να το χαρακτηρισει οτι ειναι δυσκολα να σου κατσουν,
μπορει τελικα να μην ειναι τοσο αρνητικο για καποιον αλλον, αν το δεις απο αλλη οπτικη γωνια.
Θελω να πω, ειναι και πως αξιολογεις τα πραγματα, τι στοχο εχεις, κλπ

Αυτο παντως που εχω να πω, ειναι οτι παιδια, οσα και να λετε για τις πολωνεζες,
αν ερθετε για διαμονη Ελλαδα ξανα πισω (δεν σας το ευχομαι- η χωρα παει απ'το κακο στο χειροτερο),
και δειτε τι βουρκος υπαρχει με τις ελληνιδες,
νομιζω οτι θα γυρισετε πισω τρεχοντας Πολωνια....

3αρια και 4αρια με υφος χιλιων καρδιναλιων, οχι να σου κατσουν, οχι σχεση να κανουν, αλλα με στυλ 'σου κανω χαρη που μιλαμε'.
Αμα λετε τις Πολωνες μαλακιστηρια, που στο κατω κατω ειναι και πιο ευγενικος λαος απο την δικη μας αξεστοσυνη σαν ελληνικη φυλη που εχουμε στην σκατομαγκια στο αιμα μας και το ξινισμα για ψωμοτυρι,
θα δειτε τι εστι ελληνιδα, που σε βαζει να κανεις τον αναστεναρη για να κανεις κατι μαζι της...

Θα πειτε οτι υπαρχουν αλλες χωρες καλυτερες απο Πολωνια;
Ισως, μαλλον, γιατι οχι;
Οχι ομως να ακουω για το ποσο 'ανεβασμενες' οι σκατοψυχες ελληνιδες!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η διαφορά είναι οτι οι Ελληνίδες γνωρίζουν μόνο μέσω κύκλου.Εκτός και αν έχεις μαζικό social proof π.χ. μια SLK πρώτη μούρη παρκαρισμένη.Γενικά Ελλάδα πρέπει να είσαι κοινωνικός να έχεις παρέες γιατί οι γκόμενες θέλουν εγγυήσεις.Να μην μπορείς δηλαδή να κάνεις καμιά μαλακία γιατί άλλοι έχουν εγγυηθεί για εσένα.
Πολωνία είναι το άκρως αντίθετο.Εντελώς ανοιχτές στον καθένα.Παίζεις τη μπάλλα σου και είσαι άνετος.Για αυτό και πολλές την πατάνε βέβαια.Πολωνία δε χρειάζεται να είσαι κοινωνικός μπορεί να είσαι περίεργος και πάλι να βγάζεις γκόμενες.Ούτε χρειάζεται να είσαι μαγκάκος με τατού και σκουλαρίκια όπως θέλουν οι Ελληνίδες.Αρκεί να είσαι κανονικός.Επίσης δε χρειάζεται να έχεις πάρα πολλά λεφτά,να πουλάς μούρη να είσαι ατακαδόρος κτλ.Αρκεί να έχεις ένα καλό επάγγελμα και να είσαι νορμάλ εμφάνισης.Γενικά τα στάνταρ που ζητούν οι Πολωνέζες είναι πολύ χαμηλότερα σε σχέση με αυτά των Ελληνίδων.Βέβαια φταίει και η κατάσταση των τοπικών αντρών αλλά παίζει ρόλο και η οικογένεια.Οι Ελληνίδες μαθαίνουν οτι είναι πριγγίπισσες οτι πρέπει να βρουν τον καλύτερο.Ενώ οι Σλάβες μαθαίνουν οτι πρέπει να έχουν οπωσδήποτε άντρα δίπλα τους για να επιβιώσουν.Δεν υπάρχει καμιά βοήθεια από την οικογένεια.
Για αυτό γενικά οι Πολωνέζες είναι κατά μέσο όρο πολύ ταπεινές και προσεγγίσιμες ενώ οι Ελληνίδες είναι ψηλομύτες ξινές και απρόσιτες.

Σημαντικός είναι και ο ρόλος των αντρών.Οι Σλάβοι δε νοιάζονται τόσο αν καμακώνεις ή γαμάς τη γκόμενα ή τη γυναίκα τους ενώ οι Ελληνες είναι τρομεροί ψυχάκηδες σε αυτό τον τομέα.Είναι ανασφαλείς και κτητικοί.Ετσι δίνουν μεγάλη αξία στις γκόμενες.
Εγώ ας πούμε Ελλάδα είχα πολλά προβλήματα με παρακολουθήσεις ωμές απειλές κτλ ενώ Πολωνία Ουκρανία ή Τσεχία δε συνέβη τίποτα απολύτως ακόμα και όταν οι σύζυγοι και οι γκόμενοι ήταν δίπλα.Γενικά στις μεσογειακές χώρες η γυναίκα έχει μεγάλη αξία που δεν την αξίζει φυσικά.Στις σλαβικές χώρες η αξία και η τιμή της γυναίκας είναι πολύ χαμηλά.Το περιβάλλον δεν τις ευνοεί καθόλου.Ετσι και κάνουν παιδί και ο άντρας την κάνει την πούτσισαν δεν έχουν κανέναν να τις υποστηρίξει.Ετσι γίνονται τελείως απελπισμένες.

Ελλάδα ούτε ένα καμάκι της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις οι γκόμενες μιλάνε με ατάκες.Επίσης βγαίνουν 5-10 μαζί οπότε είναι αδύνατο να προσεγγίσεις.Τη δεκαετία του 90 έκανα μαζικό καμάκι σε Ελληνίδες στα κλαμπ μαζί με άλλους και διαπίστωνα οτι μόνο οι παραμυθάδες που το έπαιζαν σοβαροί και τα μαγκάκια τις έβγαζαν.Οι Ελληνίδες είναι καλές μόνο για να εξασκηθείς στο καμάκι γιατί σε βοηθάνε να μην κάνεις λάθη ενώ με τις Πολωνέζες χάνεις το edge γιατί είναι πολύ εύκολες και ανέχονται χοντρά λάθη που κάνεις.
Δηλαδή αν κάνεις π.χ. ένα λάθος η Πολωνέζα θα σε διορθώσει θα σου πει δεν έπρεπε να πεις αυτό αλλά αυτό ενώ η Ελληνίδα θα στραβομουτσουνιάσει και θα σταματήσει να σου μιλάει.Για αυτό ο εξασκημένος Ελληνας είναι υπερπαίκτης στο ανατολικό μπλοκ τον έχουν κάνει γατόνι οι Ελληνίδες.Παίζει ρόλο βέβαια και οτι είναι μαμάκιας και αυτό αρέσει στις Σλάβες γουστάρουν δηλαδή τους άντρες που είναι ευαίσθητοι έχουν καλή σχέση με τη μαμά τους κτλ.
Οι Ιταλοί Ισπανοί είναι και αυτοί μαμάκηδες μεγαλύτεροι από τους Ελληνες αλλά τον τρώνε από εμάς γιατί δεν έχουν καθόλου σκληρότητα δεν πάνε καθόλου στρατό και είναι χέστηδες δεν έχουν το τολμηρό βαλκανικό στοιχείο.Τα καλύτερα καμάκια με τις μεγαλύτερες επιτυχίες είναι οι Σέρβοι όταν έχουν λεφτά γιατί συνήθως τους τρώει η οικονομική κατάσταση.Οι Σέρβοι τις Πολωνέζες Ρωσίδες τις καθαρίζουν για πλάκα.Τους βοηθάει βέβαια και η εμφάνιση αν οι γκόμενες δεν έχουν προκαταλήψεις για Ανατολικούς.

Επίσης κάτι άλλο που βοηθάει πολύ στις σλαβικές χώρες είναι οτι δεν υπάρχουν πούστηδες.Δηλαδή υπάρχουν μερικοί αλλά τρώνε ξύλο αν εμφανιστούν δημοσίως και δεν τολμάνε να φανούν.Καμία σχέση με Ελλάδα όπου ακούς παντού πουστέ φωνές.Αυτό βοηθάει πολύ γιατί στις μεσογειακές χώρες οι πούστηδες καλομαθαίνουν τις γκόμενες με τη γυναικεία πλευρά.Αυξάνουν τα στάνταρ της γυναίκας.Ενώ στις σλαβικές χώρες η γκόμενα ξέρει οτι ο άντρας δεν έχει θηλυκή πλευρά,τρυφερότητα αδυναμία κτλ και είναι συμβιβασμένη με αυτό.Σε παίρνουν δηλαδή σα δεδομένο δε διεκδικούν την απογουρουνοποίησή σου.Για αυτό και θεωρούν λογικό αν γαμάς άλλες γυναίκες ή δεν τις ακούς ή φέρεσαι απότομα το θεωρούν ίδιον της αντρικής φύσης.Από την άλλη πλευρά στις ανατολικές χώρες πρέπει να συμβιβαστείς με τις παραξενιές και τα καπρίτσια των γυναικών που μερικά είναι εξωφρενικά.Οι Ελληνίδες δεν τολμούν να γίνουν τόσο mental και υστερικές όσο οι Σλάβες οπότε παρουσιάζονται ως πιο λογικές.Αλλά οι Σλάβες θεωρούν δεδομένο οτι θα αποδεχτείς τη φύση τους ως γυναίκες.
Γενικά στις σλαβικές χώρες οι άντρες είναι άντρες και οι γυναίκες είναι γυναίκες και όλοι γουστάρουν.Δεν υπάρει φεμινισμός,τρίτο φύλο,πουσταίοι κτλ. είναι πολύ ωραία.Κάπως εξαίρεση στον κανόνα αυτό είναι η Τσεχία εκεί πολλές γκόμενες με κατηγόρησαν οτι είμαι γουρούνι βασικά όλες οι Τσέχες το ίδιο μου λένε.Δεν είναι τυχαίος ο μεγάλος αριθμός gay και πουστομπάρ στην Τσεχία.Πολωνέζα ή Ουκρανή να με πει γουρούνι δεν έχει υπάρξει.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Ενα ακομη αρνητικο, με το συστημα γνωριμιων στην ελλαδα μεσω κυκλου, ειναι ακριβως αυτο:
οτι ουσιαστικα σε 'δεσμευει'.
Ακομη κι εγω που ειμαι υπερ των σχεσεων, το θεωρω πολυ αποπνηκτικο αυτο.
Αν θελω να κρατησω μια σχεση, να την κρατησω γιατι περπαταει και το θελω.
Αν ομως την εχεις γνωρισει μεσω φιλου, συγγενη, καλου συναδελφου κλπ, τα πραγματα πολυπλοκευουν διχως λογο.

Ενω πχ Πολωνια, με δυνατοτητες καμακωματος παντου (μεσω νετ, σε δρομο κλπ-ανοιχτες σε γνωριμιες), δεν εχεις ολο αυτο το καταπιεστικο συστημα να εισαι 'συστημενος' και να πρεπει να 'λογοδοτεις' γιατι δεν τα βρηκες ή γιατι την παρατησες την αλλη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ενα ακομη αρνητικο, με το συστημα γνωριμιων στην ελλαδα μεσω κυκλου, ειναι ακριβως αυτο:
οτι ουσιαστικα σε 'δεσμευει'.
Ακομη κι εγω που ειμαι υπερ των σχεσεων, το θεωρω πολυ αποπνηκτικο αυτο.
Αν θελω να κρατησω μια σχεση, να την κρατησω γιατι περπαταει και το θελω.
Αν ομως την εχεις γνωρισει μεσω φιλου, συγγενη, καλου συναδελφου κλπ, τα πραγματα πολυπλοκευουν διχως λογο.

Ενω πχ Πολωνια, με δυνατοτητες καμακωματος παντου (μεσω νετ, σε δρομο κλπ-ανοιχτες σε γνωριμιες), δεν εχεις ολο αυτο το καταπιεστικο συστημα να εισαι 'συστημενος' και να πρεπει να 'λογοδοτεις' γιατι δεν τα βρηκες ή γιατι την παρατησες την αλλη.

Οντως έτσι είναι.Πολωνία αν είσαι καλός καμάκιας είσαι ουσιαστικά ασταμάτητος.Στο λένε και οι γκόμενες αυτό π.χ. αξίζεις να έχεις πολλές γυναίκες τι βρήκες σε εμένα εγώ είμαι χαμηλού επιπέδου για εσένα έχεις ωραίο πούτσο κτλ.Αυτά αποκλείεται να τα πουν Ελληνίδες.
Θυμάμαι μια Πολωνέζα έλεγε στην ξαδέρφη της βλέπεις πώς ο πούτσος του σηκώνεται αμέσως για αυτό αρέσει σε όλες τις κοπέλες.Αντε να στο πει αυτό Ελληνίδα.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Ελα, το μονο που δεν εχει ειπωθει ακομη, ειναι οτι οι Ελληνιδες ειναι καλυτερες των Πολωνεζων!
Να κανω το δικηγορο του διαβολου απο μονο μου:
'πιο λογικες οι ελληνιδες, πιο ρεαλιστριες, πιο straight στο τι θελουν, κλπ'.
Ελα πειτε, μονο αυτο δεν ειπαμε ακομη!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ελα να πάμε καμιά βόλτα Πόζναν,Βρότσλαβ ή Κράκωβ να δεις πόσο εύκολα καμακώνονται οι Πολωνέζες και μετά πήγαινε Γκάζι να καμακώσεις ξινές Ελληνίδες και μετά πες μου για ανταπόκριση.Δεν υπάρχει καμία σχέση.Οι Πολωνέζες είναι θερμές φιλικές ανοιχτές και ό,τι λάθος και να κάνεις το διορθώνουνε ASAP.
Κατ αρχάς στην Ελλάδα μόνο που ακούς αυτές τις ηλίθιες τσιριχτές φωνές των Ελληνίδων ξενερώνεις αμέσως.Τι σχέση έχουν με τις σέξυ μελωδικές φωνές των Πολωνέζων?Οι Πολωνέζες μιλάνε σα να παίρνουν όλη την ώρα τσιμπούκι.Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Και μόνο οι φωνές τους σε εξιτάρουν πριν αρχίσει το κυρίως γεύμα.

Εδώ ένας Πολωνός τραγουδάει πώς του αρέσουν οι κοκκινομάλες και δείχνει τον πούτσο του.Η κοκκινομάλλα να βγαίνει έξω να αγοράσει βότκα  χωρίς φούστα.Υπάρχει περίπτωση να γυριζόταν τέτοιο βίντεο σε Γερμανία Αγγλία?

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.541
Πόντοι
1.706
Μία πολωνέζα είχα απο πολύ κοντά στην ζωη μου, της αρεσε να κανει πιπα για ωρες, κυριολεκτικα για ωρες.

Κατα τα άλλα η εντιμότητα της και η μπέσα της ήταν το κάτι άλλο.  Φοβερή αξιοπρέπεια ούτε λόγος για οικονομικά θέματα, και την τεστάρισα πολλές φορές σε αυτό.  Οι πολωνοί διαθέτουν μια τιμιότητα συγκριτικά με τους υπόλοιπου γείτονες λαούς.  Εγιναν κράτος και Χριστιανοί, στο περίπου, πριν 900 χρόνια, εάν παρέμεναν σε ένα πλαίσιο με κανόνες Θρησκείας ίσως να είχαν άλλη μοίρα καλύτερη σήμερα, είναι πολλοί μεθοδικοί απο την φύση τους. Ο Στάλιν εξάλλου προσπάθησε να αντιγράψει τις τακτικές του Χιτλερ, αφού σκότωσε σχεδόν όλους τους αξιωματικους του στρατού τους, με εντολη που δόθηκε αργότερα στην δημοσιότητα από την ηγεσία τον Γκορμπατσωφ, και είχε σχέδια να ξεκάνει και άλλο κόσμο που διέθετε ικανότητε και γνώση.  Είναι ξεροκέφαλος λαός, εάν δεν μου έλεγε συένχεια η δικια μου ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουμε καμία σχέση με τους αρχαίους και πως έχουμε γονίδια απο τους Άραβες, που της το είχε πει κάποιος που ηταν καθηγητης σε ΤΕΙ θα την έσκιζα ακόμα. :fuck2: :fuck2:  :jerking: :jerking:Σπάστηκα στο τέλος γιατι όσες φορες και αν της το εξηγησα με καλο τρόπο αυτη εκει, οτι είχε πει ο δήθεν ξερολας καθηγητης.
Την έπαιρνα κρυφά από τον δικό της εννοείται επίσης!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εντιμότητα δεν έχουν.Ολες ψέμματα λένε.Απλά πώς κατορθώνουνε να φανούνε αθώες περιστερές στον έναν και στον άλλο να τα παίρνουνε χοντρά αυτό με ξεπερνάει.Είναι αριστοτέχνισσες γγιατί έτσι ανεβάζουν και κάπως την αξία τους.Ανάλογα πώς θα κόψουν τον άλλον.Αν μπεις στην κατηγορία σπόνσορας απλώς μασάνε.Μετά αυτή που τα τρώει από εσένα παντρεύεται έναν άφραγκο άσχημο γιατί λέει τον ερωτεύτηκε.Γενικά είναι τελείως παράλογες θα έλεγα στο έπακρο.
Αλλά στην πίπα είναι φοβερές.Η άλλη μου λέει όταν χάσω όλα τα δόντια μου θα σου παίρνω καλύτερες πίπες.Η άλλη μου λέει της αρέσουν οι τσόντες όπου η γκόμενα παίρνει πίπα.Γενικά η πολωνική πιποσχολή είναι πολύ μπροστά όποιος έχει δοκιμάσει το πολωνικό βλάχικο τσιμπούκι δε γυρνάει πίσω.
Κοπλιμέντα του στυλ έχεις πολύ ωραίο πουλί ή απαιτήσεις θέλω να μου χύσεις στα μάτια ή θέλω να χύσεις μέσα στον κώλο μου ή έχεις καμιά γκόμενα να κάνουμε παρτούζα ή αγόρασέ μου ψηλοτάκουνα και μαστίγιο όπως εκφράζουν οι Πολωνέζες δύσκολα θα ακούσεις από Ελληνίδες.Γενικά οι Πολωνέζες θέλουν να ικανοποιήσουν όλα τα βίτσια σου για να δεθείς με αυτές.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.541
Πόντοι
1.706
Αυτό με τον γάμο παίζει, γιατί θυμάμαι πως τόνιζε που δεν πάντρευτηκε τον λεφτά που της πρότειναν κάποτε.  Επειδή την ήξερα για χρόνια, ποτε δεν μου ζητόυσε τίποτα και παντα να πληρώνει πρότεινε.  Είχα σπαστεί που ενω ήταν όλοι οι δικοι της στην Ελλάδα γέννησαν τα παιδιά τους και τα μεγαλώνουν και χαίρονταν τον ήλιο και τις θάλλασσες, ψοφάγε για αυτό οπως δεν το είχα ξαναδει σε καμία ανατολικια, λίγο πολυ μας εέλγε εναν λαο μπασταρδο.  Αν τους μπει κατι στο μυαλο δεν τους βγαινει ποτε πιστευω.

Η μόνη που μου πήρε πιπα, κοιμήθηκα, ξύπνησα, και άκομα συνέχιζε :headbang: :headbang: :pipa2: :pipa2:

Πολλά κοπλιμέντα επίσης, για άλλες όμως ούτε  κουβέντα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ γενικά τους κάνω πανσλαβική προπαγάνδα.Τους λέω πόσο γαμάτοι είναι οι Σέρβοι τι ωραίες  που είναι οι Ρωσίδες κτλ.Βέβαια πρέπει να το φέρνεις σιγά σιγά να μη φρικάρουνε.Γενικά οι Πολωνέζες αγαπούν τη σλαβική κατάσταση βρίσκονται στο στοιχείο τους.
Τώρα αν το παίξεις Ελληναράς Leonidas και έτσι δύσκολα να παραδεχτούν.Προτιμούν τις πανσλαβικές θεωρίες.
Οι Πολωνέζες πιο πολύ μας εντάσσουν στην κατηγορία Βαλκάνιος με ωραία χώρα για διακοπές.Αν τους αρέσουν οι Βαλκάνιοι και δε θέλουν τίποτα πιο μαυριδερούς έχει καλώς.Για αυτό και πολλοί Αλβανοί τις ξεσκίζουν καθώς είναι πιο primitive ενώ οι Ελληνες πουστοφέρνουν και τρώνε και τις μαλακίες των Ελληνίδων για τις Ανατολικές.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.541
Πόντοι
1.706
Καμία σχ'εση με Λεωνίδας δεν της το επαιξα, τους Ρώσσους πιστέυω τους ε΄χουν χειρότερα από ότι εμείς τους Τουρκους, και εν τω μεταξυ νομιζω οι Ρώσσοι απλά τους γραφουν.

Οι Αλβανοι ρε συ ξεσκισαν και τις γιαγιαδες μας καποιες εποχες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξύ όλες τις λένε Ανια.Δηλαδή το 50% λέγονται Ανια,Αγκνιέσκα.Ολοι έχουν γαμήσει μία τέτοια.Είναι ένας από τους λόγους που τις κοροιδεύουν οι Ουκρανέζες.
Γενικά ένας άφραγκος νέος ενώ θα πιάσει τα αρχίδια του Ουκρανία θα γαμήσει χαλαρά Πολωνία.Τρώνε ό,τι σανό τους σερβίρεις.Είναι τρομερά εύπιστες.Αλλά και αυτές κοροιδεύουν.Αμα δεις το κινητό Πολωνέζας θα ξεράσεις είναι τόσο πολλοί αυτοί με τους οποίους γαμιούνται που νιώθεις τελείως μαλάκας.Οσες φορές το έκανα το μετάνιωσα.Πολύ εξευτελιστική εμπειρία.

Το λάθος που κάνουν τύποι σαν το Chevalier είναι οτι σέβονται βλέπουν τη χώρα σαν τμήμα της Δύσης ενώ εγώ τη βλέπω σα μια προεκταση της Ουκρανίας στα δυτικά.Πολωνία Ουκρανία είναι το ίδιο έχουν φοβερές ομοιότητες.Ουκρανέζες μου έχουν πει πόσο βαρετή τους φαίνεται η Πολωνία αφού είναι μια από τα ίδια με Ουκρανία.Η ΕΕ συνέχεια πιέζει να τους εξευρωπαίσει να αποδεχτούν τους πούστηδες να γίνουν φεμινίστριες αλλά η Πολωνία είναι μεγάλη χώρα αντιστέκονται ακόμα στα σκατά της Δύσης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Μπορεί να είναι Πολωνέζα.Οι Πολωνέζες έχουν την κλασσική μυτόγκα.Αυτό τους καταστρέφει το πρόσωπο για αυτό υπάρχουν ελάχιστες ωραίες Πολωνέζες.Τα κορμιά όμως είναι σπαθί.Τώρα άντρας που θα ξεκαυλώσει επειδή η γκόμενα έχει μύτη ενώ του μοστράρει βυζάρες,μπουτάρες,κωλάρα πρώτη μούρη δύσκολα υπάρχει.Ειδικά μετά από 2 βότκες το 40% των Πολωνέζων στο κλαμπ είναι χαλαρά βατεύσιμες.Οπότε τα ποσοστά επιτυχίας εκτινάσσονται.
Αν τώρα κάποιος προσέχει μαλλιά,δόντια μύτη καλύτερα να μην πάει Πολωνία.Πρέπει να κοιτάζει από το στέρνο και κάτω.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.541
Πόντοι
1.706
Μυτη καρχαρια όλες :2funny: :2funny:...αλλα τα υπολοιπα........ :wanker: :wanker:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μπορεί να είναι Πολωνέζα.Οι Πολωνέζες έχουν την κλασσική μυτόγκα.Αυτό τους καταστρέφει το πρόσωπο για αυτό υπάρχουν ελάχιστες ωραίες Πολωνέζες.Τα κορμιά όμως είναι σπαθί.Τώρα άντρας που θα ξεκαυλώσει επειδή η γκόμενα έχει μύτη ενώ του μοστράρει βυζάρες,μπουτάρες,κωλάρα πρώτη μούρη δύσκολα υπάρχει.Ειδικά μετά από 2 βότκες το 40% των Πολωνέζων στο κλαμπ είναι χαλαρά βατεύσιμες.Οπότε τα ποσοστά επιτυχίας εκτινάσσονται.
τέτοιες φατσες δηλαδή σε μεγαλύτερη συχνότητα που βρίσκεις?Ουκρανία .Ρωσία .Πολωνία. Μολδαβία?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνέζα χωρίς μύτη δεν υπάρχει.Είναι σήμα κατατεθέν.Συμμετρικές μύτες έχουν οι Γερμανίδες Τσέχες.Για αυτό και υπάρχουν πολύ περισσότερες Τσέχες μοντέλα από ό,τι Πολωνέζες μοντέλα.Για όσους όμως δε γαμάνε μύτες αλλά βυζάρες κωλάρες η Πολωνία ήταν και παραμένει παράδεισος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τέτοιες φατσες δηλαδή σε μεγαλύτερη συχνότητα που βρίσκεις?Ουκρανία .Ρωσία .Πολωνία. Μολδαβία?

Πολωνία,Ουγγαρία.Είναι η χωριάτικη φάτσα.Αυτές θεωρούνται μέτριες.Απλά έχει βαφεί για το βίντεο.Αυτές για Πολωνία θεωρούνται εξάρια όταν είναι από χωριά απεριποίητες και μπορείς να γαμήσεις άπειρες τέτοιες.
Αυτές που γαμάει ο Rocco στο Rocco invades Poland είναι κλασσικές Πολωνέζες απλά τώρα είναι οι ίδιες γκόμενες 5-10 κιλά πιο χοντρές από ό,τι όταν ο Rocco εισέβαλε.

[xhamster]
]

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πολωνία,Ουγγαρία.Είναι η χωριάτικη φάτσα.Αυτές θεωρούνται μέτριες.Απλά έχει βαφεί για το βίντεο.Αυτές για Πολωνία θεωρούνται εξάρια όταν είναι από χωριά απεριποίητες και μπορείς να γαμήσεις άπειρες τέτοιες.
απίστευτο μωράκι.αν και αντικειμενικα δεν είναι όμορφη από φάτσα εμένα μου αρέσει πολυ και στη φατσα ας μην μιλήσω από σωμα.και εκεί τα σπάει.το φυσικό χρώμα μαλλιού ποιο να είναι αραγε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
απίστευτο μωράκι.αν και αντικειμενικα δεν είναι όμορφη από φάτσα εμένα μου αρέσει πολυ και στη φατσα ας μην μιλήσω από σωμα.και εκεί τα σπάει.το φυσικό χρώμα μαλλιού ποιο να είναι αραγε?

Το χρώμα που έχουν οι περισσότερες Πολωνέζες είναι το βρώμικο ξανθό.Δεν είναι το τέλειο ξανθό ή χρυσσομάλλικο των Σκανδιναυέζων.Επίσης πολλές έχουν αραιά μαλλιά.Για αυτό αρκετές τα βάφουν στο πιο πορνέ π.χ. ξανθά με μαύρες ανταύγειες ή κόκκινα ή ξανθιά με οξυζενέ ή κατάμαυρα.Η φτηνή βαφή είναι σήμα κατατεθέν Πολωνίας ανατολικής Ευρώπης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom