Να βρεις γκόμενα από το ίντερνετ που να θέλει να μεταναστεύσει Ελλάδα σχεδόν αποκλείεται.
Και ομως. Ξερω οτι υπαρχουν κουκλια πολωνεζες, ακομη και σε κατι ελληνικα κατσικοχώρια.
Αρκετες γνωριστηκαν μεσω internet.
Πχ γιατι να μην ερθει μια 28αρα πολωνεζα καμακωμενη απο ελληνα μεσω νετ, που στην πολωνια εχει 'τελειωσει' και εχει ελαχιστες επιλογες, απο πολλες αποψεις;
Και μεσης ομορφιας να ειναι για πολωνικα δεδομενα, παλι ωραιοτερη θα ειναι απο την μεση ελληνιδα.
Εδω εχουμε και τα μπαζα στην ελλαδα, να την εχουν ψωνισει!!!
Αυτη ομως, θα ειναι ωραιοτερη εμφανισιακα και σαν χαρακτηρα, απο την σκατοελληνιδα που ζητα τον ουρανο με τ'αστρα και στο παιζει και ξυνη!
-
Εγω πιστευω, οτι ολοι εχουμε δικιο σε οσα λεμε.
Κι ο kman, κι ο fidele, κι εγω, με οσα εχω διαβασει και οσα εχω ψαξει και αλλα πολλα.
Γιατι;
Στα πολωνικα θεματα, εχουν ειπωθει μεγαλες αληθειες, αλλα καμια φορα και εμεις οι ιδιοι τις ξεχναμε.
Εχουν ειπωθει:
- οτι ειναι αμετρητες, μιλιουνια
- οτι εχουν χαμηλα τον πηχυ
- οτι η μεση πολωνεζα βολευεται με λιγα
- οτι ειναι γενικα 'απλες' κοπελες, δηλαδη, δεν θα σου βγαλουν την ψυχη οπως οι ελληνιδες κλπ
κλπ
Ε λοιπον, μεσα σε τοσα εκατομμυρια κοπελες, προφανως υπαρχουν απο ολες τις κατηγοριες, και υπαρχουν για ολους!
Κι αυτες που ξερουν αγγλικα, κι αυτες που καμακωνονται μεσω νετ, κι αυτες που θα ερθουν για εποχικη εργασια στην ελλαδα, κι αυτες που θα ερθουν στην ελλαδα για τον ελληνα που γνωρισαν!
Εγω αυτο που εχω καταλαβει, ειναι οτι η πολωνια ειναι μια πολυ καλη 'δεξαμενη' γυναικων, οπου εχει για ολους, για ολα τα γουστα, για ολα τα βαλαντια, για ολες τις περιπτωσεις.
Πολλες φορες κανουμε το λαθος να κρινουμε με λιγες δικες παραστασεις.
Ομως, παιζουν ολες οι περιπτωσεις, και εν τελει συμπεραινω, οτι εχει για ολους.