Φίλοι συναγωνιστές χαιρετώ σας. Άρτι αφιχθείς από Πολωνία ας γράψω κάποιες σκέψεις μου για τη χώρα και τις γυναίκες της όπως την είδα σε αυτές τις λίγες ημέρες που έζησα εκεί.
Υποδομές, Οικονομία, Χώρα
Ξεκινάμε από την ίδια τη χώρα. Επισκέφτηκα Κρακοβία και Βαρσοβία. Η Βαρσοβία πιο μεγαλούπολη, πιο μοντέρνα πόλη, πιο απλωμένη ως πόλη, με περισσότερες και πιο ωραίες γυναίκες και τον άνδρα να μετράει. Η Κρακοβία πιο παλιά πόλη, θυμίζει πιο πολύ Ευρώπη, αρκετοί τουρίστες, πιο χύμα γενικά κατάσταση, χαμηλότερου επιπέδου γυναίκες από Βαρσοβία, περισσότερος ανταγωνισμός.
Γενικά η Πολωνία παιδιά ανεβαίνει, στη Βαρσοβία είδα κι εγώ δεν ξέρω πόσες ταμπέλες με πολυεθνικές, δεν πρέπει να υπάρχει ανεργία, δε γίνεται με τόσες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα δεν έχουμε ούτε το 1/10. Παρόλα αυτά η χώρα είναι ακόμα αναπτυσσόμενη, όχι αναπτυγμένη, το αντιλαμβάνεσαι αυτό από τις λεπτομέρειες, οι υποδομές είναι κατά πολύ χειρότερες από δυτική Ευρώπη, ακόμα και από Ελλάδα. Τα κτίρια πολύ άσχημα και στις δυο πόλεις που επισκέφτηκα.
Κόστος Ζωής
Ξεκινάω λέγοντας πως το περίμενα χαμηλότερο. Θα έλεγα πως είναι στο 80-85% της Ελλάδας, όχι πιο κάτω.
Λαός - Γυναίκες
Ο λαός θα έλεγα πως είναι ευγενής και εξυπηρετικός. Σε αυτό βέβαια θα βοήθησε και το οτι είμαστε τουρίστες και θέλαμε να ξοδέψουμε λεφτά
. Αγγλικά δεν πολυξέρουν, αυτό είναι ένα θέμα, και γενικά η Πολωνία νομίζω πως δεν είναι εύκολη για τον ξένο.
Γενικά φαίνεται να περνάνε καλά, στα κλαμπ χορεύουν όλοι, άνδρες γυναίκες. Αυτό μου άρεσε. Από την άλλη βέβαια δεν ξέρουν να χορεύουν, είναι λίγο για τον πούτσο αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Τώρα όσον αφορά το κεφάλαιο
ΠΟΛΩΝΕΖΕΣ:
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως Πολωνία δεν πήγα για σεξοτουρισμό /πόρνιασμα, και δεν πήδηξα καμία, οπότε ότι παραθέσω θα είναι από αυτά που είδα τριγύρω μου και τις προσωπικές μου εμπειρίες που δεν έφτασαν όμως μέχρι κρεββάτι.
Πρώτα από όλα ο μέσος όρος των γυναικών στην Πολωνία είναι πολύ υψηλός. Αυτό τύποι μου δεν το έχω ξαναδεί πουθενά, είναι ελάχιστες οι άσχημες Πολωνέζες, παίζει να μην είδα πάνω από 5 χοντρές και στις δύο πόλεις! Οι άνδρες από την άλλη τίποτα το σπουδαίο, με αποτέλεσμα βάσει προσφοράς / ζήτησης / ανταγωνισμού να είναι τα πράγματα αρκετά εύκολα. Εδώ στο εύκολα όμως έρχεται το αλλά: τύποι χρειάζονται πολωνικά. Νομίζω χωρίς τη γλώσσα δεν πας πουθενά, είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Από ότι κατάλαβα οι Πολωνέζες γενικά είναι φιλικές και εύκολες στην προσέγγιση, αλλά δεν είναι τίποτε τανάκια να σου κάθονται με το καλημέρα. Και εξηγούμαι: μπορεί η Πολωνή να είναι με την παρέα της (με άνδρες στην παρέα) και να χωθείς κανονικά, και να χορέψει μαζί σου, και να σου τριφτεί, και να χουφτώσεις, κτλ κτλ, αλλά στο τέλος της βραδιάς θα επιστρέψει στην παρέα της και θα σε αφήσει με το πουλί στο χέρι.
Γενικά, θα συνόψιζα το θέμα των Πολωνέζων στο εξής: Όποιος είναι μόνιμος κάτοικος και ξέρει πολωνικά είναι πολύ τυχερός άνδρας, θα χορτάσει ποιοτικό μουνί, ο αλεξιπτωτιστής τουρίστας χωρίς γνώση πολωνικών μάλλον θα τη βγάλει εργόχειρο.
Για το τέλος θα ήθελα
να ευχαριστήσω τον Chevalier Fidèle ο οποίος μπήκε στον κόπο να μου δώσει συμβουλές για το που να πάω και τι να κάνω στη χώρα. Δυστυχώς το πρόγραμμά μου ήταν πολύ γεμάτο και δεν μπόρεσα να τα πούμε και από κοντά.
Και μια ερώτηση για τους γνώστες: Αξίζει να ασχοληθώ μέσω facebook με κάποιες τύπισσες που γνώρισα εκεί ή τσάμπα ο κόπος που θα αφιερώσω; Πόσο εύκολο είναι να βγάλει κάποιος πολωνικό fuck buddy, την οποία να επισκέφτομαι ας πούμε μια φορά το μήνα;