balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
παγκοσμιοποιηση :S
μπλεξανε για τα καλα οι Γαλλοι... :S
αυτοι παραεχουν μπλεξειΚαι να ηταν μονο οι Γαλλοι .............
αυτοι παραεχουν μπλεξει
ειναι σαν νασαι παντρεμενος με ρουμανα κ να πας διακοπες στην κοσταντζα,δεν ξερεις απο που θα σουρθει το κερατο,ανα σεκοντ κινδυνευεις...
ποιους ολους..καμμια 5εκ ειναι σουνιτες στην ευρωπη μονο νομιζωΠιστευω θα τους καθαρισουν ολους στο τέλος και θα ηρεμησει το πράγμα. Αλλα μου κανει εντυπωση πως τοσο καιρο τους άφηναν να χοροπηδάνε και να σφάζουν και να τα διαφημιζουν στο ιντερνετ αυτά ηταν όλα μηνυματα προς οσους ηταν διαφορετικοι από αυτους ότι είναι βάρβαροι και ότι θα προχωρήσουν.
Γιατι εισαι τετοιος τυπε? Εγω για καλο το γραφω. Το βλεπω ως εξης. Γραφουμε εμεις τα σοβαρα μας με τις πηγες μας και τις αναλυσεις μας, αλλα αυτα ειναι και στεναχωρα ταυτοχρονως. Οποτε μετα ερχονται τυποι σαν κι εσενα και γραφουν τις τρολιες τους και τις φαντασιοπληξιες τους να γελασουμε λιγο να ξεχασουμε τη φρικη που αναλυαμε πριν απο λιγο. Εγω σε υποστηριζω παντως. Συνεχισε να προσφερεις γελιο τυπε. Το χρειαζομαστε. :-εσυ αγορινα μου εχεις σπασει όλα τα κοντερ μαλακιας οποτε δεν μπορω να σε παιξω στο επιπεδο σου..αντε γεια
ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΙΓ 13-18
13 Εάν δε ακούσης εν μια των πόλεών σου, ων Κύριος ο Θεός σου δίδωσί σοι κατοικείν σε εκεί, λεγόντων• 14 εξήλθοσαν άνδρες παράνομοι εξ υμών και απέστησαν πάντας τους κατοικούντας την γην αυτών λέγοντες• πορευθώμεν και λατρεύσωμεν θεοίς ετέροις, ους ουκ ήδειτε, 15 και ετάσεις και ερωτήσεις και ερευνήσεις σφόδρα, και ιδού αληθής σαφώς ο λόγος, γεγένηται το βδέλυγμα τούτο εν υμίν, 16 αναιρών ανελείς πάντας τους κατοικούντας εν τη γη εκείνη εν φόνω μαχαίρας, αναθέματι αναθεματιείτε αυτήν και πάντα τα εν αυτη 17 και πάντα τα σκύλα αυτής συνάξεις εις τας διόδους αυτής και εμπρήσεις την πόλιν εν πυρί και πάντα τα σκύλα αυτής πανδημεί εναντίον Κυρίου του Θεού σου, και έσται αοίκητος εις τον αιώνα, ουκ ανοικοδομηθήσεται έτι. 18 και ου προσκολληθήσεται ουδέν από του αναθέματος εν τη χειρί σου, ίνα αποστραφή Κύριος από θυμού της οργής αυτού και δώση σοι έλεος και ελεήση σε και πληθύνη σε, ον τρόπον ώμοσε τοις πατράσι σου
ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΙΖ 2-7
2 Εάν δε ευρεθή εν μια των πόλεών σου, ων Κύριος ο Θεός σου δίδωσί σοι, ανήρ ή γυνή, ος ποιήσει το πονηρόν εναντίον Κυρίου του Θεού σου παρελθύειν την διαθήκην αυτού, 3 και ελθόντες λατρεύσωσι θεοίς ετέροις και προσκυνήσωσιν αυτοίς, τω ηλίω ή τη σελήνη ή παντί των εκ του κόσμου του ουρανού, α ου προσέξατέ σοι, 4 και αναγγελή σοι, και εκζητήσεις σφόδρα, και ιδού αληθώς γέγονε το ρήμα, γεγένηται το βδέλυγμα τούτο εν Ισραήλ, 5 και εξάξεις τον άνθρωπον εκείνον ή την γυναίκα εκείνην και λιθοβολήσετε αυτούς εν λίθοις, και τελευτήσουσιν. 6 επί δυσί μάρτυσιν ή επί τρισί μάρτυσιν αποθανείται ο αποθνήσκων• ουκ αποθανείται εφ ‘ ενί μάρτυρι. 7 και η χείρ των μαρτύρων έσται επ ‘ αυτω εν πρώτοις θανατώσαι αυτόν, και η χείρ του λαού επ ‘ εσχάτων• και εξαρείς τον πονηρόν εξ υμών αυτών.