Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Στην.  Ελβετία απαγορεύονται τα τζαμια . Στην Ελλάδα αμα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι πιο πολλα κι απο τα περιπτερα
Αν διαβαζεις ολη μερα το σιτε της ΧΑ αυτα παθαινεις...  :2funny:

There are two Swiss mosques which predate 1980 and the rapid increase of immigration of Muslims from the Balkans and Turkey over the following decades. These are the Ahmadiyya mosque in Zurich, built in 1963 and also boasting the first minaret built in Switzerland, and a Saudi-financed mosque in Geneva, built in 1978. Today, there are numerous further mosques and prayer rooms across the country, predominantly in the urban parts of the Swiss plateau.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
χαρηκε ο υπερμαχος του ισλαμ
Για την εγκυροτητα της προπαγανδας που ξερνατε εδω μεσα καθημερινα τσιμουδια ομως. Κατα τα αλλα, στο μπερδεμενο μυαλουδακι σου μπορει να ειμαι και αστροναυτης.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.763
Πόντοι
506
Για την εγκυροτητα της προπαγανδας που ξερνατε εδω μεσα καθημερινα τσιμουδια ομως. Κατα τα αλλα, στο μπερδεμενο μυαλουδακι σου μπορει να ειμαι και αστροναυτης.
Aστο, δε το χεις

www.nytimes.com/2009/11/30/world/europe/30swiss.html?_r=0]http://www.nytimes.com/2009/11/30/world/europe/30swiss.html?_r=0[/url]
Οσο για την Ιαπωνια, τα μηδενικα επιτοκια δανεισμου ισχυουν ακομα, οποτε ασε τα περι χρεωκοπιας και μαλακιες που ανεβαζεις.
Παντως επειδη εχω παει 7-8 φορες σε Αραβικες χωρες, οφειλω να θαυμασω την οργανωση και τη πειθαρχια. Μιλαμε βεβαια για Καταρ, Εμιρατα κλπ.
Οι τυποι εχουν λυσει το προβλημα της αναπτυξης: Πακια με 200 ευρω το μηνα μισθο να κανουν ολες τις βρωμοδουλιες. Κι οποιος μεινει ανεργος παει πακετο πισω ή αν τολμησει να κανει καμια μαγκια, αυτοματως αγνοειται η τυχη του...
Εδω φτασανε υπο την ανοχη των πουλημενων πολιτικων οι Αλβανοι να συσσωρεουν περιουσιες μεγαλυτερες των Ελληνων και να το παιζουν αφεντικα.
Τα αποτελεσματα της δημοκρατιας του κωλου

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Ρε ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ αυτοι οι τυποι ψηφιζουν ρε γαμωτο. Αν ειναι δυνατον. Του λεω οτι υπαρχουν δεκαδες τζαμια στην Ελβετια (ενω αυτος ελεγε οτι δεν υπαρχουν) και μου ανεβαζει την απαγορευση των μιναρεδων... Τι να πει κανεις. Δεν εχω λογια.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.763
Πόντοι
506
Ρε ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ αυτοι οι τυποι ψηφιζουν ρε γαμωτο. Αν ειναι δυνατον. Του λεω οτι υπαρχουν δεκαδες τζαμια στην Ελβετια (ενω αυτος ελεγε οτι δεν υπαρχουν) και μου ανεβαζει την απαγορευση των μιναρεδων... Τι να πει κανεις. Δεν εχω λογια.
Αργησανε λιγο αλλα το αποφασισανε. Σειρα εχουνε τωρα αλλες χωρες οπως Ολλανδια κλπ που το σκεφτονται σοβαρα πλεον

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν διαβαζεις ολη μερα το σιτε της ΧΑ αυτα παθαινεις...  :2funny:

There are two Swiss mosques which predate 1980 and the rapid increase of immigration of Muslims from the Balkans and Turkey over the following decades. These are the Ahmadiyya mosque in Zurich, built in 1963 and also boasting the first minaret built in Switzerland, and a Saudi-financed mosque in Geneva, built in 1978. Today, there are numerous further mosques and prayer rooms across the country, predominantly in the urban parts of the Swiss plateau.

τζαμπο τους γαμησες  :thumbsup:
αυτο που με τρελαινει δε ειναι απλα η ναζιστικη ιδεολογια τους
αλλα τα ψευτικα αρθρα που κατασκευαζουν για να την περασουν  :uglystupid:
ΕΛΛΕΙΝΟΙ  :uglystupid:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
και στην ελβετια και στη γαλλια (και μαλλον καλως και για μενα)
απαγορευετε η μπουρκα  :uglystupid:
αλλα το οτι δεν υπαρχουν τζαμια ειναι τεραστιο ψεμα  :jerking:
με τα ψεμματα πανε να κερδισουν ψηφους τα τομαρια

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
τζαμπο τους γαμησες  :thumbsup:
αυτο που με τρελαινει δε ειναι απλα η ναζιστικη ιδεολογια τους
αλλα τα ψευτικα αρθρα που κατασκευαζουν για να την περασουν  :uglystupid:
ΕΛΛΕΙΝΟΙ  :uglystupid:
Ρε ο τυπος μου ανεβαζει αρθρο για την απαγορευση των μιναρεδων και επιμενει κιολας οτι δεν κανει λαθος σε οτι ελεγε για την μη υπαρξη τζαμιων στην Ελβετια. Δες τι γραφει πιο πανω. Δε πανε καλα. Ουτε παμε καλα. Γαμησε τους.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
Στην.  Ελβετία απαγορεύονται τα τζαμια . Στην Ελλάδα αμα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι πιο πολλα κι απο τα περιπτερα

εδω ο αλαβανος ηταν περηφανος για την πλατεια ταχριρ :jerking:. Αμα ομως γινει κι εδω ετσι αυτος εχει τον τροπο του να παρει τη βαλιτσουλα του και να παρατηρει απο τα καφε του παρισιου τους ανταρσιες να καινε τα μαγαζια και να μαχαιρωνονται με τους χρυσαυγιτες

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
και στην ελβετια και στη γαλλια (και μαλλον καλως και για μενα)
απαγορευετε η μπουρκα  :uglystupid:
αλλα το οτι δεν υπαρχουν τζαμια ειναι τεραστιο ψεμα  :jerking:
με τα ψεμματα πανε να κερδισουν ψηφους τα τομαρια
Κοιτα η μπουρκα καταπατα τα δικαιωματα της γυναικας σαφως. Και δεν μπορεις να ξερεις αν εκεινη που τη φοραει το κανει με τη θεληση της, αλλα αν το κανει με τη θεληση της? Ειναι πολυπλοκο, αλλα μαλλον συμφωνω με την απαγορευση αυτη.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αργησανε λιγο αλλα το αποφασισανε. Σειρα εχουνε τωρα αλλες χωρες οπως Ολλανδια κλπ που το σκεφτονται σοβαρα πλεον
Δεν αντιλαμβανεσαι καν οτι τοση ωρα λες μαλακιες για τα τζαμια στην Ελβετια? Ή εισαι τοσο ντουβαρι που δε σου περναμε το μηνυμα? Ή δεν ξερεις αγγλικα και δεν διαβασες καν το αρθρο που ανεβασες που δεν εχει καμια σχεση με την απαγορευση των τζαμιων. Μονο στο μπερδεμενο μυαλουδακι ενος χρυσαυγιτη ισως.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το θρεντ πρεπει να μετανομαστει σε
αλλη μια απατη ψευτικο αρθρο των χρυσαυγουλων
για να περασουν την εγκληματικη προπαγανδα τους

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.763
Πόντοι
506
Δεν αντιλαμβανεσαι καν οτι τοση ωρα λες μαλακιες για τα τζαμια στην Ελβετια? Ή εισαι τοσο ντουβαρι που δε σου περναμε το μηνυμα? Ή δεν ξερεις αγγλικα και δεν διαβασες καν το αρθρο που ανεβασες που δεν εχει καμια σχεση με την απαγορευση των τζαμιων. Μονο στο μπερδεμενο μυαλουδακι ενος χρυσαυγιτη ισως.
Μαλλον πρεπει να απευθυνθεις σε ανθρωπους του επιπεδου σου πχ γαζωτριες κομμουνια, οικοδομους και λοιπα σκουπιδια. Εσυ βλεπεις τα στρατιωτακια και κρινεις, ειναι αδυνατο για σενα να αντιληφθεις οτι η ακροδεξια, στην ουσια αντιπροσωπευεται απο ανθρωπους υψηλοτατης μορφωσης, σε Ελλαδα και Ευρωπη

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μαλλον πρεπει να απευθυνθεις σε ανθρωπους του επιπεδου σου πχ γαζωτριες κομμουνια, οικοδομους και λοιπα σκουπιδια. Εσυ βλεπεις τα στρατιωτακια και κρινεις, ειναι αδυνατο για σενα να αντιληφθεις οτι η ακροδεξια, στην ουσια αντιπροσωπευεται απο ανθρωπους υψηλοτατης μορφωσης, σε Ελλαδα και Ευρωπη
ολα αυτα τα ουγκ υψηλοτατης μορφωσης?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχεις δικιο μαικ
υπαρχουν παρα πολλα τα δρωμενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.763
Πόντοι
506
μαλλον πρεπει να κανεις μια βαθυτερη ερευνα στο θεμα. Προφανως Youtube και τηλεοραση δε θα σε βοηθησουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom