Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Passion_Woman

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οι Πολωνεζες θεωρω πως εχουν ωραιοτερα σωματα...
με αυτα που τρωμε οι Ελληνιδες υπαρχει πολυ κυτταριτιδα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι,γιατί δουλεύω Κυριακή.Αλλά ρε φίλε τι είνσι αυτά;Τι καυλωτικές φωτό στέλνουν;Είσαι στον παράδεισο.Το επόμενο Σάββατο σίγουρα θα σκάσω.Τώρα απολαμβάνω Γερμανία.

Τυπε που ακριβως θα πας? Ποζναν? Μηπως τα πουμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οι Πολωνεζες θεωρω πως εχουν ωραιοτερα σωματα...
με αυτα που τρωμε οι Ελληνιδες υπαρχει πολυ κυτταριτιδα!

Τελευταία έχουν φουσκώσει και αυτές αρκετά.Το πλεονέκτημα των Πολωνέζων σε σχέση με τις Ουκρανές είναι οτι μεγάλο ποσοστό του λίπους συσσωρεύεται στα βυζιά και στους κώλους γεγονός που ενοχλεί ελάχιστα.Οι Ουκρανές αντίθετα το μαζεύουν όλο στην κοιλιά και στους γοφούς με δυσάρεστα αποτελέσματα.
Σε σχέση με τις Ελληνίδες οι Πολωνέζες έχουν σαφώς ωραιότερα πόδια και είναι ψηλότερες.Οι Ελληνίδες υπερτερούν στο πρόσωπο,δόντια,μαλλιά.Ενας Ελλην πριαπιστής από Ελλάδα δύσκολα θα αντισταθεί στα κάλλη των Πολωνέζων.Αν έρθεις από Γερμανία είσαι πεσμένος το ηθικό όμως γρήγορα αναστηλώνεται.

Passion_Woman

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τελευταία έχουν φουσκώσει και αυτές αρκετά.Το πλεονέκτημα των Πολωνέζων σε σχέση με τις Ουκρανές είναι οτι μεγάλο ποσοστό του λίπους συσσωρεύεται στα βυζιά και στους κώλους γεγονός που ενοχλεί ελάχιστα.Οι Ουκρανές αντίθετα το μαζεύουν όλο στην κοιλιά και στους γοφούς με δυσάρεστα αποτελέσματα.
αυτην την λεπτομερεια να σου πω την αληθεια δεν την ξερω!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτην την λεπτομερεια να σου πω την αληθεια δεν την ξερω!

Δεν είναι λεπτομέρεια.Είναι πολύ σοβαρό.Μια Πολωνέζα που μαζεύει λίπος έχει αξιοπρεπέστατη κωλάρα και βύζους εντυπωσιακούς.Μια λιπαρή Ουκρανέζα έχει απλώς κοιλάρα.Ευτυχώς οι Ουκρανέζες δεν έχουν ενδώσει ακόμα στις χαρές των Mc Donalds  στον ίδιο βαθμό όπως οι Πολωνέζες οπότε μόνο αν έρθεις από Πολωνία καταλαβαίνειε τη ζημιά που έχει κάνει ο εκδυτισμός στη χώρα.

Passion_Woman

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι λεπτομέρεια.Είναι πολύ σοβαρό.Μια Πολωνέζα που μαζεύει λίπος έχει αξιοπρεπέστατη κωλάρα και βύζους εντυπωσιακούς.Μια λιπαρή Ουκρανέζα έχει απλώς κοιλάρα.Ευτυχώς οι Ουκρανέζες δεν έχουν ενδώσει ακόμα στις χαρές των Mc Donalds  στον ίδιο βαθμό όπως οι Πολωνέζες οπότε μόνο αν έρθεις από Πολωνία καταλαβαίνειε τη ζημιά που έχει κάνει ο εκδυτισμός στη χώρα.
εγω το θεωρω λεπτομερεια γιατι οπως και να χει, οπου και αν παχαινουν το θεαμα δεν ειναι καλο!ειτε παχαινουν στην περιφερεια, ειτε στην κοιλια!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εγω το θεωρω λεπτομερεια γιατι οπως και να χει, οπου και αν παχαινουν το θεαμα δεν ειναι καλο!ειτε παχαινουν στην περιφερεια, ειτε στην κοιλια!

Αν έχεις μεθύσει παρασύρεσαι κάπως και μπορεί να τιμήσεις μια κωλάρα.Δε θα κάνεις όμως το ίδιο με τεράστιους γοφούς ή κοιλιά εκτός και αν το έχεις παρακάνει.
Τέλος πάντων τα εκπληκτικά σλαβικά πόδια και το θείο πολωνικό χωριάτικο τσιμπούκι που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ευρώπη νομίζω είναι επαρκείς λόγοι για connoiseurs του ωραίου φύλου.
Εντάξει οι Ρωσίδες έχουν καλύτερη συμπεριφορά και είναι πιο παρουσιάσιμες αλλά στο δια ταύτα οι πολωνέζες τις τρώνε λάχανο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θέλω να δω γκόμενα Ελληνίδα σε πολωνικό κλαμπ με τον ανταγωνισμό γύρω όλες με ζαρτιέρες και μίνι και τα μπούτια ανοιχτά να κάνουν κρα για γκόμενους.Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις των Ελληνίδων.
Αλλά είναι η σλαβική κατάσταση.Αμα μπεις δύσκολα βγαίνεις.Κανένα όριο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θέλω να δω γκόμενα Ελληνίδα σε πολωνικό κλαμπ με ρον ανταγωνισμό γύρω όλες με ζαρτιέρες και μίνι και τα μπούτια ανοιχτά να κάνουν κρα για γκόμενους.Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τιε αντιδράσεις των Ελληνίδων.
Αλλά είναι η σλαβική κατλασταση.Αμα μπεις δύσκολα βγαίνεις.Κανένα όριο.

Εχω δει εγω. Παριστανουν τις αδιαφορες ενω απο μεσα τους τις κοιτανε με μισο ματι. Καθονται σε μια γωνια σα τα κουτσουρα και μιλανε η κοιταζονται. Δε νοιωθουν και πολυ ανετα γενικα.
Τεσπα αστα αυτα και λεγε που λες να πας το Σ/Κ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω δει εγω. Παριστανουν τις αδιαφορες ενω απο μεσα τους τις κοιτανε με μισο ματι. Καθονται σε μια γωνια σα τα κουτσουρα και μιλανε η κοιταζονται. Δε νοιωθουν και πολυ ανετα γενικα.
Τεσπα αστα αυτα και λεγε που λες να πας το Σ/Κ?

Πόζναν εννοείται.Σοβαρά έχεις δει Ελληνίδες σε πολωνικά κλαμπ;Θα πρέπει να αλλάζουν 200 εκφράσεις.Η το παίζουν μπλαζε;Τέλος πάντων νομίζω είσαι σε λάθος πόλη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πόζναν εννοείται.Σοβαρά έχεις δει Ελληνίδες σε πολωνικά κλαμπ;Θα πρέπει να αλλάζουν 200 εκφράσεις.Η το παίζουν μπλαζε;Τέλος πάντων νομίζω είσαι σε λάθος πόλη.

Οντως η χειροτερη πολη ειναι. Για αυτο λεω να πεταγομαι και αλλου

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Αυτο το σκηνικο που φωτογραφιζονται ολες μαζι με ζαρτιερες, δεν το καταλαβα.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Εδώ να δεις τις ελληνίδες φοιτήτριες που έχουν έρθει για πρώτη χρόνια στη Μολδαβία.Τις πιο πολλές τις βλέπω να φεύγουν με ψυχολογικά προβλήματα :grin: Και να μην τις ξέρεις τις καταλαβαίνεις από μακριά όταν μπαίνεις στα κλαμπ.Είναι οι μοναδικές που δεν χορεύουν καθόλου παρά κάθονται και συζητάνε μεταξύ τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom