You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ποιός σου είπε ότι ψηφίζω νικήτα?
αλλά και ας πούμε ότι βγαίνει ο νικήτας
εσύ που θα κρυφτείς?
Γιατί, που είμαι κρυμμένος τώρα;
Ή δεν είναι ενεργεία Δήμαρχος ο μαλάκας;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Μη γίνει καμμιά πλάκα όμως στο δεύτερο γύρο και πάρει τ'αρχίδια του ο Νικήτας, να δω που θα βρείτε μέρος να κρυφτείτε.
Στη θέση σας δεν θα ήμουνα και τόσο άνετος....
δηλαδή νομίζεις ότι έχω κανένα διάφορο να βγεί ο νικήτας ή ο μαλάκας?
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
λες σε αυτούς που ψηφίζουν νικήτα να κρυφτούνΓιατί, που είμαι κρυμμένος τώρα;
Ή δεν είναι ενεργεία Δήμαρχος ο μαλάκας;
αν κερδίσει όμως?
τέλος πάντων ο κακλαμάνης μου τη βιδώνει ασύστολα οπότε δεν θέλω να ασχολούμαι μαζί του
η Αλ Σαλέχ πέρα από καλή γκόμενα τι πρεσβεύει?
δηλαδή νομίζεις ότι έχω κανένα διάφορο να βγεί ο νικήτας ή ο μαλάκας?
Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο απο τα -ασυνάρτητα και πάλι- γραπτά σου.
Που δείχνουν άνθρωπο που έχει και παραέχει πρεμούρα.
η σαρρη δεν γυριζε τσοντες οπως η υποψηφια βουλευτινα του πασοκ (και του κκε) αννα φονσου
[URL unfurl="true"]http://miakaimia.blogspot.com/search/label/Το%20κορίτσι%20και%20το%20άλογο%20-%20Girl%20on%20a%20horse%20(1973)[/url]
κατεβασε την τσοντα και τραβα και μια
Υπαρχει και τσοντα και με την υποψηφια βουλευτινα του ΠΑΣΟΚ...ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΑΚΗ...οποτε φιλε πιξι το "χαρτι" εναντια σε σαρρη εχει "καει" απο το ΛΑΓΝΟ-ΠΑΣΟΚ..
Δεν βλέπεις τσόντες εσύ; Γιατί τόση προκατάληψη με τις ηθοποιούς σε αυτές;
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το άρθρο στο αρχικό σου post και άκρη δε βγάζω. Δεν καταλαβαίνω τα αίτια της επίθεσης. Την κυρία δεν την ήξερα, αν και μου είναι γνωστή φυσιογνωμία.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο απο τα -ασυνάρτητα και πάλι- γραπτά σου.
Που δείχνουν άνθρωπο που έχει και παραέχει πρεμούρα.
η μοναδική πρεμούρα που έχω είναι να πάει ο τόπος μπροστά..
και πιστεύω ότι θα πάει μπροστά αν ο λαός καταφέρει να βάλει και πάλι την αριστερά (όπως αυτή εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις γενικότερες παραφυάδες του, όπως επίσης από τους "αντιεξουσιαστές", "αναρχικούς", "πολυπολιτισμικούς" και λοιπούς ηλιθίους)...
ουδέποτε είχα κρατική θέση, ουδέποτε διεκδίκησα κρατική θέση και δεν πρόκειται να διεκδικήσω...
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Αντιμέτωπος με την οργή στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματός του βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Π. Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία.
Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη το βράδυ στο λιμάνι της Ικαρίας. Νησί που ο βουλευτής γνωρίζει καλά λόγω της καταγωγής της συζύγου του. Ωστόσο η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι νεοδημοκράτες ανάγκασε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον κ. Καμμένο να φυγαδευτεί ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.
Αιτία της διένεξης, είναι ότι οι τρεις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. στο νησί, στηρίζουν τον Χρ. Σταυρινάδη για υποψήφιο δήμαρχο Ικαρίας, από κοινού με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ από τον οποίο άλλωστε και προέρχεται. Ο κ. Καμμένος, εκφράστηκε ανοιχτά υπέρ του υποψηφίου του ΚΚΕ Στ. Σταμούλου, με βασικό επιχείρημα ότι αυτό που προέχει είναι να εκφραστεί το αντιμνημονιακό μέτωπο. Άλλωστε, η Ικαρία, ανήκει στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου όπου η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει να εκλέξει περιφερειάρχη τον Π. Βογιατζή και γι αυτό χρειάζεται και τις ψήφους του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π. Καμμένος στη συνέχεια πήγε σε καφενείο άλλης περιοχής του νησιού όπου και εκεί είχε εντονότατο διάλογο με νεοδημοκράτες οι οποίοι του ζήτησαν, όχι και τόσο κομψά, να πάψει να ασχολείται με τοπικά θέματα.
Πηγές της Ρηγίλλης έλεγαν ότι ο Π. Καμμένος, επισκέφθηκε την Ικαρία με δική του πρωτοβουλία, και δεν επρόκειτο για επίσημη κομματική αποστολή.
Α.Ν.Γ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.526
- Πόντοι
- 42.697
Αντιμέτωπος με την οργή στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματός του βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Π. Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία.
Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη το βράδυ στο λιμάνι της Ικαρίας. Νησί που ο βουλευτής γνωρίζει καλά λόγω της καταγωγής της συζύγου του. Ωστόσο η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι νεοδημοκράτες ανάγκασε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον κ. Καμμένο να φυγαδευτεί ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.
Αιτία της διένεξης, είναι ότι οι τρεις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. στο νησί, στηρίζουν τον Χρ. Σταυρινάδη για υποψήφιο δήμαρχο Ικαρίας, από κοινού με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ από τον οποίο άλλωστε και προέρχεται. Ο κ. Καμμένος, εκφράστηκε ανοιχτά υπέρ του υποψηφίου του ΚΚΕ Στ. Σταμούλου, με βασικό επιχείρημα ότι αυτό που προέχει είναι να εκφραστεί το αντιμνημονιακό μέτωπο. Άλλωστε, η Ικαρία, ανήκει στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου όπου η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει να εκλέξει περιφερειάρχη τον Π. Βογιατζή και γι αυτό χρειάζεται και τις ψήφους του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π. Καμμένος στη συνέχεια πήγε σε καφενείο άλλης περιοχής του νησιού όπου και εκεί είχε εντονότατο διάλογο με νεοδημοκράτες οι οποίοι του ζήτησαν, όχι και τόσο κομψά, να πάψει να ασχολείται με τοπικά θέματα.
Πηγές της Ρηγίλλης έλεγαν ότι ο Π. Καμμένος, επισκέφθηκε την Ικαρία με δική του πρωτοβουλία, και δεν επρόκειτο για επίσημη κομματική αποστολή.
Α.Ν.Γ
στα αρχίδια μας
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
Σας παραθετω τους 10 πιο χρεωμενους δημους στην Ελλαδα www.realpolitics.gr/?p=30524]http://www.realpolitics.gr/?p=30524[/url] οι 8 στους 10 απο αυτους ζητανε παλι την ψηφο μας ....
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
μπα ειμαστε μαλακες και θα τους ξαναψηφισουμε...ε και ? εμεις θα του δωσουμε τ αρχιδια μας
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για το τρακάρισμα του Κ. Αγοραστού
«Με έκπληξη διάβασα στον τύπο και στην έγκριτη εφημερίδα σας ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ κ, Αγοραστός σας εξήγησε ότι συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο IX το οποίο τον διεμβόλισε στο πίσω μέρος το αυτοκίνητο του και ότι την γλύτωσε με ένα ισχυρό σοκ και πολλούς μώλωπες!
Όμως η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική και το ρεπορτάζ διαστρεβλώνει την αλήθεια των γεγονότων.
Το αυτοκίνητο του κ. Αγοραστού μάρκας SAAB τύπου ΤΖΙΠ έτρεχε με...ιλιγγιώδη ταχύτητα η οποία και ξεπερνούσε τα 170 χλμ την ώρα σε επαρχιακό δρόμο Καρδίτσας - Λάρισαςκαι προσπαθώντας να προσπεράσει εμένα με το αυτοκίνητο μου, με εμβόλισε στο εμπρόσθιο αριστερό μπρος του οδηγού. Μόλις με τράκαρε, με πλησίασαν άτομα της συνοδείας του κ. Αγοραστού και με τρομοκράτησαν, ενώ ο κ. Αγοραστός απαιτούσε να του υπογράψω δήλωση υπαιτιότητας για το ατύχημα.
Ο κ. Αγοραστός δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Κι εδώ αναρωτιέται ο καθένας:
Είναι νόμιμο και ηθικό ο καθένας να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα σε επαρχιακό δρόμο μόνο με την ιδιότητα του υποψηφίου;
Είναι νόμιμο και ηθικό να ασκούνται πιέσεις από την συνοδεία του κ. Αγοραστού και από τον ίδιο να υπογράψω δήλωση υπαιτιότητας;
Είναι νόμιμο και ηθικό να δηλώνεται ότι εξήλθε με μώλωπες ενώ ήταν τελείως καλά στην υγεία του.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη δημοσίευση.
Παναγιώτης Λ. Κωσταρέλος».
kosmoslarissa.gr
«Με έκπληξη διάβασα στον τύπο και στην έγκριτη εφημερίδα σας ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ κ, Αγοραστός σας εξήγησε ότι συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο IX το οποίο τον διεμβόλισε στο πίσω μέρος το αυτοκίνητο του και ότι την γλύτωσε με ένα ισχυρό σοκ και πολλούς μώλωπες!
Όμως η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική και το ρεπορτάζ διαστρεβλώνει την αλήθεια των γεγονότων.
Το αυτοκίνητο του κ. Αγοραστού μάρκας SAAB τύπου ΤΖΙΠ έτρεχε με...ιλιγγιώδη ταχύτητα η οποία και ξεπερνούσε τα 170 χλμ την ώρα σε επαρχιακό δρόμο Καρδίτσας - Λάρισαςκαι προσπαθώντας να προσπεράσει εμένα με το αυτοκίνητο μου, με εμβόλισε στο εμπρόσθιο αριστερό μπρος του οδηγού. Μόλις με τράκαρε, με πλησίασαν άτομα της συνοδείας του κ. Αγοραστού και με τρομοκράτησαν, ενώ ο κ. Αγοραστός απαιτούσε να του υπογράψω δήλωση υπαιτιότητας για το ατύχημα.
Είναι νόμιμο και ηθικό ο καθένας να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα σε επαρχιακό δρόμο μόνο με την ιδιότητα του υποψηφίου;
Είναι νόμιμο και ηθικό να ασκούνται πιέσεις από την συνοδεία του κ. Αγοραστού και από τον ίδιο να υπογράψω δήλωση υπαιτιότητας;
Είναι νόμιμο και ηθικό να δηλώνεται ότι εξήλθε με μώλωπες ενώ ήταν τελείως καλά στην υγεία του.
kosmoslarissa.gr
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για το τρακάρισμα του Κ. Αγοραστού
kosmoslarissa.gr
kosmoslarissa.gr
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.448
- Πόντοι
- 736
Και έτσι ακριβώς να είναι όπως τα λέει ο φίλος , όταν το εμπρός αριστερό μέρος του αυτοκινήτου του , είναι χτυπημένο με το πίσω δεξιά του άλλου , το δίκαιο του δεν θα το βρει.
Μόνο εάν είχε κάμερα στο αυτοκίνητο ( συνηθίζεται στις HΠΑ) και το έβγαζε στα κανάλια ή κατάφερε να πάρει τα τηλέφωνα όσων ήταν παρόντες στο περιστατικό και έχει μάρτυρες στα δικαστήρια.
Μόνο εάν είχε κάμερα στο αυτοκίνητο ( συνηθίζεται στις HΠΑ) και το έβγαζε στα κανάλια ή κατάφερε να πάρει τα τηλέφωνα όσων ήταν παρόντες στο περιστατικό και έχει μάρτυρες στα δικαστήρια.
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν τον ξέρω τον κύριο αλλά μου καρφώθηκε αμέσως στο μυαλό η σκέψη πόσο αστείο είναι να πολιτεύεσαι και να έχεις αυτό το όνομα.
Καθαρή σύμπτωση ή απλά όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν ?
Ο Αγοραστός ειναι ο βολευτής της ΝΔ που έχει εμπλακεί στην καλπονοθεία "on camera" στην Βουλή των Ελλήνων ....
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μήπως ο Αγοραστός ειναι ενας μαλάκας και μισός;Λέω εγώ τώρα...Μήπως ο πολιτικός του αντίπαλος καίγεται να βγει? Λέω εγώ τώρα...
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μήπως ο πολιτικός του αντίπαλος καίγεται να βγει? Λέω εγώ τώρα...
όλοι οι πολιτικοί καιγονται σήμερα ...
μάπα και ο μεν και ο δε ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 3K
?