Σεβαλιε, παρουσιαζεις τις πολωνεζες λες κι ειναι 'δουλτσινεες' που αν δεν εισαι ο 'ιπποτης', δεν θα σε κοιταξουν.
Τις παρουσιαζεις σαν 'ελιτιστριες' νομιζω, ισως οχι σαν ρωσιδες, αλλα ομως περιπου επιλεκτικες, και οχι δεν θα κανουν το ενα, οχι δεν θα παρουν τ'αλλο κλπ.
Απο τα λεγομενα το kman και αλλων, εγω καταλαβαινω οτι ειναι πολυ πιο 'χυμα στο κυμα', και φυσικα πολυ πιο προσγειωμενες και 'ξεκαβαλικεμενες' απο τις ελλεεινιδες, μιας και ειναι και το θεμα μας συγκριτικο εδω.
Δεν λεω, αυτα βλεπεις, ετσι εκτιμας, αυτη ειναι η αποψη σου, και ευχαριστουμε για ολες οσα μας λες.
Εγω πιστευω, οτι μπορει η σημερινη πολωνεζα να μην ειναι τοσο 'πεινασμενη' (απο πολλες αποψεις) οσο στο παρελθον, καθως η χωρα ανεβαινει,
αλλα οχι οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες για ολους, για γκομενες, εδω, εκει, και με αγγλικα, και με χωρις αγγλικα, και ελλαδα, και πολωνια.
Αν διαβασει κανεις τι λες, και τι ειπε κι ο φιλος 'δυσκοληεγγραφη', ειναι λες και διαβαζω δημητρακη, που λεει οτι ρωσια δεν την παλευεις με τιποτε, χωρις ρωσικα-αμαξι-λεφτα κλπ, αλλα για Ρωσια, τον πιστευω.
Η Πολωνια ανεβαινει, οι Ελληνες της σημερινης Ελλαδα σιγουρα δεν εχουν τις πολυτελειες του παρελθοντος, αλλα οχι οτι οι Πολωνεζες ειναι οι high γκομενες που καρφακι δεν θα νοιαστουν για ελληνες,
ουτε οτι ο ελληνας δεν πιανει μια, οτι και να κανει.
Διαβαζοντας τι λες, δεν εχει νοημα να παλεψει ελληνας για πολωνεζα.
Μπορει να φαει ο καθε πακης, αλλα ο ελληνας οχι. Οχι, ο ελληνας πρεπει να ξερει πολωνικα, πρεπει να μενει εκει, πρεπει να το φυσαει το χρημα, πρεπει να, πρεπει να......
Εχω δει προφιλ, με αψογες 'χωριατοπουλες' πολωνεζες, που τυφλα να χουν οι γκομενες της γλυφαδας, να φωτογραφιζονται σε κατι τσιγκους και σε κατι κοτετσια και χαμοσπιτα.
Και κουκλαρες, και γενικα οταν βλεπω δεκαδες φωτο τους ή περιγραφες τους, κειμενα τους κλπ, καταλαβαινω οτι ειναι πραγματικα girl next door κοριτσια.
Δεν μπορω να πειστω οτι δεν ειναι προσιτες στον μεσο Ελληνα.
Δεν λεω οτι τα λες λαθος, δεν τα λες καλα, λεω οτι δεν ειναι μονο ετσι, δεν μπορει να ειναι μονο ετσι, οπως ειπα και σε περασμενο μου ποστ.