Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Παλιά εννοείται προτιμούσα Τσεχία αλλά τώρα έχει γερμανοποιηθεί αρκετά.Χωρίς να έχει πάψει να αποτελεί ενδιαφέροντα προορισμό.
Αυτό που μου αρέσει με τις Τσέχες είναι οτι κοιμούνται με κοντές νυχτικιές χωρίς εσώρουχα.Οπότε απλά σηκώνεις το νυχτικό.Τα έχουν απλοποιήσει όλα πρόσβαση αμεσότατη.
Ενώ οι Πολωνέζες ή κοιμούνται τελείως γυμνές ή με εσώρουχα.
κι οι ουκρανες ανω τον 35 με τον δονητη παραμασκαλα καλου κακου,,, :rockon:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.560
Πόντοι
216
Γιατι δεν λετε οτι οι ελληνιδες ειναι και μες την ξυνιλα, 'ασε με, μα δεν εχω διαθεση' και αλλες τετοιες μαλακιες που σου κανουν τη ζωη πατίνι;
Αλλα ας μη χαλαμε το τοπικ.
Οπως ειπωθηκε, απλα δεν υπαρχει συγκριση.
Οπως ειπαν, ειναι σαν να συγκρινεις lada με ferrari.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.560
Πόντοι
216
Επειδη καθε θεμα θελω να το εξεταζω ολοπλευρα, ασχετα απο την αποψη στην οποία κλίνω,
ας ρωτησω, με σκοπο την 'πληροτητα' του παρόντος θέματος:

καποιος που γνωριζει και περι πολωνεζων και των πλεονεκτηματων τους,  (δεν λεω για καποιον που εχει αγνοια, και νομιζει οτι γυναικειο φυλο = ελλεεινιδες)
για ποιους λογους θα επελεγε συνειδητα να τα φτιαξει με ελληνιδα;
(θελω να ξερω, κι ας μου φαινεται αδιανόητο)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γιατι δεν λετε οτι οι ελληνιδες ειναι και μες την ξυνιλα, 'ασε με, μα δεν εχω διαθεση' και αλλες τετοιες μαλακιες που σου κανουν τη ζωη πατίνι;
Αλλα ας μη χαλαμε το τοπικ.
Οπως ειπωθηκε, απλα δεν υπαρχει συγκριση.
Οπως ειπαν, ειναι σαν να συγκρινεις lada με ferrari.
Απορω ρε μπαγασα πως εχεις αποψη για τις Ελληνιδες,αφου δεν εχεις κανει σχεση ποτε σου,ειτε με Ελληνιδα,ειτε με αλλοδαπη.Οταν ο αντρας ειναι μπαγλαμας οπως εσυ το "ασε με,δεν εχω διαθεση" θα το ακουσει
απο ολες τις γυναικες του κοσμου.Μοναδικη γυναικα που θα μπορουσε να ανεχτει την μαλακια που σε δερνει,ειναι
καποια η οποια θα ειναι εγκεφαλικα νεκρη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Επειδη καθε θεμα θελω να το εξεταζω ολοπλευρα, ασχετα απο την αποψη στην οποία κλίνω,
ας ρωτησω, με σκοπο την 'πληροτητα' του παρόντος θέματος:

καποιος που γνωριζει και περι πολωνεζων και των πλεονεκτηματων τους,  (δεν λεω για καποιον που εχει αγνοια, και νομιζει οτι γυναικειο φυλο = ελλεεινιδες)
για ποιους λογους θα επελεγε συνειδητα να τα φτιαξει με ελληνιδα;
(θελω να ξερω, κι ας μου φαινεται αδιανόητο)

Θα σου απαντησω αντικειμενικα. Πρωτον εχε υποψη οτι δε μου αρεσουν οι ελληνιδες , οχι λογω συμπεριφορας και διαφορων στραβων ( που οντως τα εχουν λογω κοινωνιας ). Και οι καλυτερες γυναικες ναταν παλι δε θα μου αρεσαν λογω τυπου, στυλ. Δε με τραβανε πολυ.
Αλλα αντικειμενικα ο ταδε χ που μενει Ελλαδα εχει πολλους λογους για σχεση να ειναι με Ελληνιδα.
Πρωτον αν μενεις Ελλαδα, ειναι η εθνικοτητα που εχεις γυρω σου. Αρα πιθανοτητες . Δευτερον κουλτουρα, συννενοηση, γλωσσα. Για να κανεις σχεση θελει να εχεις και 5 κοινους παρανομαστες , παραστασεις, καποιους κοινους κωδικες. Με γυναικες τις ιδιας εθνικοτητας αυτο ειναι βαθυτερο αυτοματως.
Τριτον αν θες για σχεση μονιμη , ουτως οι αλλως μακροπροθεσμα οι διαφορες μεταξυ γυναικων τεινουν να εξαλειφονται. Στο τελος ΟΛΕΣ ιδιες ειναι! Η διαφορα φαινεται στην αρχη και εκει εχει αισθηση, εχεις ενθουσιασμο οτι εχεις κατι καινουριο. Αν ειναι για πηδηματα τυχαια και γρηγορα at random εκει εχει νοημα να κυνηγας το διαφορετικο.
Τεταρτον η ξενη καποια στιγμη θα στο πεταξει την κακια η κατι σχετικα με εθνικοτητα. Αναλογα το εθνος που θα χει η θα χει κομπλεξ κατωτεροτητας η θα χει μια υποτιμηση και εναν υφερποντα ρατσισμο. Γυναικες απο βορειες χωρες αλλα οπως τσεχια, πολωνια, σλοβακια, ουγγαρια, κλπ ενδεχεται να εχουν και τα δυο!
Για μονιμη σχεση ειναι προτιμοτερη γυναικα απο το ιδιο μερος με σενα  σχεδον παντα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι μερικοί λόγοι να προτιμήσει κανείς τις Πολωνέζες.

Τυπικό πολωνικό καμάκι σε κοκκινομάλα.

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Πολωνέζα, κακά τα ψέμματα, ούτε γνώρισα, ούτε γνωρίστηκα μαζί της. Αλλά τις ελληνίδες δεν τις αλλάζω με τίποτα. Τέτοια καυλάκια δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ, σε ΚΑΜΜΙΑ άλλη εθνικότητα. (για τα απλά κορίτσια)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνέζα, κακά τα ψέμματα, ούτε γνώρισα, ούτε γνωρίστηκα μαζί της. Αλλά τις ελληνίδες δεν τις αλλάζω με τίποτα. Τέτοια καυλάκια δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ, σε ΚΑΜΜΙΑ άλλη εθνικότητα. (για τα απλά κορίτσια)

Νομίζω άμα γνώριζες τις Πολωνέζες θα τις άλλαζες.Γιατί αυτές είναι τα καυλάκια.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Διαβασα καποιες σελιδες και συμφωνω οτι Πολωνεζες ειναι πολυ πιο ευκολες απο Ρωσιδες,Ουκρανεζες.
Οταν μιλαω με Σερβες και Πολωνεζες και μου λενε ποσο ωραιοι ειναι οι ΕΛληνες απορω αν εχω αλλα ματια απο αυτες...
Πραγματικα με Σερβες ειναι και η θρησκεια και το καταλαβαινω αλλα με Πολωνεζες δεν ξερω πως εχουμε τοσο φοβερη φημη
Απο οσες ξενες εχω γαμησει οι περισσοτερες ηταν/ειναι Πολωνεζες και ηδη ετοιμαζομε για ταξιδι εκει στις γιορτες
Αλλα και πολλες κανουν παραπονα οτι οι αντρες εκει τις βαρανε κτλπ κατι θετικο για εμας που εκτος ελαχιστων  περιπτωσεων σεβομαστε την γυναικα παραπανω...
Εχω γαμησει και Ουκρανεζα,Ρωσιδα αλλα μου φανηκαν πολυ ψυχροτερες απο Πολωνεζες οι Πολωνεζες νιωθουν πολυ παραπανω Ευρωπαιες απο Ρωσιδες,Ουκρανεζες.

Βεβαια που βγαλατε συμπερασμα οτι οι Ρωσιδες και Ουκρανεζες γαμιουνται με πακιδες και λοιπα δεν ξερω
Εγω οσες γνωρισα μου ειπαν μονο νεκρες θα κανανε κατι
Για πολωνεζες αλλαζει το θεμα πολλες ειναι με αραβες ας πουμε αλλα επειδη πολλοι απο αυτους τις βαρανε επισης η τις αφησανε μονες με παιδια ο Ελληνας κερδισε ποντους:)

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.560
Πόντοι
216
Αλλα και πολλες κανουν παραπονα οτι οι αντρες εκει τις βαρανε κτλπ κατι θετικο για εμας που εκτος ελαχιστων  περιπτωσεων σεβομαστε την γυναικα παραπανω...

Οταν πριν απο λιγο καιρο ρωτουσα 'απο ξυλο πως πανε', αν οι πολωνοι βαρανε, ο σεβαλιε μου την επεσε κι ελεγε 'που τα ειδες αυτα' και ποσο πολιτισμενοι ειναι...
Λοιπον.
Αλκοολισμος, βαρυμαγκες, αξεστοσύνη κλπ, καταληξει και σε ξυλο οπως καταλαβα, δεν θελει και πολυ.
Τωρα ο σεβαλιε μας λεει οτι αυτα ειναι φαντασια, ή ειναι τοσο συχνα οσο αλλου.
Το θεωρω διαστρεβλωση της πραγματικοτητας.

Επιτελους, διαβαζω αληθειες.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
φιλε μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα. .από εθνικότηταε. Όλες οι σλαβες οι Σκανδιναυές ρουμανες κι ουγγαρεζες πιτσιρικες είναι πιο ....Καβλακια ...που λες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οταν πριν απο λιγο καιρο ρωτουσα 'απο ξυλο πως πανε', αν οι πολωνοι βαρανε, ο σεβαλιε μου την επεσε κι ελεγε 'που τα ειδες αυτα' και ποσο πολιτισμενοι ειναι...
Λοιπον.
Αλκοολισμος, βαρυμαγκες, αξεστοσύνη κλπ, καταληξει και σε ξυλο οπως καταλαβα, δεν θελει και πολυ.

βεβαια. Αυτα που εχει μεσα το κεφαλι σου ειναι αληθειες. Και αυτα που γραφουν καποιοι που δε μπορουν να δειξουν στο χαρτη που πεφτει η χωρα και ποια εχει πρωτευουσα.
Αυτα που γραφει ο μονος που μενει σε αυτη τη χωρα ειναι φαντασιες. ( ο μονος μαζι με τον κμαν που πηγαινοερχεται, ειναι σα να μενει . Και φυσικα ισχυουν αυτα που γραφει, ασχετα αν οι αλλοι καταλαβαινουν αλλα )
I rest my case.  :uglystupid: Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα  :headbang:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Kαι τι να πούμε για τις Ελληνοπολωνέζες τύπου Πατρίτσια Περιστέρη ! Κάβλα !!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στην αρχη της Μιχαηλ Βοδα παντως που εχει ενα ισογειο σαν πολιτιστικο χωρο μαζωξης γυναικων απο τη Πολωνια,ειδα αναρτημενη αφισα περι αντιαλκοολισμου.Με οτι συνεπαγεται αυτο.Ποσες φορες επισης εχουμε δει Πολωνους να μπεκροπινουν απο το πρωι αραγμενοι σε εισοδους και παρκακια με τη μποτιλια αγκαλια.Και για να το επεκτεινω στις Ελληνιδες παντα εχει πλακα να ακουω απο Ελληνιδες συναδελφους στη δουλεια ποσο τσιγκουνηδες ειναι μερικοι αντρες και οτι για να τις κατακτησουν πρεπει να τους κανουν ολα τα χατηρια και να ξοδευουν αφειδως χρηματα γι αυτες..Σε αντιδιαστολη αν μια Πολωνεζα η αλλη ανατολικη τρωει ξυλο απο το μπεκρη αντρα και ειναι ευχαριστημενη αν τη κερνας χωνακι παγωτο,ε τοτε ευκολα καταλαβαινει κανεις για ποια διαφορα μιλαμε και γιατι οσοι προλαβαμε τα τελευταια χρονια τη καθοδο των ανατολικων γυναικων αισθανομαστε πραγματικα τυχεροι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λοιπον.

Δεν είναι άξεστοι ούτε ξυλοφορτώνουν τις γυναίκες.Μάλιστα έχουν και χιούμορ που σπάει κόκκαλα.Οι γκόμενες ισχυρίζονται οτι δεν τους θέλουν λόγω τσιγγουνιάς και διότι συχνά δεν τους σηκώνεται από το πολύ πιοτό.Το ίδιο πρόβλημα θεωρητικά έχουν και οι Ουκρανοί είναι το λεγόμενο vodka dick.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στους μονιμους ξεχασα να βαλω και τον dr love. Γενικα οσοι ειμαστε δω η εχουμε ερθει γραφουμε τα ιδια ( κμαν, crazy ivan, dyskoli eggrafi , dr love ). O kman απλα αναφερεται σε περιπετειες του και χτυπαει καταδρομικα . Δεν ειναι αλεξιπτωτιστης τουριστας ουτε ... ζηταει απο καμια γκομενα να τα φτιαξουν και να ερθει μαζι του ελλαδα! Ο ανθρωπος εντοπιζει ποιες ειναι προσεγγισιμες, γαμευσιμες, τις δελεαζει τις παει για zakupy, ριχνει το γαμησακι, του , πινει και τα ποτακια του χαζευει και τπτ αλλα καβλακια και γεια σας. Αλλα μιλαει πολωνικα, ειναι συνεχως εδω.
Αυτοι που δεν εχουν ερθει γραφουν οτι φανταζονται. Οχι οτι ηρθα εδω για να παριστανω τον ειδικο η να τρεχω πισω απ το βρακι της μιας και της αλλης, για αλλο λογο σοβαροτερο ηρθα. Αλλα μια και ειμαι και καποιος ρωταει, δε χανω τιποτα να του απαντησω.
Οσο για τις γκομενες και το ξυλο ναι ρε παιδια. :uglystupid: Περπαταω στο δρομο και βλεπω συνεχεια γκομενες με μαυρισμενα ματια, σπασμενες μυτες, γυψους στα χερια... :jerking:  :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στους μονιμους ξεχασα να βαλω και τον dr love. Γενικα οσοι ειμαστε δω η εχουμε ερθει γραφουμε τα ιδια ( κμαν, crazy ivan, dyskoli eggrafi , dr love ). O kman απλα αναφερεται σε περιπετειες του και χτυπαει καταδρομικα . Δεν ειναι αλεξιπτωτιστης τουριστας ουτε ... ζηταει απο καμια γκομενα να τα φτιαξουν και να ερθει μαζι του ελλαδα! Ο ανθρωπος εντοπιζει ποιες ειναι προσεγγισιμες, γαμευσιμες, τις δελεαζει τις παει για zakupy, ριχνει το γαμησακι, του , πινει και τα ποτακια του χαζευει και τπτ αλλα καβλακια και γεια σας. Αλλα μιλαει πολωνικα, ειναι συνεχως εδω.
Αυτοι που δεν εχουν ερθει γραφουν οτι φανταζονται. Οχι οτι ηρθα εδω για να παριστανω τον ειδικο η να τρεχω πισω απ το βρακι της μιας και της αλλης, για αλλο λογο σοβαροτερο ηρθα. Αλλα μια και ειμαι και καποιος ρωταει, δε χανω τιποτα να του απαντησω.
Οσο για τις γκομενες και το ξυλο ναι ρε παιδια. :uglystupid: Περπαταω στο δρομο και βλεπω συνεχεια γκομενες με μαυρισμενα ματια, σπασμενες μυτες, γυψους στα χερια... :jerking:  :headbang:

Επίσης η άλλη διαφορά είναι οτι έρχομαι αγριεμένος από Γερμανία.Είναι τέτοια η ατμόσφαιρα εδώ που θέλεις να ξεσπάσεις και τα πολωνέζικα κωλαράκια είναι εύκολος στόχος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Επίσης η άλλη διαφορά είναι οτι έρχομαι αγριεμένος από Γερμανία.Είναι τέτοια η ατμόσφαιρα εδώ που θέλεις να ξεσπάσεις και τα πολωνέζικα κωλαράκια είναι εύκολος στόχος.

Nαι εχεις μπλεξει με τις μαλακισμενες εκει. Το καταλαβαινω. Αλλα ευτυχως εισαι κοντα και ξεφευγεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Nαι εχεις μπλεξει με τις μαλακισμενες εκει. Το καταλαβαινω. Αλλα ευτυχως εισαι κοντα και ξεφευγεις.

Γενικά είναι μια επιθετική ατμόσφαρα εδώ γεμάτη ενέργεια και όπου πρέπει να σέβεσαι τα δικαιώματα του κάθε μαλάκα.Συνέχεια βρίζω για το αισχρό σέρβις και τις παπαριές που γίνονται.Πολωνία ηρεμείς δεν έχεις τους μαλάκες στη μάπα σου και δεν υπάρχει αυτή η επιθετικότητα ο ατομικισμός.Οι γκόμενες ξέρουν τη θέση τους και προσπαθούν να είναι ευχάριστες.Ούτε πράσινα μαλλιά ούτε σπορτέξ ούτε τίποτα.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.560
Πόντοι
216

Ο Dr_Love εδωσε πιθανοτητες 90% στο σενάριο μου, και ΖΕΙ Πολωνία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom