Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εγω τυπε μικρος που μοιραζα χουφτους την πατουσα  :-  δε με λες πως κ οι πολωνοι ειναι σλαβοι ???αυτοι τα χουν χαλασει μεταξυ τους πχ με τους ρωσσους

Είναι φανατικοί Σλάβοι.Απλά θεωρούν τους Ρώσους μογγόλους.Το ίδιο και οι Ρώσοι θεωρούν τους Πολωνούς Σλάβους προδότες πουλημένους στους Γερμανούς.Γενικά είναι πονεμένη ιστορία.Τα δύο μεγαλύτερα σλαβικά έθνη ήταν πάντα σε ανταγωνισμό.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Αυτό μου το έχουν πει.Ας πούμε μένει με τη μάνα του πολύ ωραία.Ενώ Ελληνίδα θα φρίκαρε άμα το μάθαινε.Στην Πολωνία Ρωσία πάρα πολλές γκόμενες βγαίνουν τσάρκα με τις μαμάδες τους.Οι μαμάδες τους δίνουν συμβουλές πώς θα προσελκύουν άντρες και πώς πρέπει να φέρονται.
Το ίδιο και οι Πολωνοί γουστάρουν να τρώνε μαμήσια φαγητά η ελληνική κουλτούρα σε αυτά τα θέματα είναι κοντά.
Μερικές φορές χτυπούσα μάνα κόρη μαζί και η μαμά προωθούσε την κόρη χωρίς να σημαίνει οτι η ίδια δε γουστάρει.Οι μανάδες τους τις σπρώχνουν αρκετά να τα φτιάξουν με αξιόλογα παλικάρια.

Νομιζω οτι αυτο μας το ειχε πει κι ο Δημητρακης για την Ρωσια.
Και κατι καμακια μαμα & κορη σε πλατειες, μετρό κλπ

Παντως οπως τα λες, ολα δουλευουν ρολόι υπερ του άντρα.
Ολες οι πιθανοτητες υπερ του.

Τωρα βεβαια, θα ερθει ο σεβαλια, και ως πιο 'πραγματιστης', θα μας προσγειωσει...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Επισης δεν καταλαβαινω το εξης.
Απο τη μια νομιζω εχετε πει οτι οι πολωνεζες ειναι ζηλιαρες.
Απο την αλλη ομως, σου γνωριζουν τις φιλες τους!
Ε πως γινεται;
Στις γνωριζουν αμα δεν τραβαει το πραγμα αναμεσα σας, ή στις γνωριζουν ετσι κι αλλιως;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.346
Πόντοι
42.697
Αυτό μου το έχουν πει.Ας πούμε μένει με τη μάνα του πολύ ωραία.Ενώ Ελληνίδα θα φρίκαρε άμα το μάθαινε.Στην Πολωνία Ρωσία πάρα πολλές γκόμενες βγαίνουν τσάρκα με τις μαμάδες τους.Οι μαμάδες τους δίνουν συμβουλές πώς θα προσελκύουν άντρες και πώς πρέπει να φέρονται.
Το ίδιο και οι Πολωνοί γουστάρουν να τρώνε μαμήσια φαγητά η ελληνική κουλτούρα σε αυτά τα θέματα είναι κοντά.
Μερικές φορές χτυπούσα μάνα κόρη μαζί και η μαμά προωθούσε την κόρη χωρίς να σημαίνει οτι η ίδια δε γουστάρει.Οι μανάδες τους τις σπρώχνουν αρκετά να τα φτιάξουν με αξιόλογα παλικάρια.

ΕΥΓΕ!

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μ αυτα που διαβαζω ερχομαι πολωνια  :-*

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σου γνωρίζουν τις φίλες τους με την εξής έννοια:
1.Αν έχουν σχέση μαζί σου θέλουν να δουν αν θα ενδώσεις στον πειρασμό και θα γαμήσεις τις φίλες τους που έτσι κι αλλιώς είναι πάντα διαθέσιμε οπότε σημαίνει οτι δεν τις αγαπάς αρκετά
2.Αν είναι φάση με λεφτά σου γνωρίζουν τις φίλες τους για να τις γαμήσεις και να κονομήσουν και εκείνες.
Και οι Ουκρανέζες,Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες σου γνωρίζουν πάντα τις φίλες τους και θέλουν να τις γαμήσεις.Αν πάνε για γάμο δε σου γνωρίζουν καμιά φίλη απολύτως.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Καλα, ασε τη φαση με τα 'λεφτα'.
Στην πρωτη περιπτωση, σου γνωριζουν φιλες για να σε τεσταρουν;
Ακομη και τα 'βασανιστηρια' ειναι μαλλον τοσο γλυκα στην Πολωνία...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλα, ασε τη φαση με τα 'λεφτα'.
Στην πρωτη περιπτωση, σου γνωριζουν φιλες για να σε τεσταρουν;
Ακομη και τα 'βασανιστηρια' ειναι μαλλον τοσο γλυκα στην Πολωνία...

Οι μισές από τις φίλες τους έχουν το στυλ γάμησε και εμένα να αγιάσω και άλλες έχουν το στυλ εμένα θα με γαμήσεις?Γενικά μπερδεύεις τα μπούτια σου Πολωνία οι γκόμενες είναι πολύ εύκολες.Μία μου είπε αν είναι να με απατήσεις πες μου με ποια για να κάνουμε μαζί σεξ.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Οι μισές από τις φίλες τους έχουν το στυλ γάμησε και εμένα να αγιάσω και άλλες έχουν το στυλ εμένα θα με γαμήσεις?Γενικά μπερδεύεις τα μπούτια σου Πολωνία οι γκόμενες είναι πολύ εύκολες.Μία μου είπε αν είναι να με απατήσεις πες μου με ποια για να κάνουμε μαζί σεξ.

Νομιζω οτι αυτα ειναι σκηνικα τσοντας κι οχι πραγματικοτητας!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Νομιζω οτι αυτα ειναι σκηνικα τσοντας κι οχι πραγματικοτητας!

Αμα σου πω οτι μερικές φορές στην Πολωνία νιώθεις σαν πορν σταρ σαν τη μετενσάρκωση του Ρόκκο Σιφρέντι.Ειδικά 5 χρόνια πριν τι εποχές ήταν αυτές.Κλείδωνα τη γκόμενα στο ξενοδοχείο και ξεχυνόμουνα στα κλαμπ.Τώρα είναι για νεαρότερους καβαλάρηδες.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ελπιζω η πολωνικη επαρχια να μειναι 'ανοθευτη' απο τις καταστροφικες συνεπειες της 'δυτικοποιησης'.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελπιζω η πολωνικη επαρχια να μειναι 'ανοθευτη' απο τις καταστροφικες συνεπειες της 'δυτικοποιησης'.

Εκεί έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες την έχουν κοπανήσει για τη Δύση όπου υφίστανται από πρώτο χέρι της συνέπειες της δυτικοποίησης τρώγοντας πακική,αράπικη και αραβική ψωλή.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
3408.JPG
  ο τραμουντανας νεος ειναι? :booty: :booty: :booty:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Η πολωνικη επαρχια, λογω της μεταναστευσης των αντρων, εχει πολλες γυναικες και λιγους αντρες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η πολωνικη επαρχια, λογω της μεταναστευσης των αντρων, εχει πολλες γυναικες και λιγους αντρες;

Εχει λίγες γυναίκες και ακόμη λιγότερους άντρες.Πόλεις που στα χαρτιά είναι 50000 άντε να έχουν 20000 πραγματικό πληθυσμό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τωρα θα γυρισουν ολοι πισω  ,,οικοδομες κλπ τελος  ;)

Μεταναστεύουν από χώρα σε χώρα.Αμα έχει δουλειές η Αγγλία πάνε Αγγλία.Αμα ανοίγουν δουλειές Γερμανία πάνε Γερμανία και ούτω καθεξής.Αλλά η επαρχία οι μικρές πόλεις είναι τραγικά άδειες.Κανονικά με το baby boom των 80s στην Πολωνία έπρεπε να είναι γεμάτες κόσμο.Εχουν φάει πολλοί από αυτό το baby boom(γκόμενες γεννημένες μεταξύ 1980-1988).
Για την Πολωνία ο παράδεισος άρχισε όταν οι γκόμενες αυτές ενηλικιώθηκαν.(αρχές του 2000).Τότε μέχρι την ένταξη της χώρας στην ΕΕ είχε γεμίσει μουνί ο τόπος τα θεάματα όταν πήγα το 2005 ήταν άπαιχτα.Με την είσοδο στην ΕΕ έφυγαν αρκετές γκόμενες την κοπάνησαν όμως ακόμη περισσότεροι άντρες και αυτό διατάρραξε τις ισορροπίες προς όφελος του ξένου πούτσου ειδικά μετά το 2007.Πλέον με την πειστροφή Πολωνών άντρων και την κάποια άνοδο του βιοτικού επιπέδου ο ξένος πούτσος έχει χάσει μερικώς την αίγλη του.Είναι όμως καλύτερα πλέον από Τσεχία,Βαλτική κτλ ενώ πριν δεν ήτανε.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Μεταναστεύουν από χώρα σε χώρα.Αμα έχει δουλειές η Αγγλία πάνε Αγγλία.Αμα ανοίγουν δουλειές Γερμανία πάνε Γερμανία και ούτω καθεξής.Αλλά η επαρχία οι μικρές πόλεις είναι τραγικά άδειες.Κανονικά με το baby boom των 80s στην Πολωνία έπρεπε να είναι γεμάτες κόσμο.Εχουν φάει πολλοί από αυτό το baby boom(γκόμενες γεννημένες μεταξύ 1980-1988).
η οικοδομη τελειωσε παντου,,ακομα κι ελβετια,που ετσι κι αλλιως δεν τους δεχετε..που να παν..θα γυρισει πισω το 70%...ανοιξε καμμια καφετερια να κολοβαρανβε οπως κι οι ελληνες,,ΕΕ θελανε,ας χορεψουν τωρα,,, ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom