loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
α θενξ!Ότι δε μπορεί σήμερα ένας/μια νέα εργαζόμενη να αγοράσει Πράντα!!! Γιατί πλην αυτού έχει ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τ άλλα προβλήματά του/της λυμένα
γουατ μουν?
α θενξ!Ότι δε μπορεί σήμερα ένας/μια νέα εργαζόμενη να αγοράσει Πράντα!!! Γιατί πλην αυτού έχει ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τ άλλα προβλήματά του/της λυμένα
γουατ μουν?
ναι.το θεμα πιο ειναι;
α θενξ!
γουατ μουν?
απο την στιγμη που τα λεφτα τα δουλευει και δεν αφηνει τα παιδια της νυστικα θεωρω οτι αν θελει μπορει να τα βαλει φωτια να τα καψει.δεν καταλαβα την απορια σου....σου φαινεται φυσιολογικο δηλαδη?
απο την στιγμη που τα λεφτα τα δουλευει και δεν αφηνει τα παιδια της νυστικα θεωρω οτι αν θελει μπορει να τα βαλει φωτια να τα καψει.
δε θα μου κανουν κ κουμαντο στ αλεφτα ΜΟΥ.
οπως εγω δε σχολιαζω τον μισθωτο καημενο που παιρνει δανεια γ μουρατο αμαξι.
απο την στιγμη που τα λεφτα τα δουλευει και δεν αφηνει τα παιδια της νυστικα θεωρω οτι αν θελει μπορει να τα βαλει φωτια να τα καψει.
Πολυ βαθυστοχαστη αναλυση. Τελικα εχουν δικιο που λενε οτι εισαι ιδανικη συντροφος για τον αχαχουχα
δεν καταλαβα την απορια σου....σου φαινεται φυσιολογικο δηλαδη?
Είναι λίγο μαλακία να παίρνεις ένα σκασμό δάνεια για να πάρεις μουράτο αμάξι για να πηδήξεις μια γκόμενα. Που λογικά θα τη πηδήξεις ή μέσα στ αμάξι (που θα είναι και άβολο) ή στο σπίτι των δικών σου που θα είναι μαλακία γιατί θα πρέπει να είναι σεξ αλα βουβός κινηματογράφος για να μη ξυπνήσει η μαμά και ο μπαμπάς. Σόρρυ αλλά αυτό το θεωρώ καραγκιοζιλίκιαπο την στιγμη που τα λεφτα τα δουλευει και δεν αφηνει τα παιδια της νυστικα θεωρω οτι αν θελει μπορει να τα βαλει φωτια να τα καψει.
ο θεος να την κανει γκομεναKALH γκομενα? τρωγοτανε ?
πιθανολογω πως 1.δε το κανει καθε μηνα. 2.απλα της κολλησε να το παρει και δε δανειστηκε κιολας.ειχε καποια λεφτα εβαλε κ απο αυτα κ το πηρε.θεωρεις φυσιολογικο δηλαδη καποιος που βγαζει 800 ευρω να χρεωνεται για ενα πορτοφολι?
βεβαια ουτε εγω κανω κουμαντο στα λεφτα κανενος απλα δεν ειναι κατι που θα το εκανα ποτε τι να σου πω....
πιθανολογω πως 1.δε το κανει καθε μηνα. 2.απλα της κολλησε να το παρει και δε δανειστηκε κιολας.ειχε καποια λεφτα εβαλε κ απο αυτα κ το πηρε.
λογικο...
και γω ρε φιλε...απλα δεν μου πεφτει λογος να τον σχολιασω...οτι το κανω οκ..μπορει να το κανω.Είναι λίγο μαλακία να παίρνεις ένα σκασμό δάνεια για να πάρεις μουράτο αμάξι για να πηδήξεις μια γκόμενα. Που λογικά θα τη πηδήξεις ή μέσα στ αμάξι (που θα είναι και άβολο) ή στο σπίτι των δικών σου που θα είναι μαλακία γιατί θα πρέπει να είναι σεξ αλα βουβός κινηματογράφος για να μη ξυπνήσει η μαμά και ο μπαμπάς. Σόρρυ αλλά αυτό το θεωρώ καραγκιοζιλίκι
ο τυπος που το εγραψε ειχε σε παρενθεση το-πριν την κριση-/με τις παρουσες συνθηκες οπου οι μισοι νεοελληνες χρωστανε τα μυαλοκεφαλα τους για ηλιθιες αγορες τα πιστευεις αυτα που λες?
οτι γαλουχηθηκε με τα "κωστοπουλικα" ιδεωδη! Υ.Γ και πολλα φλωρια αντρες κανουν τα ιδια και χειροτεραναι.το θεμα πιο ειναι;
ο τυπος που το εγραψε ειχε σε παρενθεση το-πριν την κριση-/
Και όμως αν κάτσεις και το σκεφτείς για τη μαλακία αυτών που είχαν 10 πιστωτικές κάρτες για να κάνουν τα "μουτάτα" ψώνια τους φτάσαμε σήμερα οι τράπεζες να έχουν κάποιο Α πρόβλημα ρευστότητας (μιας και οι περισσότεροι δε μπορούν να πληρώσουν τις δώσεις τους) με αποτέλεσμα να είναι ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ που δεν υπάρχει χρήμα στην αγορά (ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ) με αποτέλεσμα η πραγματική οικονομία της χώρας απλά να έχει βαλτώσει. Με λίγα λόγια τη μαλακία αυτών που πήραν μουράτο αμάξι για να ρίχνουν γκόμενες χωρίς να έχουν το πορτοφόλι να υποστηρίξουν την αγορά αυτή ή τη βλακεία των γυναικών να πάρουν μάρκα πορτοφόλι ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο τι πληρώνεις εσύ και εγώκαι γω ρε φιλε...απλα δεν μου πεφτει λογος να τον σχολιασω...οτι το κανω οκ..μπορει να το κανω.
αλλα ειναι μαλακια.
Καλα ρε παιδια .......Εδω σχολιαζουμε ....υποτιθεται....τον πλουσιο που συνεχιζει ν αγοραζει ακριβα προιοντα..Και οχι τον φτωχομπινε μαλακα που με τα 800 βαζει και φεσι αλλα τοσα για να παρει i-pod
Στο τελοs.... ο πλουσιοs αυριο το πρωι παλι πλουσιοs θαναι
ενω ο φτωχοs που χρεωνεται θαναι ακομα πιο μαλακαs
Αυτο ειναι αλλη κουβεντα νιτσα...δεν εχεις αδικο...μα αυτο μας εφαγε...το "πριν την κριση"....λιγη διορατικοτητα γενικοτερα στη ζωη μας δε βλαπτει