Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Λέτε να ξεκινήσω εντατικά μαθήματα ρωσικών  :grin:  μου φαινεται οι δυτικές γλώσσες δε βοηθούν και πολυ στα ανατολικά

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Λέτε να ξεκινήσω εντατικά μαθήματα ρωσικών  :grin:  μου φαινεται οι δυτικές γλώσσες δε βοηθούν και πολυ στα ανατολικά
δεν φτανουν κ δεν ταιριαζουν [αντου
θες πολλες γλωσσες
βρες την χωρα κ μετα μαθαινεις κ την γλωσσα της

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
δεν φτανουν κ δεν ταιριαζουν [αντου
θες πολλες γλωσσες
βρες την χωρα κ μετα μαθαινεις κ την γλωσσα της

Καλα ρε τύπε δε θα έρθω και για μόνιμα, μια περατζάδα θα κανω. Δεν μπορώ να τα παρατήσω ολα και να πάω πορνομετανάστης σαν το Δημητράκη  :grin:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Σεβαλιε, παρουσιαζεις τις πολωνεζες λες κι ειναι 'δουλτσινεες' που αν δεν εισαι ο 'ιπποτης', δεν θα σε κοιταξουν.
Τις παρουσιαζεις σαν 'ελιτιστριες' νομιζω, ισως οχι σαν ρωσιδες, αλλα ομως περιπου επιλεκτικες, και οχι δεν θα κανουν το ενα, οχι δεν θα παρουν τ'αλλο κλπ.

Απο τα λεγομενα το kman και αλλων, εγω καταλαβαινω οτι ειναι πολυ πιο 'χυμα στο κυμα', και φυσικα πολυ πιο προσγειωμενες και 'ξεκαβαλικεμενες' απο τις ελλεεινιδες, μιας και ειναι και το θεμα μας συγκριτικο εδω.

Δεν λεω, αυτα βλεπεις, ετσι εκτιμας, αυτη ειναι η αποψη σου, και ευχαριστουμε για ολες οσα μας λες.

Εγω πιστευω, οτι μπορει η σημερινη πολωνεζα να μην ειναι τοσο 'πεινασμενη' (απο πολλες αποψεις) οσο στο παρελθον, καθως η χωρα ανεβαινει,
αλλα οχι οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες για ολους, για γκομενες, εδω, εκει, και με αγγλικα, και με χωρις αγγλικα, και ελλαδα, και πολωνια.

Αν διαβασει κανεις τι λες, και τι ειπε κι ο φιλος 'δυσκοληεγγραφη', ειναι λες και διαβαζω δημητρακη, που λεει οτι ρωσια δεν την παλευεις με τιποτε, χωρις ρωσικα-αμαξι-λεφτα κλπ, αλλα για Ρωσια, τον πιστευω.

Η Πολωνια ανεβαινει, οι Ελληνες της σημερινης Ελλαδα σιγουρα δεν εχουν τις πολυτελειες του παρελθοντος, αλλα οχι οτι οι Πολωνεζες ειναι οι high γκομενες που καρφακι δεν θα νοιαστουν για ελληνες,
ουτε οτι ο ελληνας δεν πιανει μια, οτι και να κανει.

Διαβαζοντας τι λες, δεν εχει νοημα να παλεψει ελληνας για πολωνεζα.
Μπορει να φαει ο καθε πακης, αλλα ο ελληνας οχι. Οχι, ο ελληνας πρεπει να ξερει πολωνικα, πρεπει να μενει εκει, πρεπει να το φυσαει το χρημα, πρεπει να, πρεπει να......

Εχω δει προφιλ, με αψογες 'χωριατοπουλες' πολωνεζες, που τυφλα να χουν οι γκομενες της γλυφαδας, να φωτογραφιζονται σε κατι τσιγκους και σε κατι κοτετσια και χαμοσπιτα.
Και κουκλαρες, και γενικα οταν βλεπω δεκαδες φωτο τους ή περιγραφες τους, κειμενα τους κλπ, καταλαβαινω οτι ειναι πραγματικα girl next door κοριτσια.

Δεν μπορω να πειστω οτι δεν ειναι προσιτες στον μεσο Ελληνα.

Δεν λεω οτι τα λες λαθος, δεν τα λες καλα, λεω οτι δεν ειναι μονο ετσι, δεν μπορει να ειναι μονο ετσι, οπως ειπα και σε περασμενο μου ποστ.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
τι δεν καταλαβαινεις;;;
o ενας το βλεπει απο το πρισμα του γερμανο-φερμενου πορνοτουριστα κι αλλο απο το πρισμα του μονιμου κατοικου

και στην τελικη αφου εχεις κατασταλαξει τι καθεσε και το ψυριζεις;;;
κουνησου, κανε κατι,γραφοντας και ξαναγραφοντας τα ιδια και τα ιδια στο φορουμ δεν κερδιζεις τιποτα
πως περιμενειςς να γνωρισει πολωνεζα δηλαδη;;;
βριζεις και γκρινιαζεις για της ελλεηνιδες οπως τις αποκαλεις αλλα κανεις σαν ελλεηνας ο ιδιος
κλαωομουνιαζεις γιατι δεν βρισκεις γκομενα

εκτος αν τρολαρεις οπω εγραψε ενας φιλος παραπανω

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Οχι να λεμε οτι οποιος δεν συμφωνει με τις αποψεις των αλλων οτι τρολλαρει. Με αυτη την λογικη, εγω ειμαι σωστος και τρολαρουν αλλοι. Λοιπον, δεν παει ετσι, δεν τιθεται θεμα τρολλινγκ.
Εγω γι'αυτα που πιστευω, επιχειρηματολογω, δεν πεταω μια μαλακια να αναβει flame.

Και ουτε δηλωνω κατασταλαγμενος.
Λεω την αποψη μου.

Οσο για το τι θα κανω, και ποτε, κλπ, εδω ειμαστε στο φορουμ για να συζηταμε, δεν αναιρει το τι κανω, με το τι συζηταμε.
Μπορει να υπαρχουν λογοι που να με εμποδιζουν να κανω αυτα που θελω, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να ειμαι εδω και να κουβεντιαζουμε θεματα που τα θεωρω ενδιαφεροντα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ βασικά μιλάω για αρπαχτές ενώ ο Σεβαλιέ για σχέσεις.Αν είσαι μόνιμος έχεις σαφές πλεονέκτημα μπορείς να περιμένεις.Για να φέρεις γκόμενα στην Ελλάδα με τα σημερινά χάλια της Ελλάδας δύσκολα.
Να περιμένεις να έρθει η γκόμενα Ελλάδα χωρίς να πατήσεις το πόδι σου Πολωνία πολύ δύσκολα.Εχω φέρει αλλά ήξερα τα σκηνικά τους έγραφα στα πολωνικά κτλ.Για άτομο χωρίς εμπειρία είναι δύσκολο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε cool καταρχην πες μας λιγα για σενα τι ηλικια εχεις που μενεις, κατι να ξερουμε τι να σου προτεινουμε αν θες. Δεν ειμαστε εδω για να κατηγορουμε ο ενας τον αλλον αλλα για ανταλλαγη πληροφοριων. Ο ενας ρωταει και οποιος μπορει απανταει.
Τωρα εσυ ρωτας καποια πραγματα και καθενας λεει τη γνωμη του. Ο κμαν περιγραφει τις εμπειριες και παραστασεις απο τις περιπετειες του προσπαθωντας παραλληλα να μεταδοσει μια " τζουρα" απο την ατμοσφαιρα οπως τη ζει και την αισθανεται. Εγω προσπαθω να πω τα πραγματα ψυχρα και αντικειμενικα οπως τα βλεπω σε οτι ερωτηση δω. Με τον κμαν το χω ξαναπει δε λεμε διαφορετικα πραγματα στα ουσιωδη που αφορουν τη χωρα.
Αν εχεις προσεξει λεει οτι παει σε συγκεκριμενες πολεις και μερη, συνεννοειται με τη γλωσσα, χτυπαει συγκεκριμενες κατηγοριες, ενω χωρια οτι εχει παει στη χωρα πολυ και την ξερει καλα, εχει παει και σε πιο " δυσκολα τεραιν" στην ουκρανια πχ οποτε ειναι βουτυρο στο ψωμι του.
Ειδες τι εγραψε και ο δυσκολη εγγραφη. Εσυ παλι λες κατι τελειως διαφορετικο. Αν μπορεις μεσω ΝΕΤ να γνωρισεις κοπελα και αν ερθει στην Ελλαδα για να εχετε μονιμη σχεση ( οχι γαμο).Και σου απανταω οτι τωρα ( οχι πριν 20 χρονια ουτε ξερω πως θα ειναι αργοτερα) αυτο να το κανεις με γυναικα απο τη συγκεκριμενη χωρα οι πιθανοτητες ειναι απειροελαχιστες. Σου εξηγησα και για πιο λογο. Εδω εσυ , δε κουνας απο τον καναπε σου για να πας αφου ασχολεισαι με αυτη τη ρημαδοχωρα, ενα ταξιδι 3-4 μερες να δεις πως ειναι! Και περιμενεις μια κοπελα να το κανει αυτο για παντα? Να παρει μια τοσο ριζικη αποφαση στη ζωη της? Και να ναι καποια απελπισμενη σαν αυτες που λες δε θα μιλαει τη γλωσσα και παλι δεν ενδιαφερεται να φυγει πολυ χωρια οτι θα χει και παιδι κατα πασα πιθανοτητα.
Να βρεις κοπελα χωρις παιδι, νεα 20-30, να μιλαει αγγλικα, στην Πολωνια του 2014 μεσω ιντερνετ και να την προσκαλεσεις να παει στην Ελλαδα μονιμα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ . Πιο ευκολο να βρεις νερο στη σαχαρα. Οικονομικα μια με τετοιο προφιλ το πιθανοτερο ειναι οτι αυτη θα ειναι σε θεση οχι μονο να συντηρηθει μονη της αλλα να συντηρησει και εσενα.
Ειναι προσιτες στο μεσο Ελληνα ( ο οποιος γενικα ειναι "ψηλα" ως ανδρα οχι μονο στη συγκεκριμενη χωρα). Ειναι αλλο αυτο και αλλο να παει μια να ζησει στην Ελλαδα με καποιον που γνωρισε απο νετ. Εγω σου ειπα τα θετικα και τα αρνητικα τους. Αλλα ειναι προσιτες για καποιον που θα ζει στη χωρα. Ειπα οτι αν καποιος Ελληνας κανονικης εμφανισης και συμπεριφορας 20-30 ερθει και κατοικησει εδω θα κανει θραυση. Θα πρηστει ο πουτσος του να γαμαει . Να καταλαβαινουμε τι λεμε και τι διαβαζουμε

Α και κατι αλλο. Που το ειδες οτι οι ρωσιδες ειναι " ελιτιστριες" και " απαιτητικες"? Καθολου ελιτιστριες και απαιτητικες δεν ειναι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οσο περισσότερα ατού έχεις τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες για περισσότερες και καλύτερες γκόμενες.Βασικά ατού:
1.Να μένεις Πολωνία ή τουλάχιστον να επισκέπτεσαι συχνά
2.Να έχεις εισόδημα πάνω από 2000 ευρώ το μήνα
3.Να είσαι κάτω από 35 ετών
4.Να μιλάς πολωνικά
5.Να είσαι σε φοιτητούπολη
Αν έχεις όλα τα παραπάνω δεν το συζητάμε θα ξεσκιστείς στον πούτσο.Θα ξεσκιστείς άγρια και οι απαιτήσεις σου σε εμφάνιση γκόμενας θα ανέβουν κατακόρυφα.
Α σου λείπουν ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω αρχίζεις να ρίχνεις τον πήχυ.Πας με MILF,δέχεσαι flakes κτλ.Μερικά μπορείς να τα διορθώσεις(εισόδημα,τοποθεσία,γνώση πολωνικών) άλλα όχι(ηλικία).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.344
Πόντοι
42.697
Οσο περισσότερα ατού έχεις τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες για περισσότερες και καλύτερες γκόμενες.Βασικά ατού:
1.Να μένεις Πολωνία ή τουλάχιστον να επισκέπτεσαι συχνά
2.Να έχεις εισόδημα πάνω από 2000 ευρώ το μήνα
3.Να είσαι κάτω από 35 ετών
4.Να μιλάς πολωνικά
5.Να είσαι σε φοιτητούπολη
Αν έχεις όλα τα παραπάνω δεν το συζητάμε θα ξεσκιστείς στον πούτσο.Θα ξεσκιστείς άγρια και οι απαιτήσεις σου σε εμφάνιση γκόμενας θα ανέβουν κατακόρυφα.
Α σου λείπουν ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω αρχίζεις να ρίχνεις τον πήχυ.Πας με MILF,δέχεσαι flakes κτλ.Μερικά μπορείς να τα διορθώσεις(εισόδημα,τοποθεσία,γνώση πολωνικών) άλλα όχι(ηλικία).

αν πληρεις ολες τις παραπανω προυποθεσεις αλλα ο πουτσος σου ειναι 10 cm σηκωμενος τι γινεται??? :think: :P

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αν πληρεις ολες τις παραπανω προυποθεσεις αλλα ο πουτσος σου ειναι 10 cm σηκωμενος τι γινεται??? :think: :P

Θα σε απατάει με Αράπη αλλά τουλάχιστον δε θα γευτείς χύσια πολλές φορές.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Οχι να λεμε οτι οποιος δεν συμφωνει με τις αποψεις των αλλων οτι τρολλαρει. Με αυτη την λογικη, εγω ειμαι σωστος και τρολαρουν αλλοι. Λοιπον, δεν παει ετσι, δεν τιθεται θεμα τρολλινγκ.
Εγω γι'αυτα που πιστευω, επιχειρηματολογω, δεν πεταω μια μαλακια να αναβει flame.

Και ουτε δηλωνω κατασταλαγμενος.
Λεω την αποψη μου.

Οσο για το τι θα κανω, και ποτε, κλπ, εδω ειμαστε στο φορουμ για να συζηταμε, δεν αναιρει το τι κανω, με το τι συζηταμε.
Μπορει να υπαρχουν λογοι που να με εμποδιζουν να κανω αυτα που θελω, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να ειμαι εδω και να κουβεντιαζουμε θεματα που τα θεωρω ενδιαφεροντα.
στο τελος θα παρεξηγηθω οτι εχω κατι εναντιον σου
τουναντιον
σου λεω να ξεκολλησεις απο το μπου και να ρισκαρεις
εχεις περασει απο φανταστικο/ψηφιακο καστινγκ ολους τους λαους της ευρωπης και μερικους της ασιας
αν πλεον οπως λες δεν τρολαρεις ε πλεον γινεσε γραφικος
εκτος αν κρατας πια στατιστικα για το πως γαμανε οι ελληνες στα ξενα
ο τροπος γραφης σου δεν υποδηλωνει κανεναν αγραμματο, αλλα σιγουρα αυτα που γραφεις δειχνουν ανθρωπο με πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση
σου ειπα το πολυ πολυ να χασεις 1-2000 ευρω
πηγαινε και ρισκαρε

ξερεις κατι;
καλυτερα να μετανοιωσεις για κατι που εκανες παρα να σου μεινει απωθυμενο και να μετανοιωσεις για κατι που δεν εκανες

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
μας πεθανες κ-μαν..  :P :P :P :P :'(

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Ελληνας γενικά δε θα πάει Πολωνία διότι θέλει σιγουριά ή άνεση.Σιγουριά οτι θα γαμήσεις έχεις Ουκρανία,άνεση έχεις Τσεχία.Οπότε κανένας δεν παίρνει το ρίσκο.Οχι οτι αυτό σημαίνει οτι η Πολωνία είναι καμιά παρθένα χώρα έχουν αλωνίσει οι Ιταλοί,Αραβες κτλ αλλά σίγουρα σε μικρότερο βαθμό από Τσεχία,Ουκρανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως είναι πολύ καυλιάρες.Σλαβικός παράδειαος.Αξίζει να μένεις Πολωνία με 100 ευρώ την ημέρα.Γερμανία έχει όλα τα καλά αλλά τα γούστα της Πολωνίας δεν τα έχει.Αν θες να τρως καλά,αρχιτεκτονική,πολιτισμό τότε Γερμανία.Αν θες σκέτο μουνί μόνο Πολωνία,

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως είναι πολύ καυλιάρες.Σλαβικός παράδειαος.Αξίζει να μένεις Πολωνία με 100 ευρώ την ημέρα.Γερμανία έχει όλα τα καλά αλλά τα γούστα της Πολωνίας δεν τα έχει.Αν θες να τρως καλά,αρχιτεκρονική,πολιτισμό τότε Γερμανία.Αν θες σκέτο μουνί μόνο Πολωνία,

Eσκασες μυτη Polska τυπε αυτο το Σ/Κ ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Eσκασες μυτη Polska τυπε αυτο το Σ/Κ ?

Οχι,γιατί δουλεύω Κυριακή.Αλλά ρε φίλε τι είνσι αυτά;Τι καυλωτικές φωτό στέλνουν;Είσαι στον παράδεισο.Το επόμενο Σάββατο σίγουρα θα σκάσω.Τώρα απολαμβάνω Γερμανία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom