Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Νομιζω πως ο εμφυλιος αρχιζει να περνει σαρκα και οστα.διαλεγουμε με ποιους θα ειμαστε ή οχι ακομα αραγε..?

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
ρε μαικ κανε μου μια χαρη ρε φιλε, πριν το συνεχισεις βγαλε το μαιανδρο απο το προφιλ...
Oριστε.
Σου εβαλα εναν ανθρωπο που εχω γνωρισει προσωπικα μεσω του θειου μου (διπλωματης - γενικος προξενος στο επαγγελμα).
Οταν εχεις γραφει 71 βιβλια δε νομιζω οτι εισαι αμορφωτος. Οποιος εχει αποριες να τον στειλω εκει να του κανει κανα δυο μαθηματα.

Επισκέπτης
Oριστε.
Σου εβαλα εναν ανθρωπο που εχω γνωρισει προσωπικα μεσω του θειου μου (διπλωματης - γενικος προξενος στο επαγγελμα).
Οταν εχεις γραφει 71 βιβλια δε νομιζω οτι εισαι αμορφωτος. Οποιος εχει αποριες να τον στειλω εκει να του κανει κανα δυο μαθηματα.
ωραιος. :rockon:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Oριστε.
ο πλευρης μπορει να ειναι σιχαμενος
αλλα χρυση αυγη δεν ειναι  :uglystupid:
μαλιστα ειναι στα μαχαιρια με τη χρυση αυγη  :uglystupid:
αφου γουσταρεις πλευρη γιατι δεν ακολουθεις το παραδειγμα του γιου
του που ειναι πιο φιλελευθερος
να πας στη νεα δημοκρατια  :uglystupid:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:jerking:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
Κοιτα ο Πλευρης εχει προσωπικα με καποιους συγκεκριμενα με την ΧΑ, οχι με ολους. Απο κει και περα οι αποψεις του λιγο πολυ ταυτιζονται, μη σου πω και πιο ακροδεξιος ειναι.
Μα κι εγω αυτο εκανα. Ο πατερας μου δουλευε στο δημοσιο, τον σουταρε η χουντα. Ψηφισα πρωτη φορα ΠΑΣΟΚ, καθοδηγουμενος αλλα μετα τους το εκοψα. Ετυχε να κανω παρεα με το θειο μου και μερικους δικους του και με επηρεασανε.
Γι αυτο σου λεω, στα υψηλοτερα κοινωνικα κλιμακια, διπλωματες, δικαστες, ιατροι κλπ, η ακροδεξια ειναι παρουσα και ισχυρη
Υπηρχε βεβαια και ο αλλος θειος ο μαλακας, που παντρευτηκε μια γαζωτρια ΚΚΕ και ξερο ψωμι. Τη γαμουσε ολος ο Ωρωπος, θα τη πηδαγα κι εγω αμα ηταν πιο νεα. Τυχαιο? Δε νομιζω :zfuck:

Επισκέπτης
ειναι πραγματικα λυπηρο το 2013 με ολες τις πληροφοριες σε μια οθωνη να βλεπεις ανθρωπους να αναπαραγουν τετοια δημοσιευματα, πραγματικα οταν το ειδα στο πλαι λεω θα ναι καμια τρολια παω να γελασω, οταν ειδα οτι υπαρχουν καποιοι που πιστευουν ενα δημοσιευμα χωρις καν να κανουν τον κοπο να κανουν ενα γαμημενο γκουγκλαρισμα "μουσουλμανοι στην ιαπωνια" απογοητευτηκα...
Παιδια ξυπνηστε οι καιροι ειναι δυσκολοι μην ειστε προβατα :S

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κοιτα ο Πλευρης εχει προσωπικα με καποιους συγκεκριμενα με την ΧΑ, οχι με ολους. Απο κει και περα οι αποψεις του λιγο πολυ ταυτιζονται, μη σου πω και πιο ακροδεξιος ειναι.
Μα κι εγω αυτο εκανα. Ο πατερας μου δουλευε στο δημοσιο, τον σουταρε η χουντα. Ψηφισα πρωτη φορα ΠΑΣΟΚ, καθοδηγουμενος αλλα μετα τους το εκοψα. Ετυχε να κανω παρεα με το θειο μου και μερικους δικους του και με επηρεασανε.
Γι αυτο σου λεω, στα υψηλοτερα κοινωνικα κλιμακια, διπλωματες, δικαστες, ιατροι κλπ, η ακροδεξια ειναι παρουσα και ισχυρη
Υπηρχε βεβαια και ο αλλος θειος ο μαλακας, που παντρευτηκε μια γαζωτρια ΚΚΕ και ξερο ψωμι. Τη γαμουσε ολος ο Ωρωπος, θα τη πηδαγα κι εγω αμα ηταν πιο νεα. Τυχαιο? Δε νομιζω :zfuck:
αλλο ακροδεξια γενικως και αλλο χρυση αυγη  :uglystupid:
αυτο σου λεω  :uglystupid:
εσυ κανεις το λαθος και τα ταυτιζεις  :uglystupid:
ξερεις ποσοι γνησιοι εθνικιστες κανουν εμετο με τα αυγα
τα εγερθουτου τα χαιλ χιτλερ τις σβαστικες τα μαχαιρωματα και τις φερμες  :uglystupid:
και με τα ψυχοπαθη μελη τους κασιδιαρη παναγιωταρο γερμενη ηλιοπουλο  :uglystupid:
ο γιος του πλευρη  που φαινετε μια χαρα παιδι γιατι πηγε στην νεα δημοκρατια
και εκανε στροφη στην κεντροδεξια  :uglystupid:
μηπως ο γιος του ξερει καλυτερα το πατερα του (και την σιχαμενη ιδεολογια του) απ οτι (νομιζεις) οτι τον ξερεις εσυ?  

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Να μας τους στειλουνε εδω στην φιλοξενη για ολλα τα σκουπιδια της γης ελλαδα διαθετουμε ενα φαναρι για καθε πακιστανο μπαγλανεσιανο και καθε λογης ανθυποπιθικο πεζοδρομια για τον καθε λογης μανικετοκουμπου που τους κανουμε και Ελληνες λογο ημετερας παιδειας οσο και αν ηταν ολοι βουτηγμενοι στην παρανομια εχουμε καλα επιδοματα για αυτους την ιδια ωρα που τα κοβουμε απο τυους ελληνες δωρεαν περιθαλψη θεραπειες φαρμακα για αυτους και το σκυλολοι τους την ιδια ωρα που οι ελληνες πληρωνουν για την εισαγωγη τους προτερεοτητα παντου νοσοκομεια παιδικους σταθμους και δεν συμαζευεται δωρεαν μετρο και δημοσιες συγκινωνιες ΑΣΟΕΕ για νηγιριανους νομικη για ναρκοντικα Τα παντα ελευθερα στη χωρα ξεφραγκο αμπελι και το ωραιο ειναι οτι ο δανδης δενδιας βλεπει βελτιωση λεει ο παπαρας στο κατεχομενο κεντρο ενω ο ελεινος και τρισαθλιος πρωκτοδημαρχος καμινης μαχεται υπερ των λαθροπιθηκων Η ισλαμοποιηση παει περιφημα οπως και το μεγα τζαμι που τους χτιζουμε για να τιμησουμε και να κατοχυρωσουμε την παρανομη παρουσια τους

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
Κι εμενα  ο πατερας μου ηταν αντιδεξιος του κερατα. Γιατι πρεπει να ειμαι κι εγω δηλ.?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πουθενά στον πολιτισμένο και δημοκρατικό κόσμο δεν απαγορεύεται κάποια θρησκεία....

οι απαγορεύσεις είναι ίδιον των αντιδημοκρατικών και ανελεύθερων καθεστώτων .. τέτοια παραδείγματα

1. Γερμανία επί Χίτλερ (Εβραική θρησκεία)
2. Σοβιετίες (όλες οι θρησκείες)
3. Αλβανία του Χότζα (όλες οι θρησκείες)
4. Ιράν/Ιράκ/Αφγανιστάν/Πακιστάν κλπ κλπ όλες οι θρησκείες πλην Ισλάμ
5. Βόρεια Κορέα

απαγορεύεις μπορούν να υπάρξουν ορισμένων εθίμων, τελετών, τελετουργιών, συνηθείων οι οποίες κρίνουν ότι προσβάλουν την δημοκρατία, την ελευθερία ή αποτελούν κίνδυνο για τους άλλους (δημόσια υγεία κλπ) ...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πουθενά στον πολιτισμένο και δημοκρατικό κόσμο δεν απαγορεύεται κάποια θρησκεία....

οι απαγορεύσεις είναι ίδιον των αντιδημοκρατικών και ανελεύθερων καθεστώτων .. τέτοια παραδείγματα

1. Γερμανία επί Χίτλερ (Εβραική θρησκεία)
2. Σοβιετίες (όλες οι θρησκείες)
3. Αλβανία του Χότζα (όλες οι θρησκείες)
4. Ιράν/Ιράκ/Αφγανιστάν/Πακιστάν κλπ κλπ όλες οι θρησκείες πλην Ισλάμ
5. Βόρεια Κορέα

απαγορεύεις μπορούν να υπάρξουν ορισμένων εθίμων, τελετών, τελετουργιών, συνηθείων οι οποίες κρίνουν ότι προσβάλουν την δημοκρατία, την ελευθερία ή αποτελούν κίνδυνο για τους άλλους (δημόσια υγεία κλπ) ...
αρα ειναι δικαιωμα τους να εχουν τζαμι και στην αθηνα   :uglystupid:
οπως εχουν οι ελληνες  ομογενεις ορθοδοξες εκκλησιες στην αφρικη πχ  :uglystupid:
η στο χονγκ κονγκ
αντι να εχουν αυτοσχεδια τζαμια ανα την αθηνα οπως εχουν τωρα
γιατι να μην εχουν ενα?  :uglystupid:
σε πολεις και χωρια της θρακης
αλλωστε οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτες μουσουλμανοι
ηδη εχουν  :uglystupid:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
η απαγορευση των τζαμιων δεν σημαινει απαγορευση της θρησκειας

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
αρα ειναι δικαιωμα τους να εχουν τζαμι και στην αθηνα   :uglystupid:
Τι εννοεις? Δικαιωμα των λαθρομεταναστων η των νομιμων μεταναστων?
Δηλαδη χτιζουμε το ενα "δικαιωμα" πανω στο αλλο? Δηλαδη πρωτα παρανομη εισοδος στη χωρα, στη συνεχεια "νομιμοποιηση" και μετα "δικαιωμα" για τζαμι. Αργοτερα οταν θα γινουν πιο πολλοι και απο τους Ελληνες εντελως "δημοκρατικα" θα καταργησουν και τη Χριστιανικη θρησκεια εδω περα με το νομο της Σαρια? Ερωτηση: Νομιμοι μεταναστες που να υπεβαλαν τα χαρτια τους στην εκαστοτε πρεσβεια μας στη χωρα τους και να τους δοθηκε η αδεια για εισοδο στην Ελλαδα, παραμονη και αδεια εργασιας εδω, ποσοι ειναι?
Ξερει καποιος να μου πει? Εμεις στη Γερμανια οταν πηγαιναμε για εργατες ετσι παρανομα μπουκαραμε η ειχαμε χαρτια για εργασια και διαμονη? Παρακληση: Αμα απαντησεις μην ξαναβαλεις το γνωστο  :uglystupid: γιατι σε καθε post σου το βαζεις γυρω στις 10 φορες. Ελεος...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
η απαγορευση των τζαμιων δεν σημαινει απαγορευση της θρησκειας
ειπες κοτσανα
το ελληνικο συνταγμα επιτρεπει την ανεξιθρησκεια
και επιτρεπει επισης την πρακτικη λατρεια της καθε θρησκειας
χωρις ιερο χωρο οι μουσουλμανοι πως θα τελεσουν τις λειτουργιες τους?  :uglystupid:  
αρθρο 1975 νομος 13 παραγραφος 2

Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων  :uglystupid:. Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται.

Επισκέπτης
ειπες κοτσανα
το ελληνικο συνταγμα επιτρεπει την ανεξιθρησκεια
και επιτρεπει επισης την πρακτικη λατρεια της καθε θρησκειας
χωρις ιερο χωρο οι μουσουλμανοι πως θα τελεσουν τις λειτουργιες τους?  :uglystupid:  
αρθρο 1975 νομος 13 παραγραφος 2

Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων  :uglystupid:. Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται.
:uglystupid:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τι εννοεις? Δικαιωμα των λαθρομεταναστων η των νομιμων μεταναστων?
Δηλαδη χτιζουμε το ενα "δικαιωμα" πανω στο αλλο? Δηλαδη πρωτα παρανομη εισοδος στη χωρα, στη συνεχεια "νομιμοποιηση" και μετα "δικαιωμα" για τζαμι. Αργοτερα οταν θα γινουν πιο πολλοι και απο τους Ελληνες εντελως "δημοκρατικα" θα καταργησουν και τη Χριστιανικη θρησκεια εδω περα με το νομο της Σαρια? Ερωτηση: Νομιμοι μεταναστες που να υπεβαλαν τα χαρτια τους στην εκαστοτε πρεσβεια μας στη χωρα τους και να τους δοθηκε η αδεια για εισοδο στην Ελλαδα, παραμονη και αδεια εργασιας εδω, ποσοι ειναι?
Ξερει καποιος να μου πει? Εμεις στη Γερμανια οταν πηγαιναμε για εργατες ετσι παρανομα μπουκαραμε η ειχαμε χαρτια για εργασια και διαμονη? Παρακληση: Αμα απαντησεις μην ξαναβαλεις το γνωστο  :uglystupid: γιατι σε καθε post σου το βαζεις γυρω στις 10 φορες. Ελεος...
αυτη η μπαρουφα οτι δεν ειναι νομιμοι οι περισσοτεροι μεταναστες στην ελλαδα πρεπει να τελειωσει
μπορει καποιοι να ηρθαν παρανομα με τα ποδια η καποιοι να παρεμειναν με ληγμενες βιζες
αλλα σημασια εχει οτι βρηκαν το τροπο και νομιμοποιηθηκαν (νομοι του ελληνικου κρατους)
η πακιστανικη πρεσβεια στο κολωνακι ειχε στοιχεια για 100 χιλιαδες ΝΟΜΙΜΟΥΣ πακιστανους με  αδεια παραμονης και εξαρτημενης κυριως εργασειας
οι αλβανοι ειναι σχεδον 1 εκατομμυριο  (και εγω υπερβολικο το βρισκω)
αν βρεις εργοδοτη σου κολλησει καποια συγκεκριμενα ενσυμα
η σε πληρωνει πλεον με εργοσημο εισαι ΝΟΜΙΜΟΣ  :uglystupid:
τελεια και παυλα
σε συνολο 2 εκατομυριων μεταναστων (στοιχεια στην αρχη της κρισης 2010)
το υπουργειο δημοσιας ταξης  εκτιμουσε τους παρανομους σε 500 χιλιαδες
πλεον θεωρω οτι δεν εχουν μεινει ουτε η μισοι
η κριση τους εδιωξε
αρα το 1/4 ειναι παρανομοι αυτοι πρεπει να απελαθουν
συμφωνω
αλλα οποιος κολλαει εργοσημο
η εχει επιχειρηση (υπαρχουν και αυτοι)
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ
για τα περι απαγορευσης τζαμιου σε παραπεμπω στο νομο περι ανεξιθρησκειας που εβαλα
πριν

Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων  . Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται.

Επισκέπτης
αυτη η μπαρουφα οτι δεν ειναι νομιμοι οι περισσοτεροι μεταναστες στην ελλαδα πρεπει να τελειωσει
μπορει καποιοι να ηρθαν παρανομα με τα ποδια η καποιοι να παρεμειναν με ληγμενες βιζες
αλλα σημασια εχει οτι βρηκαν το τροπο και νομιμοποιηθηκαν (νομοι του ελληνικου κρατους)
η πακιστανικη πρεσβεια στο κολωνακι ειχε στοιχεια για 100 χιλιαδες ΝΟΜΙΜΟΥΣ πακιστανους με  αδεια παραμονης και εξαρτημενης κυριως εργασειας
οι αλβανοι ειναι σχεδον 1 εκατομμυριο  (και εγω υπερβολικο το βρισκω)
αν βρεις εργοδοτη σου κολλησει καποια συγκεκριμενα ενσυμα
η σε πληρωνει πλεον με εργοσημο εισαι ΝΟΜΙΜΟΣ  :uglystupid:
τελεια και παυλα
σε συνολο 2 εκατομυριων μεταναστων (στοιχεια στην αρχη της κρισης 2010)
το υπουργειο δημοσιας ταξης  εκτιμουσε τους παρανομους σε 500 χιλιαδες
πλεον θεωρω οτι δεν εχουν μεινει ουτε η μισοι
η κριση τους εδιωξε
αρα το 1/4 ειναι παρανομοι αυτοι πρεπει να απελαθουν
συμφωνω
αλλα οποιος κολλαει εργοσημο
η εχει επιχειρηση (υπαρχουν και αυτοι)
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ
για τα περι απαγορευσης τζαμιου σε παραπεμπω στο νομο περι ανεξιθρησκειας που εβαλα
πριν

Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων  . Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται.
ωραια λοιπον...
Ας μαζευτουν ολοι αυτοι οι νομιμοι μαζι να βαλουν ρεφενε να αγορασουν οικοπεδο και να το ριξουν στο πηλοφορι να φτιαξουν τον χωρο λατρειας τους ο οποιος φυσικα δεν θα προσβαλει την αισθητικη της πολης.
Εγω γιατι να πληρωσω;;; :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom