Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Δηλαδη τωρα εσυ εβγαλες συμπερασμα για ένα ολοκληρο εθνος,επειδη περπατησες μιση ωρα με ένα πιτσιρικι και
επειδη γνωρισες μια για λιγες ωρες?

Και γαμω τα επιχειρηματα!!!!
τυπε οταν στα πεσιματα οι χυλοπιτες ειναι 80-90-95%
και στις 2 πολωνεζες που ηταν και απο τις πιο ΟΜΟΡΦΕΣ ειχα 2 στα 2 να μην εχω καλο λογο για αυτες?????

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ρε φιλαρακι αυτο δεν λεει τιποτα,οι γκομενες οπως και εμεις,ειναι πολυ πιο απελευθερωμενες στις διακοπες,και αυτο ισχυει για ολες τις εθνικοτητες.Αν η γκομενα σε γουσταρει θα σε φιλησει,και θα σου κατσει απο το πρωτο ραντεβου,οχι ελληνιδα να ειναι αλλα ουζμπεκα.
οχι ουζμπεκα (μιση ρωσσιδα) μιλησαμε καυλαντισαμε για σεξουαλικα θεματα αλλα τελικα ουτε φιλι ουτε γαμησι τιποτα γιοκ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
και στις 2 πολωνεζες που ηταν και απο τις πιο ΟΜΟΡΦΕΣ ειχα 2 στα 2 να μην εχω καλο λογο για αυτες?????
Ρε τυπε μηπως οταν ανοιγεις το στομα σου λες μαλακιες και απωθεις τα γκομενακια;Για αυτο ειχες και επιτυχια στις αλλες
που δεν καταλαβαιναν Χριστο; :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ρε τυπε μηπως οταν ανοιγεις το στομα σου λες μαλακιες και απωθεις τα γκομενακια;Για αυτο ειχες και επιτυχια στις αλλες
που δεν καταλαβαιναν Χριστο; :grin:
καλα απο ξενες εχω και μια γαλλιδα, μια γεωργιανη και μια ρωσσιδα που ηξεραν απταιστως ελληνικα και επισης εχω καλυτερη γνωμη για αυτες απο τις ελληνιδες. σαν τις ελληνιδες σε παλιοχαρακτηρα δεν εχει. και εχουν και τα χειροτερα σωματα στην ευρωπη.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Εγώ απλά θα συμφωνήσω οτι στο θέμα χυλόπιτα, οι ελεηνίδες είναι πρώτες (εκτός αν είσαι ο Βαρδινογιάννης κλπ) και γι αυτό βλέπουμε όλοι με τέτοιο τρόπο τις Βόρειες και Ανατολικές Ευρωπαίες (που είναι και πιο μουνάρες!)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Ρε φιλαρακι αυτο δεν λεει τιποτα,οι γκομενες οπως και εμεις,ειναι πολυ πιο απελευθερωμενες στις διακοπες,και αυτο ισχυει για ολες τις εθνικοτητες.Αν η γκομενα σε γουσταρει θα σε φιλησει,και θα σου κατσει απο το πρωτο ραντεβου,οχι ελληνιδα να ειναι αλλα ουζμπεκα.

Αν παιζουν ρολο οι διακοπες οι Ιταλοι , Σκανδιναβοι και λοιποι λαοι τη ευρωπης που κανουν διακοπες στα νησια μας , θα λενε τα καλυτερα για τις ελληνιδες  :2funny: το τι ευκολα καθησαν το τι ωραια που γαμιωντουσαν κτλ κτλ

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Προσγειωμενα κοριτσια οι πολωνεζες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Προσγειωμενα κοριτσια οι πολωνεζες;

Σίγουρα δεν την έχουν δει πολύ αν και τώρα με τους πολλούς μαλάκες ξένους που αρχίζουν να κυκλοφορούν στην Πολωνία και σκορπάνε κομπλιμέντα δεξιά και αριστερά βλέπω σιγά σιγά να αλλάζει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σίγουρα δεν την έχουν δει πολύ αν και τώρα με τους πολλούς μαλάκες ξένους που αρχίζουν να κυκλοφορούν στην Πολωνία και σκορπάνε κομπλιμέντα δεξιά και αριστερά βλέπω σιγά σιγά να αλλάζει.

Για αυτο πρεπει να ξερεις τη γλωσσα . Οι μαλακοβιοληδες οι ξενοι δε μπορουν να προσεγγισουν χωρις γλωσσα. Επισης να αποφευγεις μερη που σκανε ξενοι ( τουριστικα , με πανεπιστημια )

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για αυτο πρεπει να ξερεις τη γλωσσα . Οι μαλακοβιοληδες οι ξενοι δε μπορουν να προσεγγισουν χωρις γλωσσα. Επισης να αποφευγεις μερη που σκανε ξενοι ( τουριστικα , με πανεπιστημια )

Επαθα πλάκα τελευταία Παρασκευή στοΠόζναν στον πάνω όροφο του κλαμπ να είναι όλοι μα όλοι ξένοι και να την πέφτουν αβέρτα.Ακόμα και Κινέζους είδα να τους σέρνουν οι Πολωνέζες από το χέρι στην πίστα για χορό.Πρέπει να ήταν κάποιο διεθνές πάρτυ γιατί παίζανε και Σέρβες Νορβηγίδες κτλ.Οχι οτι οι ξένοι φορτώσανε αλλά μου μπλοκάρανε τους στόχους γιατί οι ξένοι φρουρούνε τις γκόμενες ενώ οι Πολωνοί είναι στα αρχίδια τους πολλές φορές τις παρατάνε και πίνουνε και αυτές τσιλιμπορδίζουνε.Οι ξένοι μπάστακες συνέχεια δίπλα.Δε συζητάμε για Τούρκους αυτοί έχουν ολόκληρη φορουρά μόλις πάει ο ένας για κατούρημα τον αντιακαθιστά ο άλλος για να μη μείνει η γκόμενα ούτε second αφρούρητη.
Αυτή η τούρκικη νοοτροπία του αυστηρού γκομενοφύλακα υπάρχει και στη Βόρεια Ελλάδα και ανεβάζει πολύ τις γυναίκες.Εννοείται οι Σλάβοι δεν είναι τόσο μαλάκες σε αυτά τα θέματα.
Επίσης σπάνια Πολωνός πιάνει τη γκόμενα από το χεράκι ή κολλάει μαζί της όπως ο ξένος.Συνήθως οι Πολωνοί νταραβερίζονται με πολλές μαζί.Γενικά οι ξένοι χαλάνε την πιάτσα εκτός αν είναι Ρώσοι Τσέχοι κτλ που είναι ακόμα χειρότεροι(εντελώς στα αρχίδια τους).
Η διαφορά είναι οτι ο Πολωνός θα την ειρωνευτεί,ο Τσέχος θα είναι τελείως αδιάφορος ο Ρώσος θα ρίξει και ξύλο.Για αυτό και οι Ρωσίδες προτιμάνε τους Ρώσους σε σχέση με τους Πολωνούς.Το ίδιο κι οι Ουκρανές προτιμάνε τους Ουκρανούς και συνήθως είναι μόνες στην Πολωνία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Επαθα πλάκα τελευταία Παρασκευή στοΠόζναν στον πάνω όροφο του κλαμπ να είναι όλοι μα όλοι ξένοι και να την πέφτουν αβέρτα.Ακόμα και Κινέζους είδα να τους σέρνουν οι Πολωνέζες από το χέρι στην πίστα για χορό.Πρέπει να ήταν κάποιο διεθνές πάρτυ γιατί παίζανε και Σέρβες Νορβηγίδες κτλ.Οχι οτι οι ξένοι φορτώσανε αλλά μου μπλοκάρανε τους στόχους γιατί οι ξένοι φρουρούνε τις γκόμενες ενώ οι Πολωνοί είναι στα αρχίδια τους πολλές φορές τις παρατάνε και πίνουνε και αυτές τσιλιμπορδίζουνε.Οι ξένοι μπάστακες συνέχεια δίπλα.Δε συζητάμε για Τούρκους αυτοί έχουν ολόκληρη φορουρά μόλις πάει ο ένας για κατούρημα τον αντιακαθιστά ο άλλος για να μη μείνει η γκόμενα ούτε second αφρούρητη.
Αυτή η τούρκικη νοοτροπία του αυστηρού γκομενοφύλακα υπάρχει και στη Βόρεια Ελλάδα και ανεβάζει πολύ τις γυναίκες.Εννοείται οι Σλάβοι δεν είναι τόσο μαλάκες σε αυτά τα θέματα.
Επίσης σπάνια Πολωνός πιάνει τη γκόμενα από το χεράκι ή κολλάει μαζί της όπως ο ξένος.Συνήθως οι Πολωνοί νταραβερίζονται με πολλές μαζί.Γενικά οι ξένοι χαλάνε την πιάτσα εκτός αν είναι Ρώσοι Τσέχοι κτλ που είναι ακόμα χειρότεροι(εντελώς στα αρχίδια τους).

Ρε τυπε στο Ποζναν πως βρισκονται τοσοι πολλοι ξενοι? Παντως αυτες πιστευω απλα μαλακιζονται με αυτους και ανεβαζουν και λιγο την αυτοποποιθηση τους. Δε ξερω κατα ποσο τρωνε ολοι αυτοι. Αυτοι παντως λογικα γνωριζονται απο πριν για αυτο ειναι μαζι.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η εμπειρία μου από κάτι Πολωνέζες που έχω γνωρίσει σε μασατζίδικα στην Αθήνα είναι ότι οι Πολωνέζες δεν είναι και ότι καλλίτερο υπάρχει από πλευράς καθαριότητας. Είναι όντος έτσι?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Η εμπειρία μου από κάτι Πολωνέζες που έχω γνωρίσει σε μασατζίδικα στην Αθήνα είναι ότι οι Πολωνέζες δεν είναι και ότι καλλίτερο υπάρχει από πλευράς καθαριότητας. Είναι όντος έτσι?

Καταρχην αν ηταν οντως πολωνη αυτη στο μασατζιδικο εισαι σιγουρος? Τωρα για ενα λαο 40 000 000 τι να πεις αν ισχυει η δεν ισχυει κατι? Αυτα τα θεματα ειναι ατομικα περισσοτερο. στον ανθρωπο ,οχι στην εθνικοτητα.
Σε γενικες γραμμες παντως δεν ισχυει, το αντιθετο θα ελεγα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αυτό ισχύει μερικές φορές ειδικά με όσες πίνουνε πολύ.Γενικά με τίποτα δεν περιοιούνται το δέρμα τους με τα καλλυντικά κτλ που βάζουν οι Ρωσίδες ούτε είναι όλες ξυρισμένες.Το δέρμα τους όμως έχει καλύτερη ποιότητα από αυτό των Ουκρανέζων που συχνά είναι ξερό λόγω αβιταμίνωσης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε τυπε στο Ποζναν πως βρισκονται τοσοι πολλοι ξενοι? Παντως αυτες πιστευω απλα μαλακιζονται με αυτους και ανεβαζουν και λιγο την αυτοποποιθηση τους. Δε ξερω κατα ποσο τρωνε ολοι αυτοι. Αυτοι παντως λογικα γνωριζονται απο πριν για αυτο ειναι μαζι.

Πρέπει να έτυχε.Τι δουλειά είχαν όλοι αυτοί οι μαλάκες.Στα μαγαζιά που γίνεται το χοντρό παιχνίδι είναι 99% Πολωνοί και πολλοί σβέρκοι.Στα λάτιν μαγαζιά όπως το Cuba Libre πάνε γκόμενες που είναι ανοιχτές με τους ξένους αλλά από αυτές το 90% φασώνεται στο κλαμπ και γυρίζει σπίτι με τη φίλη της.
Συνήθως πάω στα μαγαζιά που συχνάζουν Πολωνοί όπου και συχνάζουν οι εύκολες γκόμενες.Αν είσαι άνετος και δε δυσανασχετείς αν ο Πολωνός σου χουφτώνει τη γκόμενα σε αφήνουν να κάνεις τα ίδια με τις δικές τους.Μόνο οι ξένοι θυμώνουν σου κολλάνε κτλ.Το μόνο κακό με τους Πολωνούς είναι οτι αν δουν τη γκόμενα να σε γουστάρει προσπαθούν και αυτοί να τη φάνε ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχουν κάνει κίνηση.Εχω χάσει πολλές επειδή πετάχτηκε ένας Πολωνός σαν πούτσα και ο φίλος του μου έκοψε το δρόμο από την άλλη πλευρά.Κυρίως αυτά παίζουν στο Στεττίν στο Πόζναν είναι κυριλέ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.Επείσης στο Πόζναν δεν έχει τόσους φουσκωτούς ενώ Στεττίν Κατοβίτσε Βρότσλαβ γίνεται χαμός.Αμα είναι πολλοί φουσκωτοί πρακτικά δεν μπορείς να κινηθείς πιάνουν όλο το χώρο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Mε τους φουσκωτους τωρα τι να πω? Γινε λιγο πιο ευελικτος χαχα. Το καλυτερο καμακι δε γινεται στα κλαμπ, απο οτι εχω καταλαβει. Εκει γινεται ψιλοχαμος, πανε μεθανε, χορευουν σα μαλακισμενες, χωνεται ο καθε πιωμενος και χασικλας.
Πρεπει να πας σε ψιλοχυμα καφετεριες η μπαρακια, οχι νυχτερινα μαγαζια. Που δεν ειναι μονο καφετεριες αλλα πινουν κιολας. Καποια ειναι και καπως  " κουλτουρε" . Κατα τις 7-8 το απογευμα. Σε στυλ pijalnia ειναι καλο αλλα επειδη ειναι φτηνο σκανε και παρα πολλοι. Ειναι μερικα πιο "ψαγμενα". Αλλα αυτα ισως πρεπει να μενεις στην πολη για να τα ξερεις. Αλλα με λιγο περπατημα τα βρισκεις. Οι πολωνικες πολεις ειναι " εύκολες".
Σε αυτα δε χορευουν ουτε σκανε οι ξενοι και οι φουσκωτοι. Δε πανε για να ακουσουν μουσικη η να χορεψουν σα παρλιακα. Πανε για να πιουν να μιλησουν και να γνωριστουν. Απλα πας καθεσαι και μιλας. Στην πορεια κερνας και τιποτα. Αν δεις οτι παει καλα πας και καπου αλλου, αλλιως κρατας το κονε. Το κακο ειναι οτι δε μπορεις να την πεφτεις απο τη μια στην αλλη εκει γιατι φαινεσαι.

BudapestGuy

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

φίλε ευγενικά παντα θα σου πω οτι λες μαλακ..ς (fill the gaps)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Mε τους φουσκωτους τωρα τι να πω? Γινε λιγο πιο ευελικτος χαχα. Το καλυτερο καμακι δε γινεται στα κλαμπ, απο οτι εχω καταλαβει. Εκει γινεται ψιλοχαμος, πανε μεθανε, χορευουν σα μαλακισμενες, χωνεται ο καθε πιωμενος και χασικλας.
Πρεπει να πας σε ψιλοχυμα καφετεριες η μπαρακια, οχι νυχτερινα μαγαζια. Που δεν ειναι μονο καφετεριες αλλα πινουν κιολας. Καποια ειναι και καπως  " κουλτουρε" . Κατα τις 7-8 το απογευμα. Σε στυλ pijalnia ειναι καλο αλλα επειδη ειναι φτηνο σκανε και παρα πολλοι. Ειναι μερικα πιο "ψαγμενα". Αλλα αυτα ισως πρεπει να μενεις στην πολη για να τα ξερεις. Αλλα με λιγο περπατημα τα βρισκεις. Οι πολωνικες πολεις ειναι " εύκολες".
Σε αυτα δε χορευουν ουτε σκανε οι ξενοι και οι φουσκωτοι. Δε πανε για να ακουσουν μουσικη η να χορεψουν σα παρλιακα. Πανε για να πιουν να μιλησουν και να γνωριστουν. Απλα πας καθεσαι και μιλας. Στην πορεια κερνας και τιποτα. Αν δεις οτι παει καλα πας και καπου αλλου, αλλιως κρατας το κονε. Το κακο ειναι οτι δε μπορεις να την πεφτεις απο τη μια στην αλλη εκει γιατι φαινεσαι.

Οι φουσκωτοί δεν είναι κακοί.Οι γκόμενες που πάνε με φουσκωτους μόνο τέτοιους θέλουνε οπότε είναι ανταγωνισμός αν είσαι φουσκωτός.Το ίδιο και οι dresiarz.Και φέρνουν και μερικά πολύ καλά μουνάκια στα κλαμπ.Το πρόβλημα είναι οτι όταν μαζεύονται πολλοί δεν μπορείς να κινηθείς.
Τα Pijalna είναι λίγο άβολα αφού γίνεται πατείς με πατώ σε τα Σαββατοκύριακα και φαίνεσαι και λίγο φτηνιάρης αφού η μπύρα έχει 1 ευρώ.Δεν είναι όπως τα κλαμπ που τουλάχιστον έχεις πληρώσει 5 ευρώ είσοδο.Οι γκόμενες στα Pijalna δεν είναι όπως αυτές που βλέπεις στα high end clubs μπορεί όμως και να πετύχεις ωραίες αλλά θέλει τύχη.Καλά είναι τα Starbucks και τα μπαράκια που θες αλλά για καμάκι machine gun είναι μόνο τα μεγάλα κλαμπ.Τα μικρά είναι για ελεύθερους σκοπευτές snipers.

BudapestGuy

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Pardon , μαλλον παρεξηγηθηκες τσαμπα, πατησα λαθος παραθεση πριν και το διορθωσα.

Τι εξυπναδα θελεις να σου πω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom