Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι φουσκωτοί δεν είναι κακοί.Οι γκόμενες που πάνε με φουσκωτους μόνο τέτοιους θέλουνε οπότε είναι ανταγωνισμός αν είσαι φουσκωτός.Το ίδιο και οι dresiarz.Και φέρνουν και μερικά πολύ καλά μουνάκια στα κλαμπ.Το πρόβλημα είναι οτι όταν μαζεύονται πολλοί δεν μπορείς να κινηθείς.
Τα Pijalna είναι λίγο άβολα αφού γίνεται πατείς με πατώ σε τα Σαββατοκύριακα και φαίνεσαι και λίγο φτηνιάρης αφού η μπύρα έχει 1 ευρώ.Δεν είναι όπως τα κλαμπ που τουλάχιστον έχεις πληρώσει 5 ευρώ είσοδο.Οι γκόμενες στα Pijalna δεν είναι όπως αυτές που βλέπεις στα high end clubs μπορεί όμως και να πετύχεις ωραίες αλλά θέλει τύχη.Καλά είναι τα Starbucks και τα μπαράκια που θες αλλά για καμάκι machine gun είναι μόνο τα μεγάλα κλαμπ.Τα μικρά είναι για ελεύθερους σκοπευτές snipers.

Toυς dreziarsz δε τους θελουνε γενικα οι γκομενες, αλλα ουτε αυτοι πολυ ενδιαφερονται για καμακια και τετοια. Το καλο ειναι οτι ειναι αρκετοι τετοιοι στην πολωνια, συνθηως απο λαικες συνοικιες και χαμηλοτερων εισοδηματων που κανουν χειρονακτικες δουλειες κλπ. Σπανια να δεις γκομενα με αυτους, η αντε να δεις σε καμια παρεα μια. ( αν υπαρχει παντως θα ναι καμια πολυ σκυλομουνα ). Δε μιλαω για καφετεριες ουτε στυλ σταρμπακς, εκει δε μπορει να γινει τιποτα. Αλλα για καποια πιο υπουλα μαγαζακια η βοντκαδικα. Πχ κατι σα τα δικα μας ουζερι που εχει ψυρρη κλπ που εχουν και καφε και πινεις κλπ. Αλλα σωστος για machine gun εκει δε γινεται χαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Toυς dreziarsz δε τους θελουνε γενικα οι γκομενες, αλλα ουτε αυτοι πολυ ενδιαφερονται για καμακια και τετοια. Το καλο ειναι οτι ειναι αρκετοι τετοιοι στην πολωνια, συνθηως απο λαικες συνοικιες και χαμηλοτερων εισοδηματων που κανουν χειρονακτικες δουλειες κλπ. Σπανια να δεις γκομενα με αυτους, η αντε να δεις σε καμια παρεα μια. ( αν υπαρχει παντως θα ναι καμια πολυ σκυλομουνα ). Δε μιλαω για καφετεριες ουτε στυλ σταρμπακς, εκει δε μπορει να γινει τιποτα. Αλλα για καποια πιο υπουλα μαγαζακια η βοντκαδικα. Πχ κατι σα τα δικα μας ουζερι που εχει ψυρρη κλπ που εχουν και καφε και πινεις κλπ. Αλλα σωστος για machine gun εκει δε γινεται χαχαχα

Αμα θες να φορτώσεις είναι τα κλαμπ.Αλλωστε εκεί πάνε και οι γκόμενες μετά τα Pijalna.Τώρα εγώ χάνω πολλές λόγω ηλικίας μου το λένε εξάλλου είσαι μεγάλος για εμένα κτλ.Αν είσαι κάτω από 35 είναι σχεδόν παράδεισος.Εννοείται αν έχεις κάμποσο χρήμα για να ξεχωρίζεις από τους ντόπιους.
Τα επαρχιακά καυλάκια που κυκλοφοράνε οι ντρεσιάρζ είναι τα πιο ξέκωλα.Αλλά πάνε μόνο με αυτούς.Εχει γενικά καυλόφατσες η επαρχία.Στις πόλεις είναι πιο εξευγενισμένες αλλά γενικά οι Πολωνέζες έχουν έξαψη είναι σα να είναι συνέχεια καυλωμένες.Αυτό δεν το βλέπεις με τις Ελληνίδες ή τις Γερμανίδες.
Οι Ελληνίδες πρέπει να νιώθουν πολύ σκατά στην Πολωνία με την όλη κατάσταση.Δεν υπάρχει περίπτωση να μη φάνε κέρατο.Δεν ξέρω καν αν μένουνκάποιες εκεί πάντως κάτι τουρίστριες που είδα ήταν out of place.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αμα θες να φορτώσεις είναι τα κλαμπ.Αλλωστε εκεί πάνε και οι γκόμενες μετά τα Pijalna.Τώρα εγώ χάνω πολλές λόγω ηλικίας μου το λένε εξάλλου είσαι μεγάλος για εμάνα κτλ.Αν είσαι κάτω από 35 είναι σχεδόν παράδεισος.Εννοείται αν έχεις κάμποσο χρήμα για να ξεχωρίζεις από τους ντόπιους.
Τα επαρχιακά καυλάκια που κυκλοφοράνε οι ντρεσιάρζ είναι τα πιο ξέκωλα.Αλλά πάνε μόνο με αυτούς.Εχει γενικά καυλόφατσες η επαρχία.Στις πόλεις είναι πιο εξευγενισμένες αλλά γενικά οι Πολωνέζες έχουν έξαψη είναι σα να είναι συνέχεια καυλωμένες.Αυτό δεν το βλέπεις με τις Ελληνίδες ή τις Γερμανίδες.

Αυτο το χω παρατηρησει και εγω. οτι ειναι σα να ειναι συνεχεια καβλομενες :grin: Aλλα και εγω ετσι ειμαι :grin: Αν εισαι μεγαλυτερος χτυπας ανετα 30αρεσ + μια χαρα ειναι , μη σου πω και καλυτερες.
Το θεμα ειναι οτι στα pijalna τις γνωριζεις πιο ευκολα, στο κλαμπ πανε για να χορεψουν ενω στο pijalna να γνωριστουν και να μιλησουν. Αν τις πετυχεις μονες τους εκει,σιγουρα θα μιλησεις και θα γνωριστεις πολυ ευκολα. Το τι θα κανεις μετα ειναι αλλο θεμα. Οτι μαλακια και να πεις, κουβεντα θα πιασεις. Και ξεκινας να κερνας εκει. Ενω στο κλαμπ υπαρχουν ολοι οι μαλακες και αυτες δεν ειναι συγκεντρωμενες εκει να μιλησουν. Χορευουν λιγο μετα πανε καθονται με την παρεα τους. Απλα ειναι πολυ "μαζικα" εκει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτο το χω παρατηρησει και εγω. οτι ειναι σα να ειναι συνεχεια καβλομενες :grin: Aλλα και εγω ετσι ειμαι :grin: Αν εισαι μεγαλυτερος χτυπας ανετα 30αρεσ + μια χαρα ειναι , μη σου πω και καλυτερες.
Το θεμα ειναι οτι στα pijalna τις γνωριζεις πιο ευκολα, στο κλαμπ πανε για να χορεψουν ενω στο pijalna να γνωριστουν και να μιλησουν. Αν τις πετυχεις μονες τους εκει,σιγουρα θα μιλησεις και θα γνωριστεις πολυ ευκολα. Το τι θα κανεις μετα ειναι αλλο θεμα. Οτι μαλακια και να πεις, κουβεντα θα πιασεις. Και ξεκινας να κερνας εκει. Ενω στο κλαμπ υπαρχουν ολοι οι μαλακες και αυτες δεν ειναι συγκεντρωμενες εκει να μιλησουν. Χορευουν λιγο μετα πανε καθονται με την παρεα τους. Απλα ειναι πολυ "μαζικα" εκει

Εννοείται τα μιλφέτα δεν παίζονται.Ούτε κάνουν μαλακίες όπως οι μικρές ούτε ήξεις αφίξεις ούτε τίποτα.Αλλά αν βλέπεις δίπλα το 19 χρονο με τις μπουτάρες και τη δικιά σου με το πρόσωπο σε παρακμή νιώθεις λίγο κορόιδο.Αλλά οι ΜΙΛΦ είναι ξηγημένες.Ημουνα σε ένα μαγαζί το Bee Jays στο Πόζναν τίγκα στα μιλφέτα.Η πρώτη που μίλησα γούσταρε αμέσως.Ζήτησε ποτό μου είπε τι μαλάκας είναι ο γκόμενός της και με φίλησε στο στόμα.Μετά με πήρε να χορέψουμε αλλά είχα γίνει χάλια από τα σφηνάκια που με έβαλε να πιω με είχε πιάσει πονοκέφαλος και λέω άσε θα πάω αλλού να βρω καμιά φοιτήτρια αλλά έγινα χειρότερα.Και η τύπισσα είχε κωλάρα.Μέγα λάθος ήταν σίγουρο.
Την επόμενη φορά ξεκίνησα από το μιλφομάγαζο.Το τρελλό είναι οτι και πολλές παντρεμένες πάνε να καμακωθούν και να καλοπεράσουν.Μετά όταν λες πάμε στο ξενοδοχείο λένε δεν μπορώ είμαι παντρεμένη.Γιατί δε μου το είπες;Μα δε ρώτησες.

Στα κλαμπ παίζει.Μπορεί να είναι παρέες από δύο ή τρεις γκόμενες.Αν είναι δύο μπορεί να σε αφήνουν να χαιδεύεις και τις δύο ταυτόχρονα ή να φιλάς τη μια και να χουφτώνεις την άλλη δεν έχουν πρόβλημα.Καμιά φορά φιλάνε η μία την άλλη μπροστά μου γενικά η θερμοκρασία ανεβαίνει πολύ στα κλαμπ.Είναι τυχεροί οι Πολωνοί τέτοια αφθονία μουνιού.Σκέψου τώρα τι τρώει ο μέσος Ελληνας ή αν έχει τέτοιες εμπειρίες.

Και Ουκρανία στο Κίεβο στα κλαμπ σα να είναι όλες καυλωμένες.Μάλιστα οι Ουκρανέζες φαίνονται στα πρόθυρα οργασμού αν πιουν λίγο.Το έχουν αυτό οι Σλάβες.Ενώ οι Γερμανίδες που να πάρουν μπροστά.Τα ζώα μου αργά.

BudapestGuy

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πες κατι για Boυδαπεστη :grin:

Εισαι πολυ μπροστα  :grin: Βουδαπεστη εχω παει 3-4 φορες ολες και ολες... Το nick το εβαλα εξαιτιας ενος τατου που εχω στο χερι μου μετα απο στοιχημα που εχασα με μια γκομενα απο βουδαπεστη :P :think:

Οσο για το ενδιαφερον μου για Πολωνια ειναι η γυναικα απο εκει και πηγαινω πολυ συχνα τα τελευταια 4 χρονια :cheesy:

Sorry για πριν ελπιζω να μη θυμωσες!....  αλλα αν και αν θυμωσες ακου ενα ζωρικο πολωνικο τραγουδι και θα σου περασει >

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Τι ειναι τα pijalna?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Είναι βασικά ποτάδικα.Πάνε οι γκόμενες για να πιουν φτηνή μπύρα ή κοκταίηλ αλλά από μια στιγμή και μετά μαζεύεται και πολύς πούτσος και δεν μπορείς να κουνηθείς.Αν πας νωρίς στις 20.00 κάτι γίνεται.Αλλιώς μόνο θα βρωμίσεις τα ρούχα σου.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Οι πολωνεζες, ειναι συνηθισμενες σε 'ξυλο' απο τους Πολωνους;
Αν υπαρχει το φαινομενο αυτο, σε πόση 'έκταση' υπάρχει;
Πόσο 'σοβαρό' ειναι το ζήτημα, και πόσο 'συχνά' συμβαίνει στα πολωνικά σπίτια;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι πολωνεζες, ειναι συνηθισμενες σε 'ξυλο' απο τους Πολωνους;
Αν υπαρχει το φαινομενο αυτο, σε πόση 'έκταση' υπάρχει;
Πόσο 'σοβαρό' ειναι το ζήτημα, και πόσο 'συχνά' συμβαίνει στα πολωνικά σπίτια;

Με συγχωρεις απο που και ως που εχεις αυτες τις εμπνευσεις μπορεις να μου το εξηγησεις? Οσο πιο κατανοητα μπορεις. Πως σου ηρθε τωρα αυτο???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πιο πιθανό είναι να δείρει η Πολωνέζα τον Πολωνό παρά το αντίστροφο.Μου λέγανε κάτι γκόμενες για το ξύλο που τους ρίχνανε με βαρέα αντικείμενα δεν είναι αστείο.Γενικά οι γκόμενες είναι χεροδύναμες στην Πολωνία αν και δεν το δείχνουν.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Με συγχωρεις απο που και ως που εχεις αυτες τις εμπνευσεις μπορεις να μου το εξηγησεις? Οσο πιο κατανοητα μπορεις. Πως σου ηρθε τωρα αυτο???

Στην Ρωσια, με επισης σλαβες, και επισης αλκοολικους αντρες, υπαρχει αρκετη βια μες τα σπιτια.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
πολωνες η ελληνιδες σαν τιτλος ειναι σαν να λεμε μερσεντες η φιατ...αστειο απο μονο του σαν ερωτημα... :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στην Ρωσια, με επισης σλαβες, και επισης αλκοολικους αντρες, υπαρχει αρκετη βια μες τα σπιτια.

Αρα και στην Τσεχια, και στην Κροατια, και στη Σερβια. Και στη Σλοβενια. Ε?  :headbang:  :helpplea:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ελληνίδες έχουνε αυτή τη βαλκανική πουτανιά που δε συναντάς με τίποτα στην Πολωνία.Οι Πολωνέζες είναι πιο free style όπως λάχει.Οι Ελληνίδες το πουλάνε ακριβά και ξέρουν όλα τα κόλπα ενώ οι Πολωνές είναι πάντα στην έκπτωση.Βασικά οι Πολωνέζες σου δίνουν πρώτα να δοκιμάσεις λίγο για να τσιμπήσεις και μετάαρχίζουν να μαδάνε ενώ οι Ελληνίδες θέλουν εξασφάλιση από μπροστά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρα και στην Τσεχια, και στην Κροατια, και στη Σερβια. Και στη Σλοβενια. Ε?  :headbang:  :helpplea:

Καλά οι Τσέχοι είναι οι πιο παθητικοί Σλάβοι.Ούτε το πουλί τους δεν μπορούνε δείρουνε πολλώ δε μάλλον γκόμενες.Οι Σέρβοι σίγουρσ θα θέλουν να σκάσουν κανά φούσκο αλλά με τις Σέρβες δύσκολα.Αλλά είναι και αυτές ξηγημένες δε δίνουν αφορμές ενώ οι ανατολικές Σλάβες σε προκαλούν να τις δείρεις με τη συμπεριφορά τους(πιστεύω οτι θεωρούν τους Ελληνες μαλθακούς που δεν τις ξυλοφορτώνουν όπως οι Ρώσσοι,Ουκρανοί κτλ και όσο δε βλέπουν αντίδραση τόσο τουε καβαλάνε.
Οι Πολωνέζες είναι πιο Ευρωπαίες θα παίξουν κλάμματα υστερίες εκδικήσεις αλλά όχι κανένα ξύλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης σαν Ελληνας μετράς πολύ στην Πολωνία λες Ελληνας και ανοίγει το μάτι τους.Ενας Ελληνας που μένει εκεί μπορεί να κάνει θραύση,Δεν ξέεω πώς έχουμε τόσο καλή φήμη αλλά μετράμε πολύ.Είναι και ψιλοχάλια οι ξένοι που συχνάζουν Πολωνία οπότε αν είσαι Ελληναράς Βαλκάνιος κάνεις μπαμ.
Επίσης δεν έχουν ιδέα για το πουτανέ στυλ των Ελληνίδων οπότε δε φοβούνται τόσο πολύ όπως αυτές που έχουν μείνει Ελλάδα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Επίσης σαν Ελληνας μετράς πολύ στην Πολωνία λες Ελληνας και ανοίγει το μάτι τους.Ενας Ελληνας που μένει εκεί μπορεί να κάνει θραύση,Δεν ξέεω πώς έχουμε τόσο καλή φήμη αλλά μετράμε πολύ.Είναι και ψιλοχάλια οι ξένοι που συχνάζουν Πολωνία οπότε αν είσαι Ελληναράς Βαλκάνιος κάνεις μπαμ.
Επίσης δεν έχουν ιδέα για το πουτανέ στυλ των Ελληνίδων οπότε δε φοβούνται τόσο πολύ όπως αυτές που έχουν μείνει Ελλάδα.
ρε κμαν ο δημητρης πορνομεταναστης λεει αυτα που γραφεις δεν ισχυουν ..ειναι λεει παλιες πληροφοριες..εχω μπερδευτει με εσας τους ανατολικους,,

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε κμαν ο δημητρης πορνομεταναστης λεει αυτα που γραφεις δεν ισχυουν ..ειναι λεει παλιες πληροφοριες..εχω μπερδευτει με εσας τους ανατολικους,,

Καταρχάς ο Δημήτρης δεν είναι ενεργός καμάκιας και δη στην Πολωνία.Αμφιβάλλω αν έχει καμακώσει Πολωνέζα τα τελευταία 10 χρόνια.
Εγώ πάω Πολωνία από το 2002 και σου λέω οτι τώρα είναι ευκολότερα από τότε γοατί πολλοί Πολωνοί άντρες μετανάστευσαν και άφησαν πίσω καυλωμένες συζύγους και γκόμενες.Μέχρι το 2004 σχεδόν όλες οι παρέες στα κλαμπ ήταν μικτές δεν τολμούσες να πλησιάσεις τώρα βγαίνουν όλες σε ζεύγη ή τριάδες και δεν κωλώνουν για  one night stand.Τότε ήταν πολύς καθολικισμός σε πίεζαν για γάμο μετά τον πρώτο μήνα.

Το θέμα είναι οτι ο Ελληνας μόλις γνωρίσει το διαστημικό πολωνικό τσιμπούκι και έχει τη γκόμενα σπιτίσια να μαγειρεύει κάθε μέρα φαί και σεξ όλη μέρα άντε να μην κολλήσει και να μην παντρευτεί.Και εκτρώσεις δεν πολυπαίζουν Πολωνία άμα την πάτησες την πάτησες.Επίσης δεν πιέζουν για προφυλακτικό όπως οι Ρωσίδες άμα σε σπιτώσουν και αρχίσεις και γαμάς συνεχώς είναι πολύ πιθανό να μείνουν έγκυες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom