Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στον Σπένσερ Τρέισι;    :2funny:

Δεν τον ξέρεις τον Δόκτωρα, μάλλον προς αυτόν τον Σπένσερ φέρνει:

URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

http://[URL unfurl="true"]www.giffoniff.it/giffoni-incorso/images/Image/fotoOspiti/bud-spencer.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

γιατί εσύ τον γνωρίζεις από κοντά???

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

http://[URL unfurl="true"]www.giffoniff.it/giffoni-incorso/images/Image/fotoOspiti/bud-spencer.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Teras ονομα και πράμα, ε;    :2funny: :2funny: :2funny:

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ανθρωπε γιατί δεν λες σε όλους αυτούς τους "δημοκράτες-φασίστες-ναζί", το πλέον απλό και αποδεκτό από όλους.

Οι μετανάστες μπήκαν στο σπίτι μου χώρίς να με ρωτήσουν, χωρίς να με σεβαστούν, και στο τέλος τέλος μπήκαν Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ω Σ   Ο Λ Ο Ι.
Δηλ. για να καταλάβω ρε δημοκράτες του κώλου, μπαίνω σπίτι σας και κάθομαι στο σαλόνι σας. Δεν αντιδράτε γιατί είστε ευγενικοί άνθρωποι ή γιατί πιστεύετε οτι θα φύγω. Αλλά την άλλη μέρα το πρωί είμαι ακόμα εκεί και μάλιστα τρώω πρωινό μαζί σας. Στην ερώτησή σας πότε θα φύγω, σηκώνομαι και ανοίγω την πόρτα σας και μπαίνουν 2-3 φίλοι μου μέσα οπότε επειδή έχετε μάθει να μην αντιδράτε και να κάνετε την κότα, το βουλώνετε. Και πέρασαν τα χρόνια και είμαι ακόμα στο σαλόνι σας με την παρέα μου και απαιτώ πλέον δικαιώματα στο σπίτι σας γιατί είμαι άνθρωπος και κάπου πρέπει να μείνω και εγώ, και αφού είμαι στο σαλόνι σας το απαιτώ κιόλας. Εεεεέτσι είναι ή εγώ έτσι το βλέπω??? Χρησικτησία λέγεται αυτό. Άμα αγαπάτε τους λάθρομετανάστες βρωμονεοέλληνες, υιοθετήστε μερικούς στο σπίτι σας.
Αντε μπράβο 
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Aγαπητέ μου fethry Μπαμπινιωτη Διαμαντοπούλου-Bilderberg, τι απαντάς εδώ, ποια η γνώμη σου? Και να`συμπληρώσω στο άνω κείμενο, "να σου ανέβουν και στο κρεβάτι σου οι λαθρο"

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και οχι μονο μπηκαν παρανομα αλλα ειναι και οι ιδιοι εθνικιστες σκατοφασιστες μουσουλμανοι φονταμενταλιστες απο τις χωρες τους και δεν γουσταρουν μια την Ελλαδα, και οι φουκαριαρηδες καημενοι βλαχοαριστεροι τους υποστηριζουν. Ποσοι αναρχοκομουνιστες φιλοξενουν 2-3 μεταναστες στα σπιτια τους; ΚΑΝΕΝΑΣ απλως θελουν μετα δικα σου λεφτα να τους φιλοξενεις εσυ. Που οχι μονο να τους φιλοξενουν αλλα να τους δινουν και τη γυναικα τους πρεπει γιατι εκτος του οτι πεινανε οι φουκαραδες δεν πηδανε κιολας.
Αθηνα=η πρωτευουσα του πακισταν αχαχαχαχχαχαχαχα :2funny: χαμουτζηδες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και οχι μονο μπηκαν παρανομα αλλα ειναι και οι ιδιοι εθνικιστες σκατοφασιστες μουσουλμανοι φονταμενταλιστες απο τις χωρες τους και δεν γουσταρουν μια την Ελλαδα, και οι φουκαριαρηδες καημενοι βλαχοαριστεροι τους υποστηριζουν. Ποσοι αναρχοκομουνιστες φιλοξενουν 2-3 μεταναστες στα σπιτια τους; ΚΑΝΕΝΑΣ απλως θελουν μετα δικα σου λεφτα να τους φιλοξενεις εσυ. Που οχι μονο να τους φιλοξενουν αλλα να τους δινουν και τη γυναικα τους πρεπει γιατι εκτος του οτι πεινανε οι φουκαραδες δεν πηδανε κιολας.

Εκτός από το ότι λές σωστά, τι θα φορέσει ο Ψωμιάδης στις επόμενες απόκριες; :cheesy:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τις αποκριες ο ψωμιαδης οταν δεν ειναι 'ντυμενος' ειναι πιο πολυ στο πνευμα του καρναβαλιου... εχει κατι απο μονος του

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αθηνα=η πρωτευουσα του πακισταν

ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αυτός είναι ο Καμίνης. Δεν του φτάνουν η AL SALEX και ο FERRARI Ψαριανός; Τι θέλουν απο ΕΜΑΣ. Και ΕΜΕΙΣ απο ΑΥΤΟΥΣ; ΗΜΑΡΤΟΝ ! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ..

Avriani%5B3%5D.jpg

Γι αυτό φοβούνται την άνοδο των πραγματικών Ελλήνων πατριωτών και όχι των φασιστών. Γιατί φασίστες είναι πρώτα αυτοί οι ίδιοι.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
o καμίνης τι εστί?
πέρα από υποψήφιος

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η αλ σαλέχ είναι μαζί του και τον υποστηρίζει?

όχι ..ήταν με τον ψαριανό και στον β! γύρο στηρίζει καμίνη... και εγώ έλεγα από τι ήταν η φαγούρα που είχα στ'αρχίδια μου...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μη γίνει καμμιά πλάκα όμως στο δεύτερο γύρο και πάρει τ'αρχίδια του ο Νικήτας, να δω που θα βρείτε μέρος να κρυφτείτε.
Στη θέση σας δεν θα ήμουνα και τόσο άνετος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom