Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Διαβασα αυτο το αρθρο:

Οι πολωνοί ανδρες μεταναστεύουν κυρίως, αφήνοντας πίσω μόνες τους τις πολωνεζες?
Κάτι ανάλογο με ότι γίνεται σε περιοχές της Ρωσίας, που οι ανδρες μεταναστευαν για δουλειες και παρεμεναν ολοκληρες περιοχες σχεδον μονο με γυναικες;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Διαβασα αυτο το αρθρο:

Οι πολωνοί ανδρες μεταναστεύουν κυρίως, αφήνοντας πίσω μόνες τους τις πολωνεζες?
Κάτι ανάλογο με ότι γίνεται σε περιοχές της Ρωσίας, που οι ανδρες μεταναστευαν για δουλειες και παρεμεναν ολοκληρες περιοχες σχεδον μονο με γυναικες;

E και? Τι λεει δηλαδη αυτο το αρθρο? Κατι τελειως ασχετο

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Ξεκινάμε από τον δρόμο του σαλόν. Η πραγματική οδός δεν είναι αυτή που αναφέρει μέσα, αλλά η Ροζάνα 19, διαμέρισμα 6.
Υποδοχή από την Αντριάννα, γύρω στο 1.65, με πιασήματα και 4άρια βυζιά, ομορφούλα. Υπήρχε άλλη μια κοπέλα, αλλά μου είπε ότι είναι απασχολημένη. Ευγενική, με χαμόγελο μου εξήγησε τα προγράμματα. Αγγλικά άνω του μετρίου. Διάλεξα το πρόγραμμα της μιας ώρας, με b2b και εκτόνωση στα 180 zloties (κόστος σε ευρώ κάτω από 45).
Ο χώρος, ένα απλό διαμέρισμα, με δωμάτια διαμορφωμένα για  μασάζ. Το δωμάτιο που έκανα εγώ είχε στρώμα στο πάτωμα, με κεριά περιμετρικά και ωραία ινδική μουσική για χαλάρωμα.
Ξεκίνημα με μασάζ μπρούμητα. Η Αντριάννα ξεκίνησε από τα πόδια, χρησιμοποιώντας εναλλακτικά τα χέρια και τις βυζάρες της, πέρασε πλάτη και μετά από κάποια ώρα μου ζήτησε να γυρίσω. Στο γύρισμα αντίκρισα το σώμα της να γυαλίζει από το λάδι και αυτό με έφτιαξε απίστευτα. Η συνέχεια ήταν πολύ ηδονική. Βάζοντας πολύ λάδι μου έκανε μασάζ στα πόδια, στο στήθος και μετά κατέβηκε στο σηκωμένο καυλί μου. Το έλουσε με λάδι και άρχισε να μου την παίζει αργά, χρησιμοποιώντας μια το χέρι της και μια τις βυζάρες της. Πρέπει να το έκανε πάνω από 20 λεπτά, ώσπου στο τέλος έχυσα μεγάλη ποσότητα σπέρματος, κρατώντας με τα χέρια μου το κεφάλι μου και ουρλιάζοντας.

Το απόγευμα, ο Chevalier Fidele, παρέα με 2 πορνομετανάστες της ηδονής με ξενάγησαν σε 2 κωλόμπαρα – μπουρδέλα της Κρακοβίας.

Σε κεντρική οδό, χτυπάς το κουδούνι και κατεβαίνεις σκαλοπάτια. Ο χώρος μικρός, τρύπα κανονική, διαλέγεις κοπέλα και την ανεβάζεις στο δωμάτιο για γαμήσι. Κόστος 250 zloties. Την ημέρα που πήγαμε μέτρησα περίπου 12 κοπέλες. Γενικά δεν μου έκανε εντύπωση κάποια από τις κοπέλες, εκτός από μια μιλφάρα, που μου είπαν τα παιδιά ότι μπορεί και να είναι barwoman. Ο κόσμος πολύς, δεν χωρούσε, περίμεναν μέχρι τις σκάλες για να αδειάσει δωμάτιο.

Εδώ ο χώρος είνα σαφώς μεγαλύτερος από το Ibiza. Περίπου καμιά δεκαριά κοπέλες. Ειδικά η μια, που μας εξήγησε πως παίζει παιχνίδι ΜΟΥΝΑΡΑ, βγαλμένη από τα καλύτερα πορνοονειρά μας. Το ίδιο κόστος για γαμήσι, 250 zloties. Επειδή το συγκεκριμένο δεν είναι σε κεντρικό δρόμο, ο κόσμος μέσα ελάχιστος και την ώρα που φεύγαμε έσκασαν μύτη άτακτοι μουσουλμάνοι που έψαχναν μέρος να αδειάσουν τις αρχιδοσακούλες τους.

Τελευταία μέρα του πορνοταξιδιού μου και διανυκτερεύοντας στο ξενοδοχείο αποφασίζω να πάρω call girl. Αφού έκανα πολλά τηλέφωνα, στα οποία κάποια δεν απαντούσαν, κάποιες δεν μιλούσαν Αγγλικά, τελικά κατέληξα εδώ:

Πολύ καλά Αγγλικά, μου λέει σε 45’ θα είμαι στο ξενοδοχείο σου. Της απάντησα ότι θα την περιμένω κάτω, αφού χρειάζεται κάρτα για να ανέβει κάποιος πάνω. Να μην σας κουράζω, μετά από 1.20 σκάει μύτη γεματούλα θείτσα που δεν μιλούσε λέξη Αγγλικά. Της κάνω νόημα να πάρει τον πούλο και ως εκ θαύματος σκάει μύτη ο ταξιτζής που την είχε φέρει με δεύτερη θείτσα που μιλούσε Αγγλικά me Tarzan, you Jane. Γελώντας είπα και σε αυτή να πάρει τον πούλο, έδωσα και 20 zloty για το ταξί και γειά σας.

Να ευχαριστήσω το μέγιστο πορνομετανάστη της ηδονής Chevalier Fidele για τη βοήθεια του, ελπίζοντας σύντομα να ξαναβρεθούμε σε μια νοτιότερη χώρα, ξέρεις εσύ πόρνε μου ;)

Εις το πορνοεπανιδείν

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σεβαλιέ γράψε κάνα πολωνικό προϊόν να πάρουμε από Μιχαηλ Βόδα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Στάνταρ θα έχουν και κασάνκα. Είχα στο νου μου όμως κάτι γλυκάκια συσκευασμένα που έχουν, κάτι γαλακτομικά και κάτι σάλτσες κονσέρβα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Στάνταρ θα έχουν και κασάνκα. Είχα στο νου μου όμως κάτι γλυκάκια συσκευασμένα που έχουν, κάτι γαλακτομικά και κάτι σάλτσες κονσέρβα.
να τους πεις οτι ξερεις τον ιπποτη να σου κανουν και εκπτωση, τοσο καιρο που ειναι εκει σιγουρα θα εχει πιρφορισει με καμια συγγενη τους  ;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ελπίζω τουλάχιστον να έχουν ημερομηνία λήξης γιατί οι αντίστοιχες ουκρανικές δεν έχουν.

καταναλώνονται εις το διηνεκές.

2 αιώνες ζωής λέμε!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ελπίζω τουλάχιστον να έχουν ημερομηνία λήξης γιατί οι αντίστοιχες ουκρανικές δεν έχουν.

καταναλώνονται εις το διηνεκές.

2 αιώνες ζωής λέμε!
ετσι τα φιαχνανε τα πραγματα επι κουμουνισμου τυπε, δες τα λαντα ας πουμε  ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
έτσι έτσι, φάτε σάλτσες κονσέρβες από πολωνούς να βρει την χαρά του το στομάχι σας και το παχύ σας έντερο.  :grin:

Γιατί τύπε; Δεν είναι κυριλέ τα εργοστάσια τους; Έχω πάρει κατά καιρούς διάφορα και δεν έχω πάθει τίποτα.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Παντως η αισθηση που εχω για τις πολωνεζες, ειναι οτι γενικά ειναι 'εξηγημενες', ντόμπρες, σε αντιθεση με τις καρακαηδόνες ελληνίδες....
Οι ελληνιδες κουβαλανε παρα πολλα κομπλεξ....οσα και να χει μια πολωνεζα, σιγουρα θα ναι λιγοτερα απο των ελληνιδων!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παντως η αισθηση που εχω για τις πολωνεζες, ειναι οτι γενικά ειναι 'εξηγημενες', ντόμπρες, σε αντιθεση με τις καρακαηδόνες ελληνίδες....
Οι ελληνιδες κουβαλανε παρα πολλα κομπλεξ....οσα και να χει μια πολωνεζα, σιγουρα θα ναι λιγοτερα απο των ελληνιδων!

Aπο που την απεκτησες αυτη την αισθηση ρε παληκαρι?  :think:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Εδω και χρονια αναρωτιεμαι ποιο ειναι καλυτερο αυτοκινητο........
Ενα τρικυκλο (που δεν ειναι καν αυτοκινητο) η' μια φερραρι.....

Πολυ δυσκολη η απαντηση.

Πρεπει να εισαι πολυ εξυπνος για να απαντησεις!

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Aπο που την απεκτησες αυτη την αισθηση ρε παληκαρι?  :think:

Απο τις ελληνιδες που γνωριζω, κι απο οσα εχω διαβασει για τις πολωνεζες.
Ξερω, θα πεις οτι δεν δικαιουμαι να εχω αποψει επειδη επρεπε να εχω γνωρισει προσωπικα και πολωνεζες.
Σαν να λεμε, οτι για να εχεις αποψη για την Αμερικη, πρεπει να πας κιολας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom