Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αποκλείεται να με κάνεις πούστη,βάζελο και νεοδημοκράτη. :)Δεν τους θες στο ίδιο τσουβάλι,βάλτους σε διαφορετικά.Αλλά θα είναι μεγάλα και για τους 'δυό" τους τα τσουβάλια.
Σας καληνυχτίζω άπαντες.Κουράστηκα να γράφω γιατί είμαι και άχρηστος με τα κομπιούτερ,εκτός από πολύ κοντός και λίγο :jerking:
οκ.
γίνε δεξιός γενικότερα! :dancing: :dancing:
θα βρεις μετά το κόμμα που σου ταιριάζει... ;)

....κοντούλη! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
καλά μερικές φορές είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου!
τέτοια άγνοια?
και σου φαίνονται και εξωπραγματικά κιόλας!

τζειμς...κανε τον περα τον παπαζολ...ασε να κολλησει στον κωστακη..να τρελανει αυτον τουλαχιστον :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μιλάει ο φωστήρας!!!! :2funny: :2funny:

ρε παπαζολ τελικα ποσο χρονων εισαι? Θα μου πεις πριν κοιμηθω? Καλα σηκωθηκες στις 3.30 για να παρεις τα χαπια σου και μπηκες και στο σάιτ? Στο λεω οταν ο γιατρος ελεγε να τα παιρνεις πρωι-μεσημερι-βραδυ....ενοουσε κατα τις 11 μμ και οχι 3.30 πμ..! :kissass:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
κοιτα οποιος εχει προβλημα στα αστικα δικαστηρια...και ληγει το ζητημα εδω...

απο εκει και περα δεν σε εχω δει να λες γιατι οι εβραιοι της ελλαδος και οι μουσουλμανοι της θρακης οικονομοκα δεν ειναι οκ με ελληνικο κρατος?

Αυτα τα αντιεκκλησιαστικα συνθηματα που σου εχουν κολλησει οι αριστεροι να τελειωνουν...αμαν αυτο το μενος..!!!

και να απαντησει και ποσους φτωχους  ταιζει η εκκλησια και ποσους το κκε...
οχι αστικα.να παραιτηθει η εκκλησια.ο καλος θεουλης δεν τους το λεει καθε βραδυ οτνα προσευχονται αφου φανε του σκασμου?αληθεια γιατι ολοι οι ιερεις ειναι χοντροι?και γιατι οι γυφτοι δεν φορανε γυαλια?οι εβραιοι εχουν παρει χωραφια μαζι με τους μουσουλμανους και εχουν τη περιουσια της εκκλησια ΕΠΕ?και στο ξαναλεω μιστερ γκρικ-κοπι-γκεμπελς.δεν μου εχουν κολησει τιποτα οποιοδηποτε αριστεροι.δεν ειμαι ετεροφωτος οπως εσυ.και ναι εχω μενος.που εμπλεξα σημερα...αχ η εκκλησιουλα με τα συσσιτια της...ταιζει απορους...πω τι συγκινητικο ακλονητο επιχειρημα ειναι αυτο...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Σου απάντησα κ δεν κατάλαβες.

Εεε να στο ξανα πω δεν έχει νοήμα,ξανα διάβασε,όχι σε εμένα.
οπότε καλά θα κάνεις να μην εκφέρεις άποψη για άλλους, τη στιγμή μάλιστα που όπως λες δεν πιστεύεις σ αυτήν την άποψη.

άντε πάμε πάλι στην ήττα σας στον εμφύλιο....:birdman:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οχι αστικα.να παραιτηθει η εκκλησια.ο καλος θεουλης δεν τους το λεει καθε βραδυ οτνα προσευχονται αφου φανε του σκασμου?αληθεια γιατι ολοι οι ιερεις ειναι χοντροι?και γιατι οι γυφτοι δεν φορανε γυαλια?οι εβραιοι εχουν παρει χωραφια μαζι με τους μουσουλμανους και εχουν τη περιουσια της εκκλησια ΕΠΕ?και στο ξαναλεω μιστερ γκρικ-κοπι-γκεμπελς.δεν μου εχουν κολησει τιποτα οποιοδηποτε αριστεροι.δεν ειμαι ετεροφωτος οπως εσυ.και ναι εχω μενος.που εμπλεξα σημερα...αχ η εκκλησιουλα με τα συσσιτια της...ταιζει απορους...πω τι συγκινητικο ακλονητο επιχειρημα ειναι αυτο...
βούδας τύπε.
βούδας και πάσης Ελλάδος Ταϊλάνδης άμα λάχει ναούμ! ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οπότε καλά θα κάνεις να μην εκφέρεις άποψη για άλλους, τη στιγμή μάλιστα που όπως λες δεν πιστεύεις σ αυτήν την άποψη.

άντε πάμε πάλι στην ήττα σας στον εμφύλιο....:birdman:
Όντως,στην συγκεκριμένη περίπτωση ειδικά :booty:,αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Ποια ήττα;;;από τότε ακόμα τον πίνετε....εξουσία δεν βλέπετε κ ο ''δεξιός'' έχει αρνητική σημασία.... :boobies:

Moυ γίνατε ''φιλελεύθεροι'' κ στο ΛΑΟΣ ''κεντρώοι'',φαντάσου ακόμα κ στο ΛΑΟΣ ντρέπονται να δηλώσουν ''δεξιά'' ανοιχτά :2funny:

Επισκέπτης
ρε παπαζολ τελικα ποσο χρονων εισαι? Θα μου πεις πριν κοιμηθω? Καλα σηκωθηκες στις 3.30 για να παρεις τα χαπια σου και μπηκες και στο σάιτ? Στο λεω οταν ο γιατρος ελεγε να τα παιρνεις πρωι-μεσημερι-βραδυ....ενοουσε κατα τις 11 μμ και οχι 3.30 πμ..! :kissass:
Πανεπιστήμιο ήμουν....μόλις γύρισα κ είπα να σπάσω λίγο πλάκα...κακό είναι;;; :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

η εκκλησια εχει περιουσια για να κανει φιλαθρωπικο εργο... οποιος εχει αντιδικια μαζι της στα αστικα δικαστηρια...οποτε το επιχειρημα σου να την μοιρασει ολοι δεν ισχυει.... κανενας ιεραρχης καποιο κληροδοτημα και εκ θεου δεν μπορει να το δωσει...εκτος εαν δεν σεβομαστε στην επιθυμια των νεκρων να αφησουν τα υπαρχοντα τους στην εκκλησια..

ΕΑΝ εισαι αδιαβαστος και δεν ξερει για το αφορολογητο των εβραιων (και οτι θρακιωτες μουσουλμανοι δεν λογαριαζουν το ελληνικο κρατος και δεν πληρωνουν λογαριασμους) τοτε μην τα ριχνεις ολα στην εκκλησια επειδη εχεις εσυ  ψυχολογικα προβληματα ή μενος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom