voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Στον Σπένσερ Τρέισι;
Δεν τον ξέρεις τον Δόκτωρα, μάλλον προς αυτόν τον Σπένσερ φέρνει:
Στον Σπένσερ Τρέισι;
http://[URL unfurl="true"]www.giffoniff.it/giffoni-incorso/images/Image/fotoOspiti/bud-spencer.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
γιατί εσύ τον γνωρίζεις από κοντά???
http://[URL unfurl="true"]www.giffoniff.it/giffoni-incorso/images/Image/fotoOspiti/bud-spencer.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Teras ονομα και πράμα, ε; :2funny: :2funny: :2funny:
Ανθρωπε γιατί δεν λες σε όλους αυτούς τους "δημοκράτες-φασίστες-ναζί", το πλέον απλό και αποδεκτό από όλους.
Οι μετανάστες μπήκαν στο σπίτι μου χώρίς να με ρωτήσουν, χωρίς να με σεβαστούν, και στο τέλος τέλος μπήκαν Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ω Σ Ο Λ Ο Ι.
Δηλ. για να καταλάβω ρε δημοκράτες του κώλου, μπαίνω σπίτι σας και κάθομαι στο σαλόνι σας. Δεν αντιδράτε γιατί είστε ευγενικοί άνθρωποι ή γιατί πιστεύετε οτι θα φύγω. Αλλά την άλλη μέρα το πρωί είμαι ακόμα εκεί και μάλιστα τρώω πρωινό μαζί σας. Στην ερώτησή σας πότε θα φύγω, σηκώνομαι και ανοίγω την πόρτα σας και μπαίνουν 2-3 φίλοι μου μέσα οπότε επειδή έχετε μάθει να μην αντιδράτε και να κάνετε την κότα, το βουλώνετε. Και πέρασαν τα χρόνια και είμαι ακόμα στο σαλόνι σας με την παρέα μου και απαιτώ πλέον δικαιώματα στο σπίτι σας γιατί είμαι άνθρωπος και κάπου πρέπει να μείνω και εγώ, και αφού είμαι στο σαλόνι σας το απαιτώ κιόλας. Εεεεέτσι είναι ή εγώ έτσι το βλέπω??? Χρησικτησία λέγεται αυτό. Άμα αγαπάτε τους λάθρομετανάστες βρωμονεοέλληνες, υιοθετήστε μερικούς στο σπίτι σας.
Αντε μπράβο
Και οχι μονο μπηκαν παρανομα αλλα ειναι και οι ιδιοι εθνικιστες σκατοφασιστες μουσουλμανοι φονταμενταλιστες απο τις χωρες τους και δεν γουσταρουν μια την Ελλαδα, και οι φουκαριαρηδες καημενοι βλαχοαριστεροι τους υποστηριζουν. Ποσοι αναρχοκομουνιστες φιλοξενουν 2-3 μεταναστες στα σπιτια τους; ΚΑΝΕΝΑΣ απλως θελουν μετα δικα σου λεφτα να τους φιλοξενεις εσυ. Που οχι μονο να τους φιλοξενουν αλλα να τους δινουν και τη γυναικα τους πρεπει γιατι εκτος του οτι πεινανε οι φουκαραδες δεν πηδανε κιολας.
Αθηνα=η πρωτευουσα του πακισταν αχαχαχαχχαχαχαχα χαμουτζηδες.
το καθημερινό του. Του μαλάκαΕκτός από το ότι λές σωστά, τι θα φορέσει ο Ψωμιάδης στις επόμενες απόκριες;
Αθηνα=η πρωτευουσα του πακιστανΚαι οχι μονο μπηκαν παρανομα αλλα ειναι και οι ιδιοι εθνικιστες σκατοφασιστες μουσουλμανοι φονταμενταλιστες απο τις χωρες τους και δεν γουσταρουν μια την Ελλαδα, και οι φουκαριαρηδες καημενοι βλαχοαριστεροι τους υποστηριζουν. Ποσοι αναρχοκομουνιστες φιλοξενουν 2-3 μεταναστες στα σπιτια τους; ΚΑΝΕΝΑΣ απλως θελουν μετα δικα σου λεφτα να τους φιλοξενεις εσυ. Που οχι μονο να τους φιλοξενουν αλλα να τους δινουν και τη γυναικα τους πρεπει γιατι εκτος του οτι πεινανε οι φουκαραδες δεν πηδανε κιολας.
Αθηνα=η πρωτευουσα του πακισταν αχαχαχαχχαχαχαχα χαμουτζηδες.
Γι αυτό φοβούνται την άνοδο των πραγματικών Ελλήνων πατριωτών και όχι των φασιστών. Γιατί φασίστες είναι πρώτα αυτοί οι ίδιοι.Αυτός είναι ο Καμίνης. Δεν του φτάνουν η AL SALEX και ο FERRARI Ψαριανός; Τι θέλουν απο ΕΜΑΣ. Και ΕΜΕΙΣ απο ΑΥΤΟΥΣ; ΗΜΑΡΤΟΝ ! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ..
Γι αυτό φοβούνται την άνοδο των πραγματικών Ελλήνων πατριωτών και όχι των φασιστών. Γιατί φασίστες είναι πρώτα αυτοί οι ίδιοι.
την κυριακη ξυριζεται ο καμινης!!
o καμίνης τι εστί?
πέρα από υποψήφιος
ένας ακόμα βολεμένος γλύφτης μου λέειεπίκουρος καθηγητής Νομικής, τέως συνήγορος του πολίτη (αν σου λέει κάτι αυτό)...
ένας ακόμα βολεμένος γλύφτης μου λέει
η αλ σαλέχ είναι μαζί του και τον υποστηρίζει?ακριβώς...
η αλ σαλέχ είναι μαζί του και τον υποστηρίζει?