Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αυτα ελβετια ειναι 2χιλ το μηνα  :grin:

Για αυτό είναι πολύ οικονομικότερο να κάνει κανείς αυτές τις δουλειές στην ανατολική Ευρώπη ή σε φτηνές χώρες.Το μέσο Ελληνα δεν τον παίρνει πλέον να το παίξει γαμέας στο ανατολικό μπλοκ αλλά σίγουρα κάτι θα βρει γιατί είναι εφευρετικός.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Cool, εντελώς φιλικά και χωρίς διάθεση ειρωνίας, έχεις σοβαρό πρόβλημα, πρέπει να επισκεφτείς κάποιον ειδικό.

Μισό, τόχασα.
Νόμιζα οτι οι Ρωσσίδες είναι κυρίες.

Γιατι ρε τύπε, οι κυριες δηλαδή δε θέλουν καινουρια βυζια;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μισό, τόχασα.
Νόμιζα οτι οι Ρωσσίδες είναι κυρίες.

Τι εννοείς κυρίες?Οσο τα σκας είσαι άρχοντας νιώθεις υπεράντρας.Δεν υπάρχουν γυναίκες να σε κάνουν να νιώθεις τόσο θεικά όσο οι Ρωσίδες.Ούτε μιζέρια ούτε τίποτα είσαι πύραυλος.Αν όμως σταματήσεις να τα σκας γίνεσαι σε δευτερόλεπτα υποάντρας δε θέλουν ούτε να σε βλέπουν.Γενικά παίζουν πολύ με τον αντρισμό αυτός που ξοδεύει αβέρτα είναι αληθινός άντρας οι άλλοι απλά δεν είναι άντρες.Το λένε κατάμουτρα.
Γενικά σε προφίλ άντρα οι Σλάβες προτιμάνε περισσότερο τα τοπικά βουβάλια τους που αν έχουν λεφτά σίγουρα κάποιους θα έχουν φάει.
Οσο για τα βυζιά στη Ρωσία γενικώς υπάρχει πρόβλημα βυζιών κάτι που φυσικά δεν ισχύει στην Πολωνία με τα εκρηκτικά μείγματα.Οπότε πολλές Ρωσίδες τείνουν να ζητάνε πλαστικά βυζιά σα δώρο μετά το Ρίο η Μόσχα είναι η δεύτερη πόλη στον κόσμο σε πλαστικό βυζί.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Πρέπει να δίνεις για τα καηθημερινά της έξοδα.Κομμωτήριο,ρούχα,μανικιούρ,πεντικιούρ,αρώματα,κοσμήματα,εσώρουχα,make up,εξόδους χαρτζηλίκι δώρα σε επετείους,Πρωτοχρονιά,διακοπές οι γυναίκες έχουν έξοδα.
Δηλαδή γιατί να πάει μαζί σου και να μην τρώει πολωνικό kiolbasa?
Η διαφορά είναι οτι η Πολωνέζα δε θα σου πει αγόρασέ μου γούνα ή θέλω καινούργια βυζιά όπως η Ρωσίδα.Δεν έχουν δηλαδή εξωφρενικές απαιτήσεις ζητάνε για τα γυναικεία μικροέξοδα.

Αυτό δεν έχει να κανει μονο με Ρωσίδες, σε οποία χώρα κι αν εισαι αν έχεις σοβαρή σχέση με άεργη πρέπει να υπολογίζεις ως επιπλέον έξοδα τα προσωπικά σου επι κάτι μεταξύ 1,2 και 1,5.

Δηλαδή συνολικό κόστος διαβίωσης = νοίκι + προσωπικά σου έξοδα * (1 + 1,3). Βασικα θα αυξηθεί λιγο το νοίκι σου επειδή λογικά θα μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι, αλλα θα μειωθεί το κόστος του φαγητού μιας και θα σου μαγειρεύει η αλλη. Θα τρως κ καλύτερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό δεν έχει να κανει μονο με Ρωσίδες, σε οποία χώρα κι αν εισαι αν έχεις σοβαρή σχέση με άεργη πρέπει να υπολογίζεις ως επιπλέον έξοδα τα προσωπικά σου επι κάτι μεταξύ 1,2 και 1,5.

Δηλαδή συνολικό κόστος διαβίωσης = νοίκι + προσωπικά σου έξοδα * (1 + 1,3). Βασικα θα αυξηθεί λιγο το νοίκι σου επειδή λογικά θα μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι, αλλα θα μειωθεί το κόστος του φαγητού μιας και θα σου μαγειρεύει η αλλη. Θα τρως κ καλύτερα.

Αυτή είναι και η διαφορά Ρωσίδας Πολωνέζας.Η Ρωσίδα μπορεί να μη μαγειρεύει η Πολωνέζα όμως θα μαγειρεύει σίγουρα.Και θα κάνει και διαστημικά τσιμπούκια τουλάχιστον θα προσπαθεί.Από την άλλη η Ρωσίδα είναι πιο εμφανίσιμη στην έξοδο πολλοί θα τραβάνε μαλακίες με την εμφάνισή της και αυτό θα σε εξιτάρει.Η Πολωνέζα όχι και τόσο δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα.
Γενικά το ωραίο με τις Πολωνέζες είναι και όταν τις καλείς στο σπίτι σου για γαμήσι έρχονται ντυμένες στην τρίχα(ψηλοτάκουνα,make up,προκλητικά εσώρουχα) πάντα θέλουν να σε καυλώνουν.Πριν φύγουν πλένουν τα πιάτα και κάνουν και ένα καθάρισμα.Δεν είναι όμως ο τύπος της σούπερ μούνας σούπερ υπεργκόμενας όπως οι Τσέχες και οι Ρωσίδες.Δεν είναι το απόλυτο αλλά πιο κοντά στο στυλ καυλάκι της διπλανής πόρτας με εξαίρεση τους θεαματικούς βύζους.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

εσυ φιλε σε ποια χωρα μενεις εξωτερικο ?  :think:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Αυτή είναι και η διαφορά Ρωσίδας Πολωνέζας.Η Ρωσίδα μπορεί να μη μαγειρεύει η Πολωνέζα όμως θα μαγειρεύει σίγουρα.Και θα κάνει και διαστημικά τσιμπούκια τουλάχιστον θα προσπαθεί.Από την άλλη η Ρωσίδα είναι πιο εμφανίσιμη στην έξοδο πολλοί θα τραβάνε μαλακίες με την εμφάνισή της και αυτό θα σε εξιτάρει.Η Πολωνέζα όχι και τόσο δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα.

Τύπε εγω προσωπικά δε θα σπιτωνα ποτε γκομενα μονο και μονο για να την κυκλοφορώ και να με βλέπουν οι άλλοι. Οι γκόμενες που είχα και εχω ημουν μαζί τους επειδή περνούσαμε καλα μαζί, κρεβατικως και εξωκρεβατικως. ΟΚ καλα και τα τσουλακια αλλα δε θα τα βάλουμε και στο σπίτι μας.

εσυ φιλε σε ποια χωρα μενεις εξωτερικο ?  :think:

Τύπε προτιμώ να μη λέω. Άλλωστε δεν έχει και πολυ νόημα, ταξιδεύω συνέχεια λόγω δουλειάς (δεν ειμαι πιλότος  :grin: )

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Cool, εντελώς φιλικά και χωρίς διάθεση ειρωνίας, έχεις σοβαρό πρόβλημα, πρέπει να επισκεφτείς κάποιον ειδικό.

Γιατι ρε τύπε, οι κυριες δηλαδή δε θέλουν καινουρια βυζια;

καλαμπούρι κάνω ρε, μην με παίρνετε στα σοβαρά (σε αυτό το θρεντ)

γενικά έχω πρόβλημα με όλα τα θρεντ συγκριτικής σεξοπορνικής ανθρωπολογίας, όπως και το άλλο, Warsaw Poland.

Πάμε πάλι, τι λέγαμε, α, ναι, οι Πολωνές θέλουν τσάντα, οι Ουκρανές κινητό, οι Ρωσσίδες βυζιά.

Οι πολωνές χύνουν το νερό της πρώτης βράσης από τις φακές και προτιμούν πίτσα με ζαμπόν, ενώ οι Ουκρανές λόγω κρύου θέλουν πίτσα με μπέικον ενώ δεν ξέρουν τι είναι οι φακές.

Οι ουκρανές σπάνε το βραστό αυγό από την μύτη ενω οι πολωνές από τον κώλο, γενικά έχουν ένα θέμα με το κώλο και γουστάρουν doggy.

Τέλος οι πολωνές πάνε με κάθε ψωλή, πάκικη και αράπικη, ενώ οι ουκρανές κρατάνε χαρακτήρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλαμπούρι κάνω ρε, μην με παίρνετε στα σοβαρά (σε αυτό το θρεντ)

γενικά έχω πρόβλημα με όλα τα θρεντ συγκριτικής σεξοπορνικής ανθρωπολογίας, όπως και το άλλο, Warsaw Poland.

Πάμε πάλι, τι λέγαμε, α, ναι, οι Πολωνές θέλουν τσάντα, οι Ουκρανές κινητό, οι Ρωσσίδες βυζιά.

Οι πολωνές χύνουν το νερό της πρώτης βράσης από τις φακές και προτιμούν πίτσα με ζαμπόν, ενώ οι Ουκρανές λόγω κρύου θέλουν πίτσα με μπέικον ενώ δεν ξέρουν τι είναι οι φακές.

Οι ουκρανές σπάνε το βραστό αυγό από την μύτη ενω οι πολωνές από τον κώλο, γενικά έχουν ένα θέμα με το κώλο και γουστάρουν doggy.

Τέλος οι πολωνές πάνε με κάθε ψωλή, πάκικη και αράπικη, ενώ οι ουκρανές κρατάνε χαρακτήρα.

Το κακό είναι οτι έχω δει ωραίες Ουκρανές με αράπηδες.Τι κακό και αυτό.Αλλά με πάκηδες μόνο Πολωνές έχω δει.Γενικά αν δείτε αξιοπρεπή γκόμενα με ακαθόριστης εθνικότητας ελεεινό άντρα είναι σχεδόν πάντα Πολωνέζα.Εχουν τα πιο ελεεινά γούστα πρέπει η επιστήμη να ασχοληθεί με αυτό το φαινόμενο.
Αυτό μπορεί να είναι και καλό γιατί και το Λεονάντριο Ντι Κάπριο να έχεις αντίπαλο στην Πολωνία μπορεί να του φας τη γκόμενα τα γούστα τους είναι τελείως απρόβλεπτα καθόλου συμβατικά.Μάλλον διαλέγουν τους άντρες που καυλώνουν πιο πολύ για αυτές(συνήθως πάκηδες,Αραβες γενικώς οι μαυριδεροί και ασχημάντρες έχουν σαφές πλεονέκτημα).
Ενας κλαρινογαμπρός θα δυσκολευτεί κάπως στην Πολωνία εκτός αν είναι πολύ έθνικ(hardcore Βαλκάνιος).

Στο διαταύτα με τις Πολωνέζες είναι σχεδόν σίγουρο το πρωκτικό κάνουν και αρκετές ανωμαλίες ενώ οι Ουκρανέζες καταπίνουν συχνότερα.Επίσης παρτούζες με φίλες κάνουν συχνότερα οι Ουκρανέζες είναι πιο εδραιωμένο στην κουλτούρα τους.Στην Ουκρανία καταλήγεις πάντα σχεδόν σε διπλέτα τριπλέτα αναπόφευκτα αφού φέρνουν και φίλες τους.
Οι Πολωνέζες έχουν πιο αληθινή καύλα θα έλεγα οι Ουκρανέζες είναι κάπως προσποιητές.Επίσης οι Ουκρανέζες μπορεί να γαμηθούν ενώ δε σε γουστάρουν καθόλου ενώ οι Πολωνέζες όχι(πρέπει κάπως να σε γουστάρουν).

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
γενικευσεις ισχυουν με τις πουτανοφυλες αυτες kata 80%
βεβαια αλλο ντανιεσκ αλλο λβωβ σε νοοτροπια
κι αλλο κλουζ με κραιοβα υα νιμου
ομως οι γενικες συμπεριφορες ισχυουν σαν χωρες
ρουμανια με ουκρανια το τοπιο ειναι ενρελως αλλο,,,

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
γενικευσεις ισχυουν με τις πουτανοφυλες αυτες kata 80%
βεβαια αλλο ντανιεσκ αλλο λβωβ σε νοοτροπια
κι αλλο κλουζ με κραιοβα υα νιμου
ομως οι γενικες συμπεριφορες ισχυουν σαν χωρες
ρουμανια με ουκρανια το τοπιο ειναι ενρελως αλλο,,,

Ρουμανία δεν έχω ιδέα.Παραλία όμως σταθερά οι Ρουμάνες ντύνονταν πιο ξέκωλα αλλά ήταν πιο δύσκολες από τις Πολωνέζες αν και πιο εύκολες από τις Σέρβες.
Γενικά από επίπεδο δυσκολίας(από ευκολότερες σε δυσκολότερες):
1.Ουκρανέζες
2.Πολωνέζες
3.Λευκορρωσίδες
4.Ρωσίδες
5.Τσέχες
6.Ρουμάνες
7.Βουλγάρες
8.Σέρβες

Γενικά με εντυπωσίασε που οι Πολωνέζες τουρίστριες ήταν πολύ ευκολότερες από τις Τσέχες και τις Ρωσίδες αν και δεν είχαν την ίδια εμφάνιση.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ρουμανία δεν έχω ιδέα.Παραλία όμως σταθερά οι Ρουμάνες ντύνονταν πιο ξέκωλα αλλά ήταν πιο δύσκολες από τις Πολωνέζες αν και πιο εύκολες από τις Σέρβες.
στην εδρα τους ειναι δυσκολες λογω κλαρινογαμπρων ρουμανων που λες κι εσυ
εκτος χωρας ειναι πιο ευκολες κατα πολυ
ειδικα αν πεφρτουν κ δωρεες συνεχεις ομως.. ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• 2322865.jpg
    2322865.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
υπάρχουν και ωραίοι πάκηδες.

Μιλάμε για κλασσικούς πάκηδες σαν αυτούς στην Αθήνα που πουλάνε μπιχλιμπίδια.Με τέτοιους βγαίνουν οι Πολωνέζες.Να μπαίνεις στη ντίσκο και να βλέπεις να κάθονται στο τραπέζι με πάκηδες.Είναι πολύ χάλια είναι σχεδόν σκάνδαλο.Τουλάχιστον οι Αράπηδες είναι ψώλωνες οι πάκηδες δεν έχουν τίποτα απολύτως.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Γενικά από επίπεδο δυσκολίας(από ευκολότερες σε δυσκολότερες):
1.Ουκρανέζες
2.Πολωνέζες
3.Λευκορρωσίδες
4.Ρωσίδες
5.Τσέχες
6.Ρουμάνες
7.Βουλγάρες
8.Σέρβες

Γενικά με εντυπωσίασε που οι Πολωνέζες τουρίστριες ήταν πολύ ευκολότερες από τις Τσέχες και τις Ρωσίδες αν και δεν είχαν την ίδια εμφάνιση.

Ρε κμαν ειναι τόσο δύσκολες οι Ρουμάνες; Εγω τις είχα για τις ευκολότερες, εχω ακούσει ότι Κωσταντζα το καλοκαίρι γαμάνε και οι ανάπηροι.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ρε κμαν ειναι τόσο δύσκολες οι Ρουμάνες; Εγω τις είχα για τις ευκολότερες, εχω ακούσει ότι Κωσταντζα το καλοκαίρι γαμάνε και οι ανάπηροι.
κοσταντζα ειδικα μαμαγια δεν κανεις σεφτε μαν ουτε με ενεσεις... ;)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Μιλάμε για κλασσικούς πάκηδες σαν αυτούς στην Αθήνα που πουλάνε μπιχλιμπίδια.Με τέτοιους βγαίνουν οι Πολωνέζες.Να μπαίνεις στη ντίσκο και να βλέπεις να κάθονται στο τραπέζι με πάκηδες.Είναι πολύ χάλια είναι σχεδόν σκάνδαλο.Τουλάχιστον οι Αράπηδες είναι ψώλωνες οι πάκηδες δεν έχουν τίποτα απολύτως.
προφανως φοιτητες?η αλλο? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom