You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολωνέζες vs Ελληνίδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ο Dr_Love εδωσε πιθανοτητες 90% στο σενάριο μου, και ΖΕΙ Πολωνία.
Ειπε οτι αν πας εκει για μεγαλο διαστημα. Απο το ιντερνετ ομως?
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Cool στο εχω ξαναπεί έχεις σοβαρό πρόβλημα. Γενικότερο, δεν αφορά μονο τις γυναίκες. Δεν έχεις μάθει να ακούς. Ψάξτο με έναν ειδικό.
Εμενα πάντως μου αρέσουν οι Ελληνίδες. Και οι Γερμανίδες. Βασικα οσο πιο γρήγορα καταλάβει κάποιος ότι το άτομο κανει τη διαφορα και όχι η φυλή τόσο το καλύτερο.
Εμενα πάντως μου αρέσουν οι Ελληνίδες. Και οι Γερμανίδες. Βασικα οσο πιο γρήγορα καταλάβει κάποιος ότι το άτομο κανει τη διαφορα και όχι η φυλή τόσο το καλύτερο.
κ φυλη παιζει το ρολο της καθε φυλη ειναι μια ξεχωριστη κοινωνια με αρκετες διαφορεςCool στο εχω ξαναπεί έχεις σοβαρό πρόβλημα. Γενικότερο, δεν αφορά μονο τις γυναίκες. Δεν έχεις μάθει να ακούς. Ψάξτο με έναν ειδικό.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
κ φυλη παιζει το ρολο της καθε φυλη ειναι μια ξεχωριστη κοινωνια με αρκετες διαφορες
Σίγουρα παίζει το ρόλο της αλλα μην τα ισοπεδώνουμε ολα, όλες οι Πολωνές ειναι θεές και όλες οι Ελληνίδες μπάζα.
Και εγω και ο cool Έλληνες είμαστε αλλα δεν είμαστε ίδιοι.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Σίγουρα παίζει το ρόλο της αλλα μην τα ισοπεδώνουμε ολα, όλες οι Πολωνές ειναι θεές και όλες οι Ελληνίδες μπάζα.
οι σκωτσεζες τι λενε?
εχουν κοκκινες τριχες στο μουνι?
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
οι σκωτσεζες τι λενε?
Ενδιαφέρεσαι για Σκωτσέζες ή για κοκκινοτριχομουνούδες;
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Ενδιαφέρεσαι για Σκωτσέζες ή για κοκκινοτριχομουνούδες;
σκωτσεζες μαν
σκοτλαντ ισ φρι
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
σκωτσεζες μαν
σκοτλαντ ισ φρι
Για τις Ελληνίδες τί γνώμη έχεις;
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
οι σκωτσεζες τι λενε?
Εξαρτάται. Απο Γλασκώβη η Εδιμβούργο;
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Εξαρτάται. Απο Γλασκώβη η Εδιμβούργο;
γκλασκοου
κοιταω κ απαρτμεντς τωρα
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Για τις Ελληνίδες τί γνώμη έχεις;
μη μου πεις οτι ειναι σαν τις ελλεινιδες :o :o :o
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Aυτα που τους λες σε μερικους φανταζουν εξωδιαστατικα. Δε μπορει να τα συλλαβει η διανοια τους
κ γω φαν των ελληνιδων ειμαιΣίγουρα παίζει το ρόλο της αλλα μην τα ισοπεδώνουμε ολα, όλες οι Πολωνές ειναι θεές και όλες οι Ελληνίδες μπάζα.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Aυτα που τους λες σε μερικους φανταζουν εξωδιαστατικα. Δε μπορει να τα συλλαβει η διανοια τους
ειδα ενα παιδακι με μπουφαν μακρυ κ παντελονι ζωνη ταε κβο ντο το απογευμα σε ενα φουρνο που πηρα πολυσπορο ψωμι
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ειδα ενα παιδακι με μπουφαν μακρυ κ παντελονι ζωνη ταε κβο ντο το απογευμα σε ενα φουρνο που πηρα πολυσπορο ψωμι
Το κολοπαιδο
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Και σου είπε: "Μαγκιά, ε;"
geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
το προβλημα ειναιοτι μενεις στα σεναρια και απο τηγανητα τιποταααααααΟ Dr_Love εδωσε πιθανοτητες 90% στο σενάριο μου, και ΖΕΙ Πολωνία.
Οι Ρωσίδες τα σκάνε σε φροντιστήρια για να μάθουν πώς να τα αρπάζουν από τους άντρες.Ακαδημία για sponsorettes.
Τέτοιες σχολές δεν πρόκειται να ανοίξουν στην Πολωνία.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
κατάλαβες τωρα γιατι στα χώνουμε όσοι ξέρουμε τι γίνεται στα αλήθεια σε αυτές τις χώρες? Οι δήθεν γνώσεις σου είναι μία μίξη από ότι έχουμε γράψει εδώ αξιόλογοι συναγωνιστές όπως ο τρισμέγιστος δημητράκης, ο μπλάσκος, εγώ και άλλοι (ο καθένας για εκεί που γνωρίζει) με λίγη σάλτσα από τσοντοβιντεάκια ή μαλακίες πιρφόρων και φάρσες που βρίσκεις στο ΥΤ. Καμία σχέση με την αλήθεια, καμία σχέση με την πραγματικότητα, επειδή ακριβώς αντιγράφεις ότι έλεγαν οι άλλοι εδώ και 7-8 χρόνια, όλες σου οι δήθεν νώσεις και συμβουλές είναι για τα σκουπίδια! Μάθε λοιπόν πως σήμερα η μέση ρωσσίδα βγάζει από 2μέχρι 10 φορές περισσότερα φράγκα από σένα, ο δε ρώσσος γκόμενός της μπορεί να της προσφέρει πλέον χλιδή που εσύ ούτε έζησες ούτε πρόκειται να ζήσεις ποτέ στη ζωή σου! Νομίζεις πως οι ρωσσίδες σήμερα περιμένουν τον πιρφόρο από την Ελλάδα για να τους πάρει ένα κινητό για να τους κατσουνε ή να τους παντρευτουνε? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να παραπληροφορείς και να δίνεις λάθος εντύπωση σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν πράγματα για αυτές τις χώρες!Οι Ρωσίδες τα σκάνε σε φροντιστήρια για να μάθουν πώς να τα αρπάζουν από τους άντρες.Ακαδημία για sponsorettes.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου