Επισκέπτης
(εχω κανει μεγαλο ψαξιμο για ελβετια, αν μεταναστευσω καπου θα ειναι εκει).
Κι ἐγώ. Καὶ εἰδικώτερον εἰς Ἁγ. Μαυρίκιον.
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.skico.gr/files/resort_photos/st-moritz-5.jpg[/img[/URL]])
στ αρχιδια τους αν φερεις γυναικα,,απ οπου ναναι,,δεν σ ελεγχει κανεις,,αρκει ναχει σενγκεν βιζα,,τιποτε αλλο,,,απλα αν 25 μηνα δεν εχεις να δωσεις το νοικι γιατι τακανες σκονη με τοι μωρο,,αρχιζουν τα δυσκολαΑν πας στην τοπικη αρχη(ελβετια) και πεις οτι θα συντηρεις πολωνεζα, σε αφηνουν να την φερεις;
Ως μελος ΕΕ, υπαρχει διμερης συμφωνια διακινησεις ατομων, αλλα ομως θελουν παλι οι ελβετοι να εξασφαλισουν οτι πχ δεν θα βγεις στη γυρα να κλεβεις, οποτε συνηθως θελουν συμβολαιο απο εταιρια, και για πολιτες ΕΕ.
Αλλα αμα θελω να φερω πολωνεζα και να δηλωσω οτι θα τη συντηρω εγω, λες θα το δεχονταν οι ελβετοι;
Αυτο ειναι πολυ καλο.
Ενω η ελληνιδα θα σου πει, 'θελω την ανεξαρτησια μου, τα λεφτα μου, τη δουλεια μου, πιπες'.
Η πολωνεζα αν της δινεις τροφη+στεγη και τα συναφη, σε λογικα πλαισια, ειναι οκ?
στ αρχιδια τους αν φερεις γυναικα,,απ οπου ναναι,,δεν σ ελεγχει κανεις,,αρκει ναχει σενγκεν βιζα,,τιποτε αλλο,,,απλα αν 25 μηνα δεν εχεις να δωσεις το νοικι γιατι τακανες σκονη με τοι μωρο,,αρχιζουν τα δυσκολα
Ναι.Αν υποσχεθείς να της κόβεις ένα ποσό το μήνα είναι Ο.Κ.Αυτό κάνουν οι πούστηδες οι Αραβες και τις γαμάνε με το κιλό ακόμα και σε χαρέμια.
Κι ἐγώ. Καὶ εἰδικώτερον εἰς Ἁγ. Μαυρίκιον.
http://[URL unfurl="true"]www.skico.gr/files/resort_photos/st-moritz-5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Το st moritz πρεπει να ναι ονειρικο, αλλα περα απο τουριστο-επαγγελματα δεν νομιζω εχει αλλες επαγγελματικες ευκαιριες.
ναι ρε,,ειδικα αν ερθει οδικα απο γερμανια δεν υπαρχει ουτρε καν ελεγχος στα συνοραΣενγκεν βιζα, οι πολιτες ΕΕ εχουνε, δεν τιθεται θεμα. Ευκολα φερνεις λοιπον;
Ε τι να της κοβω ποσο;
Πληρωμη με το μηνα; Τι στο καλο, νοικιασμενη γυναικα;
Για να συζυσουμε συζηταω.
μονο χοτελ κ μιλαμε για φουλ πληξη,,,ουτε σκεψη,,ζυριχη η μπαζελ,,αντε κ λουκερνη καπως,,τ αλλα αστα,,θα αυτοκτονησεις...Το st moritz πρεπει να ναι ονειρικο, αλλα περα απο τουριστο-επαγγελματα δεν νομιζω εχει αλλες επαγγελματικες ευκαιριες.
ενα 500ρικο οπως κ ναχςι ;)Για να συζήσεις πρέπει να της δίνεις κάποια λεφτά.Το τζάμπα πέθανε.
ναι ρε,,ειδικα αν ερθει οδικα απο γερμανια δεν υπαρχει ουτρε καν ελεγχος στα συνορα
κ ρουμανες κ βουλγαρες ερχονται
μονο χοτελ κ μιλαμε για φουλ πληξη,,,ουτε σκεψη,,ζυριχη η μπαζελ,,αντε κ λουκερνη καπως,,τ αλλα αστα,,θα αυτοκτονησεις...![]()
Για να συζήσεις πρέπει να της δίνεις κάποια λεφτά.Το τζάμπα πέθανε.
στην ελβετια οι πιο πολλες ελληνιδες καθονται...Αυτο ειναι πολυ καλο.
Ενω η ελληνιδα θα σου πει, 'θελω την ανεξαρτησια μου, τα λεφτα μου, τη δουλεια μου, πιπες'.
ενα 500ρικο οπως κ ναχςι ;)
αλλη η καβλα η πουτανα,μαν... ;)Δηλαδη πχ με μια ελληνιδα μπορω να συζησω, χωρις να τις δινω λεφτα στο χερι,
και με μια πολωνεζα πρεπει να της κοψω μισθο;
Δηλαδη πχ με μια ελληνιδα μπορω να συζησω, χωρις να τις δινω λεφτα στο χερι,
και με μια πολωνεζα πρεπει να της κοψω μισθο;
με 4χιλ το μηνα εισαι ενταξειΜαλλον δεν το ειπα σωστα.
Δεν ειπα απλα να ερθει.
Να ερθει και να μεινει μονιμα μαζι μου, πχ για χρονια, μαζι στην ελβετια.
Χωρις να δουλευει. Απο οσα εχω διαβασει, αν δεν δουλευεις οι ελβετοι -λενε- εχουν καποιο θεμα.
Κι εκει πας και δηλωνεις οτι θα την 'συντηρεις', πχ με μια μισθοδοσια σου, και παιζεται παλι αν θα το δεχτουν, αν και δυσκολα να απορριψουν πολιτη ΕΕ, αλλα παντως, το εξεταζουν.
Μιλω για μονιμη διαμονη πολωνεζας, χωρις να δουλευει, μαζι μου, που εγω φυσικα εννοειται αν ειμαι εκει θα ειμαι με καλη δουλεια/λεφτα.
για να βρει καναν πιο κονομημενο κ να μετακομισει σε βιλλα..ισως.. ;)Πρέπει να δίνεις για τα καηθημερινά της έξοδα.Κομμωτήριο,ρούχα,μανικιούρ,πεντικιούr,αρώματα,κοσμήματα,εσώρουχα,make up,εξόδους χαρτζηλίκι δώρα σε επετείους,Πρωτοχρονιά,διακοπές οι γυναίκες έχουν έξοδα.
Δηλαδή γιατί να πάει μαζί σου και να μην τρώει πολωνικό kiolbasa?
αυτα ελβετια ειναι 2χιλ το μηναΠρέπει να δίνεις για τα καηθημερινά της έξοδα.Κομμωτήριο,ρούχα,μανικιούρ,πεντικιούρ,αρώματα,κοσμήματα,εσώρουχα,make up,εξόδους χαρτζηλίκι δώρα σε επετείους,Πρωτοχρονιά,διακοπές οι γυναίκες έχουν έξοδα.
Δηλαδή γιατί να πάει μαζί σου και να μην τρώει πολωνικό kiolbasa?
Η διαφορά είναι οτι η Πολωνέζα δε θα σου πει αγόρασέ μου γούνα ή θέλω καινούργια βυζιά όπως η Ρωσίδα.Δεν έχουν δηλαδή εξωφρενικές απαιτήσεις ζητάνε για τα γυναικεία μικροέξοδα.