γιατί να μην είναι απλά δράση -αντίδραση ?
οκ
όλα τα άτομα που ανήκουν σε μια κοινωνία ανήκουν εξ'ορισμού και στην ανθρωπότητα ?
και αν ανήκουν στην ανθρωπότητα γιατί δεν άφησαν τπτ ανθρώπινο πίσω τους ?
πχ μια μουτζούρα, ένα σκυλοτράγουδο , μια σπερματέκκριση , είναι στο ίδιο σακί με τον βαν γκονγκ , με τον μπετόβεν και τον επίκουρο ?
τι αξίζει να κρατηθεί στην ανθρωπότητα απο την εκάστοτε μαλακισμένη κοινωνία ? ...υπάρχει κάτι ανθρώπινο και πιο διαχρονικό στην εφήμερη κοινωνία εκτός απο εκτόνωση κρεάτων που θα αποσυντεθούν ? ...σχεδόν τίποτα , οι κοινωνίες είναι απλά μόδες που αλλάζουν...είναι σπάνιο να προκύψει κάτι διαχρονικό και ανθρώπινο
εκτός απο την εκκένωση του εντέρου σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθόλου το μυαλό σου ?
αντιγράφω αυτούσιο το ερώτημά μου :
μπορείς να απαντήσεις πως η Δημοκρατία και η Ανθρωπότητα εκπροσωπείται απο 22 ντοπαρισμένους μαλάκες που κλωτσάνε μια μπάλα για λογαριασμό πολυεθνικών ή απο 5 μαστουρωμένους μαλάκες που γρατζουνάνε κιθάρες και βαράνε τούμπανα μπροστά απο ένα μπούγιο ηλίθιων γάλλων που χτυπιούνται ?
δλδ το άνωθεν είναι έκφραση πολιτισμού ?
δλδ το isis χτύπησε τον πολιτισμό ?
όλα τα άτομα που ανήκουν σε μια κοινωνία ανήκουν εξ'ορισμού και στην ανθρωπότητα ?
και αν ανήκουν στην ανθρωπότητα γιατί δεν άφησαν τπτ ανθρώπινο πίσω τους ?
πχ μια μουτζούρα, ένα σκυλοτράγουδο , μια σπερματέκκριση , είναι στο ίδιο σακί με τον βαν γκονγκ , με τον μπετόβεν και τον επίκουρο ?
τι αξίζει να κρατηθεί στην ανθρωπότητα απο την εκάστοτε μαλακισμένη κοινωνία ? ...υπάρχει κάτι ανθρώπινο και πιο διαχρονικό στην εφήμερη κοινωνία εκτός απο εκτόνωση κρεάτων που θα αποσυντεθούν ? ...σχεδόν τίποτα , οι κοινωνίες είναι απλά μόδες που αλλάζουν...είναι σπάνιο να προκύψει κάτι διαχρονικό και ανθρώπινο
Το ερώτημα που θέτεις είναι ουσιάς, μου αρέσει πολύ, θέλω ώρα, σελίδες, να σκεφτώ για να απαντήσω, αδύνατον εδώ. Φυσικά διαχωρίζω κοινωνία/ανθρωπότητα, ανθρωπότητα την αναφέρω με την έννοια της διάνοιας ανεξάρτητα πως επιλέγει να εκδηλωθεί, οργανωθεί κτλ.
απο 5 μαστουρωμένους μαλάκες που γρατζουνάνε κιθάρες και βαράνε τούμπανα μπροστά απο ένα μπούγιο ηλίθιων γάλλων που χτυπιούνται
δλδ το isis χτύπησε τον πολιτισμό ?
Μπορεί οι 5 μαστουρωμένοι μαλάκες που χτυπιόντουσαν να ήταν σκουπίδια, δεν έχει σημασία. Αυτοί ήθελαν να χτυπήσουν την ιδέα του δυτικού πολιτισμού, όπως την αντιλαμβάνονται, της μουσικής ως διονυσιακής έκφρασης, ως μέσο έκφρασης της σεξουαλικότητας, ως έκφρασης ανορθολογικών συναισθημάτων, ως ελεύθερης έκφρασης λόγου. Βάλανε νέα παιδιά να κομματιάσουν νεολαία. Δεν ξέρω, πάντως κάθε φορά που βλέπω ζόμπι σε ταινία στο μυαλό μου έρχονται οι ιμάμηδες του ISIS.
Πέρα από την εικόνα των νέων παιδιών που δολοφονήθηκαν τόσο άδικα με στοιχειώνει η εικόνα του ηλικιωμένου αρχαιολόγου στην Παλμύρα που αφού βασανίσθηκε ένα μήνα για να αποκαλύψει που είχε κρύψει τα εκθέματα του μουσείου της Παλμύρας, τον σταυρώσανε. Οι τύποι είναι σαδιστές αγάμητοι θανατολάγνοι.