Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ρε κμαν ειναι τόσο δύσκολες οι Ρουμάνες; Εγω τις είχα για τις ευκολότερες, εχω ακούσει ότι Κωσταντζα το καλοκαίρι γαμάνε και οι ανάπηροι.

γενικα απο το σαιτ αυτο μονο σε μπουρδελα-στουντιο  γαμανε

:grin: :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο πιο πάνω πάκης που έβαλα γαμάει αυτήν (στην φωτό με τον Χιου Γκραντ), που τον πληρώνει κιόλας γιατί είναι πλούσια.

Οπότε δεν βλέπω γιατί μια απλή Πολωνή να μην πηγαίνει με τον απλό Πάκη. Που μπορεί να είναι και καλό και ευγενικό παιδί, όπως συνήθως είναι αυτοί εκεί μαζί με τους Ινδούς.

Έχω συνεργασθεί με Πακιστανούς στο Κουβέιτ, πολύ καλά παιδιά.

Για να γαμήσετε πρέπει να ξεκαβαλήσετε το ελληναράδικο αλογάκι σας.

Συνημμένα

• o-HUGH-570.jpg
    o-HUGH-570.jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 67

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο πιο πάνω πάκης που έβαλα γαμάει αυτήν (στην φωτό με τον Χιου Γκραντ), που τον πληρώνει κιόλας γιατί είναι πλούσια.

Οπότε δεν βλέπω γιατί μια απλή Πολωνή να μην πηγαίνει με τον απλό Πάκη. Που μπορεί να είναι και καλό και ευγενικό παιδί, όπως συνήθως είναι αυτοί εκεί μαζί με τους Ινδούς.

Έχω συνεργασθεί με Πακιστανούς στο Κουβέιτ, πολύ καλά παιδιά.

Για να γαμήσετε πρέπει να ξεκαβαλήσετε το ελληναράδικο αλογάκι σας.

Ο Ελληναράς δεν παίζεται.Αλλο τώρα επειδή είμαστε Βαλκανιόμαγκες θέλουν όλοι να μας παλουκώσουν.Αλλά σε ένα τερραίν όπως η Πολωνία ο Ελληναράς μπορεί να κάνει θραύση αν σηκώσει ψηλά τον πούτσο του.Δεν υπάρχει αντίσταση.
Αντί για αυτό βλέπω Αιγύπτιους,Αραβες και πάκηδες να ξεμουνιάζονται πράγμα που θα ήταν αδύνατο με Βαλκάνιους στο χώρο.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ο Ελληναράς δεν παίζεται.Αλλο τώρα επειδή είμαστε Βαλκανιόμαγκες θέλουν όλοι να μας παλουκώσουν.Αλλά σε ένα τερραίν όπως η Πολωνία ο Ελληναράς μπορεί να κάνει θραύση αν σηκώσει ψηλά τον πούτσο του.Δεν υπάρχει αντίσταση.
Αντί για αυτό βλέπω Αιγύπτιους,Αραβες και πάκηδες να ξεμουνιάζονται πράγμα που θα ήταν αδύνατο με Βαλκάνιους στο χώρο.
  :rockon: :rockon: :rockon: AERAAAAAAAAAAAA

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε κμαν ειναι τόσο δύσκολες οι Ρουμάνες; Εγω τις είχα για τις ευκολότερες, εχω ακούσει ότι Κωσταντζα το καλοκαίρι γαμάνε και οι ανάπηροι.

Είναι σίγουρα πιο δύσκολες από Ουκρανές,Πολωνές,Τσέχες.Το διαπίστωσα στις διακοπές.Με τις Ουγγαρέζες παίζει ένα θέμα νομίζω όμως οτι οι Ρουμάνες είναι ευκολότερες από τις Ουγγαρέζες.
Στα Βαλκάνια οι πιο εύκολες είναι οι Ρουμάνες σίγουρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
η βίζα. ..εισητηρια αλλά 300...μίνι 600ε

Εννοώ άμα θέλειε να συζείς με μια γκόμενα οσα χρειάζεσαι κάθε μήνα.Οι επενδυτές μουνιού συνήθως επιλέγουν Σλάβες για το χαρτοφυλάκιό τους απλώς με μια διασπορά(2 Πολωνέζες,1 Τσέχα,3 Ουκρανές,1 Ρωσίδα κτλ).

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εννοώ άμα θέλειε να συζείς με μια γκόμενα οσα χρειάζεσαι κάθε μήνα.Οι επενδυτές μουνιού συνήθως επιλέγουν Σλάβες για το χαρτοφυλάκιό τους απλώς με μια διασπορά(2 Πολωνέζες,1 Τσέχα,3 Ουκρανές,1 Ρωσίδα κτλ).
γυναικα πολωνη,,απ οσα λες,, αλλα να κανει κ καμμια δουλεια,τον παιρνει κι απ τον κωλο εχει κ βυζους.., :fuck2:
μπουζουκια με ρουμανα να κουναει τον κωλο 3 ωρες νον στοπ-και ξεβρακωτη,  :tits2:
,κ πιπες παρτουζες πλακομουνια  με ουκρανεζα κι η δυνατον απο ΚΕΝΤΡ ΟΥΚΡΑΙΝΑ,,, :fuck1: :tits: :tits2: :fuck1: :zfuck: :lheel: :pipa2: :2on1: :pipa1:
τσεχες δεν μου κολανε καπου,,, :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
γυναικα πολωνη,,απ οσα λες,, αλλα να κανει κ καμμια δουλεια,τον παιρνει κι απ τον κωλο εχει κ βυζους.., :fuck2:
μπουζουκια με ρουμανα να κουναει τον κωλο 3 ωρες νον στοπ-και ξεβρακωτη,  :tits2:
,κ πιπες παρτουζες πλακομουνια  με ουκρανεζα κι η δυνατον απο ΚΕΝΤΡ ΟΥΚΡΑΙΝΑ,,, :fuck1: :tits: :tits2: :fuck1: :zfuck: :lheel: :pipa2: :2on1: :pipa1:
τσεχες δεν μου κολανε καπου,,, :grin:

Κοίτα αυτόν τον καραφλό Τσέχο να γαμάει 20 Τσέχες.Δεν είναι τόσο εύκολο Πολωνία.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Εν τελει kman, στην πολωνικη επαρχια, τι μπορει να περιμενει κανεις ρεαλιστικα απο γυναικες;
Πως θα περιεγραφες το σκηνικο;
Εχει αξιολογο πολωνικο γυναικειο πληθυσμο; Ευκολες; Φτωχοτερες; Λιγοτερες ευκαιριες, και μικροτερη προσεγγιση απο ξενους;
Ή πιο 'δυσπιστες'/δυσπροσιτες;
Αξιζει να στοχευει κανεις σταθερα σε πολωνικη επαρχια, αν τα αρνητικα της δυτικοποιησης ειναι εντονα στις πολεις, και σε πολυ μικροτερο βαθμο στην επαρχια;
Και δωσε και ενα στιγμα, απο ποσες χιλιαδες κοσμο και κατω, θεωρεις οτι ειναι καλη η στοχευση μιας πολης/περιοχης.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εν τελει kman, στην πολωνικη επαρχια, τι μπορει να περιμενει κανεις ρεαλιστικα απο γυναικες;
Εχει αξιολογο πολωνικο γυναικειο πληθυσμο; Ευκολες; Φτωχοτερες; Λιγοτερες ευκαιριες, και μικροτερη προσεγγιση απο ξενους;
Αξιζει να στοχευει κανεις σταθερα σε πολωνικη επαρχια, αν τα αρνητικα της δυτικοποιησης ειναι εντονα στις πολεις, και σε πολυ μικροτερο βαθμο στην επαρχια;
Και δωσε και ενα στιγμα, απο ποσες χιλιαδες κοσμο και κατω, θεωρεις οτι ειναι καλη η στοχευση μιας πολης/περιοχης.
ρε κουλ απλα ειναι,,εχεις 2000 το μηνα βρεξει χιονισει
οποια θες βρισκεις γκομενα γυναικα,,δεν εχεις?δυσκολο το εργο,,
κ χωρις ναχω παει αυτα ειναι...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ευκολότερες από τις Ουγγαρέζες.
Στα Βαλκάνια οι πιο εύκολες είναι οι Ρουμάνες σίγουρα.
τα βαλκανια δεν εχουν πλεον να προσφερουν καταιγιστικα γαμησια,,με α η β κλαση
θα ικνοποιησει μονο βιζιτερ αυστηρα η αγαπουληδες..για μας δεν κανει ,,,πλεον,,,

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μας μπερδεψες,,γιαδε πας τσεκαι τοτε πουσαι κ διπλα αλλα πας πολεν?? :think:

Παλιά εννοείται προτιμούσα Τσεχία αλλά τώρα έχει γερμανοποιηθεί αρκετά.Χωρίς να έχει πάψει να αποτελεί ενδιαφέροντα προορισμό.
Αυτό που μου αρέσει με τις Τσέχες είναι οτι κοιμούνται με κοντές νυχτικιές χωρίς εσώρουχα.Οπότε απλά σηκώνεις το νυχτικό.Τα έχουν απλοποιήσει όλα πρόσβαση αμεσότατη.
Ενώ οι Πολωνέζες ή κοιμούνται τελείως γυμνές ή με εσώρουχα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ολο τα ίδια γράφω.Στις μικρές πόλεις οι γκόμενες είναι πάμφτωχες αλλά πολύ λίγες.Πάρα πολύ λίγες και συνήθως υπάρχει λόγος που έχουν μείνει εκεί.Καλές είναι οι πόλεις με πάνω από 100000 κατοίκους.Αν όμως κάποιος μείνει σε μικρή πόλη ή χωριό κάτι θα κάνει γιατί είναι απελπισμένες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.135
Πόντοι
42.697
Παλιά εννοείται προτιμούσα Τσεχία αλλά τώρα έχει γερμανοποιηθεί αρκετά.Χωρίς να έχει πάψει να αποτελεί ενδιαφέροντα προορισμό.
Αυτό που μου αρέσει με τις Τσέχες είναι οτι κοιμούνται με κοντές νυχτικιές χωρίς εσώρουχα.Οπότε απλά σηκώνεις το νυχτικό.Τα έχουν απλοποιήσει όλα πρόσβαση αμεσότατη.
Ενώ οι Πολωνέζες ή κοιμούνται τελείως γυμνές ή με εσώρουχα.

...και οι Ελληνιδες τα ζωα κοιμουνται με ροζ πιτζαμες που εχουν πανω τον μικυ μαους και καλτσες...ΟΥΣΤ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom