jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Η διαφορά είναι οτι η Πολωνέζα δε θα σου πει αγόρασέ μου γούνα ή θέλω καινούργια βυζιά όπως η Ρωσίδα.
Μισό, τόχασα.
Νόμιζα οτι οι Ρωσσίδες είναι κυρίες.
Η διαφορά είναι οτι η Πολωνέζα δε θα σου πει αγόρασέ μου γούνα ή θέλω καινούργια βυζιά όπως η Ρωσίδα.
αυτα ελβετια ειναι 2χιλ το μηνα![]()
οι αλλες μισεςΜισό, τόχασα.
Μισό, τόχασα.
Μισό, τόχασα.
Πρέπει να δίνεις για τα καηθημερινά της έξοδα.Κομμωτήριο,ρούχα,μανικιούρ,πεντικιούρ,αρώματα,κοσμήματα,εσώρουχα,make up,εξόδους χαρτζηλίκι δώρα σε επετείους,Πρωτοχρονιά,διακοπές οι γυναίκες έχουν έξοδα.
Δηλαδή γιατί να πάει μαζί σου και να μην τρώει πολωνικό kiolbasa?
Η διαφορά είναι οτι η Πολωνέζα δε θα σου πει αγόρασέ μου γούνα ή θέλω καινούργια βυζιά όπως η Ρωσίδα.Δεν έχουν δηλαδή εξωφρενικές απαιτήσεις ζητάνε για τα γυναικεία μικροέξοδα.
Αυτό δεν έχει να κανει μονο με Ρωσίδες, σε οποία χώρα κι αν εισαι αν έχεις σοβαρή σχέση με άεργη πρέπει να υπολογίζεις ως επιπλέον έξοδα τα προσωπικά σου επι κάτι μεταξύ 1,2 και 1,5.
Δηλαδή συνολικό κόστος διαβίωσης = νοίκι + προσωπικά σου έξοδα * (1 + 1,3). Βασικα θα αυξηθεί λιγο το νοίκι σου επειδή λογικά θα μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι, αλλα θα μειωθεί το κόστος του φαγητού μιας και θα σου μαγειρεύει η αλλη. Θα τρως κ καλύτερα.
Αυτό δεν έχει να κανει μονο με Ρωσίδες, σε οποία χώρα κι αν εισαι αν έχεις σοβαρή σχέση με άεργη πρέπει να υπολογίζεις ως επιπλέον έξοδα τα προσωπικά σου επι κάτι μεταξύ 1,2 και 1,5.
Δηλαδή συνολικό κόστος διαβίωσης = νοίκι + προσωπικά σου έξοδα * (1 + 1,3). Βασικα θα αυξηθεί λιγο το νοίκι σου επειδή λογικά θα μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι, αλλα θα μειωθεί το κόστος του φαγητού μιας και θα σου μαγειρεύει η αλλη. Θα τρως κ καλύτερα.
Αυτή είναι και η διαφορά Ρωσίδας Πολωνέζας.Η Ρωσίδα μπορεί να μη μαγειρεύει η Πολωνέζα όμως θα μαγειρεύει σίγουρα.Και θα κάνει και διαστημικά τσιμπούκια τουλάχιστον θα προσπαθεί.Από την άλλη η Ρωσίδα είναι πιο εμφανίσιμη στην έξοδο πολλοί θα τραβάνε μαλακίες με την εμφάνισή της και αυτό θα σε εξιτάρει.Η Πολωνέζα όχι και τόσο δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα.
εσυ φιλε σε ποια χωρα μενεις εξωτερικο ?![]()
Cool, εντελώς φιλικά και χωρίς διάθεση ειρωνίας, έχεις σοβαρό πρόβλημα, πρέπει να επισκεφτείς κάποιον ειδικό.
Γιατι ρε τύπε, οι κυριες δηλαδή δε θέλουν καινουρια βυζια;
καλαμπούρι κάνω ρε, μην με παίρνετε στα σοβαρά (σε αυτό το θρεντ)
γενικά έχω πρόβλημα με όλα τα θρεντ συγκριτικής σεξοπορνικής ανθρωπολογίας, όπως και το άλλο, Warsaw Poland.
Πάμε πάλι, τι λέγαμε, α, ναι, οι Πολωνές θέλουν τσάντα, οι Ουκρανές κινητό, οι Ρωσσίδες βυζιά.
Οι πολωνές χύνουν το νερό της πρώτης βράσης από τις φακές και προτιμούν πίτσα με ζαμπόν, ενώ οι Ουκρανές λόγω κρύου θέλουν πίτσα με μπέικον ενώ δεν ξέρουν τι είναι οι φακές.
Οι ουκρανές σπάνε το βραστό αυγό από την μύτη ενω οι πολωνές από τον κώλο, γενικά έχουν ένα θέμα με το κώλο και γουστάρουν doggy.
Τέλος οι πολωνές πάνε με κάθε ψωλή, πάκικη και αράπικη, ενώ οι ουκρανές κρατάνε χαρακτήρα.
γενικευσεις ισχυουν με τις πουτανοφυλες αυτες kata 80%
βεβαια αλλο ντανιεσκ αλλο λβωβ σε νοοτροπια
κι αλλο κλουζ με κραιοβα υα νιμου
ομως οι γενικες συμπεριφορες ισχυουν σαν χωρες
ρουμανια με ουκρανια το τοπιο ειναι ενρελως αλλο,,,
στην εδρα τους ειναι δυσκολες λογω κλαρινογαμπρων ρουμανων που λες κι εσυΡουμανία δεν έχω ιδέα.Παραλία όμως σταθερά οι Ρουμάνες ντύνονταν πιο ξέκωλα αλλά ήταν πιο δύσκολες από τις Πολωνέζες αν και πιο εύκολες από τις Σέρβες.
Αλλά με πάκηδες μόνο Πολωνές έχω δει.
Εχουν τα πιο ελεεινά γούστα
οι Ουκρανέζες καταπίνουν συχνότερα
υπάρχουν και ωραίοι πάκηδες.
Ρουμανία δεν έχω ιδέα.Παραλία όμως σταθερά οι Ρουμάνες ντύνονταν πιο ξέκωλα αλλά ήταν πιο δύσκολες από τις Πολωνέζες αν και πιο εύκολες από τις Σέρβες.
Γενικά από επίπεδο δυσκολίας(από ευκολότερες σε δυσκολότερες):
1.Ουκρανέζες
2.Πολωνέζες
3.Λευκορρωσίδες
4.Ρωσίδες
5.Τσέχες
6.Ρουμάνες
7.Βουλγάρες
8.Σέρβες
Γενικά με εντυπωσίασε που οι Πολωνέζες τουρίστριες ήταν πολύ ευκολότερες από τις Τσέχες και τις Ρωσίδες αν και δεν είχαν την ίδια εμφάνιση.
κοσταντζα ειδικα μαμαγια δεν κανεις σεφτε μαν ουτε με ενεσεις... ;)Ρε κμαν ειναι τόσο δύσκολες οι Ρουμάνες; Εγω τις είχα για τις ευκολότερες, εχω ακούσει ότι Κωσταντζα το καλοκαίρι γαμάνε και οι ανάπηροι.
προφανως φοιτητες?η αλλο?Μιλάμε για κλασσικούς πάκηδες σαν αυτούς στην Αθήνα που πουλάνε μπιχλιμπίδια.Με τέτοιους βγαίνουν οι Πολωνέζες.Να μπαίνεις στη ντίσκο και να βλέπεις να κάθονται στο τραπέζι με πάκηδες.Είναι πολύ χάλια είναι σχεδόν σκάνδαλο.Τουλάχιστον οι Αράπηδες είναι ψώλωνες οι πάκηδες δεν έχουν τίποτα απολύτως.