Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι Ελληνίδες προσαρμόζονται στο περιβάλλον.Πιστεύω οτι σε πολωνικό περιβάλλον δε θα διέφεραν πολύ από τις Πολωνέζες σε νοοτροπία απλά ως πιο καπάτσες θα έτρωγαν περισσότερα.
Αρα ερχομαστε στο προφανες.Δεν φταιει η Ελληνιδα αλλα ο μαλακας ο Ελληνας.Σωστος.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Για Πόζναν είναι 270 ευρώ.Αξίζει οριακά.Δηλαδή με αυτά τα λεφτά πας Κίεβο.Αλλά το Πόζναν είναι μόνο μία ώρα από Στουττγάρδη.Και έχει ξενοδοχεία καλά με 50 ευρώ τη μέρα πολύ κοντά στην παλιά πόλη.Η άλλη επιλογή είναι Βρότσλαβ που κατά τη γνώμη μου είναι χειρότερο ή Κατοβίτσε που κατά τη γνώμη μου είναι το ίδιο.
κιεβο ειναι μαπα κ θα φας καμμια αδεσποτη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πες του να παει Μπρατισλαβα να δει το μουνι της ζωης του.
να προσεχει τα χοστελ εκει τυπε :S

Hostel.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι Ελληνίδες προσαρμόζονται στο περιβάλλον.Πιστεύω οτι σε πολωνικό περιβάλλον δε θα διέφεραν πολύ από τις Πολωνέζες σε νοοτροπία απλά ως πιο καπάτσες θα έτρωγαν περισσότερα.

Mπα οι περισσοτερες ελληνιδες εδω παντως δεν εχουν προσαρμοστει. Οσες ειναι τελοσπαντων. Το μονο που σκεφτονται ειναι να γυρισουν η να πανε στη δυτικη ευρωπη. Και δε τους δινει σημασια κανεις.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Mπα οι περισσοτερες ελληνιδες εδω παντως δεν εχουν προσαρμοστει. Οσες ειναι τελοσπαντων. Το μονο που σκεφτονται ειναι να γυρισουν η να πανε στη δυτικη ευρωπη. Και δε τους δινει σημασια κανεις.
εννοειτε
τωρα με τους μεταναστες η γυναικα στη δυτ ευρωπη ειναι ΘΕΟς  :S :S :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
η επομενη ερωτηση θαταν αυτη.. :grin:
αν εχει παει μπρατι,ειναι καλυτερα,οπου στην πολωνια?

Οχι,οι Σλοβάκες πουλάνε πολύ παραμύθι.Γνωρίζεις μοντέλες βγαίνεις μαζί τους αλλά μετά μαλακίζονται.Καμία σχέση με τις Τσέχες που το σεξ δεν το έχουν σε τίποτα.Πολωνία έχει ουσία παίζει πάντα μουνί για να φας οι γκόμενες το ξέρουν αυτό.Βασικά δεν παίζουν κορδέλες είναι σκέτο σεξ.
Δηλαδή οι Σλβάκες φαίνονται επιφανειακά πιο θερμές πιο ευχάριστες πιο προσεγγίσιμες αλλά κάνουν τελικά πολύ λιγότερα από ό,τι οι Τσέχες και οι Πολωνέζες.Σημειωτέον θεωρούν τις Τσέχες καραπουτάνες οτι πηδιούνται με όλους ασύστολα ενώ οι Σλοβάκες είναι πιο ρομαντικές.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Παντως εδω ταιριαζει το 'χιλιοι ελληνες, χιλιες γνωμες'.
Εχουμε δυο ατομα δικα μας, ελληνες, στην πολωνια (o kman οποτε μπορει + fidele μονιμα), και τα λεγομενα τους σπανια συμφωνουν!

Ειναι θεμα οπτικης γωνιας σιγουρα.
Αλλα περιμενα μεγαλυτερη συγκλιση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχουμε δυο ατομα δικα μας, ελληνες, στην πολωνια (o kman οποτε μπορει + fidele μονιμα), και τα λεγομενα τους σπανια συμφωνουν!

Ο Fidel είναι λογικό να είναι επιφυλακτικός γιατί είναι μονιμάς και δεν τον παίρνει να κάνει καφριλίκια.Δεν μπορεί να γυρνάει στα κλαμπ να μεθοκοπάει να γαμάει εδώ και εκεί γιατί δουλεύει στην πόλη και έχει κάποια υπόληψη.
Υστερα εγώ είμαι Γερμανία και εδώ αγριεύεις πολύ.Θυμώνεις δηλαδή τόσο πολύ με τις καταστάσεις που Πολωνία είσαι σαν ταύρος σε υαλοπωλείο ενώ ο Chevalier έχει συνηθίσει τη μαλακή φύση των Πολωνέζων.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Kman2, απο δικτυακο καμακι πως τα πανε οι πολωνεζες; Εχεις να προτεινεις κατι?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman2, απο δικτυακο καμακι πως τα πανε οι πολωνεζες; Εχεις να προτεινεις κατι?

Το ίντερνετ είναι πολύ χάλια για Πολωνία.Κάτι σάιτ που αξίζουνε είναι στα πολωνικά.Στο έδαφος βρίσκεις πολύ καλύτερες οπότε δεν έχει νόημα να ασχολείσαι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Λαθος κανεις αν προσεξεις δε διαφωνουμε με τον κμαν. Τα ιδια γραφουμε. ( μονο μπορει σε μερικες λεπτομερειες που ειναι και ασχετες με το θεμα να διαφωνουμε πχ αν ο μισθος ειναι 100 ευρω πανω η κατω η αν τα τρενα ειναι ανετα η οχι ).
Ειναι αλλη η οπτικη απλα αναλογα το τι θελει κανεις. Οπως ειπε ο κμαν εγω ειμαι μονιμος κατοικος θα κινηθω αλλιως, ο κμαν ερχεται τακτικα μεν αλλα δεν ειναι μονιμος αλλα κινειται αλλιως. Σημερα ημουν με μια και ηδη στη διαδρομη με ειδαν 3 αλλες γκομενες! Η μια μετα εστειλε μυνημα και μου λεει " βλεπω εχεις ωραια κοριτσια" , η οποια μου λεγε καιρο να βγουμε αλλα την απαξιωνα :grin: Επισης αυτη που ημασταν μαζι αρχισε τις μπηχτες οτι βλεπω ξερεις πολλα κοριτσια και τετοια. Αυτο το γραφω για να δειξω οτι με οσο περναει ο καιρος δε γινεται να " χαθεις" αλλα " φαινεσαι" ολο και περισσοτερο. Δε μιλαμε για μεγαλουπολεις οπως αθηνα π.χ. Που μπορεις να πας μπουρναζι μπορεις να πας παραλιακη, γκαζι, κηφισια. Στις πολωνικες πολεις ενα μερος εχει μια πιατσα εκει μαζευονται ολοι. προς τα εκει παν ολοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το ίντερνετ είναι πολύ χάλια για Πολωνία.Κάτι σάιτ που αξίζουνε είναι στα πολωνικά.Στο έδαφος βρίσκεις πολύ καλύτερες οπότε δεν έχει νόημα να ασχολείσαι.
Μου αρεσει που του απαντας κιολας ρε τυπε  :S

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οχι,οι Σλοβάκες πουλάνε πολύ παραμύθι.Γνωρίζεις μοντέλες βγαίνεις μαζί τους αλλά μετά μαλακίζονται.Καμία σχέση με τις Τσέχες που το σεξ δεν το έχουν σε τίποτα.Πολωνία έχει ουσία παίζει πάντα μουνί για να φας οι γκόμενες το ξέρουν αυτό.Βασικά δεν παίζουν κορδέλες είναι σκέτο σεξ.
Δηλαδή οι Σλβάκες φαίνονται επιφανειακά πιο θερμές πιο ευχάριστες πιο προσεγγίσιμες αλλά κάνουν τελικά πολύ λιγότερα από ό,τι οι Τσέχες και οι Πολωνέζες.Σημειωτέον θεωρούν τις Τσέχες καραπουτάνες οτι πηδιούνται με όλους ασύστολα ενώ οι Σλοβάκες είναι πιο ρομαντικές.
ολες στην μπρατισλαβα ειναι σεμι προ  ολες που φορανε τακουνια απο 16 μεχρι 46 εχουν καποια τιμη..αυτο πχ στο μπρνο δεν τοχα δει,,,
κι επισης τα μπουρδελα στην τσεχια παλια ειχαν ουκρανες κ σλοβακες 80%,,τσεχες λιγες
βεβεα ηταν γερμνια τσεχες
αλλα νομιζω σλοβακες ειναι τα πιο χωνια ,,απλα ειναι λιγες..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οντως ειναι ρομαντικες και δενονται πολυ..Αλλα σε σχεση φιλε ειναι η μερα με την νυχτα με τις αλλες σλαβες.Δεν κοιτανε δεξια και αριστερα,εχουν ματια μονο για εσενα και γενικα ειναι κυριες με ολη την σημασια της λεξεως..Οι πολωνεζες ειναι λιγο εως πολυ τρελες στο θεμα σχεση..Για τσεχες δεν γνωριζω,δεν εχω κανει κατι,περα απο χαβαλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom