Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
O τίτλος του θρεντ θυμιζει Ελληνικες ταινίες του 50 που οι φτωχοί αλλα τίμιοι βιοπαλαισές έπιναν ουζο με μεζέ και οι "πλούσιοι" ουίσκυ και βερμούτ. Οι "πλουσιοι" μένανε Κολωνάκι, οδηγούσαν αυτοκινητο γιωταχι ήταν "βιομήχανοι", "τραπεζικοί", "γιατροί"

Μίζερος τίτλος. Ξεκολληστε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπα εγω δεν πληρωνω τιποτα.

Αντε κανα χαρατσακι....  :grin:

αλλα τι μου κανανε εμενα? μονοι τους καταστραφηκανε.

Και όμως αν κάτσεις και το σκεφτείς για τη μαλακία αυτών που είχαν 10 πιστωτικές κάρτες για να κάνουν τα "μουτάτα" ψώνια τους φτάσαμε σήμερα οι τράπεζες να έχουν κάποιο Α πρόβλημα ρευστότητας (μιας και οι περισσότεροι δε μπορούν να πληρώσουν τις δώσεις τους) με αποτέλεσμα να είναι ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ που δεν υπάρχει χρήμα στην αγορά (ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ) με αποτέλεσμα η πραγματική οικονομία της χώρας απλά να έχει βαλτώσει. Με λίγα λόγια τη μαλακία αυτών που πήραν μουράτο αμάξι για να ρίχνουν γκόμενες χωρίς να έχουν το πορτοφόλι να υποστηρίξουν την αγορά αυτή ή τη βλακεία των γυναικών να πάρουν μάρκα πορτοφόλι ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο τι πληρώνεις εσύ και εγώ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οτι γαλουχηθηκε με τα "κωστοπουλικα" ιδεωδη!  Υ.Γ  και πολλα φλωρια αντρες κανουν τα ιδια και χειροτερα
Είπα και εγώ. Δε θα βρεθεί κάποιος να ρίξει το φταίξιμο στον Κωστόπουλο. Τη μαλακία του Έλληνα και της Ελληνίδας που δεν είχαν δράμι μυαλό και κριτική ικανότητα ας τη ρίξουμε στον Κωστόπουλο. Παρόλα αυτά τα περιοδίκα του για μια 10ετία ήταν ΜΑΣΤ, το ραδιοφωνικό του σταθμό τον άκουγαν περίπου 1εκ ακροατές και τις εκπομπές που έκανε στη τηλεόραση τη παρακολουθούσαν και τις παρακολουθούν χιλιάδες. Παρόλα αυτά ο Κωστόπουλος φταίει και όχι εμείς. Εμείς είμαστε απλά τέλοιοι. Άλλοι μας παρασύρουν  :uglystupid: :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτο ειναι αλλη κουβεντα νιτσα...δεν εχεις αδικο...
αλλα αλλη κουβεντα.
ασε που και τωρα ακομα αλλη βιωνουν την κριση περισσοτερο αλλοι λιγοτερο και καποιοι ακομα καθολου.
αυτο που γ μενα ειναι πολυτελεια γ σενα μπορει να ειναι φυσιολογικο εξοδο...
ο καθενας εχει τα κολληματα του.αλλος τα ρρουχα αλλος τα κρασια αλλος τα αμαξια αλλος τα γυμναστηρια και παει λεγοντας.
αν μπορει να το υποστηριξει εμενα γτ να με ενοχλει?

ναι μα σε ξαναρωταω....βλεπεις να μπορουν να το υποστηριξουν....αν δεν επηρεαζε αμεσα ολη την κοινωνια αυτο θα σου ελεγα και εγω οτι στα @@ μου αλλα οπως βλεπεις αποτελουν κρικο αυτης της αλυσιδας...

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οπότε τι θα πρέπει να γίνει; Να μοιράσουν τα λεφτά τους οι πλούσιοι σα νέοι Ρομπέν των Δασών για να αγοράζουμε όλοι Πράντα;;;;;  :think: :think: :think:
εισαι σε καλο δρομο! στην ελβετια ειπωθηκε οτι εχουν οι ελληνες νομιμα πλουσιοι (υπαρχουν και αυτοι) και λαμογια γυρω στα 600 δις ευρω! το νουμερο αυτο δεν ισχυει αλλα εως 200 δις μπορει να υπαρχουν σε ολο το κοσμο οχι μονο ελβετια! αν φορολογουνταν το 15%  θα χαμε 30 δις "ζεστα"   ποσα  προβληματα  θα  λυναμε?  

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μπα εγω δεν πληρωνω τιποτα.

Αντε κανα χαρατσακι....  :grin:

αλλα τι μου κανανε εμενα? μονοι τους καταστραφηκανε.
Και εσύ είσαι ο γενικός κανόνας;;;;;;;; Έχεις ρωτήσει τους γονείς σου τι παλούκι έχουν φάει αυτά τα 2 χρόνια;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εσύ είσαι ο γενικός κανόνας;;;;;;;; Έχεις ρωτήσει τους γονείς σου τι παλούκι έχουν φάει αυτά τα 2 χρόνια;;;

Κανενα παλουκι. Με το νομο Κατσέλη εριξα
το στεγαστικο στα μισα. Μεχρι να βγαλει αποφαση
το δικαστηριο δεν μπορουν να μου παρουν τιποτα
τους δινω οσα θελω και μου κανει κεφι.

Μια η αλλη μου ηρθε

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι μα σε ξαναρωταω....βλεπεις να μπορουν να το υποστηριξουν....αν δεν επηρεαζε αμεσα ολη την κοινωνια αυτο θα σου ελεγα και εγω οτι στα @@ μου αλλα οπως βλεπεις αποτελουν κρικο αυτης της αλυσιδας...
οχι...συνηθως οχι εχεις δικιο...αλλα δε το σκεφτομαι ετσι.
αμα η αλλη/ος μεσα σην μιζερια που ειμαστε χαρει με μια σπαταλη στο τοσο ε δα θα κατσω να κανω και πολιτικοοικονομικη αναλυση...

αλλα παντα μιλαω γ αυτες τις περιπτωσεις...
οχι τους τρελους που το εχουν συστημα να χρεωνονται γ να μοιασουν την καρυ/.

εν παση...αι ρεστ μαι κεις...σι γιου λειτορ... :)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εισαι σε καλο δρομο! στην ελβετια ειπωθηκε οτι εχουν οι ελληνες νομιμα πλουσιοι (υπαρχουν και αυτοι) και λαμογια γυρω στα 600 δις ευρω! το νουμερο αυτο δεν ισχυει αλλα εως 200 δις μπορει να υπαρχουν σε ολο το κοσμο οχι μονο ελβετια! αν φορολογουνταν το 15%  θα χαμε 30 δις "ζεστα"   ποσα  προβληματα  θα  λυναμε?  
Αν είναι να μιλάμε με αστικούς μύθους μπορώ να σου λύσω και εγώ το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τα επόμενα 100 χρόνια. ΌΤΑΝ και ΑΝ πότε το Ελληνικό κράτος έρθει σε συμφωνία με την Ελβετία (όπως έκανε η Μεγ Βρετανία) για το ποσό των καταθέσων μιλάμε. Επίσης να μη ξεχνάμε πως πολλά από τα χρήματα αυτά μπορεί να είναι χρήματα από πχ τα ναρκωτικά. Με τη φορολόγιση αυτών ουσιαστικά το Ελληνικό κράτος κάνει νόμιμη τη διακίνησή τους

Κανενα παλουκι. Με το νομο Κατσέλη εριξα
το στεγαστικο στα μισα. Μεχρι να βγαλει αποφαση
το δικαστηριο δεν μπορουν να μου παρουν τιποτα
τους δινω οσα θελω και μου κανει κεφι.

Μια η αλλη μου ηρθε

Και σου ξαναλέω. Είσαι ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ; Όχι. Είχε η εξαίρεση. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνών έχει φάει τρελλό παλούκι. Από τα λεφτά που έχει πάρει η Ελλάδα από το ΔΝΤ έχουν πάει στις τράπεζες (από τα 130 Δισ που είναι να πάρουμε από το μνημόνιο 2 περισσότερα από 50ΔΙΣ θα πάνε στις τράπεζες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η πλακα ειναι οταν σε παιρνουν τα τραπεζο υπαλληλακια

να σε ψαρωσουν και καλα οτι αργησες να τους πληρωσεις...

το τι γελιο επεσε τις προαλλες δεν λεγεται ενας χαζουλης

δοκιμασε να με ψαρωσει αλλα στο τελος δεν τα καταφερε.

Να ενημερωνεστε καθημερινα παιδια η γνωση ειναι δυναμη!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και σου ξαναλέω. Είσαι ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ; Όχι. Είχε η εξαίρεση. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνών έχει φάει τρελλό παλούκι. Από τα λεφτά που έχει πάρει η Ελλάδα από το ΔΝΤ έχουν πάει στις τράπεζες (από τα 130 Δισ που είναι να πάρουμε από το μνημόνιο 2 περισσότερα από 50ΔΙΣ θα πάνε στις τράπεζες)

Ειναι αληθεια οτι η κατασταση ειναι δυσκολη και δεν θα παραστησω τον καθηγητη.
Πραγματικα λυπαμαι για την κατασταση των αλλων θα επρεπε ομως να φροντισουν
να ειναι πιο διορατικοι. Πχ αξιζε τον κοπο να φεσωθεις σε 20 καρτες για να εχεις ενα σπιτι
το οποιο αν πουλησεις σου ξεχρεωνει ολες τις καρτες και σου δινει και αλλα 100.000 μπατζετ να αγορασεις ενα διαμερισματακι (στην χειροτερη που θα σου παρουν το σπιτι)

ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

Οτι και αν γινει εγω ειμαι καλλυμενος παντως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οτι και αν γινει τους τραπεζιτες τους εχουμε νικησει!!!!

Οκ πηραν καποιο τοκο δεν λεω..... δεν ηθελα να τους νικησουμε και κατα κρατος

αστους λιγο ηθικο να ξαναπαιξουν μαζι μας μπουαχαχαχαχα  :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλα ρε παιδια .......Εδω σχολιαζουμε ....υποτιθεται....τον πλουσιο που συνεχιζει ν αγοραζει ακριβα προιοντα..Και οχι τον φτωχομπινε μαλακα που με τα 800 βαζει και φεσι αλλα τοσα για να παρει i-pod
Στο τελοs.... ο πλουσιοs αυριο το πρωι παλι πλουσιοs θαναι
ενω ο φτωχοs που χρεωνεται θαναι ακομα πιο μαλακαs
Σιγά μη κάτσω να σχολιάσω τον πλούσιο που πήρε DBS. Αφού τ έχει ο μάγκας καλά κάνει και τη παίρνει. Βέβαια από την άλλη αν μιλάμε για πραγματικά πλούσιο δε πληρώνει φόρο γι αυτή ούτε για το σπίτι που έχει. Φτιάχνει μια υπεράκτια εταιρεία και τα φορτώνει όλα σ αυτή. Μικρότερος ο φόρος. Αυτό ναι. Μπορώ να το σχολιάσω και το κάνω αρνητικά.
Τώρα για το φτωχό είναι μαλάκας και αυτός και οι γονείς του γιατί δεν του έμαθαν να κρίνει τις οικονομικές του δυνατότητες. Αλλά συνήθως οι φτωχοί τις ξέρουν. Αυτοί που δε τις ήξεραν είναι η λεγόμενη μεσαία τάξη που νόμιζε πως το να πάρει Πόρσε Καγιέν αμέσως θα θεωρηθεί πως ανέβηκε και ταξικό σκαλοπάτι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ειναι αληθεια οτι η κατασταση ειναι δυσκολη και δεν θα παραστησω τον καθηγητη.
Πραγματικα λυπαμαι για την κατασταση των αλλων θα επρεπε ομως να φροντισουν
να ειναι πιο διορατικοι. Πχ αξιζε τον κοπο να φεσωθεις σε 20 καρτες για να εχεις ενα σπιτι
το οποιο αν πουλησεις σου ξεχρεωνει ολες τις καρτες και σου δινει και αλλα 100.000 μπατζετ να αγορασεις ενα διαμερισματακι (στην χειροτερη που θα σου παρουν το σπιτι)

ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

Οτι και αν γινει εγω ειμαι καλλυμενος παντως.
Πλάκα κάνεις ρε; Εντάξυ δεν είμαι Ελλάδα αλλά ξέρω πως η αγορά ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ στην Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή ανύπαρκτη. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ αυτή τη στιγμή δεν έχει την αγοραστική του αξία με αυτή προ κρίσης. Άσε που με τις αυξήσεις στις αντικειμενικές ο αγοραστής καλείται να πληρώσει περισσότερο φόρο απ ότι πιο πριν. Άρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΙΤΙ αυτή τη στιγμή που ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ θα σου αποπληρώσει το δάνειο που πήρες για να τ αγοράσεις ΚΑΙ θα σου φέρει και 100χιλιάρικα επιπλέον

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΟΙ φτωχοι ειναι σε πιο πλεονεκτικη θεση απο τους πλουσιους αλλα δεν το γνωριζουν !

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οτι και αν γινει τους τραπεζιτες τους εχουμε νικησει!!!!

Οκ πηραν καποιο τοκο δεν λεω..... δεν ηθελα να τους νικησουμε και κατα κρατος

αστους λιγο ηθικο να ξαναπαιξουν μαζι μας μπουαχαχαχαχα  :rockon: :rockon: :rockon:
Αλήθεια πιστεύεις ότι νίκησες τις τράπεζες και το σύστημα; ΑΛΗΘΕΙΑ;  :think: :think: :think: :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σιγά μη κάτσω να σχολιάσω τον πλούσιο που πήρε DBS. Αφού τ έχει ο μάγκας καλά κάνει και τη παίρνει. Βέβαια από την άλλη αν μιλάμε για πραγματικά πλούσιο δε πληρώνει φόρο γι αυτή ούτε για το σπίτι που έχει. Φτιάχνει μια υπεράκτια εταιρεία και τα φορτώνει όλα σ αυτή. Μικρότερος ο φόρος. Αυτό ναι. Μπορώ να το σχολιάσω και το κάνω αρνητικά.
Τώρα για το φτωχό είναι μαλάκας και αυτός και οι γονείς του γιατί δεν του έμαθαν να κρίνει τις οικονομικές του δυνατότητες. Αλλά συνήθως οι φτωχοί τις ξέρουν. Αυτοί που δε τις ήξεραν είναι η λεγόμενη μεσαία τάξη που νόμιζε πως το να πάρει Πόρσε Καγιέν αμέσως θα θεωρηθεί πως ανέβηκε και ταξικό σκαλοπάτι

Αυτη η οικονομικη ταξη.......γιατι ειναι οικονομικη κι οχι ταξικη.....νομισε/πιστεψε πωs μπορει να απλωθει και περα απ το μποι τηs
Ποτε δεν σκεφτηκε να καταναλωνει μονο οσα βγαζει και να βαζει και στην μπαντα καποια λιγα......Γι αυτο και τα υπερχρεωμενα νοικοκυρια ειναι πολλεs χιλιαδεs

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πλάκα κάνεις ρε; Εντάξυ δεν είμαι Ελλάδα αλλά ξέρω πως η αγορά ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ στην Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή ανύπαρκτη. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ αυτή τη στιγμή δεν έχει την αγοραστική του αξία με αυτή προ κρίσης. Άσε που με τις αυξήσεις στις αντικειμενικές ο αγοραστής καλείται να πληρώσει περισσότερο φόρο απ ότι πιο πριν. Άρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΙΤΙ αυτή τη στιγμή που ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ θα σου αποπληρώσει το δάνειο που πήρες για να τ αγοράσεις ΚΑΙ θα σου φέρει και 100χιλιάρικα επιπλέον

Δεν ξερω. Αλλα δεν θα ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα αν καποιος θα ηθελε να το πουλησει
ολο και κατι θα εβρισκε. Οι τραπεζες δεν παιρνουν σπιτια παντως να τα κανουν τι? Να τα νοικιαζουν?

Πες μου αμα η τραπεζα παρει το σπιτι τι θα το κανει....σε προκαλω. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom