Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και ομως. Ξερω οτι υπαρχουν κουκλια πολωνεζες, ακομη και σε κατι ελληνικα κατσικοχώρια.
Αρκετες γνωριστηκαν μεσω internet.

Πχ γιατι να μην ερθει μια 28αρα πολωνεζα καμακωμενη απο ελληνα μεσω νετ, που στην πολωνια εχει 'τελειωσει' και εχει ελαχιστες επιλογες, απο πολλες αποψεις;
Και μεσης ομορφιας να ειναι για πολωνικα δεδομενα, παλι ωραιοτερη θα ειναι απο την μεση ελληνιδα.
Εδω εχουμε και τα μπαζα στην ελλαδα, να την εχουν ψωνισει!!!
Αυτη ομως, θα ειναι ωραιοτερη εμφανισιακα και σαν χαρακτηρα, απο την σκατοελληνιδα που ζητα τον ουρανο με τ'αστρα και στο παιζει και ξυνη!

-

Εγω πιστευω, οτι ολοι εχουμε δικιο σε οσα λεμε.
Κι ο kman, κι ο fidele, κι εγω, με οσα εχω διαβασει και οσα εχω ψαξει και αλλα πολλα.
Γιατι;
Στα πολωνικα θεματα, εχουν ειπωθει μεγαλες αληθειες, αλλα καμια φορα και εμεις οι ιδιοι τις ξεχναμε.
Εχουν ειπωθει:
- οτι ειναι αμετρητες, μιλιουνια
- οτι εχουν χαμηλα τον πηχυ
- οτι η μεση πολωνεζα βολευεται με λιγα
- οτι ειναι γενικα 'απλες' κοπελες, δηλαδη, δεν θα σου βγαλουν την ψυχη οπως οι ελληνιδες κλπ
κλπ

Ε λοιπον, μεσα σε τοσα εκατομμυρια κοπελες, προφανως υπαρχουν απο ολες τις κατηγοριες, και υπαρχουν για ολους!
Κι αυτες που ξερουν αγγλικα, κι αυτες που καμακωνονται μεσω νετ, κι αυτες που θα ερθουν για εποχικη εργασια στην ελλαδα, κι αυτες που θα ερθουν στην ελλαδα για τον ελληνα που γνωρισαν!

Εγω αυτο που εχω καταλαβει, ειναι οτι η πολωνια ειναι μια πολυ καλη 'δεξαμενη' γυναικων, οπου εχει για ολους, για ολα τα γουστα, για ολα τα βαλαντια, για ολες τις περιπτωσεις.
Πολλες φορες κανουμε το λαθος να κρινουμε με λιγες δικες παραστασεις.

Ομως, παιζουν ολες οι περιπτωσεις, και εν τελει συμπεραινω, οτι εχει για ολους.
Και γιατι ψαχνεις εδω και 20 χρονια και δεν βρισκεις,αφου ειναι τοσο ευκολες και υπαρχουν για ολους. :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα πράγματα έχουν αλλάξει.Πλέον οι πιο πολλές Πολωνέζες θέλουν να μείνουν Πολωνία άντε να πάνε μερικά χρόνια σε χώρες με παρά όπως Αγγλία,Γερμανία,Ολλανδία.Αλλά η μετανάστευση στην Ελλάδα δεν είναι σχεδόν καθόλου ελκυστική.Πιο πολύ ρωτάνε αν προτίθεσαι να μεταναστεύσεις Πολωνία.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τα πράγματα έχουν αλλάξει.Πλέον οι πιο πολλές Πολωνέζες θέλουν να μείνουν Πολωνία άντε να πάνε μερικά χρόνια σε χώρες με παρά όπως Αγγλία,Γερμανία,Ολλανδία.Αλλά η μετανάστευση στην Ελλάδα δεν είναι σχεδόν καθόλου ελκυστική.Πιο πολύ ρωτάνε αν προτίθεσαι να μεταναστεύσεις Πολωνία.
αν δεν κανουν βιζιτα γιατι να μεταναστευσουν?αφου τα λεφτα σ ολη την ευρωπη εκτος 2 χωρες ειναι τριχες,,δεν τους μενει μια αν ζησουν μονες τους με δουλεια κ χωρις πλουσιο σπονσορα γαμπρο..

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι πολωνεζες ειναι καλες αμα εχουν τον καταλληλο χειριστη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και ομως. Ξερω οτι υπαρχουν κουκλια πολωνεζες, ακομη και σε κατι ελληνικα κατσικοχώρια.
Αρκετες γνωριστηκαν μεσω internet.

Πχ γιατι να μην ερθει μια 28αρα πολωνεζα καμακωμενη απο ελληνα μεσω νετ, που στην πολωνια εχει 'τελειωσει' και εχει ελαχιστες επιλογες, απο πολλες αποψεις;
Και μεσης ομορφιας να ειναι για πολωνικα δεδομενα, παλι ωραιοτερη θα ειναι απο την μεση ελληνιδα.
Εδω εχουμε και τα μπαζα στην ελλαδα, να την εχουν ψωνισει!!!
Αυτη ομως, θα ειναι ωραιοτερη εμφανισιακα και σαν χαρακτηρα, απο την σκατοελληνιδα που ζητα τον ουρανο με τ'αστρα και στο παιζει και ξυνη!

-

Εγω πιστευω, οτι ολοι εχουμε δικιο σε οσα λεμε.
Κι ο kman, κι ο fidele, κι εγω, με οσα εχω διαβασει και οσα εχω ψαξει και αλλα πολλα.
Γιατι;
Στα πολωνικα θεματα, εχουν ειπωθει μεγαλες αληθειες, αλλα καμια φορα και εμεις οι ιδιοι τις ξεχναμε.
Εχουν ειπωθει:
- οτι ειναι αμετρητες, μιλιουνια
- οτι εχουν χαμηλα τον πηχυ
- οτι η μεση πολωνεζα βολευεται με λιγα
- οτι ειναι γενικα 'απλες' κοπελες, δηλαδη, δεν θα σου βγαλουν την ψυχη οπως οι ελληνιδες κλπ
κλπ

Ε λοιπον, μεσα σε τοσα εκατομμυρια κοπελες, προφανως υπαρχουν απο ολες τις κατηγοριες, και υπαρχουν για ολους!
Κι αυτες που ξερουν αγγλικα, κι αυτες που καμακωνονται μεσω νετ, κι αυτες που θα ερθουν για εποχικη εργασια στην ελλαδα, κι αυτες που θα ερθουν στην ελλαδα για τον ελληνα που γνωρισαν!

Εγω αυτο που εχω καταλαβει, ειναι οτι η πολωνια ειναι μια πολυ καλη 'δεξαμενη' γυναικων, οπου εχει για ολους, για ολα τα γουστα, για ολα τα βαλαντια, για ολες τις περιπτωσεις.
Πολλες φορες κανουμε το λαθος να κρινουμε με λιγες δικες παραστασεις.

Ομως, παιζουν ολες οι περιπτωσεις, και εν τελει συμπεραινω, οτι εχει για ολους.

Ρε τυπε μου φαινεται δε διαβαζεις τι γραφουμε και τζαμπα τα γραφουμε. Που το ειδες οτι εχουν χαμηλα τον πηχη? Που το ειδες οτι δεν εχουν απαιτησεις? Εχουν και μαλιστα και πιο αλλοπροσαλες. Μπορει εκει που ειστε μεσα στα μελια να δει στραβα την καλημερα που της ειπες και δε το χει σε τιποτα να σε παρατησει στην ψυχρα. Ειναι μακραν οι πιο απιστες και ψευτρες γυναικες . Μαζι με το γκομενο καβλαντιζουν και καμακωνουν στα ισια ξεδιαντροπα. Δε θα σου βγαλουν την ψυχη? Που το ειδες γραμμενο αυτο? Τσουρεκια θα στα κανουν και μαλιστα με πολυ πιο μαλακιες θεματα.
Για την 28αρα που λες για ποιο λογο δε θα ρθει Ελλαδα. Πρωτον ειναι κατα πασα πιθανοτητα παντεμενη, εχει αντρα παιδια. Δευτερον και να μην ειναι, θα εχει καλη δουλεια, και θα περναει καλα. Φιλες φιλους γονεις, ξαδερφια. Εδω τα χει ολα. Μαγαζια, εμπορικα κεντρα, κλαμπ, καφετεριες. Ελλαδα να κανει τι? Να παει στην μιζερη ελληνικη επαρχια με καναν φουκαρα ελληνα. Χωρις αλλους φιλους, κυκλο, με τους ντοπιους να την κουτσομπολευουν, χωρις συγγενεις, χωρις γλωσσα. Κατα πασα πιθανοτητα χωρις δουλεια να εξαρταται απο τον τυχαιο τυπο που γνωρισε στο ιντερνετ. Τοσο τελειωμενες νομιζεις ειναι που θα αφησουν τη ζωη τους και τη δουλεια τους για να πανε τυχοδιωκτριες σε εναν τυπο απο το ιντερνετ? Σοβαρεψου και αναλογισου αυτα που γραφεις. Αν τα γραφεις σοβαρα και δε τρολαρεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αν δεν κανουν βιζιτα γιατι να μεταναστευσουν?αφου τα λεφτα σ ολη την ευρωπη εκτος 2 χωρες ειναι τριχες,,δεν τους μενει μια αν ζησουν μονες τους με δουλεια κ χωρις πλουσιο σπονσορα γαμπρο..

Πριν στην Ελλάδα βρίσκανε 2-3 παντρεμένους σπόνσορες τσίμπαγαν καμιά 300άρα από τον καθένα είχαν ένα 500-1000 ευρώ εξτρά το μήνα πέρα από τα 600 της δουλειάς οι εμφανίσιμες εννοώ.Τώρα πάνε οι σπόνσορες πάνε και τα 600 οπότε πρέπει να παντρευτούν κανά μαλάκα Αραβα να τους σκάσει 5000 ευρώ για τα χαρτιά.
Είναι δηλαδή πλέον η Ελλάδα πολύ στριμόκωλη για τους Πολωνέζες.
Οι Γερμανοί πάλι είναι τσιγκούνηδες για παντρεμένο σπόνσορα Γερμανία ψάχνεις με το κυάλι το ίδιο περίπου και οι Αγγλοι.Οπότε οι Πολωνέζες κάπως έχουν απελπιστεί και καταλήγουν πολύ χαμηλά με πάκηδες,Μέση Ανατολή,Αφρικανούς κτλ.
Και ο Πολωνός με τις επιλογές που έχουν δε φαντάζει κακή επιλογή.Δεν είναι όπως οι Ρωσσίδες που μπορούν να βρουν ολιγάρχη στη Μόσχα,high class χρημαστιστή στο Λονδίνο,investment banker στη Νέα Υόρκη οι Πολωνέζες απλά είναι πολύ bass class για να χωθούνε σε τέτοια χαιλίκια.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ρε τυπε μου φαινεται δε διαβαζεις τι γραφουμε και τζαμπα τα γραφουμε.
Για την 28αρα που λες για ποιο λογο δε θα ρθει Ελλαδα. Πρωτον ειναι κατα πασα πιθανοτητα παντεμενη, εχει αντρα παιδια. Δευτερον και να μην ειναι, θα εχει καλη δουλεια, και θα περναει καλα. Φιλες φιλους γονεις, ξαδερφια. Εδω τα χει ολα. Μαγαζια, εμπορικα κεντρα, κλαμπ, καφετεριες. Ελλαδα να κανει τι? Να παει στην μιζερη ελληνικη επαρχια με καναν φουκαρα ελληνα. Χωρις αλλους φιλους, κυκλο, με τους ντοπιους να την κουτσομπολευουν, χωρις συγγενεις, χωρις γλωσσα. Κατα πασα πιθανοτητα χωρις δουλεια να εξαρταται απο τον τυχαιο τυπο που γνωρισε στο ιντερνετ. Τοσο τελειωμενες νομιζεις ειναι που θα αφησουν τη ζωη τους και τη δουλεια τους για να πανε τυχοδιωκτριες σε εναν τυπο απο το ιντερνετ? Σοβαρεψου και αναλογισου αυτα που γραφεις. Αν τα γραφεις σοβαρα και δε τρολαρεις.
δεν τρολαρει,,τωρα μαλλον θα το καταλαβει
τογραψες οσο πιο λιανα γινεται,,, :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε τυπε μου φαινεται δε διαβαζεις τι γραφουμε και τζαμπα τα γραφουμε. Που το ειδες οτι εχουν χαμηλα τον πηχη? Που το ειδες οτι δεν εχουν απαιτησεις? Εχουν και μαλιστα και πιο αλλοπροσαλες. Μπορει εκει που ειστε μεσα στα μελια να δει στραβα την καλημερα που της ειπες και δε το χει σε τιποτα να σε παρατησει στην ψυχρα. Ειναι μακραν οι πιο απιστες και ψευτρες γυναικες . Μαζι με το γκομενο καβλαντιζουν και καμακωνουν στα ισια ξεδιαντροπα. Δε θα σου βγαλουν την ψυχη? Που το ειδες γραμμενο αυτο? Τσουρεκια θα στα κανουν και μαλιστα με πολυ πιο μαλακιες θεματα.

Αυτό που λες οτι καμακώνονται και χουφτώνονται μπροστά στο γκόμενο.Το έχω δει άπειρες φορές.Η πλάκα είναι οτι υπάρχουν Ελληνες και Αλβανοί κτητικοί που κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας λες και δε θα τον φάει η Πολωνέζα τελικά.Για εμένα είναι τελείως άσκοπο να τις περιορίζεις τις αφήνω να κάνουν ό,τι θέλουν ενώ οι Αλβανοί όταν πάνε για δουλειά βάζουν να τις προσέχει ο φίλος τους.Το ίδιο και οι Αραβες τις θέλουν συνέχεια κλειδωμένες.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Φίλοι συναγωνιστές χαιρετώ σας. Άρτι αφιχθείς από Πολωνία ας γράψω κάποιες σκέψεις μου για τη χώρα και τις γυναίκες της όπως την είδα σε αυτές τις λίγες ημέρες που έζησα εκεί.

Υποδομές, Οικονομία, Χώρα
Ξεκινάμε από την ίδια τη χώρα. Επισκέφτηκα Κρακοβία και Βαρσοβία. Η Βαρσοβία πιο μεγαλούπολη, πιο μοντέρνα πόλη, πιο απλωμένη ως πόλη, με περισσότερες και πιο ωραίες γυναίκες και τον άνδρα να μετράει. Η Κρακοβία πιο παλιά πόλη, θυμίζει πιο πολύ Ευρώπη, αρκετοί τουρίστες, πιο χύμα γενικά κατάσταση, χαμηλότερου επιπέδου γυναίκες από Βαρσοβία, περισσότερος ανταγωνισμός.

Γενικά η Πολωνία παιδιά ανεβαίνει, στη Βαρσοβία είδα κι εγώ δεν ξέρω πόσες ταμπέλες με πολυεθνικές, δεν πρέπει να υπάρχει ανεργία, δε γίνεται με τόσες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα δεν έχουμε ούτε το 1/10. Παρόλα αυτά η χώρα είναι ακόμα αναπτυσσόμενη, όχι αναπτυγμένη, το αντιλαμβάνεσαι αυτό από τις λεπτομέρειες, οι υποδομές είναι κατά πολύ χειρότερες από δυτική Ευρώπη, ακόμα και από Ελλάδα. Τα κτίρια πολύ άσχημα και στις δυο πόλεις που επισκέφτηκα.

Κόστος Ζωής
Ξεκινάω λέγοντας πως το περίμενα χαμηλότερο. Θα έλεγα πως είναι στο 80-85% της Ελλάδας, όχι πιο κάτω.

Λαός - Γυναίκες
Ο λαός θα έλεγα πως είναι ευγενής και εξυπηρετικός. Σε αυτό βέβαια θα βοήθησε και το οτι είμαστε τουρίστες και θέλαμε να ξοδέψουμε λεφτά  :grin: . Αγγλικά δεν πολυξέρουν, αυτό είναι ένα θέμα, και γενικά η Πολωνία νομίζω πως δεν είναι εύκολη για τον ξένο.

Γενικά φαίνεται να περνάνε καλά, στα κλαμπ χορεύουν όλοι, άνδρες γυναίκες. Αυτό μου άρεσε. Από την άλλη βέβαια δεν ξέρουν να χορεύουν, είναι λίγο για τον πούτσο αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Τώρα όσον αφορά το κεφάλαιο ΠΟΛΩΝΕΖΕΣ:
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως Πολωνία δεν πήγα για σεξοτουρισμό /πόρνιασμα, και δεν πήδηξα καμία, οπότε ότι παραθέσω θα είναι από αυτά που είδα τριγύρω μου και τις προσωπικές μου εμπειρίες που δεν έφτασαν όμως μέχρι κρεββάτι.

Πρώτα από όλα ο μέσος όρος των γυναικών στην Πολωνία είναι πολύ υψηλός. Αυτό τύποι μου δεν το έχω ξαναδεί πουθενά, είναι ελάχιστες οι άσχημες Πολωνέζες, παίζει να μην είδα πάνω από 5 χοντρές και στις δύο πόλεις! Οι άνδρες από την άλλη τίποτα το σπουδαίο, με αποτέλεσμα βάσει προσφοράς / ζήτησης / ανταγωνισμού να είναι τα πράγματα αρκετά εύκολα. Εδώ στο εύκολα όμως έρχεται το αλλά: τύποι χρειάζονται πολωνικά. Νομίζω χωρίς τη γλώσσα δεν πας πουθενά, είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Από ότι κατάλαβα οι Πολωνέζες γενικά είναι φιλικές και εύκολες στην προσέγγιση, αλλά δεν είναι τίποτε τανάκια να σου κάθονται με το καλημέρα. Και εξηγούμαι: μπορεί η Πολωνή να είναι με την παρέα της (με άνδρες στην παρέα) και να χωθείς κανονικά, και να χορέψει μαζί σου, και να σου τριφτεί, και να χουφτώσεις, κτλ κτλ, αλλά στο τέλος της βραδιάς θα επιστρέψει στην παρέα της και θα σε αφήσει με το πουλί στο χέρι.

Γενικά, θα συνόψιζα το θέμα των Πολωνέζων στο εξής: Όποιος είναι μόνιμος κάτοικος και ξέρει πολωνικά είναι πολύ τυχερός άνδρας, θα χορτάσει ποιοτικό μουνί, ο αλεξιπτωτιστής τουρίστας χωρίς γνώση πολωνικών μάλλον θα τη βγάλει εργόχειρο.

Για το τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Chevalier Fidèle ο οποίος μπήκε στον κόπο να μου δώσει συμβουλές για το που να πάω και τι να κάνω στη χώρα. Δυστυχώς το πρόγραμμά μου ήταν πολύ γεμάτο και δεν μπόρεσα να τα πούμε και από κοντά.

Και μια ερώτηση για τους γνώστες: Αξίζει να ασχοληθώ μέσω facebook με κάποιες τύπισσες που γνώρισα εκεί ή τσάμπα ο κόπος που θα αφιερώσω; Πόσο εύκολο είναι να βγάλει κάποιος πολωνικό fuck buddy, την οποία να επισκέφτομαι ας πούμε μια φορά το μήνα;

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
φοβαμαι οτι με την γλωσσα θα υπαρχει θεμα,,παλια μεχρι να μαθω συνεννοηση στα ρωσσικα γαμουσα σε ουκραινα το 1/5 απ οτι πιο μετα που ψιλομιλαγα,,, :(

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ολοκληρο θρεντ , το συνοψισε ο φιλος  duskolieggrafi απο πανω! Ετσι ακριβως ειναι δε θα μπορουσε να κανει καλυτερη " ακτινογραφια".
Στο μονο που διαφωνω ειναι το κοστος, ζωης, επειδη προφανως το ειδε ως επισκεπτης. ( δλδ οχι καταναλωση στα βασικα). Τα βασικα ειδη διατροφης στο σουπερμαρκετ και επισης αλλα κοστη οπως ενεργεια ( ηλεκτρικο, φυσικο αεριο, βενζινη), η επικοινωνια ειναι πολυ φτηνοτερα απο Ελλαδα. Η πχ αλλα βασικα προιοντα, απορρυπαντικα, εργαλεια, φάρμακα κλπ. Αυτα λογικο να μη τα χρειαζεται ενας επισκεπτης οποτε δε τα προσμετραει. Το μονο που ειναι ακριβο ειναι το ενοικιο.
Οσον αφορα την ερωτηση, τζαμπα ειναι μπορεις να εχεις μια επικοινωνια και οπου βγαλει. Εξαρταται απο πολλα, απο αυτην το τι θελει, το πως θα το χειριστεις εσυ, απο τις συνθηκες που γνωριστηκατε, η απο το κατα ποσο εισαι διατεθειμενος να τη συναντας. Θα ελεγα οτι αν ειναι καπως μεγαλυτερη σε ηλικια 30-40 ειναι πιο ευκολο να εχεις τη σχεση στο στλυ που περιγραφεις παντως

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ολοκληρο θρεντ , το συνοψισε ο φιλος απο πανω! Ετσι ακριβως ειναι δε θα μπορουσε να κανει καλυτερη " ακτινογραφια".
Στο μονο που διαφωνω ειναι το κοστος, ζωης, επειδη προφανως το ειδε ως επισκεπτης. ( δλδ οχι καταναλωση στα βασικα). Τα βασικα ειδη διατροφης στο σουπερμαρκετ και επισης αλλα κοστη οπως ενεργεια ( ηλεκτρικο, φυσικο αεριο, βενζινη), η επικοινωνια ειναι πολυ φτηνοτερα απο Ελλαδα. Η πχ αλλα βασικα προιοντα, απορρυπαντικα, εργαλεια, φάρμακα κλπ. Αυτα λογικο να μη τα χρειαζεται ενας επισκεπτης οποτε δε τα προσμετραει. Το μονο που ειναι ακριβο ειναι το ενοικιο

Έλα ρε τύπε μου! Όπως έγραψα και παραπάνω ευχαριστώ για τα tips. Την ερώτηση μου στο τέλος την είδες, αξίζει λες να ασχοληθώ;

Α και κάτι που ξέχασα να γράψω, ο καιρός είναι για τον πούτσο...

Edit: Thanks για την απάντηση. Η μία είναι 30άρα, οι άλλες δύο είναι πιτσιρίκες. Μάλλον θα κρατήσω μια επαφή και όπου βγάλει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έλα ρε τύπε μου! Όπως έγραψα και παραπάνω ευχαριστώ για τα tips. Την ερώτηση μου στο τέλος την είδες, αξίζει λες να ασχοληθώ;

Α και κάτι που ξέχασα να γράψω, ο καιρός είναι για τον πούτσο...

Εχω απαντηση παρακατω :grin: Ο καιρος μεχρι πριν μια βδομαδα ηταν 25 βαθμοι με ηλιο :grin: Τωρα μπαινει για τα καλα ο χειμωνας και επειδη καθυστερησε αρκετα, δειχνει να μην αστειευεται...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αν ειναι επιπλομενο καλα ειναι,,,αδειο,,,πολλα

Nαι ,σορρυ, για επιπλωμενο μιλαμε παντα. Συνηθως εχει και θερμανση, ρευμα, ιντερνετ μεσα στην τιμη αλλα οχι παντα. Πρεπει να το προσεχεις αυτο και να το διευκρινιζεις απο πριν

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εχω απαντηση παρακατω :grin: Ο καιρος μεχρι πριν μια βδομαδα ηταν 25 βαθμοι με ηλιο :grin: Τωρα μπαινει για τα καλα ο χειμωνας και επειδη καθυστερησε αρκετα, δειχνει να μην αστειευεται...

Ναι την είδα πιο μετά την απάντησή σου "Edit: Thanks για την απάντηση. Η μία είναι 30άρα, οι άλλες δύο είναι πιτσιρίκες. Μάλλον θα κρατήσω μια επαφή και όπου βγάλει."

Φίλε στο μόνο πάντως που θα διαφωνήσω μαζί σου από όσα μου είχες πει πιο πριν είναι για το ποια από τις δύο πόλεις είναι ωραιότερη, εμένα μου άρεσε καλύτερα η Βαρσοβία. Νομίζω πως είναι και ευκολότερα τα πράγματα εκεί από πλευράς γυναικών, αυτήν την εντύπωση μου έδωσε.

Αυτή η ποιότητα στο μουνί υπάρχει σε όλες τις ανατολικές χώρες; Σκέφτομαι να αρχίσω να κάνω ταξίδια και αλλού στην περιοχή, τέρμα η δυτική Ευρώπη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι την είδα πιο μετά την απάντησή σου "Edit: Thanks για την απάντηση. Η μία είναι 30άρα, οι άλλες δύο είναι πιτσιρίκες. Μάλλον θα κρατήσω μια επαφή και όπου βγάλει."

Φίλε στο μόνο πάντως που θα διαφωνήσω μαζί σου από όσα μου είχες πει πιο πριν είναι για το ποια από τις δύο πόλεις είναι ωραιότερη, εμένα μου άρεσε καλύτερα η Βαρσοβία. Νομίζω πως είναι και ευκολότερα τα πράγματα εκεί από πλευράς γυναικών, αυτήν την εντύπωση μου έδωσε.

Αυτή η ποιότητα στο μουνί υπάρχει σε όλες τις ανατολικές χώρες; Σκέφτομαι να αρχίσω να κάνω ταξίδια και αλλού στην περιοχή, τέρμα η δυτική Ευρώπη.

Και εγω αν θυμασαι σου ειπα οτι η Βαρσοβια που αρεσε περισσοτερο απο ολες τις αποψεις και απο γκομενες και απο δουλειες και απο ζωη και κοσμο και νοοτροπια. Η Κρακοβια ειναι η τελευταια πολωνικη πολη που θα επελεγα να ζησω αν ηταν στο χερι μου.
Απλα σου ειπα οτι η Βαρσοβια δεν εχει το ιστορικο της κεντρο ενω η Κρακοβια το εχει αθικτο . Μπορουμε να μιλησουμε αναλυτικα παντως για ολα μια και ενδιαφερεσαι για περαιτερω :grin:

Οσο για την ποιοτητα, η Πολωνια ειναι απο τις χειροτερες χωρες. Σκεψου τις κοντινες Σλοβακια, Τσεχια, για να μη πας Ουκρανια, Λευκορωσσια, Λιθουανια, Λετονια  ή ακόμη και Σερβία και φυσικα τη "Μαμα" Ρωσσια  :grin: Η Πολωνια φανταζει φτωχος συγγενης σε αυτο το θεμα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom