Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν καταλαβα την απορια σου....σου φαινεται φυσιολογικο δηλαδη? :P
απο την στιγμη που τα λεφτα τα δουλευει και δεν αφηνει τα παιδια της νυστικα θεωρω οτι αν θελει μπορει να τα βαλει φωτια να τα καψει.
δε θα μου κανουν κ κουμαντο στ αλεφτα ΜΟΥ.

οπως εγω δε σχολιαζω τον μισθωτο καημενο που παιρνει δανεια γ μουρατο αμαξι.

Επισκέπτης
απο την στιγμη που τα λεφτα τα δουλευει και δεν αφηνει τα παιδια της νυστικα θεωρω οτι αν θελει μπορει να τα βαλει φωτια να τα καψει.

Πολυ βαθυστοχαστη αναλυση. Τελικα εχουν δικιο που λενε οτι εισαι ιδανικη συντροφος για τον αχαχουχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:jerking: :jerking:

Πολυ βαθυστοχαστη αναλυση. Τελικα εχουν δικιο που λενε οτι εισαι ιδανικη συντροφος για τον αχαχουχα

:thumbsup:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

θεωρεις φυσιολογικο δηλαδη καποιος που βγαζει 800 ευρω να χρεωνεται για ενα πορτοφολι? :think:
βεβαια ουτε εγω κανω κουμαντο στα λεφτα κανενος απλα δεν ειναι κατι που θα το εκανα ποτε τι να σου πω....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν καταλαβα την απορια σου....σου φαινεται φυσιολογικο δηλαδη? :P

Είναι λίγο μαλακία να παίρνεις ένα σκασμό δάνεια για να πάρεις μουράτο αμάξι για να πηδήξεις μια γκόμενα. Που λογικά θα τη πηδήξεις ή μέσα στ αμάξι (που θα είναι και άβολο) ή στο σπίτι των δικών σου που θα είναι μαλακία γιατί θα πρέπει να είναι σεξ αλα βουβός κινηματογράφος για να μη ξυπνήσει η μαμά και ο μπαμπάς. Σόρρυ αλλά αυτό το θεωρώ καραγκιοζιλίκι

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θεωρεις φυσιολογικο δηλαδη καποιος που βγαζει 800 ευρω να χρεωνεται για ενα πορτοφολι? :think:
βεβαια ουτε εγω κανω κουμαντο στα λεφτα κανενος απλα δεν ειναι κατι που θα το εκανα ποτε τι να σου πω....
πιθανολογω πως 1.δε το κανει καθε μηνα.  2.απλα της κολλησε να το παρει και δε δανειστηκε κιολας.ειχε καποια λεφτα εβαλε κ απο αυτα κ το πηρε.
λογικο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πιθανολογω πως 1.δε το κανει καθε μηνα.  2.απλα της κολλησε να το παρει και δε δανειστηκε κιολας.ειχε καποια λεφτα εβαλε κ απο αυτα κ το πηρε.
λογικο...

με τις παρουσες συνθηκες οπου οι μισοι νεοελληνες χρωστανε τα μυαλοκεφαλα τους για ηλιθιες αγορες τα πιστευεις αυτα που λες?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Είναι λίγο μαλακία να παίρνεις ένα σκασμό δάνεια για να πάρεις μουράτο αμάξι για να πηδήξεις μια γκόμενα. Που λογικά θα τη πηδήξεις ή μέσα στ αμάξι (που θα είναι και άβολο) ή στο σπίτι των δικών σου που θα είναι μαλακία γιατί θα πρέπει να είναι σεξ αλα βουβός κινηματογράφος για να μη ξυπνήσει η μαμά και ο μπαμπάς. Σόρρυ αλλά αυτό το θεωρώ καραγκιοζιλίκι
και γω ρε φιλε...απλα δεν μου πεφτει λογος να τον σχολιασω...οτι το κανω οκ..μπορει να το κανω.
αλλα ειναι μαλακια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
με τις παρουσες συνθηκες οπου οι μισοι νεοελληνες χρωστανε τα μυαλοκεφαλα τους για ηλιθιες αγορες τα πιστευεις αυτα που λες?
ο τυπος που το εγραψε ειχε σε παρενθεση το-πριν την κριση-/

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλα ρε παιδια .......Εδω σχολιαζουμε ....υποτιθεται....τον πλουσιο που συνεχιζει ν αγοραζει ακριβα προιοντα..Και οχι τον φτωχομπινε μαλακα που με τα 800 βαζει και φεσι αλλα τοσα για να παρει i-pod
Στο τελοs.... ο πλουσιοs αυριο το πρωι παλι πλουσιοs θαναι
ενω ο φτωχοs που χρεωνεται θαναι ακομα πιο μαλακαs

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και γω ρε φιλε...απλα δεν μου πεφτει λογος να τον σχολιασω...οτι το κανω οκ..μπορει να το κανω.
αλλα ειναι μαλακια.
Και όμως αν κάτσεις και το σκεφτείς για τη μαλακία αυτών που είχαν 10 πιστωτικές κάρτες για να κάνουν τα "μουτάτα" ψώνια τους φτάσαμε σήμερα οι τράπεζες να έχουν κάποιο Α πρόβλημα ρευστότητας (μιας και οι περισσότεροι δε μπορούν να πληρώσουν τις δώσεις τους) με αποτέλεσμα να είναι ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ που δεν υπάρχει χρήμα στην αγορά (ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ) με αποτέλεσμα η πραγματική οικονομία της χώρας απλά να έχει βαλτώσει. Με λίγα λόγια τη μαλακία αυτών που πήραν μουράτο αμάξι για να ρίχνουν γκόμενες χωρίς να έχουν το πορτοφόλι να υποστηρίξουν την αγορά αυτή ή τη βλακεία των γυναικών να πάρουν μάρκα πορτοφόλι ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο τι πληρώνεις εσύ και εγώ

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Καλα ρε παιδια .......Εδω σχολιαζουμε ....υποτιθεται....τον πλουσιο που συνεχιζει ν αγοραζει ακριβα προιοντα..Και οχι τον φτωχομπινε μαλακα που με τα 800 βαζει και φεσι αλλα τοσα για να παρει i-pod
Στο τελοs.... ο πλουσιοs αυριο το πρωι παλι πλουσιοs θαναι
ενω ο φτωχοs που χρεωνεται θαναι ακομα πιο μαλακαs

:thumbsup:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μα αυτο μας εφαγε...το "πριν την κριση"....λιγη διορατικοτητα γενικοτερα στη ζωη μας δε βλαπτει :rolleyes:
Αυτο ειναι αλλη κουβεντα νιτσα...δεν εχεις αδικο...
αλλα αλλη κουβεντα.
ασε που και τωρα ακομα αλλη βιωνουν την κριση περισσοτερο αλλοι λιγοτερο και καποιοι ακομα καθολου.
αυτο που γ μενα ειναι πολυτελεια γ σενα μπορει να ειναι φυσιολογικο εξοδο...
ο καθενας εχει τα κολληματα του.αλλος τα ρρουχα αλλος τα κρασια αλλος τα αμαξια αλλος τα γυμναστηρια και παει λεγοντας.
αν μπορει να το υποστηριξει εμενα γτ να με ενοχλει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom