Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το χρώμα που έχουν οι περισσότερες Πολωνέζες είναι το βρώμικο ξανθό.Δεν είναι το τέλειο ξανθό ή χρυσσομάλλικο των Σκανδιναυέζων.Επίσης πολλές έχουν αραιά μαλλιά.Για αυτό αρκετές τα βάφουν στο πιο πορνέ π.χ. ξανθά με μαύρες ανταύγειες ή κόκκινα ή ξανθιά με οξυζενέ ή κατάμαυρα.Η φτηνή βαφή είναι σήμα κατατεθέν Πολωνίας ανατολικής Ευρώπης.
αραια μαλια? Πως και έτσι?γονιδια? Πάντως ξέρεις πολλά τώρα αν τα ξέρεις από θεωρία η και τα έχεις ζήσει στη πραξη δεν το ξερω.ελπιζω να τα έχεις ζήσει παντως :hi:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Γιατι να επιλεξει καποιος Πολωνεζα, εναντι ...ελλεεινιδας;

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Πιο καυλιαρα από την ελληνίδα δεν υπάρχει

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εχω βρεθεί σε όλες τις θέσεις γαμπρού,σπόνσορα,γκόμενου,γαμιά μερικές φορές με τις ίδιες γκόμενες οπότε ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται:
1.Γαμπρός.Είσαι το στανταράκι.Για αυτό και στον υποψήφιο γαμπρό δεν εκφράζουν ποτέ οικονομικές απαιτήσεις.Το παίζουν αθώες,παιδούλες,ερωτευμένες ως τα μπούνια.Τον καλούνε συνεχώς σπίτι για ατελείωτο σεξ με την ελπίδα να μείνουν έγκυες και μετά να του φορτώσουν όλα τα χρέη τους για τα οποία ο τύπος δεν έχει ιδέα.
2.Σπόνσορας.Δεν είναι στάνταρ σπονσοριλίκι με το μήνα όπως με τις Ρωσίδες όπου κόβεις μια ταρίφα και αυτή έρχεται όποτε θες.Με τις Πολωνέζες είναι συνήθως 50-100 ευρώ μάξιμουμ για κάθε συνάντηση.Συνήθως καλούν το σπόνσορα όταν έχουν οικονομική ανάγκη που σημαίνει πρακτικά 2-3 φορές το μήνα αφού δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητες.
3.Γαμιάς.Συνήθως σε καλούν όταν έχουν καύλες και δεν τις καλύπτει ο γαμπρός ή ο σπόνσορας.Τις περισσότερες φορές είναι μια φορά το μήνα.Συνήθως καλούν στάνταρ άτομα τους πρώην των οποίων ξέρουν τις επιδόσεις για να είναι στάνταρ το αποτέλεσμα και να ξεδώσουν.
Ως γαμιάς πρέπει να σέβεσαι το priviledge του σπόνσορος και του γαμπρού και ως σπόνσορ πρέπει να σέβεσαι τη δύναμη της καύλας και το δικαίωμα της γκόμενας να θέλει να βρει κάποιον να παντρευτεί.Τα προβλήματα προκύπτουν όταν σπόνσορ,γαμπρός,γκόμενος και γαμέας δεν μπορούν να συνυπάρξουν ενώ οι Πολωνέζες προσπαθούν πραγματικά για αυτό είναι αριστοτέχνισσες στην αντρική ψυχολογία.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εχεις βρεθει σε ολες τις θεσεις σαν κεραστης,μετα παλι στα σαιτ να γαμησεις καταληγεις αρχοντα βαλκανινε σπερμοβλυτη χαχαχαχ

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Φιλος μου, πολυ εξηγημενο παιδι, και χωρις να ανακατευεται σε γκομενοδουλειες, μου ελεγες προχτες στο ασχετο (διχως εγω να ανοιξω κουβεντα περι πολωνιας),
οτι ετυχε να γνωρισει και εναν πολωνο, και μια πολωνη, το προηγουμενο διάστημα,
και του εκανε τρομερη εντυπωση, σε σχεση με τις δικες μας τις καρακαξες παντα,
ποσο μετρημενοι ανθρωποι ηταν, ποσο προσγειωμενοι, και ποσο ντομπροι και ισορροπημενοι ηταν!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φιλος μου, πολυ εξηγημενο παιδι, και χωρις να ανακατευεται σε γκομενοδουλειες, μου ελεγες προχτες στο ασχετο (διχως εγω να ανοιξω κουβεντα περι πολωνιας),
οτι ετυχε να γνωρισει και εναν πολωνο, και μια πολωνη, το προηγουμενο διάστημα,
και του εκανε τρομερη εντυπωση, σε σχεση με τις δικες μας τις καρακαξες παντα,
ποσο μετρημενοι ανθρωποι ηταν, ποσο προσγειωμενοι, και ποσο ντομπροι και ισορροπημενοι ηταν!!!

Είναι προσγειωμένοι γιατί εσύ είσαι Βαλκάνιος υπεράρχοντας με την πούτσα έξω.Δεν μπορείς να καταλάβεις πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο σεμνοί.Αυτό είναι και το πλεονέκτημά σου.Αν είσαι μετρημένος θα γαμήσεις κανένα μπάζο και θα πεις και ευχαριστώ.Πόσες Ελληνίδες γαμιούνται με Πολωνούς?

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
O DrLove στο διπλανο νημα, ειπε οτι πηρε 27 γυναικες στην πολωνια σε 1 χρονο!!!!

Φιλος μου ελεγε οτι εχει φιλο του ενα πολυ ωραιο παιδι, αντικειμενικα ωραιος αντρας, στην Ελλαδα, του την πεφτουν συνεχεια, και στην Ελλαδα εβγαλε (ο ωραιος τυπάς τωρα, οχι κανενας 'μεσαίας' εμφανισης) 10 γκομενες το χρονο, maximum!!!!
Καλα για Ελλαδα, αλλα καμια σχεση με Πολωνια!

Και ο DrLove πχ μπορει να ειναι μεσης εμφανισης(υποθεση κανω-δεν ξερω), και επιασε τον αριθμο 27. Εκτος αν ειναι παιδαρος οποτε παω πασο.
Ο ωραιος εκει, τι θα κανει;

Τελικα μαλλον εχει δικιο ο kman, κουτσοι στραβοι, βρισκουν το φως τους εκει!

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
O DrLove στο διπλανο νημα, ειπε οτι πηρε 27 γυναικες στην πολωνια σε 1 χρονο!!!!

Φιλος μου ελεγε οτι εχει φιλο του ενα πολυ ωραιο παιδι, αντικειμενικα ωραιος αντρας, στην Ελλαδα, του την πεφτουν συνεχεια, και στην Ελλαδα εβγαλε (ο ωραιος τυπάς τωρα, οχι κανενας 'μεσαίας' εμφανισης) 10 γκομενες το χρονο, maximum!!!!

Και ο DrLove πχ μπορει να ειναι μεσης εμφανισης(υποθεση κανω-δεν ξερω), και επιασε τον αριθμο 27. Εκτος αν ειναι παιδαρος οποτε παω πασο.

βρικες ρε λαλακι γκομενα ι ακομα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Τα κριτήρια των Πολωνέζων σε σχέση με την επιλογή αντρών είναι στο πάτωμα.Θα σας βάλω στο επόμενο ταξίδι μου στην Πολωνία φωτό από Πολωνέζες μουνάρες με υποάντρες που Ελληνίδα δε θα άγγιζε ούτε με σκατένιο μπαστούνι.Ολες οι Σλάβες λένε το ίδιο.Η εμφάνιση του άντρα δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.Αρκεί να είναι λίγο ομορφότερος από ένα γουρούνι(αυτό λένε οι Τσέχες).
Είναι συνηθισμένες σε τόσο χαμηλό επίπεδο άντρα εμφανιασιακά που όσο χάλιας και να είσαι έχεις πιθανότητες.Ειδικά οι Πολωνέζες είναι chastity workers πάνε με άφραγκους,κοντούς,καραφλούς,τετράποδους,Πασοκτζήδες,άνεργους,minorities γενικά δεν υπάρχει πάτος.Δεν ξέρω κανέναν που να μην μπορεί να γαμήσει Πολωνέζα είναι από τις λίγες που προσφέρουν το πήδημα του ελέους.
Δηλαδή αν έχεις φίλη Πολωνέζα και της πεις είμαι απελπισμένος δε με αφήνει καμία να τη γαμήσω μπορεί να σου προσφέρει το μουνί της από λύπηση.Αυτό δεν υπάρχει με άλλες εθνικότητες.Πολλοί γαμάνε άπειρες έτσι κλαίγοντας οτι δεν έχουν βρει αληθινή αγάπη κτλ.
Το πρόβλημα με τις Πολωνέζες είναι οτι σε προγκάνε οι Ελληνίδες στην Ελλάδα αν έχεις τέτοια γκόμενα.Γελάνε στη μάπα σου πέρδονται και γενικά δημιουργούν ένα σωρό άσχημες καταστάσεις.Θέλεις να τιμωρήσεις τα ελληνικά κωλαράκια.Οι Ελληνίδες δεν αναγνωρίζουν τις Ανατολικές ως αληθινές γκόμενες το πολύ ως πουτάνες τις θεωρούν.Για αυτό και πέφτεις στα μάτια τους όσο τρομερό μουνί και αν κυαλάρεις.
Εκεί είναι βέβαια ο ρόλος του απόλυτου Βαλκάνιου τσομπάνη που βγάζει την πούτσα έξω και τα γαμάει όλα Πολωνέζες,Ελληνίδες,Ουκρανέζες ό,τι βρεθεί μπροστά.Σε αυτή την περίπτωση με τον πούτσο σαν κριό δεν κινδυνεύεις από αυστηρή κριτική.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Τα κριτήρια των Πολωνέζων σε σχέση με την επιλογή αντρών είναι στο πάτωμα.Θα σας βάλω στο επόμενο ταξίδι μου στην Πολωνία φωτό από Πολωνέζες μουνάρες με υποάντρες που Ελληνίδα δε θα άγγιζε ούτε με σκατένιο μπαστούνι.Ολες οι Σλάβες λένε το ίδιο.Η εμφάνιση του άντρα δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.Αρκεί να είναι λίγο ομορφότερος από ένα γουρούνι(αυτό λένε οι Τσέχες).
Είναι συνηθισμένες σε τόσο χαμηλό επίπεδο άντρα εμφανιασιακά που όσο χάλιας και να είσαι έχεις πιθανότητες.Ειδικά οι Πολωνέζες είναι chastity workers πάνε με άφραγκους,κοντούς,καραφλούς,τετράποδους,Πασοκτζήδες,άνεργους,minorities γενικά δεν υπάρχει πάτος.Δεν ξέρω κανέναν που να μην μπορεί να γαμήσει Πολωνέζα είναι από τις λίγες που προσφέρουν το πήδημα του ελέους.
Δηλαδή αν έχεις φίλη Πολωνέζα και της πεις είμαι απελπισμένος δε με αφήνει καμία να τη γαμήσω μπορεί να σου προσφέρει το μουνί της από λύπηση.Αυτό δεν υπάρχει με άλλες εθνικότητες.Πολλοί γαμάνε άπειρες έτσι κλαίγοντας οτι δεν έχουν βρει αληθινή αγάπη κτλ.
Το πρόβλημα με τις Πολωνέζες είναι οτι σε προγκάνε οι Ελληνίδες στην Ελλάδα αν έχεις τέτοια γκόμενα.Γελάνε στη μάπα σου πέρδονται και γενικά δημιουργούν ένα σωρό άσχημες καταστάσεις.Θέλεις να τιμωρήσεις τα ελληνικά κωλαράκια.Οι Ελληνίδες δεν αναγνωρίζουν τις Ανατολικές ως αληθινές γκόμενες το πολύ ως πουτάνες τις θεωρούν.Για αυτό και πέφτεις στα μάτια τους όσο τρομερό μουνί και αν κυαλάρεις.
Εκεί είναι βέβαια ο ρόλος του απόλυτου Βαλκάνιου τσομπάνη που βγάζει την πούτσα έξω και τα γαμάει όλα Πολωνέζες,Ελληνίδες,Ουκρανέζες ό,τι βρεθεί μπροστά.Σε αυτή την περίπτωση με τον πούτσο σαν κριό δεν κινδυνεύεις από αυστηρή κριτική.

kman, αυτα που λενε οι αλλοι, συνηθως δεν συμπιπτουν με οσα λες εσυ.
Τοσο πολυπλοκη ειναι η πολωνικη πραγματικοτητα στις γυναικες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
kman, αυτα που λενε οι αλλοι, συνηθως δεν συμπιπτουν με οσα λες εσυ.
Τοσο πολυπλοκη ειναι η πολωνικη πραγματικοτητα στις γυναικες;

Οντως είναι πολύπλοκη.Γιατί δε σκέφτονται τελείως απλοικά όπως οι Ουκρανέζες.Πρέπει λίγο να πιάσεις τα vibes.Είναι και έτσι και γιουβέτσι.Γαμάς μία τζάμπα σου φαίνεται καταπληκτική κοπέλα και μετά μαθαίνεις οτι ένας παντρεμένος τη σπονσοράρει την τελευταία πενταετία.Σκας λεφτά για μια άλλη και μετά μαθαίνεις οτι γαμιέται τζαμπέ με ένα γύφτο.Είναι τρελλοκομείο εντελώς.Ακαταννόητες.Για αυτό και δεν μπορώ να τις περιγράψω ακριβώς δίνω μόνο το γενικό περίγραμμα.Γενικά είναι πολύ ρευστές πώς να το πω?Σλαβική κατάσταση.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Πολωνέζες vs Ελληνίδες?????????

Πιο γελοια συγκριση δεν εχω ξαναδει.....

Εχω ομως καλυτερες......

Φερραρι vs κατσαριδακι

Μπαρτσελονα vs λεβαδιακος

1εκ ευρω vs 10 σεντ του ευρω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εντωμεταξύ όλες τις λένε Ανια.Δηλαδή το 50% λέγονται Ανια,Αγκνιέσκα.Ολοι έχουν γαμήσει μία τέτοια.Είναι ένας από τους λόγους που τις κοροιδεύουν οι Ουκρανέζες.
Γενικά ένας άφραγκος νέος ενώ θα πιάσει τα αρχίδια του Ουκρανία θα γαμήσει χαλαρά Πολωνία.Τρώνε ό,τι σανό τους σερβίρεις.Είναι τρομερά εύπιστες.Αλλά και αυτές κοροιδεύουν.Αμα δεις το κινητό Πολωνέζας θα ξεράσεις είναι τόσο πολλοί αυτοί με τους οποίους γαμιούνται που νιώθεις τελείως μαλάκας.Οσες φορές το έκανα το μετάνιωσα.Πολύ εξευτελιστική εμπειρία.

Το λάθος που κάνουν τύποι σαν το Chevalier είναι οτι σέβονται βλέπουν τη χώρα σαν τμήμα της Δύσης ενώ εγώ τη βλέπω σα μια προεκταση της Ουκρανίας στα δυτικά.Πολωνία Ουκρανία είναι το ίδιο έχουν φοβερές ομοιότητες.Ουκρανέζες μου έχουν πει πόσο βαρετή τους φαίνεται η Πολωνία αφού είναι μια από τα ίδια με Ουκρανία.Η ΕΕ συνέχεια πιέζει να τους εξευρωπαίσει να αποδεχτούν τους πούστηδες να γίνουν φεμινίστριες αλλά η Πολωνία είναι μεγάλη χώρα αντιστέκονται ακόμα στα σκατά της Δύσης.

Φίλτατε Kman2,  :hi: σε εκτιμώ πολύ για όσα καταθέτεις, αλλά επίτρεψέ μου να έχω μια μικρή ένσταση σχετικά με αυτό που αναφέρεις: [...]εγώ τη βλέπω (την Πολωνία) σα μια προεκταση της Ουκρανίας στα δυτικά. [...] Μάλλον το αντίθετο ισχύει, διότι παντού στα δυτικά (και ειδικά στο Lviv όπου είχαμε κουβέντα νωρίτερα) φαίνεται η Αυστριακή και η Πολωνική πολιτιστική κυριαρχία παντού (ειδικά στη φοβερή αρχιτεκτονική). Το παραδέχονται εξάλλου και οι ίδιοι οι Ουκρανοί (της δυτικής Ουκρανίας). Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι στην ανατολική Ουκρανία, όπου εκεί επικρατούν οι ρωσόφωνοι, αναφέρονται υποτιμητικά στους δυτικούς Ουκρανούς, λέγοντας "οι Πολωνοί" (με το ίδιο σκεπτικό όπου κάποιοι στην Ελλάδα, αποκαλούν υποτιμητικά στους βορειοελλαδίτες "Βούλγαρους").

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Φίλτατε Kman2,  :hi: σε εκτιμώ πολύ για όσα καταθέτεις, αλλά επίτρεψέ μου να έχω μια μικρή ένσταση σχετικά με αυτό που αναφέρεις: [...]εγώ τη βλέπω (την Πολωνία) σα μια προεκταση της Ουκρανίας στα δυτικά. [...] Μάλλον το αντίθετο ισχύει, διότι παντού στα δυτικά (και ειδικά στο Lviv όπου είχαμε κουβέντα νωρίτερα) φαίνεται η Αυστριακή και η Πολωνική πολιτιστική κυριαρχία παντού (ειδικά στη φοβερή αρχιτεκτονική). Το παραδέχονται εξάλλου και οι ίδιοι οι Ουκρανοί (της δυτικής Ουκρανίας). Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι στην ανατολική Ουκρανία, όπου εκεί επικρατούν οι ρωσόφωνοι, αναφέρονται υποτιμητικά στους δυτικούς Ουκρανούς, λέγοντας "οι Πολωνοί" (με το ίδιο σκεπτικό όπου κάποιοι στην Ελλάδα, αποκαλούν υποτιμητικά στους βορειοελλαδίτες "Βούλγαρους").
Δεν ειναι και περιεργο που τους λενε υποτιμητικα Πολωνους αφου στη Δυτικη Ουκρανια πολλοι ειναι καθολικοι.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
καποια τυροπιταδικα το εχουν εξελίξει το θεμα και πλεον αντι για μονο αλβανιδορουμανες,βαζουν στη δουλεια και πολωνεζες..
ειδικα αν δειτε ονοματα τυπου ανια,μαρλενα κλπ ψαξτε το και για πιο περα απο μια..τυροπιτα..

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
καποια τυροπιταδικα το εχουν εξελίξει το θεμα και πλεον αντι για μονο αλβανιδορουμανες,βαζουν στη δουλεια και πολωνεζες..
ειδικα αν δειτε ονοματα τυπου ανια,μαρλενα κλπ ψαξτε το και για πιο περα απο μια..τυροπιτα..

Γιατι, μεταναστευουν πλεον πολωνεζες στην Ελλαδα;;;;
Εδω φευγουν οι δικοι μας Ελληνες για δουλεια στην Πολωνια!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356

Πάντως απορώ τι κάνουν οι Πολωνέζες αλλά και οι Πολωνοι εν Ελλάδι το 2015. Η χώρα τους αναπτύσσεται στο φουλ εν συγκρίσει με μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom