Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτη η οικονομικη ταξη.......γιατι ειναι οικονομικη κι οχι ταξικη.....νομισε/πιστεψε πωs μπορει να απλωθει και περα απ το μποι τηs
Ποτε δεν σκεφτηκε να καταναλωνει μονο οσα βγαζει και να βαζει και στην μπαντα καποια λιγα......Γι αυτο και τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια ειναι πολλεs χιλιαδεs
Καλά ας μη πάμε στα κριτήρια με τ οποία χωρίζονται οι κοινωνικές τάξεις. Πέραν τούτου συμφωνώ. Αυτό φταίει και όχι κάποιος Κωστόπουλος που θέλουν να κατηγορήσουν κάποιοι για να ρίξουν σ αυτόν τα λάθη τους και τις αδυναμιες τους λες και είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Το εύκολο είναι να ρίξεις για τη κατάντια σου το φταίξιμο στους άλλους. Το δύσκολο είναι να δεις τα λάθη σου και να προσπαθήσεις να τ διορθώσεις. Και σα λαος ΔΥΣΤΥΧΩΣ την αυτοκριτική απλά δε την έχουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατί οι φτωχοί δε μπορούν να πάνε παρακάτω, ενώ οι πλούσιοι ναι;  :huh:

Οχι ακριβως. Ο πλουσιος δεν ειναι προετοιμασμενος... εχει μαθει στην καλοπεραση
μολις αλλαξει η τυχη (επειδη ετσι ειναι η ζωη up / down) δεν θα μπορεσει να το αντιμετωπισει
και ετσι θα τον βγαλει εκτος τροχιας ξερεις ποσοι την πατησανε στο ετσι?

Ενω ενας φτωχος εκτος του οτι δεν εχει να χασει τιποτα... φτιαχνει την υπομονη του... και ειναι παντα ετοιμος για τα χειροτερα. Παντα υπαρχουν πιο χειροτερα και απο τα χειροτερα γιατι αν εχεις πχ έχεις χασεις 2 σπιτια το να χασεις αλλο ενα ειναι 3 αρα το 3 > 2  :p .... εκτος και αν πεθανεις καποια στιγμη οποτε τελειωνει εκει η κατρακυλα. Μηδενιζει το κοντερ. Παπαλα  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτη η οικονομικη ταξη.......γιατι ειναι οικονομικη κι οχι ταξικη.....νομισε/πιστεψε πωs μπορει να απλωθει και περα απ το μποι τηs
Ποτε δεν σκεφτηκε να καταναλωνει μονο οσα βγαζει και να βαζει και στην μπαντα καποια λιγα......Γι αυτο και τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια ειναι πολλεs χιλιαδεs

οταν τα φώναζα εγώ κάποιοι μαλάκες εδώ μέσα (νάτσος, περσόνας, πόντικας, σκασκάς και λοιπές "δυνάμεις") λοιδωρούσαν...

είδατε που ερχόσαστε στα λόγια μου....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλά ας μη πάμε στα κριτήρια με τ οποία χωρίζονται οι κοινωνικές τάξεις. Πέραν τούτου συμφωνώ. Αυτό φταίει και όχι κάποιος Κωστόπουλος που θέλουν να κατηγορήσουν κάποιοι για να ρίξουν σ αυτόν τα λάθη τους και τις αδυναμιες τους λες και είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Το εύκολο είναι να ρίξεις για τη κατάντια σου το φταίξιμο στους άλλους. Το δύσκολο είναι να δεις τα λάθη σου και να προσπαθήσεις να τ διορθώσεις. Και σα λαος ΔΥΣΤΥΧΩΣ την αυτοκριτική απλά δε την έχουμε.

Δλδ αν τουs ελεγε ο οποιοσδηποτε ....οπουλοs να πανε να κρεμαστουνε,  εκεινοι θα πηγαινανε επειδη τουs το ειπε ???   Γι αυτο παμε χαλια
Για ναχουμε σε ποιον να τα ριξουμε μετα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν ξερω. Αλλα δεν θα ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα αν καποιος θα ηθελε να το πουλησει
ολο και κατι θα εβρισκε. Οι τραπεζες δεν παιρνουν σπιτια παντως να τα κανουν τι? Να τα νοικιαζουν?

Πες μου αμα η τραπεζα παρει το σπιτι τι θα το κανει....σε προκαλω. 
Δεν είναι τραγικά τα πράγματα;;;;;; Πλάκα πάλι κάνεις! Αν ρωτήσεις μεσίτες θα σου πουν πως αυτή η κατάσταση που επικρατεί είναι ΙΔΑΝΙΚΗ γι αυτούς που έχουν μετρητό και θέλουν να το επενδύσουν. Αγοράζουν κοψοχρονιάς σπίτια που μετά από 3-4 χρόνια όταν η κατάσταση θα είναι καλύτερη (όπως λένε οι ίδιοι εγώ δε το πιστεύω πως θα είναι τόοοσο σύντομα) το σπίτι αυτό θα κοστίζει πολύ περισσότερα. Οπότε αν πουλήσεις το σπίτι σου ΑΣΦΑΛΩΣ και θα βρεις κάτι, αλλά αν περιμένεις ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ να το πουλήσεις στη τιμή που τ αγόρασες πλανάσε πλανη οικτρά (καλά δε το συζητάω για περισσότερο από τη τιμή που τ αγόρασες). Από εκεί και πέρα η τράπεζα ΜΠΟΡΕΙ να σου πάρει το σπίτι αν το ποσό που της χρωστάς είναι μεγαλύτερο απ αυτό που ορίζει ο νόμος και δεν έχεις μπει στο νόμο Κατσέλη.
Και αν ξεπερνάς το ποσό που ορίζει ο νόμος για κατασχέσεις τότε η τράπεζα σου το παίρνει το βγάζει σε πληστηριασμό και το ποσό που μαζεύει από την αγορά το αφαιρεί απ αυτό που της χρωστάς. Αν έρχεστε ίσα βάρκα ίσα νερά είναι μια χαρά. Αν είσαι μείον απλά συνεχίζεις να χρωστάς στη τράπεζα. Αν βγεις και με θετικό πρόσημο (σιγά να μη γίνει) τότε έχεις και κάποια λεφτουδάκια στην άκρη

Επισκέπτης
οταν τα φώναζα εγώ κάποιοι μαλάκες εδώ μέσα (νάτσος, περσόνας, πόντικας, σκασκάς και λοιπές "δυνάμεις") λοιδωρούσαν...

είδατε που ερχόσαστε στα λόγια μου....

Που έχω γράψει εγώ βρε μαλάκα λασπολόγε πως πρέπει να καταναλώνεις παραπάνω απ'αυτό που διαθέτεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν είναι τραγικά τα πράγματα;;;;;; Πλάκα πάλι κάνεις! Αν ρωτήσεις μεσίτες θα σου πουν πως αυτή η κατάσταση που επικρατεί είναι ΙΔΑΝΙΚΗ γι αυτούς που έχουν μετρητό και θέλουν να το επενδύσουν. Αγοράζουν κοψοχρονιάς σπίτια που μετά από 3-4 χρόνια όταν η κατάσταση θα είναι καλύτερη (όπως λένε οι ίδιοι εγώ δε το πιστεύω πως θα είναι τόοοσο σύντομα) το σπίτι αυτό θα κοστίζει πολύ περισσότερα. Οπότε αν πουλήσεις το σπίτι σου ΑΣΦΑΛΩΣ και θα βρεις κάτι, αλλά αν περιμένεις ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ να το πουλήσεις στη τιμή που τ αγόρασες πλανάσε πλανη οικτρά (καλά δε το συζητάω για περισσότερο από τη τιμή που τ αγόρασες). Από εκεί και πέρα η τράπεζα ΜΠΟΡΕΙ να σου πάρει το σπίτι αν το ποσό που της χρωστάς είναι μεγαλύτερο απ αυτό που ορίζει ο νόμος και δεν έχεις μπει στο νόμο Κατσέλη.
Και αν ξεπερνάς το ποσό που ορίζει ο νόμος για κατασχέσεις τότε η τράπεζα σου το παίρνει το βγάζει σε πληστηριασμό και το ποσό που μαζεύει από την αγορά το αφαιρεί απ αυτό που της χρωστάς. Αν έρχεστε ίσα βάρκα ίσα νερά είναι μια χαρά. Αν είσαι μείον απλά συνεχίζεις να χρωστάς στη τράπεζα. Αν βγεις και με θετικό πρόσημο (σιγά να μη γίνει) τότε έχεις και κάποια λεφτουδάκια στην άκρη

καλά μην τα παραλέμε κιόλας... δεν έχουν πέσει και τόσο πολύ οι τιμές που να τις πείς και κοψοχρονιά.. έχει όμως πέσει η ζήτηση φοβερά (δεν αγοράζει κανένας) οπότε μοιραία θα αρχίσουν ν απέφτουν και άλλο οι τιμές..

αυτή την στιγμή οι τιμές είναι σε κανονικά επίπεδα (πριν από δύο χρόνια ήταν υπερτιμημένα τα ακίνητα)...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
καλά μην τα παραλέμε κιόλας... δεν έχουν πέσει και τόσο πολύ οι τιμές που να τις πείς και κοψοχρονιά.. έχει όμως πέσει η ζήτηση φοβερά (δεν αγοράζει κανένας) οπότε μοιραία θα αρχίσουν ν απέφτουν και άλλο οι τιμές..

αυτή την στιγμή οι τιμές είναι σε κανονικά επίπεδα (πριν από δύο χρόνια ήταν υπερτιμημένα τα ακίνητα)...
Στημένος είσαι να ψωνίσεις τίποτα κοψοχρονιά από τα καλάθια ε κουφάλα;;; :grin: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οχι ακριβως. Ο πλουσιος δεν ειναι προετοιμασμενος... εχει μαθει στην καλοπεραση
μολις αλλαξει η τυχη (επειδη ετσι ειναι η ζωη up / down) δεν θα μπορεσει να το αντιμετωπισει
και ετσι θα τον βγαλει εκτος τροχιας ξερεις ποσοι την πατησανε στο ετσι?

Ενω ενας φτωχος εκτος του οτι δεν εχει να χασει τιποτα... φτιαχνει την υπομονη του... και ειναι παντα ετοιμος για τα χειροτερα. Παντα υπαρχουν πιο χειροτερα και απο τα χειροτερα γιατι αν εχεις πχ έχεις χασεις 2 σπιτια το να χασεις αλλο ενα ειναι 3 αρα το 3 > 2  :p .... εκτος και αν πεθανεις καποια στιγμη οποτε τελειωνει εκει η κατρακυλα. Μηδενιζει το κοντερ. Παπαλα  
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: Οι πλούσιοι που απλά καταστράφηκαν είναι ελάχιστοι. Οι περισσότεροι έχουν κάνει καβάτζα τόση που μπορούν να ζήσουν αυτοί και τα εγγόνια τους στο χαλαρό. Οι πλούσιοι (οι πραγματικά πλούσιοι και όχι αυτοί που έβγαζαν προ κρίσης 100χιλιάρικα το χρόνο) τρίβουν τα χέρια τους με αυτή τη κατάσταση. Άρα πραγματικά πλούσιοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ την πατήσανε. Ακόμα και ο Κωστό (μιας και είπαμε γι αυτόν) ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ τις επιχειρησεις του. ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Δε θα τον πετάξουν στους 5 δρόμους. Προσγειώσου λίγο στη πραγματικότητα

Δλδ αν τουs ελεγε ο οποιοσδηποτε ....οπουλοs να πανε να κρεμαστουνε,  εκεινοι θα πηγαινανε επειδη τουs το ειπε ???   Γι αυτο παμε χαλια
Για ναχουμε σε ποιον να τα ριξουμε μετα
Τα ίδια λέμε μάστορα  :sunglasses:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Όταν ένα σπίτι 100τμ στον Χολαργό έκανε 300χιλιάρικα και τώρα μπορείς να βρείς και με 200χιλιάρικα το λες κοψοχρονιά όταν το ίδιο σπίτι ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ξεπεραστει η κρίση στην Ελλάδα θα ξαναστοιχίζει 300χιλιάρικα (μπορεί και παραπάνω)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όταν ένα σπίτι 100τμ στον Χολαργό έκανε 300χιλιάρικα και τώρα μπορείς να βρείς και με 200χιλιάρικα το λες κοψοχρονιά όταν το ίδιο σπίτι ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ξεπεραστει η κρίση στην Ελλάδα θα ξαναστοιχίζει 300χιλιάρικα (μπορεί και παραπάνω)

ε και?

Αν εγω χρωσταω μονο 80.000

και 100 να το δωσω τι με νοιαζει?

τσεοπωνω τα 20.000 και παω εξωτερικο.

Και δεν πληρωνω και τα χαρατσια τους εδω μεσα

μοπουαχχαχαχααχ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω. Αλλα δεν θα ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα αν καποιος θα ηθελε να το πουλησει
ολο και κατι θα εβρισκε. Οι τραπεζες δεν παιρνουν σπιτια παντως να τα κανουν τι? Να τα νοικιαζουν?

Πες μου αμα η τραπεζα παρει το σπιτι τι θα το κανει....σε προκαλω. 
Το νοικιαζει σε αυτον απο τον οποιο το πηρε.
Συνηθέστατη τακτικη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: Οι πλούσιοι που απλά καταστράφηκαν είναι ελάχιστοι. Οι περισσότεροι έχουν κάνει καβάτζα τόση που μπορούν να ζήσουν αυτοί και τα εγγόνια τους στο χαλαρό. Οι πλούσιοι (οι πραγματικά πλούσιοι και όχι αυτοί που έβγαζαν προ κρίσης 100χιλιάρικα το χρόνο) τρίβουν τα χέρια τους με αυτή τη κατάσταση. Άρα πραγματικά πλούσιοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ την πατήσανε. Ακόμα και ο Κωστό (μιας και είπαμε γι αυτόν) ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ τις επιχειρησεις του. ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Δε θα τον πετάξουν στους 5 δρόμους. Προσγειώσου λίγο στη πραγματικότητα
Τα ίδια λέμε μάστορα  :sunglasses:

Και εγω που δεν ημουν Κωστοπουλος...

δεν εχασα ουσιαστικα τη ζωη μου ουτε θα μεινω χρεωμενος...

αυτο σου εξηγω... θα το δινα 100.000 ευρω θα ξεχρεωνα την τραπεζα

και θα μου εμεναν και καποια χρηματα να αρχισω καινουργια αρχη σε αλλη χωρα.

Νταξει δεν ειμαι Κωστοπουλος αναλογικα με τον Κωστοπουλο σου λεω. Αυτος εχασε τις επιχειρησεις του
επειδη ηταν 10 φορες πιο πανω απο μενα... αλλα δεν θα πεινασει κιολας....
και εγω θα εχανα το σπιτι μου αλλα ουτε και εγω θα πεινουσα μετα + οτι θα ξεχρεωνα

εσυ προσγειωσου στην πραγματικοτητα... η πραγματικοτητα δεν ειναι μονο θετικο ή μονο αρνητικο.
Ασχετως αν το αρνητικο καμια φορα ειναι πιο συχνο απο το θετικο.

Επισκέπτης
ε και?

μοπουαχχαχαχααχ

Μόνο που για να πάρεις το σπίτι δεν έσκασες μόνο αυτά τα 80 ή 100..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ε και?

μοπουαχχαχαχααχ

Αν εχειs πολλα σπιτια ναι
Αν ειναι το ενα και μοναδικο σου...θα σε νοιξει οταν θα κοιμασαι στο
πεζοδρομιο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μόνο που για να πάρεις το σπίτι δεν έσκασες μόνο αυτά τα 80 ή 100..

χαχαχα την περιμενα αυτη την απαντηση. Ναι οκ μπορει να δαπανησα πιο πολλα

κοιτα ουτως η αλλως οταν δανειζεσαι κατι θα το επιστρεψεις πιο πολυ λογω τοκου

νοικιαζεις και χρονο που λεμε.  ;)

Απλα σου εξηγω πως δεν θα με αγχωσουν οι τραπεζες και οι πολιτικοι.

Επισκέπτης
ε και?

μοπουαχχαχαχααχ

Μπολντ το σπίτι που έκανε 300.000 αγοράστηκε το 2006 με δάνειο και τώρα το δάνειο είναι 280.000, ενώ αν βρεθεί αγοραστής θα δώσει το πολύ 220.000
Υπάρχει κόσμος που έχει εγκλωβιστεί πολύ άσχημα μ αυτόν τον τρόπο κι όχι τόσο από τη μείωση της τιμής (ούτως ή άλλως οι περισσότεροι το πήραν για να μείνουν μια ζωή μέσα κι όχι για να το πουλήσουν) όσο για το ότι η δόση είναι 1.200 ευρώ και ενώ παλιά έπαιρναν 2.000 ο άντρας και 1.000 η γυναίκα,
τώρα απολύθηκε η γυναίκα και ο άντρας παίρνει 1.400
Τέτοιες οικογένειες υπάρχουν πάνω από 500.000 αυτήν την στιγμή

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και εγω που δεν ημουν Κωστοπουλος...

δεν εχασα ουσιαστικα τη ζωη μου ουτε θα μεινω χρεωμενος...

αυτο σου εξηγω... θα το δινα 100.000 ευρω θα ξεχρεωνα την τραπεζα

και θα μου εμεναν και καποια χρηματα να αρχισω καινουργια αρχη σε αλλη χωρα.

Νταξει δεν ειμαι Κωστοπουλος αναλογικα με τον Κωστοπουλο σου λεω. Αυτος εχασε τις επιχειρησεις του
επειδη ηταν 10 φορες πιο πανω απο μενα... αλλα δεν θα πεινασει κιολας....
και εγω θα εχανα το σπιτι μου αλλα ουτε και εγω θα πεινουσα μετα + οτι θα ξεχρεωνα

εσυ προσγειωσου στην πραγματικοτητα... η πραγματικοτητα δεν ειναι μονο θετικο ή μονο αρνητικο.
Ασχετως αν το αρνητικο καμια φορα ειναι πιο συχνο απο το θετικο.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ (για χάρη της κουβέντας) ότι πουλάς το σπίτι 100 χιλιάρικα. Χρωστάς στη τράπεζα 70 χιλιάρικα. Σου μένουν 30. Πες μου σε ποια χώρα πιστεύεις ότι τα 30αυτά χιλιάρικα είναι ΙΚΑΝΑ για να κάνεις μια νέα αρχή;;;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Stories

Νέο!