Νέα

Πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με 132 νεκρούς και τραυματίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρω τί είναι το halal, αλλά είναι τουλάχιστον αστείο να μου λες ότι αυτό που σε χαλάει στην όλη ιστορία είναι ο τρόπος που σκοτώνεται το ζώο (δες ποστ τραμυ, που μίλησε για "προνόμια" 2-3 σελίδες πριν).

Btw, δεν άκουσα κανέναν εδώ να τον ενοχλούν τα μούσια και οι μπούκλες των Εβραίων όπως τον ενοχλούν οι μαντήλες των μωαμεθανών...

Θάνατος στους χιπστερ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγώ το έγραψα.
Γιατί οι αποκεφαλισμοί μέσω internet τι είναι;
Ποζεριά τελειωμένη, προσηλυτισμός στην τρέλλα τους και ταυτόχρονα τρομοκρατία στους "άπιστους".

Το κύριο χαρακτηριστικό του ISIS είναι η απόλυτη προσήλωση και η κατά λέξη ερμηνεία των βασικών κειμένων του Ισλάμ.

Τόσο οι αποκεφαλισμοί, όσο και οι σταυρώσεις των αντιπάλων και ο εξανδραποδισμός των γυναικόπαιδων αποτελούν αποδεκτές πρακτικές πολέμου γιατί έτσι αναφέρονται στα ιερά κείμενα.

Το χαλιφάτο θεωρεί ότι αυτές ακριβώς οι πρακτικές δεν είναι τρομοκρατία αλλά αντίθετα ανθρωπισμός. Το να σπείρεις φόβο στους αντιπάλους απίστους αποτελεί καθήκον γιατί έτσι, υπό το κράτος του φόβου, οι εχθροί θα προβάλουν μικρότερη αντίσταση και επομένως θα υποφέρουν λιγότερο.

Η λογική του ISIS είναι τελείως ξένη για τον μέσο Δυτικό.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
μαζί σου... αλλά να μην θέλει να επιβάλλει την στολή φλωρινιώτη και στους άλλους και σίγουρα να μην την φοράει την στολή φλωρινιώτη εκεί που επιβάλλεται να φοράει κανονικά ρούχα...

για παράδειγμα

όπως ένας δάσκαλος δεν μπορεί να φοράει στολή φλωρινιώτη γιατί τα παιδιά θα τον πάρουν με τις πέτρες έτσι και μια δασκάλα δεν μπορεί να φοράει μαντήλα γιατί τονίζει την διαφορετικότητα της και προσπαθεί να την επιβάλλει στα παιδιά... στο σπίτι της μέσα ας φοράει και μπούργκα...

τι να κάνουμε λέφτη κάθε κοινωνία έχει τους κανόνες της... το να είσαι γυμνιστής δεν σημαίνει ότι θα σου επιτρέψουμε να κυκλοφορείς και γυμνός...

εδώ φτάσανε να ζητάνε οι food banks να έχουνε halal τρόφιμα γιατί δεν θέλουνε να παίρνουνε τρίφιμα που δεν είναι αγιασμένα... και ξέρεις πολύ καλά τι είναι food bank...

1ον δεν έχω ιδέα τι είναι οι food banks λογικά είναι τράπεζες τροφίμων τώρα για που δεν έχω ιδέα

και γιατί ο δάσκαλος απαγορεύεται να διδάσκει με στολή φλωρινιώτη? τι σχέση έχει το μάθημα που παραδίδει με τα ρούχα που φοράει
εγώ πχ φοράω σκισμένα παντελόνια πάντα γιατί είναι κακό να φοράω σκισμένα παντελόνια??? τι ακριβώς προσπαθώ να επιβάλλω???
είναι σαν να μου λές ότι ολημερίς στην τβ παίζουν ομοφυλόφιλους παρουσιαστές οπότε αν το παιδί μου βλέπει στην τβ εκπομπές θα γίνει ομοφυλόφιλος
α και που σαι είμαι και γυμνιστής οι γυμνιστές δεν κυκλοφορούν παντού γυμνοί απλά το καλοκαίρι κάνουν γυμνοί μπάνιο στη θάλασσα άσχετε
είναι αδύνατο να κυκλοφορείς γυμνός ειδικά το χειμώνα θα ψοφήσεις στο κρύο  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
και γιατί ο δάσκαλος απαγορεύεται να διδάσκει με στολή φλωρινιώτη? τι σχέση έχει το μάθημα που παραδίδει με τα ρούχα που φοράει
Αρα φανταζομαι δεν σε πειραζει αν πας σε ενα δικαστηριο κατηγορουμενος και τρεμεις σε ποιον δικαστη θα τυχεις, να δεις εναν δικαστη με στολη φλωρινιωτη.
Θα νιωσεις αμεσως πολυ ανετα, οτι θα σε κρινει ενας σοβαρος ανθρωπος.
Δεν θα ανησυχησεις καθολου. Εισαι προοδευτικος εσυ.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Σου ειπε οτι ειναι μουσουλμανος???

Άλεξ, εγώ τα έγραψα από προσωπική εμπειρία, κουβεϊτιανοί, μουσουλμάνοι φυσικά, με καλές δουλειές, ο μέσος αστός αμείβεται πολύ καλά, χωρίς φπα, χωρίς φορολογία, αλλά τι να το κάνεις, κόβουν φλέβα. Ταξιδεύουν πολύ συχνά Ευρώπη για να ζήσουν για λίγο ως κανονικοί άνθρωποι, μιλάνε για γυναίκες όπως εμείς εδώ, έχουν λίγο πολύ τα ίδια ενδιαφέροντα (ταινίες, μπάλα, δυτικά συγκροτήματα) και τους μαλάκες του ΙSIS τους σιχαίνονται και αυτοί, κανά δυο φορές πέρυσι έβαλαν βόμβες και φάγανε πολύ κόσμο κατά τη διάρκεια της προσευχής (στο Κουβέιτ πάντα).  Στις χώρες τους φοβούνται, είναι πολύ επιφυλακτικοί, μαζεμένοι και τυπικοί, δε θα σου ανοίξουν συζήτηση για γκόμενες και τη ζωή τους εντός οικίας αν δεν σε ξέρουν πολύ καλά.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ερχονται μεταναστες εβραιοι? Απο ποτε?

Όχι πως έχει σχέση αλλά οχι, οι εβραίοι που βλέπεις στην Ευρώπη φύτρωσαν μετά από καλλιέργεια.  :jerking:

(Το ότι γράφεις ασυναρτησίες υποθέτω έχει να κάνει με το μειωμένο IQ σου και δε το κάνεις εσκεμμένα γιατί δεν έχεις να απαντήσεις κάτι σοβαρό.)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πολυ ωραια λοιπον. Ευελπιστω σε εξισου αποφασιστικη συνεχεια μεχρι εξοντωσης ολων.
:2funny:
Με τρομαζει η αφελεια ορισμενων. Σιγουρα ο αντιστοιχος αλεξ θα ειχε γραψει το ιδιο, στο αντισχοιχο site της Αμερικης, μετα την ενδεκατη σεπτεμβριου.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Άλεξ, εγώ τα έγραψα από προσωπική εμπειρία, κουβεϊτιανοί, μουσουλμάνοι φυσικά, με καλές δουλειές, ο μέσος αστός αμείβεται πολύ καλά, χωρίς φπα, χωρίς φορολογία, αλλά τι να το κάνεις, κόβουν φλέβα. Ταξιδεύουν πολύ συχνά Ευρώπη για να ζήσουν για λίγο ως κανονικοί άνθρωποι, μιλάνε για γυναίκες όπως εμείς εδώ, έχουν λίγο πολύ τα ίδια ενδιαφέροντα (ταινίες, μπάλα, δυτικά συγκροτήματα) και τους μαλάκες του ΙSIS τους σιχαίνονται και αυτοί, κανά δυο φορές πέρυσι έβαλαν βόμβες και φάγανε πολύ κόσμο κατά τη διάρκεια της προσευχής (στο Κουβέιτ πάντα).  Στις χώρες τους φοβούνται, είναι πολύ επιφυλακτικοί, μαζεμένοι και τυπικοί, δε θα σου ανοίξουν συζήτηση για γκόμενες και τη ζωή τους εντός οικίας αν δεν σε ξέρουν πολύ καλά.
Χώρες βαρβαρικές με θρησκεία βαρβαρική.
Τους κατανοω αλλά τι να κανω εγω γι αυτο?

Ας κατσουν στις χωρες τους να τις αλλαξουν. Ή ας μην τις αλλαξουν αλλά να μην με ενοχλουν.
Γιατι πρεπει να με νοιαζει το προβλημα του καθε μουσουλμανου, βουδιστη, ζωροάστρη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
:2funny:
Με τρομαζει η αφελεια ορισμενων. Σιγουρα ο αντιστοιχος αλεξ θα ειχε γραψει το ιδιο, στο αντισχοιχο site της Αμερικης, μετα την ενδεκατη σεπτεμβριου.
Ο αντιστοιχος Μαριος τι ειπε?

Ριξτε άλλα δεκα αεροπλανα στα κτιρια μου, επειδη δεν φοβαμαι και ειμαι ανεκτικος?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κορανι ειναι ενα οπως και βιβλος
αλλα υπαρχουν εκατονταδες κειμενα σε ολες τις θρησκειες εδω σου λενε τα αποκρυφα ευαγγελια του ταδε οι προφητειες του νοστραδαμου του γεροντα παισιου τα μυστικα ευαγγελια

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Αρα φανταζομαι δεν σε πειραζει αν πας σε ενα δικαστηριο κατηγορουμενος και τρεμεις σε ποιον δικαστη θα τυχεις, να δεις εναν δικαστη με στολη φλωρινιωτη.
Θα νιωσεις αμεσως πολυ ανετα, οτι θα σε κρινει ενας σοβαρος ανθρωπος.
Δεν θα ανησυχησεις καθολου. Εισαι προοδευτικος εσυ.

σαφώς και δεν με πειράζει ας είναι ντυμένος όπως θέλει έτσι κι αλλιώς η κρίση του δεν έχει σχέση με την ενδυμασία του

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
υπαρχουν ελληνες λευκοι μουσουλμανοι το ξερεται ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
1ον δεν έχω ιδέα τι είναι οι food banks λογικά είναι τράπεζες τροφίμων τώρα για που δεν έχω ιδέα

εγώ πχ φοράω σκισμένα παντελόνια πάντα γιατί είναι κακό να φοράω σκισμένα παντελόνια??? τι ακριβώς προσπαθώ να επιβάλλω???
είναι σαν να μου λές ότι ολημερίς στην τβ παίζουν ομοφυλόφιλους παρουσιαστές οπότε αν το παιδί μου βλέπει στην τβ εκπομπές θα γίνει ομοφυλόφιλος
α και που σαι είμαι και γυμνιστής οι γυμνιστές δεν κυκλοφορούν παντού γυμνοί απλά το καλοκαίρι κάνουν γυμνοί μπάνιο στη θάλασσα άσχετε
είναι αδύνατο να κυκλοφορείς γυμνός ειδικά το χειμώνα θα ψοφήσεις στο κρύο  

food banks είναι τα κοινωνικά παντοπωλεία ... ξέρεις εσύ αυτά που τσουρνεύεις...

και οι ομοφυλόφυλοι παρουσιαστές δεν κάνουν αλλαξοκωλιές στην τβ... και ναι κινδυνεύει να πάρει παράδειγμα να γίνει ομοφυλόφιλος δεν μπορεί το μυαλό σου να φτάσει μέχρι εκεί ??

ααα ναι και στην αίθουσα μέσα δεν κάνει κρύο παίκτη μου ... ζέστη έχει οπότε ο γυμνιστής δάσκαλος, ο γυμνιστής υπάλληλος έχει το δικαίωμα να τα βγάλει όλα και να κάνει μάθημα ή να δουλεύει γυμνός...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Όχι πως έχει σχέση αλλά οχι, οι εβραίοι που βλέπεις στην Ευρώπη φύτρωσαν μετά από καλλιέργεια.  :jerking:

(Το ότι γράφεις ασυναρτησίες υποθέτω έχει να κάνει με το μειωμένο IQ σου και δε το κάνεις εσκεμμένα γιατί δεν έχεις να απαντήσεις κάτι σοβαρό.)
Η κλασικη επωδός του αριστερου, οταν κλεινει το ποσταρισμα του, οτι ο δεξιος συνομιλητης του εχει χαμηλο δεικτη νοημοσυνης.

Μονο που πλεον την τακτική αυτη την πηραμε χαμπαρι.
Και την γραφουμε στ' αρχιδια μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom