Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Πιστευω οτι η Πολωνια, ειναι όπως η Ελλαδα, αν θελουμε να τα συνοψισουμε καπως:
Μεταξύ ανατολής και δύσης.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Cool στο εχω ξαναπεί έχεις σοβαρό πρόβλημα. Γενικότερο, δεν αφορά μονο τις γυναίκες. Δεν έχεις μάθει να ακούς. Ψάξτο με έναν ειδικό.

Εμενα πάντως μου αρέσουν οι Ελληνίδες. Και οι Γερμανίδες. Βασικα οσο πιο γρήγορα καταλάβει κάποιος ότι το άτομο κανει τη διαφορα και όχι η φυλή τόσο το καλύτερο.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Cool στο εχω ξαναπεί έχεις σοβαρό πρόβλημα. Γενικότερο, δεν αφορά μονο τις γυναίκες. Δεν έχεις μάθει να ακούς. Ψάξτο με έναν ειδικό.

Εμενα πάντως μου αρέσουν οι Ελληνίδες. Και οι Γερμανίδες. Βασικα οσο πιο γρήγορα καταλάβει κάποιος ότι το άτομο κανει τη διαφορα και όχι η φυλή τόσο το καλύτερο.
κ  φυλη παιζει το ρολο της  :grin: καθε φυλη ειναι μια ξεχωριστη κοινωνια με αρκετες διαφορες

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
κ  φυλη παιζει το ρολο της  :grin: καθε φυλη ειναι μια ξεχωριστη κοινωνια με αρκετες διαφορες

Σίγουρα παίζει το ρόλο της αλλα μην τα ισοπεδώνουμε ολα, όλες οι Πολωνές ειναι θεές και όλες οι Ελληνίδες μπάζα.

Και εγω και ο cool Έλληνες είμαστε αλλα δεν είμαστε ίδιοι.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Σίγουρα παίζει το ρόλο της αλλα μην τα ισοπεδώνουμε ολα, όλες οι Πολωνές ειναι θεές και όλες οι Ελληνίδες μπάζα.

οι σκωτσεζες τι λενε?

εχουν κοκκινες τριχες στο μουνι?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Aυτα που τους λες σε μερικους φανταζουν εξωδιαστατικα. Δε μπορει να τα συλλαβει η διανοια τους

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16

κ γω φαν των ελληνιδων ειμαι

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Aυτα που τους λες σε μερικους φανταζουν εξωδιαστατικα. Δε μπορει να τα συλλαβει η διανοια τους

ειδα ενα παιδακι με μπουφαν μακρυ κ παντελονι ζωνη ταε κβο ντο το απογευμα σε ενα φουρνο που πηρα πολυσπορο ψωμι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Οι Ρωσίδες τα σκάνε σε φροντιστήρια για να μάθουν πώς να τα αρπάζουν από τους άντρες.Ακαδημία για sponsorettes.

Τέτοιες σχολές δεν πρόκειται να ανοίξουν στην Πολωνία.
κατάλαβες τωρα γιατι στα χώνουμε όσοι ξέρουμε τι γίνεται στα αλήθεια σε αυτές τις χώρες? Οι δήθεν γνώσεις σου είναι μία μίξη από ότι έχουμε γράψει εδώ αξιόλογοι συναγωνιστές όπως ο τρισμέγιστος δημητράκης, ο μπλάσκος, εγώ και άλλοι (ο καθένας για εκεί που γνωρίζει) με λίγη σάλτσα από τσοντοβιντεάκια ή μαλακίες πιρφόρων και φάρσες που βρίσκεις στο ΥΤ. Καμία σχέση με την αλήθεια, καμία σχέση με την πραγματικότητα, επειδή ακριβώς αντιγράφεις ότι έλεγαν οι άλλοι εδώ και 7-8 χρόνια, όλες σου οι δήθεν νώσεις και συμβουλές είναι για τα σκουπίδια! Μάθε λοιπόν πως σήμερα η μέση ρωσσίδα βγάζει από 2μέχρι 10 φορές περισσότερα φράγκα από σένα, ο δε ρώσσος γκόμενός της μπορεί να της προσφέρει πλέον χλιδή που εσύ ούτε έζησες ούτε πρόκειται να ζήσεις ποτέ στη ζωή σου! Νομίζεις πως οι ρωσσίδες σήμερα περιμένουν τον πιρφόρο από την Ελλάδα για να τους πάρει ένα κινητό για να τους κατσουνε ή να τους παντρευτουνε?  :uglystupid: Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να παραπληροφορείς  και να δίνεις λάθος εντύπωση σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν πράγματα για αυτές τις χώρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom