Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ρε κμαν μηπως μιλας κι εσυ για 40-45 χρονων  γυνιακες,πουγραψε ο αλλος στο μολδαβικο θρεντ?και κουφαθηκα..
δεν ενδιαφερομαι για τετοιας ηλικιας γυναικες,,,σε ππολλους αρεσουν εμενα με ψυχοπλακωνουν,,πολυ ντεκαντανς φασεις  :rolleyes:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε κμαν μηπως μιλας κι εσυ για 40-45 χρονων  γυνιακες,πουγραψε ο αλλος στο μολδαβικο θρεντ?και κουφαθηκα..
δεν ενδιαφερομαι για τετοιας ηλικιας γυναικες,,,σε ππολλους αρεσουν εμενα με ψυχοπλακωνουν,,πολυ ντεκαντανς φασεις  :rolleyes:

Οχι,εξαρτάται από την ηλικία σου.Αν είσαι μέχρι 35 άνετα χτυπάς Πολωνέζες 18-30.Αν είσαι 35-40 η γκάμα σου είναι 25-35 και αν είσαι πάνω από 40 30-45.Οπότε δεν είναι άσχημα.Εντάξει δεν είναι Ουκρανία που μπορεί να είσαι πενηντάρης και να γαμάς 25χρονη αλλά είναι πολύ καλά σε σχέση με δυτική Ευρώπη.
Γενικά κατά τη γνώμη μου για τους άντρες ηλικίας 30-35 ετών η Πολωνία δεν παίζεται,μακράν η καλύτερη χώρα.Αν είσαι μεγαλύτερος από 40 συμφέρει σαφώς η Ουκρανία θα γαμήσεις καλύτερα μουνιά.

Το θέμα με την Πολωνία είναι οτι δεν την ξέρει κανείς τυχαία γαμάνε μερικοί Πολωνέζες εδώ και εκεί χωρίε να μπορούν να συστηματοποιήσουν μια κατάσταση.Θυμάμαι κυνηγούσα Τσέχες σε όλη την Ελλάδα(Παραλία,Κέρκυρα κτλ) και τελικά κατέληγα με Πολωνέζες χωρίε να καταλαβαίνω το γιατί.Είναι μακράν οι ευκολότερες τουρίστριες στις διακοπές.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οχι,εξαρτάται από την ηλικία σου.Αν είσαι μέχρι 35 άνετα χτυπάς Πολωνέζες 18-30.Αν είσαι 35-40 η γκάμα σου είναι 25-35 και αν είσαι πάνω από 40 30-45.Οπότε δεν είναι άσχημα.Εντάξει δεν είναι Ουκρανία που μπορεί να είσαι πενηντάρης και να γαμάς 25χρονη αλλά είναι πολύ καλά σε σχέση με δυτική Ευρώπη.
Γενικά κατά τη γνώμη μου για τους άντρες ηλικίας 30-35 ετών η Πολωνία δεν πάιζεται,Μακράν η καλύτερη χώρα.Αν είσαι μεγαλύτερος από 40 συμφέρει σαφώς η Ουκρανία θα γαμήσεις καλύτερα μουνιά.
οσο κ νασαι γαμας πιο καλα ουκρανια..
απλα τωρα ειναι δυσκολα κι επικυνδυνα τωρα...
κ ψαχνουμε εναλακτικη
40 ειμαι αλλα 30αρα δεν μου κακοπεφτει,,οχι ονως οτι τρεχει κ καστανο,,κι ελλαδα 30αρες κρα κανουν,,απλα ψαχνω για αλλα μουνια,,αρχικαβλες,,δεν εχει τετοιες η ελλαδα,,,πολωνια εχει καβλες τις εχω δει
τωρα ποσο γρηγορα τον παιρνουν χωρις πολυ στορυ,αυτο με προβληματιζει,,

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οσο κ νασαι γαμας πιο καλα ουκρανια..
απλα τωρα ειναι δυσκολα κι επικυνδυνα τωρα...
κ ψαχνουμε εναλακτικη
40 ειμαι αλλα 30αρα δεν μου κακοπεφτει,,οχι ονως οτι τρεχει κ καστανο,,κι ελλαδα 30αρες κρα κανουν,,απλα ψαχνω για αλλα μουνια,,αρχικαβλες,,δεν εχει τετοιες η ελλαδα,,,πολωνια εχει καβλες τις εχω δει
τωρα ποσο γρηγορα τον παιρνουν χωρις πολυ στορυ,αυτο με προβληματιζει,,

40 είναι tricky ηλικία.Εγώ που έχω εμπειρία στις Σλάβες και μιλάω πολωνικά δεν έχω πρόβλημα.Αλλά και πάλι χάνω πάρα πάρα πολλές λόγω ηλικίας.Για άτομο χωρίε εμπειρία Πολωνίας χωρίς πολωνικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να σπρώξει κάτω από 30 αν είναι στα 40.Πάνω από 30 όμως γίνεται άνετα.Αν τη βρίσκεις με MILF η Πολωνία είναι πολύ καλή στην Ουκρανία όμως πάιζει να γαμήσεις και 20χρονη όντας 40χρονος.
Στα κλαμπ στην Πολωνία βγάζεις πολύ ευκολότερα γκόμενα από ό,τι Ουκρανία είναι σχεδόν αστείο.
Για ταχύτητα καμία σχέση.Οι Πολωνές κάθονται γρηγορότερα από όλες τις άλλες Σλάβες.Δεν περιμένεις σχεδόν ποτέ βιάζονται να σε πείσουν.Βασικά δε χρησιμοποιούν τα συνήθη όπλα και τις παπαριές των γυναικών.

Ας πούμε πήγα τον Ιούνιο Κατοβίτσε Παρασκευή και ήταν υπεράνετα με τιε γκόμενες και το Σάββατο βράδυ ήμουνα Λβωφ και πήρα τον πούλο.Εμτάξει είχα τη γκόμενα κλειδωμένη στο ξενοδοεχείο αλα στα κλαμπ δεν καθόταν τίποτα.Μουνάρες βέβαια αλλά καμία σχέση με την ανταπόκριση στο Κατοβίτσε.Ολες το πάιζανε κλειστές και γουστάραν Ουκρανούς μάγκες.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Στα κλαμπ στην Πολωνία βγάζεις πολύ ευκολότερα γκόμενα από ό,τι Ουκρανία είναι σχεδόν αστείο.
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ,,εχω κανει την τυχη μου  :rolleyes:
δεν θυμαμαι να πηγα σε κλαμπ σε ουκρανια-εκτος κιεβου-κ να μην γνωρισα γκομενα-με γκολ
εννοειτε!! :) :) :)
32-35 γαμαω,,αλλα μονο αλόγες,, :fuck2: γι αυτο δεν ασχολουμε ελλαδα,,δεν υπαρχουν,,εκει?
αλογα ισον 1.75 υψος χυμωδης,,τετοιες ναι γαμω κ πιο μεγαλες,,1,65 κ τετοια ουτε σε πολυ αναγκη,,δεν με καβλωνουν,,μονο αν ειναι πιπινια κ παλι δεν..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ,,εχω κανει την τυχη μου  :rolleyes:
δεν θυμαμαι να πηγα σε κλαμπ σε ουκρανια-εκτος κιεβου-κ να μην γνωρισα γκομενα-με γκολ
εννοειτε!! :) :) :)
32-35 γαμαω,,αλλα μονο αλόγες,, :fuck2: γι αυτο δεν ασχολουμε ελλαδα,,δεν υπαρχουν,,εκει?
αλογα ισον 1.75 υψος χυμωδης,,τετοιες ναι γαμω κ πιο μεγαλες,,1,65 κ τετοια ουτε σε πολυ αναγκη,,δεν με καβλωνουν,,μονο αν ειναι πιπινια κ παλι δεν..
Οι Πολωνέζες είναι ψηλότερες από τις Ουκρανέζες.Εντάξει δε βλέπεις τα δίμετρα θηρία της Τσεχίας αλλά στέκουν πολύ καλά.Πολλές είναι 175-180 δε βλέπεις συχνά γκόμενες 1.85 και πάνω όπως Τσεχία.Είναι όμως λεπτότερες από τις Τσέχες αλλά πιο παχιές από τις Ουκρανές.Αυτό έγινε τα τελευταία χρόνια.Πριν ήταν λεπτές σα μοντέλα.
Επίσης έχουν τρομερά βυζιά και τροφαντούς κώλους καμία σχέση με τις άκωλες άβυζες Ρωσίδες.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οι Πολωνέζες είναι ψηλότερες από τις Ουκρανέζες.Εντάξει δε βλέπεις τα δίμετρα θηρία της Τσεχίας αλλά στέκουν πολύ καλά.Πολλές είναι 175-180 δε βλέπεις συχνά γκόμενες 1.85 και πάνω όπως Τσεχία.Είναι όμως λεπτότερες από τις Τσέχες αλλά πιο παχιές από τις Ουκρανές.Αυτό έγινε τα τελευταία χρόνια.Πριν ήταν λεπτές σα μοντέλα.
Επίσης έχουν τρομερά βυζιά και τροφαντούς κώλους καμία σχέση με τις άκωλες άβυζες Ρωσίδες.
1.73 συν κ χυμωδης ,οχι χοντρες.. :helpplea:
ειναι το καλυτερο,,αν την ψαχνουν για γκαμησι ομως,,οχι λουλουδια κ παρλαπιπες... ;)
ουκρανια κοβω φλεβες αλλα απο βυζι τοχω βαλει Χ  :rolleyes:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
1.73 συν κ χυμωδης ,οχι χοντρες.. :helpplea:
ειναι το καλυτερο,,αν την ψαχνουν για γκαμησι ομως,,οχι λουλουδια κ παρλαπιπες... ;)
ουκρανια κοβω φλεβες αλλα απο βυζι τοχω βαλει Χ  :rolleyes:

1.73 έχει πάρα πολλές Πολωνία.Είναι πολύ συνηθισμένο.Σε αυτό το ύψος έχουν και βυζάρες πάνω από 1.80 παίζει και να είναι άβυζες αντίθετα από Τσεχία.
Γενικά διψάνε για σεξ άμα τους αρέσει ο άλλος δεν το έχουν για τίποτα να τραβηχτούν αμέσως ή την επόμενη μέρα.Είναι πολύ απελευθερωμένες και εντελώς χύμα.

Γενικά παράδεισος αλλά μόνο οι Ισπανοί,οι Ιταλοί και οι πάκηδες με τους Αράπηδες τον έχουν πάρει χαμπάρι.
Δεν μπορώ να βλέπω μουνάρες Πολωνέζες στο τραπέζι με πάκηδες που είναι σαν τα αρχίδια μας τα δυο.Προσβάλλουν κάθε αισθητική.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
1.73 έχει πάρα πολλές Πολωνία.Είναι πολύ συνηθισμένο.Σε αυτό το ύψος έχουν και βυζάρες πάνω από 1.80 παίζει και να είναι άβυζες αντίθετα από Τσεχία.
Γενικά διψάνε για σεξ άμα τους αρέσει ο άλλος δεν το έχουν για τίποτα να τραβηχτούν αμέσως ή την επόμενη μέρα.Είναι πολύ απελευθερωμένες και εντελώς χύμα.

Γενικά παράδεισος αλλά μόνο οι Ισπανοί,οι Ιταλοί και οι πάκηδες με τους Αράπηδες τον έχουν πάρει χαμπάρι.
Δεν μπορώ να βλέπω μουνάρες Πολωνέζες στο τραπέζι με πάκηδες που είναι σαν τα αρχίδια μας τα δυο.Προσβάλλουν κάθε αισθητική.

Αυτοι οι κολοισπανοι και ιταλοι μη χασουν , την πηραν χαμπαρι γαμω την τρελα μου. Απο τους αλλους δεν εχει και πολλους. Τους ελληνες γενικα τους βλεπουν με πολυ καλο ματι, αλλα ιδεατα, δηλαδη οπως εχουν στο μυαλο τους τον Ελληνα. Καπως οπως οι φιλλεληνες στην Επανασταση του 21 την Ελλαδα. Τωρα για καθε συγκεκριμενο Ελληνα εξαρταται ποιος ειναι αυτος? Αν δεν ταιριαζει στην εικονα που εχουν, απογοητευονται. Αλλα αν ταιριαζει, οπως το χουν στο μυαλο τους, θα κανει θραυση. :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτοι οι κολοισπανοι και ιταλοι μη χασουν , την πηραν χαμπαρι γαμω την τρελα μου. Απο τους αλλους δεν εχει και πολλους. Τους ελληνες γενικα τους βλεπουν με πολυ καλο ματι, αλλα ιδεατα, δηλαδη οπως εχουν στο μυαλο τους τον Ελληνα. Καπως οπως οι φιλλεληνες στην Επανασταση του 21 την Ελλαδα. Τωρα για καθε συγκεκριμενο Ελληνα εξαρταται ποιος ειναι αυτος? Αν δεν ταιριαζει στην εικονα που εχουν, απογοητευονται. Αλλα αν ταιριαζει, οπως το χουν στο μυαλο τους, θα κανει θραυση. :grin:

Ευτυχώς οι Ελληνες Πολωνία είναι σχετικά λίγοι και δεν έχουν προλάβει ακόμα να τα κάνουν σκατά όπως οι Ιταλοί και οι Ισπανοί που έρχονται κατά μάζες οπότε η φήμη του Ελληνα γαμάτου γαμπρού παραμένει.Ευτυχώς.Γενικά έχουμε αφήσει καλές εντυπώσεις προς το παρόν λένε η φίλη μου παντρεύτηκε Ελληνα κτλ ή ευτυχώς που δεν είσαι Ιταλός κτλ ή πήγα σε ένα πάρτυ με μαύρους και μοιράζαν τις γκόμενές τους σε παρτούζες αηδίασα και έφυγα κτλ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ευτυχώς οι Ελληνες Πολωνία είναι σχετικά λίγοι και δεν έχουν προλάβει ακόμα να τα κάνουν σκατά όπως οι Ιταλοί και οι Ισπανοί που έρχονται κατά μάζες οπότε η φήμη του Ελληνα γαμάτου γαμπρού παραμένει.Ευτυχώς.Γενικά έχουμε αφήσει καλές εντυπώσεις προς το παρόν λένε η φίλη μου παντρεύτηκε Ελληνα κτλ ή ευτυχώς που δεν είσαι Ιταλός κτλ ή πήγα σε ένα πάρτυ με μαύρους και μοιράζαν τις γκόμενές τους σε παρτούζες αηδίασα και έφυγα κτλ.

Αρχικα τους εβλεπαν με καλο ματι νομιζω οι γκομενες εδω τους ιταλοισπανους ( λογω καθολικισμου? ) . Σαν εξωτικους και καλα η λατινους χαβαλεδες και εραστες. Μετα τους πηραν χαμπαρι τι αρχιμαλακες ειναι και πλεον δε τους βλεπουν με καλο ματι. Τους ελληνες τους βλεπουν με καλο ματι γενικα αλλα- ευτυχως- θα ελεγα, δε μας ξερουν :grin: . Το να ερθουν πολλοι, ειναι και αντικειμενικα δυσκολο επειδη ειναι και λιγοτεροι οι Ελληνες . Δεν ειναι απο 50 000 000 οπως οι αλλοι. Επισης δυσκολα φευγει ο Ελληνας απο τη χωρα του αν φυγει να παει στα γνωστα- Αγγλια , Γερμανια. Στην Πολωνια πολυ δυσκολα θα παει καποιος.
To αλλο ειναι που οι Ελληνες που μενουν εδω, δε καμακωνουν ουτε ενδιαφερονται πολυ να γαμησουν ! Ζουνε πολυ ησυχα και λιτα, η εχουν ερθει εδω και ειναι με μια συνεχεια. Επομενως δε " χαλανε" ας πουμε την εικονα και το κλιμα.
Οι ιταλοι και ισπανοι εχουν κανει μεγαλο  " κακο" παντως οπως και τα διαφορα κολοπρογραμματα ανταλλαγης φοιτητων που τα εκμεταλλευονται ολοι αυτοι οι λιγουρηδες και πεφτουν μετα μουτρα. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχικα τους εβλεπαν με καλο ματι νομιζω οι γκομενες εδω τους ιταλοισπανους ( λογω καθολικισμου? ) . Σαν εξωτικους και καλα η λατινους χαβαλεδες και εραστες. Μετα τους πηραν χαμπαρι τι αρχιμαλακες ειναι και πλεον δε τους βλεπουν με καλο ματι. Τους ελληνες τους βλεπουν με καλο ματι γενικα αλλα- ευτυχως- θα ελεγα, δε μας ξερουν :grin: . Το να ερθουν πολλοι, ειναι και αντικειμενικα δυσκολο επειδη ειναι και λιγοτεροι οι Ελληνες . Δεν ειναι απο 50 000 000 οπως οι αλλοι. Επισης δυσκολα φευγει ο Ελληνας απο τη χωρα του αν φυγει να παει στα γνωστα- Αγγλια , Γερμανια. Στην Πολωνια πολυ δυσκολα θα παει καποιος.
To αλλο ειναι που οι Ελληνες που μενουν εδω, δε καμακωνουν ουτε ενδιαφερονται πολυ να γαμησουν ! Ζουνε πολυ ησυχα και λιτα, η εχουν ερθει εδω και ειναι με μια συνεχεια. Επομενως δε " χαλανε" ας πουμε την εικονα και το κλιμα.
Οι ιταλοι και ισπανοι εχουν κανει μεγαλο  " κακο" παντως οπως και τα διαφορα κολοπρογραμματα ανταλλαγης φοιτητων που τα εκμεταλλευονται ολοι αυτοι οι λιγουρηδες και πεφτουν μετα μουτρα.  

Ετσι είναι.Ο Ελληνας στο σλαβικό περιβάλλον αλλάζει γίνεται πιο παθητικός.Με τις μούνες γύρω σου στην αρχή τρελαίνεσαι αλλά μετά συνηθίζεις.Ο Ισπανός ο Ιταλός μια ζωή μαλάκες καυλιάρηδες παραμένουν δεν μπορούν να εκσλαβιστούν σαν άνθρωποι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ετσι είναι.Ο Ελληνας στο σλαβικό περιβάλλον αλλάζει γίνεται πιο παθητικός.Με τις μούνες γύρω σου στην αρχή τρελαίνεσαι αλλά μετά συνηθίζεις.Ο Ισπανός ο Ιταλός μια ζωή μαλάκες καυλιάρηδες παραμένουν δεν μπορούν να εκσλαβιστούν σαν άνθρωποι.

Πρεπει ομως ως ενα βαθμο να " εκσλαβιστεις" για να εχεις επιτυχια. Ο " εκσλαβισμενος" ελληνας ειναι συνδυασμος που σκοτωνει σε τετοια μερη ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πρεπει ομως ως ενα βαθμο να " εκσλαβιστεις" για να εχεις επιτυχια. Ο " εκσλαβισμενος" ελληνας ειναι συνδυασμος που σκοτωνει σε τετοια μερη ;)
πιτσιλισες καμια πολωνεζα τσουρκα χυστη μου?  :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ο εκσλαβισμός του Ελληνα γίνεται φυσικά.Ποιος Ελληνας δε θα ήθελε να ζήσει σα Σλάβος?Φαί γαμήσι και πιώμα μέχρι τελικής πτώσεως?Είναι μια κουλτούρα πολύ συμβατή εντάξει γουρουνοποιείσαι αλλά είναι ωραίο να κυλιέσαι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
είμαι σε σλαβικό περιβάλλον (Ουκρανία) και θέλω να εκσλαβιστώ για να μην είμαι σαν τους "μαλάκες καβλιάρηδες" Ισπανούς.

Τι πρέπει να κάνω?

Να κατεβάζω δυο μπουκάλια βότκα κάθε μέρα και να ταράζω τη γκόμενα στα δεξί ντιρέκτ?

Κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
είμαι σε σλαβικό περιβάλλον (Ουκρανία) και θέλω να εκσλαβιστώ για να μην είμαι σαν τους "μαλάκες καβλιάρηδες" Ισπανούς.

Τι πρέπει να κάνω?

Να κατεβάζω δυο μπουκάλια βότκα κάθε μέρα και να ταράζω τη γκόμενα στα δεξί ντιρέκτ?

Κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ.

Η βότκα είναι σίγουρα αναγκαία.Πολυπουτσισμός με διαφορετικές γκόμενες χωρίς να ενδιαφέρεσαι αν πάνε με άλλους επίσης.Γενικά ανετιά ρευστή κατάσταση όχι πολλές ηθικές δεσμεύσεις.Κάπως έτσι είναι ο σλαβικός πολιτισμός.Τουλάχιστον σε αυτό το περιβάλλον οι πούτσες νιώθουν πολύ ωραία αλλά και τα μουνιά λένε οτι γουστάρουν σλαβική κατάσταση.Είναι ωραία πράγματα.
Πάρα πολλές φορές έχω δει Πολωνούς και Τσέχους να παρατάνε τις γκόμενες εν ψυχρώ για να πιούνε μαζί.Τελείως στα αρχίδια τους.Αντε μετά η άλλη να μην τα δώσει όλα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτές που δουλεύουν στα ντελικατέσεν τη Μιχαήλ Βόδα φαίνονται πολύ συντηρητικές γυναίκες, απόμακρες και καχύποπτες. Που θα έκαναν σχέση μόνο με σκοπό το γάμο και με άντρα αποκατεστημένο επαγγελματικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτές που δουλεύουν στα ντελικατέσεν τη Μιχαήλ Βόδα φαίνονται πολύ συντηρητικές γυναίκες, απόμακρες και καχύποπτες. Που θα έκαναν σχέση μόνο με σκοπό το γάμο και με άντρα αποκατεστημένο επαγγελματικά.

Οντως στην Ελλάδα επηρρεάζονται και αλλάζουν όχι όμως όπως οι Ρωσίδες Ουκρανέζες που σχεδόν ελληνοποιούνται.Φταίνε οι Ελληνίδες τους πιπιλίζουν το μυαλό οτι πρέπει να πουλάνε το μουνί τους ακριβά να το παίζουν δύσκολες κτλ.Ευτυχώς πολλές Πολωνέζες δεν υποκύπτουν και λένε στις Ελληνίδες πώς θα βρείτε γκόμενο με τέτοια μυαλά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom