Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απο τις ελληνιδες που γνωριζω, κι απο οσα εχω διαβασει για τις πολωνεζες.
Ξερω, θα πεις οτι δεν δικαιουμαι να εχω αποψει επειδη επρεπε να εχω γνωρισει προσωπικα και πολωνεζες.
Σαν να λεμε, οτι για να εχεις αποψη για την Αμερικη, πρεπει να πας κιολας.

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι η ελεηνιδες ειναι μαλακισμενες το να το αλλο. Ειναι. Δε θελει και πολυ αναλυση να πεις οτι καθε εθνικοτητας γυναικα ειναι καλυτερη απο τις ελεηνιδες .
Αλλα γιατι πηρες μια συγκεκριμενη κατηγορια- εθνικοτητα γυναικων και τις θεοποιεις? Και μαλιστα χωρις να τις ξερεις και ιδιαιτερα?
Εκει που θελω να σταθω ειναι οτι ζειτε μεσα σε μυθους, συννεφακια και ονειρα και πλαστες πραγματικοτητες. Γενικα ειναι ετσι ο ελληνας σε πολλα πραγματα. Ξεκολλατε και προσγειωθειτε στη γη.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εδω και χρονια αναρωτιεμαι ποιο ειναι καλυτερο αυτοκινητο........
Ενα τρικυκλο (που δεν ειναι καν αυτοκινητο) η' μια φερραρι.....

Πολυ δυσκολη η απαντηση.

Πρεπει να εισαι πολυ εξυπνος για να απαντησεις!
Ανάλογα για τι χρήση το θες !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Εντομεταξυ ο αθεοφοβος λεει οτι ειναι και ντομπρες ποιες? Οι πολωνες που παιζει να ειναι οι γυναικες με μακραν μεγαλυτερη πιθανοτητα να σε κερατωσουν και να στο παιζουν και παρθενοπιπιτσες. Και το ψεμα και η υποκρισια ειναι οχι δευτερη αλλα η κανονικη τους φυση. Τι να πεις. Θεουλης ο τυπος ο cool  :dancing:  :2funny:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
300
Πόντοι
36
οι πολωνες ειναι ενάμισι με δυο επιπεδα κατω απο τις Τσεχες (:cum:) αλλα ρε σεις, μην τις ριχνετε συγκρινοντας τις με τις ελλεηνιδες. Να διατηρησουμε τη σοβαροτητα μας παρακαλω.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Εντομεταξυ ο αθεοφοβος λεει οτι ειναι και ντομπρες ποιες? Οι πολωνες που παιζει να ειναι οι γυναικες με μακραν μεγαλυτερη πιθανοτητα να σε κερατωσουν και να στο παιζουν και παρθενοπιπιτσες. Και το ψεμα και η υποκρισια ειναι οχι δευτερη αλλα η κανονικη τους φυση. Τι να πεις. Θεουλης ο τυπος ο cool  :dancing:  :2funny:
ναι αλλα θα σου κατσουν, δεν θα σε φτυσουν 20 για να βγει η 1 ραντεβου
και ουτε παιζει να βγουν ραντεβου μαζι σου για να σου ριξουν χυλοπιττα σαν τις κοντοχοντρες ελλεηνιδες.
εμας λοιπον μας ενδιαφερει να μας κατσουν και πως θα ειναι εφοσον μας κατσουν, για νυφες και κοριτσια της εκκλησιας δεν συζηταμε στο μπουρδελα.κομ
τωρα λοιπον να συγκρινεις τις γαλανοματες, λεπτες, γλυκιες, χαμογελαστες, φιλικες, ξανθιες, ψηλες, πολωνεζες
με τις καστανομελαχροινες, κοντες, χοντρες, με κυτταριτιδα, ξυνομουρες, κομπλεξικες ελληνιδες.
ειναι σαν να συγκρινεις μερσεντες με λαντα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι αλλα θα σου κατσουν, δεν θα σε φτυσουν 20 για να βγει η 1 ραντεβου
και ουτε παιζει να βγουν ραντεβου μαζι σου για να σου ριξουν χυλοπιττα σαν τις κοντοχοντρες ελλεηνιδες.
εμας λοιπον μας ενδιαφερει να μας κατσουν και πως θα ειναι εφοσον μας κατσουν, για νυφες και κοριτσια της εκκλησιας δεν συζηταμε στο μπουρδελα.κομ
τωρα λοιπον να συγκρινεις τις γαλανοματες, λεπτες, γλυκιες, χαμογελαστες, φιλικες, ξανθιες, ψηλες, πολωνεζες
με τις καστανομελαχροινες, κοντες, χοντρες, με κυτταριτιδα, ξυνομουρες, κομπλεξικες ελληνιδες.
ειναι σαν να συγκρινεις μερσεντες με λαντα

Μπα? Και που τα ξερεις εσυ ολα αυτα? Οτι θα σου κατσουν και οτι δε θα βγουν ραντεβου για να σου ριξουν χυλοπιτα. Τα διαβασες και εσυ στο ιντερνετ?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Μπα? Και που τα ξερεις εσυ ολα αυτα? Οτι θα σου κατσουν και οτι δε θα βγουν ραντεβου για να σου ριξουν χυλοπιτα. Τα διαβασες και εσυ στο ιντερνετ?
2 φορες πλησιασα πολωνεζες, και επαιξε φιλι με την πρωτη βολτα, γαμησι δεν επαιξε γιατι δεν τις ξαναειδα 2η μερα. εφυγαν στην χωρα τους. δεν νομιζω να ειναι συμπτωση και να τις τραβαει η μυρωδια μου απλα εχουν αλλη λογικη, αμα σε γουσταρουν σου χαμογελουν κουβεντιαζουν και προχωρουν, οχι οπως εδω οι ελληνιδες που ξυνιζουν τα μουτρα τους πριν τις μιλησεις και ας αξιζεις και εμαφανισιακα κατηγοριες πιο πανω απο αυτες ή αμα "καταδεχτουν" να βγουν μαζι σου ψαχνουν ευκαιρια να στραβωσουν για να σε χυλοπιτιασουν και να αισθανθουν ανωτερες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
2 φορες πλησιασα πολωνεζες, και επαιξε φιλι με την πρωτη βολτα, γαμησι δεν επαιξε γιατι δεν τις ξαναειδα 2η μερα. εφυγαν στην χωρα τους. δεν νομιζω να ειναι συμπτωση και να τις τραβαει η μυρωδια μου απλα εχουν αλλη λογικη, αμα σε γουσταρουν σου χαμογελουν κουβεντιαζουν και προχωρουν, οχι οπως εδω οι ελληνιδες που ξυνιζουν τα μουτρα τους πριν τις μιλησεις και ας αξιζεις και εμαφανισιακα κατηγοριες πιο πανω απο αυτες ή αμα "καταδεχτουν" να βγουν μαζι σου ψαχνουν ευκαιρια να στραβωσουν για να σε χυλοπιτιασουν και να αισθανθουν ανωτερες
Με το που τις πλησιασες σε φιλησαν τυπε;Ο Μαρλον Μπραντο εισαι;Ρε μην λετε μαλακιες..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Λοιπον. Η γερμανιδα αν σε γουσταρει θα κατσει. Η αμερικανα αν σε γουσταρει θα κατσει . Η σερβιδα αν σε γουσταρει θα κατσει. Η ρωσιδα αν σε γουσταρει θα κατσει. Η κινεζα αν σε γουσταρει θα κατσει. Η βραζιλιανα αν σε γουσταρει θα κατσει.Η αλβανιδα αν σε γουσταρει θα κατσει. Η πυγμαια αν σε γουσταρει θα κατσει. η εσκιμωα αν σε γουσταρει θα κατσει. Ακομη και η νευρωτικη και ελεηνιδα και αυτη αν της αρεσεις θα σου κατσει! Κουτσα στραβα .
Ε η πολωνη πρεπει να ναι η μονη γυναικα στον γαλαξια που αν σε γουσταρει και τις αρεσεις ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ! Θα παει με τον πιο χαλιαμουτρη τον πιο αθλιο τον τυπο που δε θα πηγαινε μαζι του θυληκη κατσαριδα αλλα με εναν αντρα που ολες οι γυναικες του κοσμου θα πεταγαν τη σκουφια τους να πανε αυτη δε θα πηγαινε.

Επισης οι πολωνες ειναι οι μοναδικες γυναικες στον πλανητη που θεωρουν σεξυ και καυτους αντρες τους γερμανους. ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! ΕΛΕΟΣ! Αυτο δε το πιστεύουν οχι οι γερμανίδες, αλλά ούτε καν οι ίδιοι οι γερμανοί για τον εαυτο τους.

Το οτι χαμογελανε και σου μιλανε το κανουν απο ευγενεια και γιατι ετσι ειναι ως λαος η κουλτουρα τους. Μπορουν ανετα να σου χαμογελανε και να σου μιλανε με γλυκα και ευγενεια και χαμογελο και απο μεσα τους να λενε " αντε τελειωνε μαλακα εχουμε και δουλειες με σενα που μπλεξαμε". Μη νομιζετε οτι επειδη στην Ελλαδα ειναι καφροι και αγενεις ολοι- αντρες, γυναικες, και δε σας μιλαει ποτε κανεις ετσι, οτι σας την πεφτουν οταν σας μιλανε ετσι.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι η ελεηνιδες ειναι μαλακισμενες το να το αλλο. Ειναι. Δε θελει και πολυ αναλυση να πεις οτι καθε εθνικοτητας γυναικα ειναι καλυτερη απο τις ελεηνιδες .
Αλλα γιατι πηρες μια συγκεκριμενη κατηγορια- εθνικοτητα γυναικων και τις θεοποιεις? Και μαλιστα χωρις να τις ξερεις και ιδιαιτερα?
Εκει που θελω να σταθω ειναι οτι ζειτε μεσα σε μυθους, συννεφακια και ονειρα και πλαστες πραγματικοτητες. Γενικα ειναι ετσι ο ελληνας σε πολλα πραγματα. Ξεκολλατε και προσγειωθειτε στη γη.

τυπε αυτο ειναι μεγαλη παρηγορια για οσους εχουν σχεση με ελληνιδα  :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με το που τις πλησιασες σε φιλησαν τυπε;Ο Μαρλον Μπραντο εισαι;Ρε μην λετε μαλακιες..

Νταξει με την πρωτη βολτα ειπε. Θα γινει αυτο δεν ειναι απιθανο ουτε ειπε ο ανρωπος οτι τις πηρε παρτουζα μανα και κορη. Απλα αυτο οτι εγινε μια φορα σε διακοπες δε σημαινει κατι για να καθονται και να λενε γενικα " οι ταδε ειναι ετσι η αλλες ειναι αλλως".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Νταξει με την πρωτη βολτα ειπε. Θα γινει αυτο δεν ειναι απιθανο ουτε ειπε ο ανρωπος οτι τις πηρε παρτουζα μανα και κορη. Απλα αυτο οτι εγινε μια φορα σε διακοπες δε σημαινει κατι για να καθονται και να λενε γενικα " οι ταδε ειναι ετσι η αλλες ειναι αλλως".
Θα κανεις κανα κονε πολωνεζα στον κουλ11 να τελειωνουμε;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
λοιπον οι 2 πολωνεζες που μου ετυχαν ηταν
1 οταν ημουν 15 και αυτη 16 σε παραλια διακοπες περπατησαμε κανα μισαωρο στην παραλια στην αμμουδια και φιλιθηκαμε και αποχαιρετησθηκαμε (τωρα πως συζητησαμε αυτη να ξερει πολωνικα και ρωσικα και εγω ελληνικα, αγγλικα, γαλλικα αλλη ιστορια ολο χειρονομιες με τα δακτυλα δειξαμε τις ηλικιες μας)
η αλλη απο το πανεπιστημιο γνωριζομαστε στο εργαστηριο που εκανα ερευνα και εγω και αυτη αλλα παλι γαμω την τυχη μου εφευγε πισω κρακοβια και προλαβα να την παω για ενα ουζακι και υστερα αεροδρομιο, παλι φιλι και αποχαιρετισμος.
Δεν νομιζω να εχει κατι το ιδιαιτερα ελκυστικο ειδικα για τις πολωνεζες το στομα μου και να θελουν να δοκιμαζουν την γευση μου.
παρομοια η ελληνιδα θα σου πει οχι απο το πρωτο ραντεβου... στις περισσοτερες περιπτωσεις να σου σκασει κανενα φιλι στο μαγουλο και να σε βαλει στην κατηγορια καληνυχτακιδες... με λίγα λογια μαλλον καλυτερα συνενοουμαι με πολωνεζα χωρις να εχουμε καποια κοινη γλωσσα παρα με την μεση ελληνιδα με τα κομπλεξ
...και παιζει αυτες οι 2 πολωνεζες να ηταν οι 2 πιο ωραιες γυναικες μη πουτανες που φιλησα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
1 οταν ημουν 15 και αυτη 16 σε παραλια διακοπες περπατησαμε κανα μισαωρο στην παραλια στην αμμουδια και φιλιθηκαμε και αποχαιρετησθηκαμε (τωρα πως συζητησαμε αυτη να ξερει πολωνικα και ρωσικα και εγω ελληνικα, αγγλικα, γαλλικα αλλη ιστορια ολο χειρονομιες με τα δακτυλα δειξαμε τις ηλικιες μας)
η αλλη απο το πανεπιστημιο γνωριζομαστε στο εργαστηριο που εκανα ερευνα και εγω και αυτη αλλα παλι γαμω την τυχη μου εφευγε πισω κρακοβια και προλαβα να την παω για ενα ουζακι και υστερα αεροδρομιο, παλι φιλι και αποχαιρετισμος.
Δεν νομιζω να εχει κατι το ιδιαιτερα ελκυστικο ειδικα για τις πολωνεζες το στομα μου και να θελουν να δοκιμαζουν την γευση μου.
παρομοια η ελληνιδα θα σου πει οχι απο το πρωτο ραντεβου... στις περισσοτερες περιπτωσεις να σου σκασει κανενα φιλι στο μαγουλο και να σε βαλει στην κατηγορια καληνυχτακιδες... με λίγα λογια μαλλον καλυτερα συνενοουμαι με πολωνεζα χωρις να εχουμε καποια κοινη γλωσσα παρα με την μεση ελληνιδα με τα κομπλεξ
...και παιζει αυτες οι 2 πολωνεζες να ηταν οι 2 πιο ωραιες γυναικες μη πουτανες που φιλησα
Δηλαδη τωρα εσυ εβγαλες συμπερασμα για ένα ολοκληρο εθνος,επειδη περπατησες μιση ωρα με ένα πιτσιρικι και
επειδη γνωρισες μια για λιγες ωρες?

Και γαμω τα επιχειρηματα!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Και υπαρχουν αλλοι χιλιοι που το ιδια το εκαναν με ελληνιδες και με τοσες αλλες γυναικες. Και?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Και υπαρχουν αλλοι χιλιοι που το ιδια το εκαναν με ελληνιδες και με τοσες αλλες γυναικες. Και?
εμενα γιατι στις ελληνιδες τα ποσοστα μου ειναι 1/20
και στις πολωνεζες 2/2
τι στο διαολο σε λαθος χωρα γεννηθηκα????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε φιλαρακι αυτο δεν λεει τιποτα,οι γκομενες οπως και εμεις,ειναι πολυ πιο απελευθερωμενες στις διακοπες,και αυτο ισχυει για ολες τις εθνικοτητες.Αν η γκομενα σε γουσταρει θα σε φιλησει,και θα σου κατσει απο το πρωτο ραντεβου,οχι ελληνιδα να ειναι αλλα ουζμπεκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom