Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατι, μεταναστευουν πλεον πολωνεζες στην Ελλαδα;;;;
Εδω φευγουν οι δικοι μας Ελληνες για δουλεια στην Πολωνια!
Πάντως απορώ τι κάνουν οι Πολωνέζες αλλά και οι Πολωνοι εν Ελλάδι το 2015. Η χώρα τους αναπτύσσεται στο φουλ εν συγκρίσει με μας.
ειναι μια απορια που την εχω και γω

Eχουν γυρισει η συντριπτικη πλειοψηφια. Οπως και αλλοι ευρωπαιοι μεταναστες. Τωρα δε μεταναστεύει κανεις. Οσοι ειναι ειναι αυτοι που πήγαν πριν καμια 20ετια και πλεον εχουν στρωσει ζωη εκει περα, οποτε δυσκολο να γυρισουν αν δεν εχουν μεγαλη οικονομικη πιεση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και όμως πολλές Πολωνέζες έρχονται ακόμα τα καλοκαίρια Ελλάδα για να δουλέψουν στα τουριστικά μαγαζιά και πηδιούνται με τους πιο απίθανους τύπους.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Και όμως πολλές Πολωνέζες έρχονται ακόμα τα καλοκαίρια Ελλάδα για να δουλέψουν στα τουριστικά μαγαζιά και πηδιούνται με τους πιο απίθανους τύπους.
ισχυει!
και το δινουν ακομα και σε αλβανους..

παντως μεγαλο κυμα ειχε ερθει 2007-2008..
αρκετες απο αυτες τωρα εχουν βολευτει με ελληνες και εχουν οικογενεια μαζι τους

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ισχυει!
και το δινουν ακομα και σε αλβανους..

παντως μεγαλο κυμα ειχε ερθει 2007-2008..
αρκετες απο αυτες τωρα εχουν βολευτει με ελληνες και εχουν οικογενεια μαζι τους
τι βολεμα δηλαδη?το 2007 υπηρχαν καποια διφραγκα στην αγορα ..τωρα κι ειδικα απο του χρονου δεν υπαρχει σεντς..μαλλλον θα ξεβολευτουν κι αυτες κι οι πυρφοροι εν γενει... :P

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τι βολεμα δηλαδη?το 2007 υπηρχαν καποια διφραγκα στην αγορα ..τωρα κι ειδικα απο του χρονου δεν υπαρχει σεντς..μαλλλον θα ξεβολευτουν κι αυτες κι οι πυρφοροι εν γενει... :P
Aνοιξαν σπιτι Ελλαδα εννουσα..
Πολλοι φορτηγατζηδες,αγροτες,μηχανικοι αυτοκινητων κλπ ανοιξαν σπιτι με πολωνεζες που γνωριζαν σαν πωλητριες σε τυροπιταδικα(πολλες απο αυτες δουλευαν εθνικη και επαιζαν με φορτηγατζηδες) ή σαν μπαργουμαν σε μπαρακια(μπαρακια της πουτσας)..
Ειδικα επαρχια χαμος γινοταν με αυτες..
προ κρισης!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Aνοιξαν σπιτι Ελλαδα εννουσα..
Πολλοι φορτηγατζηδες,αγροτες,μηχανικοι αυτοκινητων κλπ ανοιξαν σπιτι με πολωνεζες που γνωριζαν σαν πωλητριες σε τυροπιταδικα(πολλες απο αυτες δουλευαν εθνικη και επαιζαν με φορτηγατζηδες) ή σαν μπαργουμαν σε μπαρακια(μπαρακια της πουτσας)..
Ειδικα επαρχια χαμος γινοταν με αυτες..
προ κρισης!
θα παει το κερατο συνεφο και στην ελλαδα,γιατι ουκρανια οταν πανε ετσι κι αλλιως το χομπυ το εξασκουν...τωαρ κ εντος χωρας... :fuck1: :fuck1:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Και τελικα ρε παιδες, ποιες Πολωνεζες απομενουν για να κανει σχεση ενας 'ξενος' μαζι τους;;;;
Μονο αν σε επιλεξουν αυτες, επειδη ετσι τους 'βαρεσε';
Ή τιποτε κοπελες που μενουν σε μικρα χωρια και ειναι ισως σε υποδεεστερη μοιρα απο τις πρωτευουσιανες, και μπορει να τα μπλεξουν και με ξενους ετσι για αλλαγη;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και τελικα ρε παιδες, ποιες Πολωνεζες απομενουν για να κανει σχεση ενας 'ξενος' μαζι τους;;;;
Ή τιποτε κοπελες που μενουν σε μικρα χωρια και ειναι ισως σε υποδεεστερη μοιρα απο τις πρωτευουσιανες, και μπορει να τα μπλεξουν και με ξενους ετσι για αλλαγη;

Tιποτε καμμενες που δε τις κοιταει κανεις ντοπιος. Εσυ τι γκαιλε εχεις φαει με δαυτες? Δεν αξιζουν σ λεω τοσο καιρο . Αυτες στα μικρα χωρια αστο τσιμεντο τελειως

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Πολλές.Παρα πολλές.Οσες ζητούν το κάτι παραπάνω πάνε με ξένους.
Οι γκόμενες από χωρια κάνουν το φοβερό βλάχικο πολωνικό τσιμπούκι και γουστάρουν ντίσκο πόλο.Το 90% από όσες είχα και έχω είναι από χωριά.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
To disco polo τι ειναι;

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ξερω ζευγαρια στην Αθηνα ελληνας με πολωνεζα! Ειναι ακομα πιο σκληρες απο Ουκρανεζες και Ρωσιδες! ΑΝΤΡΑ ΠΡΟΣΟΟΟΧΗ!!! ετσι τους εχουν!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Παντως, οσο αστοχο ειναι να βγαζει κανεις συμπερασμα απο πουτανες, για το πως ειναι οι νορμαλ πολωνεζες,
αλλο τοσο αστοχο ειναι να βγαζει συμπερασμα απο αυτες που θα τις θελατε για one night stand αλλα δεν καθονται για διαφορους λογους.

Εγω πιστευω οτι μια νορμαλ πολωνεζα σε σχεση θα ειναι κατα πολυ ανωτερη απο την αντιστοιχη ελληνιδα σε σχεση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παντως, οσο αστοχο ειναι να βγαζει κανεις συμπερασμα απο πουτανες, για το πως ειναι οι νορμαλ πολωνεζες,
αλλο τοσο αστοχο ειναι να βγαζει συμπερασμα απο αυτες που θα τις θελατε για one night stand αλλα δεν καθονται για διαφορους λογους.

Εγω πιστευω οτι μια νορμαλ πολωνεζα σε σχεση θα ειναι κατα πολυ ανωτερη απο την αντιστοιχη ελληνιδα σε σχεση.

Ρε φιλε εγω που μενω εδω και οσο ναναι ενα συμπερασμα το χω βγαλει, μπορω να πω οτι αυτο που πιστευεις εσυ ειναι μαλακιες στο τετραγωνο?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ρε φιλε εγω που μενω εδω και οσο ναναι ενα συμπερασμα το χω βγαλει, μπορω να πω οτι αυτο που πιστευεις εσυ ειναι μαλακιες στο τετραγωνο?

Έχω την εντύπωση ότι μόνο με τους αφρικάνους κάθονται σούζα που τις κάνουν και τόπι στο ξύλο,

ἀπὸ καιροῦ εἰς καιρόν.

Έχω λάθος;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έχω την εντύπωση ότι μόνο με τους αφρικάνους κάθονται σούζα που τις κάνουν και τόπι στο ξύλο,

ἀπὸ καιροῦ εἰς καιρόν.

Έχω λάθος;

Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω τι ακριβώς κάνουν με τους Αφρικάνους (!), ξέρω όμως οτι δεν υπάρχουν ποιο αταίριαστες γυναικες για σχέση, γάμο κλπ για τον Έλληνα απο Πολωνές και  γενικά παρόμοιες, Τσέχες, Σλοβάκες, Ουγγαρέζες κλπ.
Αν είναι δυνατόν να λέει κάποιος ότι μια Πολωνή είναι πιο κατάλληλη (!!!!) για Έλληνα από μια Ελληνίδα. Βέβαια εδώ μέσα όλα θα τα διαβάσεις.
Η καιλα φτάνει σε στρατοσφαιρικά επίπεδα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

δηλαδή τι δεν σου αρέσει σε αυτές, σε σχέση ή γενικώς;

έχω φίλο Τούρκο παντρεμένο με Πολωνή και έχουν και δύο παιδάκια και είναι μια χαρά μαζί. και μη βιαστείς να πεις Τούρκος, Αράπης και τα σχετικά του kman και άλλων πιθηκανθρώπων ελληναράδων εδώ μέσα, τραπεζικό στέλεχος με σπουδές στην Αμερική, Σμυρνιός, καλοφαγάς.

για ένα διάστημα μάλιστα που ήταν άνεργος αυτή τον τάιζε, ζούσαν μαζί Στρασβούργο. Αυτή διερμηνέας στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο. τώρα αυτός δουλεύει ΕBRD.

μήπως οι γενικεύσεις δεν είναι σωστές;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
δηλαδή τι δεν σου αρέσει σε αυτές, σε σχέση ή γενικώς;

έχω φίλο Τούρκο παντρεμένο με Πολωνή και έχουν και δύο παιδάκια και είναι μια χαρά μαζί. και μη βιαστείς να πεις Τούρκος, Αράπης και τα σχετικά του kman και άλλων πιθηκανθρώπων ελληναράδων εδώ μέσα, τραπεζικό στέλεχος με σπουδές στην Αμερική, Σμυρνιός, καλοφαγάς.

για ένα διάστημα μάλιστα που ήταν άνεργος αυτή τον τάιζε, ζούσαν μαζί Στρασβούργο. Αυτή διερμηνέας στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο. τώρα αυτός δουλεύει ΕBRD.

μήπως οι γενικεύσεις δεν είναι σωστές;

Ο τούρκος μήπως της ρίχνει και κανένα χέρι ξύλο τύπε μου;

Μήπως είναι βιτσιόζες και εμείς εδώ τις έχουμε θεοποιήσει; Μήπως;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω τι ακριβώς κάνουν με τους Αφρικάνους (!), ξέρω όμως οτι δεν υπάρχουν ποιο αταίριαστες γυναικες για σχέση, γάμο κλπ για τον Έλληνα απο Πολωνές και  γενικά παρόμοιες, Τσέχες, Σλοβάκες, Ουγγαρέζες κλπ.
Αν είναι δυνατόν να λέει κάποιος ότι μια Πολωνή είναι πιο κατάλληλη (!!!!) για Έλληνα από μια Ελληνίδα. Βέβαια εδώ μέσα όλα θα τα διαβάσεις.
Η καιλα φτάνει σε στρατοσφαιρικά επίπεδα

θα ερθω πολωνια να βρω να γαμησω

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο τούρκος μήπως της ρίχνει και κανένα χέρι ξύλο τύπε μου;

τύπε μου, και εσύ και πολλοοοοοοοοοί άλλοι εδώ μέσα έχετε μείνει στην Φίνος Φιλμ του 60 και σας τρώνε και οι αράπηδες τα μουνιά τώρα.

αν δεν εξελιχθείτε θα την κάνετε σαν τους δεινόσαυρους λόγω natural selection.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom