Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Aν δεν σε πειράζει θα προτιμούσα την γνώμη του alex από την δική σου για την ιδεολογική συντριβή της ΝΔ μεταπολιτευτικά....και από που πηγάζει. :boobies:

Ευχαριστώ.
δεν λέει ο άλεξ αυτό που κατάλαβες! :birdman:

χαζός σε όλα ρε? :boobies: :boobies:

Φαντάσου πόση περιουσία έχουν οι καργιόληδες,τα αρχίδια!!!

Δεν με λες αυτήν την περιουσία πώς την έχει αποκτήσει αλήθεια;;;;
την αγόρασε. :birdman: :sunglasses:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ποιοι ολοι μεμακο και ποια κασετα?ποιες μπουρδες?εφαγες σοκοφρετες στο περιπτερο και σου ανεβηκε το ζαχαρο?ρε μαλακα θελεις να μην φορολογειται η εκκλησια και μοναστηρια να παιρνουν χωραφια στα δικαστηρια με χαρτια απο το 21?
εσενα τα δικα σου χωραφια με τι χαρτια τα εχεις?  απο το 22? ή πεταξε ο παππους σου μακρια το λιθαρι? και ποιος εισαι εσυ ή εγω που θα αμφισβητησουμε ενα θεμα καθαρα νομικης φυσης?

το γιατι παιρνουνε μισθο οι παπαδες το ξερεις?

το οτι η μουσουλμανικη κοινοτητα, παροτι εχει κανα δυο εκατομμυρια κοσμο δεν εχει κανει ουτε ενα συσσιτιο το ξερεις? και οτι ΚΑΙ αυτοι τρωνε στα συσσιτια της εκκλησιας? το οτι οι εκκλησιες ειναι φιαγμενες ολες απο δωρεες το ξερεις? το οτι το τζαμι θα φιαχτει με δικα σου λεφτα ομως το ξερεις? το οτι και οι μουφτηδες πληρωνονται απο το κρατος το ξερεις?

εγω παρότι η εκκλησια ιστορικα εχει αποδειξει την αρωγη της στην κοινωνια, ειμαι συμφωνος να φορολογηθει. Εσυ και οι λοιποι αριστεροι, δεν θελετε αυτο, θελετε την οικονομικη εξοντωση της εκκλησιας! Και να φορολογειται σαν επιχειρηση, και να πληρωνει η ιδια τους παπαδες, και να μην παιρνουν αμοιβες οι παπαδες στα μυστηρια και να κανει φιλανθρωπιες σε ολους και να μοιραζει και συσσιτια σε ολους ανεξαρτητα αν ειναι χριστιανοι η οχι....απο που θα τα βγαλει ολα αυτα τα λεφτα που χρειαζεται λοιπον? θα πουλαει περιουσια σαν τον ΓΑΠ?  μηπως εσεις εχετε το λαθος? λεω μηπως?

Επισκέπτης
εσενα τα δικα σου χωραφια με τι χαρτια τα εχεις?  απο το 22? ή πεταξε ο παππους σου μακρια το λιθαρι? και ποιος εισαι εσυ ή εγω που θα αμφισβητησουμε ενα θεμα καθαρα νομικης φυσης?

το οτι η μουσουλμανικη κοινοτητα, παροτι εχει κανα δυο εκατομμυρια κοσμο δεν εχει κανει ουτε ενα συσσιτιο το ξερεις? και οτι ΚΑΙ αυτοι τρωνε στα συσσιτια της εκκλησιας? το οτι οι εκκλησιες ειναι φιαγμενες ολες απο δωρεες το ξερεις? το οτι το τζαμι θα φιαχτει με δικα σου λεφτα ομως το ξερεις? το οτι και οι μουφτηδες πληρωνονται απο το κρατος το ξερεις?

εγω παρότι η εκκλησια ιστορικα εχει αποδειξει την αρωγη της στην κοινωνια, ειμαι συμφωνος να φορολογηθει. Εσυ και οι λοιποι αριστεροι, δεν θελετε αυτο, θελετε την οικονομικη εξοντωση της εκκλησιας! Και να φορολογειται σαν επιχειρηση, και να πληρωνει η ιδια τους παπαδες, και να μην παιρνουν αμοιβες οι παπαδες στα μυστηρια και να κανει φιλανθρωπιες σε ολους και να μοιραζει και συσσιτια σε ολους ανεξαρτητα αν ειναι χριστιανοι η οχι....απο που θα τα βγαλει ολα αυτα τα λεφτα που χρειαζεται λοιπον? θα πουλαει περιουσια σαν τον ΓΑΠ?  μηπως εσεις εχετε το λαθος? λεω μηπως?
Δεν φτάνει που σε αφήσαν να ξανα λειτουργήσεις τις εκκλησίες σου Ινσταμπούλ κ περίξ έχεις κ παράπονα....ένα τζαμί θα φτιάξεις,τί έγινε;;;

Έτσι ρεεε,γαμήσι στην εκκλησία,κάτω οι θρησκείες κ οι πατρίδες!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ηρέμησε λίγο και πες μας αν γνωρίζεις ότι η εκκλησία δώρισε στο ελληνικό κράτος τη δεκ του 50, πάνω απ το 80% της ακίνητης περιουσίας της.
αν δεν το γνωρίζεις δεν πειράζει.
ποτέ δεν είναι αργά.
μεμο διαλεξε με πιο προφιλ θα μου απαντας και ασε της ασκησεις ηρεμιας.αν κανω γιογκα ξερω που θα παω δεν χρειαζομαι την υπενθυμιση σου.δεν ξερω αν ισχυει αυτο αλλα αν ισχυει τοτε το ελληνικο κρατος την εχει ξεχρεωσει με τους μισθους και την ειδικη μεταχειριση που της ειχε τοσα χρονια.και αλλα ακομα να δωρισει αλλιως αν θελει να εχει τοση μεγαλη περιουσια να πληρωνει οπως ωφειλει του ιερεις της.μεχρι και οικοπεδα που εχουν φτιαξει μπαρ πανω εχει η εκκλησια.οπως στην παραλιακη π.χ.οκ ας πληρωνει μονη της τους ιερεις και ας χωρισει τα τσανακια της με το ελληνικο κρατος.ποτε δεν ειναι αργα...λοιπον κουραστηκα.κανονικα θα επρεπε να σκεφτομαι τα ταξιδια μου σε ταιλανδη και σερβια.καληνυχτα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

μεμο εγραψα κατι πριν.θελω να φυγω.μην σε ξεχεσω τωρα...με ενα προφιλ απαντα.αντε καληνυχτα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μεμο διαλεξε με πιο προφιλ θα μου απαντας και ασε της ασκησεις ηρεμιας.αν κανω γιογκα ξερω που θα παω δεν χρειαζομαι την υπενθυμιση σου.δεν ξερω αν ισχυει αυτο αλλα αν ισχυει τοτε το ελληνικο κρατος την εχει ξεχρεωσει με τους μισθους και την ειδικη μεταχειριση που της ειχε τοσα χρονια.και αλλα ακομα να δωρισει αλλιως αν θελει να εχει τοση μεγαλη περιουσια να πληρωνει οπως ωφειλει του ιερεις της.μεχρι και οικοπεδα που εχουν φτιαξει μπαρ πανω εχει η εκκλησια.οπως στην παραλιακη π.χ.οκ ας πληρωνει μονη της τους ιερεις και ας χωρισει τα τσανακια της με το ελληνικο κρατος.ποτε δεν ειναι αργα...λοιπον κουραστηκα.κανονικα θα επρεπε να σκεφτομαι τα ταξιδια μου σε ταιλανδη και σερβια.καληνυχτα.
ε και συ.
άσε τις εκκλησίες και σκέψου τα ται γκερλς και τον βούδα τους. :tits2: :tits2: :tits2:

και δεν είμαι ο μέμος λέμε! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
παλι η κασσετα...

καλυτερα τραβα στην ταϊλανδη....το χρειαζεσαι

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν φτάνει που σε αφήσαν να ξανα λειτουργήσεις τις εκκλησίες σου Ινσταμπούλ κ περίξ έχεις κ παράπονα....ένα τζαμί θα φτιάξεις,τί έγινε;;;

Έτσι ρεεε,γαμήσι στην εκκλησία,κάτω οι θρησκείες κ οι πατρίδες!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
κάτσε να γίνει πρώτα και μετά χαίρεσαι! :birdman:
έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ελληνική....

γραφειοκρατεία! :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
α και να μην το ξεχασω.εικοσι εκατομυρια θα στοιχησει στο δημοσιο το τζαμι για τα πακια και τους αραβες.ας ειναι καλα ο μπετοβλακας.τρωει απο μισθωτους και συνταξιουχους μεχρι και το μεδουλι αλλα το εικοσαρικο το δινει.παπαζολη μην γραψεις καμια μαλακια οτι υποχρεουται και ειναι λεφτα της εε γιατι δεν εχω ορεξη τωρα...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Άσε να απαντήσει ο alex,μην εκτίθεσαι(και άλλο)..... :grin:
ε, αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα!
και όχι μόνο σήμερα.... :uglystupid:

μην εκτίθεσαι αλλο. :boobies:

λοιπόν το εξαντλήσαμε το θέμα?

Γαμώ τους αναρχικούς και την αριστερά σας μέσα! :birdman:
που κλέβετε το ρεύμα του κοσμάκη και τσαμπουκαλεύεστε κιόλας! :lheel:

άι νύχτααααα! :tired:

Επισκέπτης
α και να μην το ξεχασω.εικοσι εκατομυρια θα στοιχησει στο δημοσιο το τζαμι για τα πακια και τους αραβες.ας ειναι καλα ο μπετοβλακας.τρωει απο μισθωτους και συνταξιουχους μεχρι και το μεδουλι αλλα το εικοσαρικο το δινει.παπαζολη μην γραψεις καμια μαλακια οτι υποχρεουται και ειναι λεφτα της εε γιατι δεν εχω ορεξη τωρα...
Όχι τύπε μην φοβάσαι.Σε αυτό που λες συμφωνώ,οκ στο τζαμί αλλά όχι τώρα που δεν υπάρχει σάλιο κ έχουν γαμήσει τους πάντες......

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σου εκανα 10 ερωτησεις,

δεν απαντησες καμια

αλλα "ξερεις" και εχεις και αποψη.....

no comments....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παλι η κασσετα...

καλυτερα τραβα στην ταϊλανδη....το χρειαζεσαι
ρε μαλακα οτνα εβαζες ψευτικες φοτο απο ιντερνετ με ρωσιδια και πουλουσεσ παραμυθια οτι ειανι γκομενες σου και σε ξεχεσανε ποσο επαιξες αυτην την κασετα?σταματα τις εξυπναδες.για ταιλανδη εσυ πηγαινεις αφου πηγε στραφι η μπιζνα στο ανατολικο μπλοκ... :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Όχι τύπε μην φοβάσαι.Σε αυτό που λες συμφωνώ,οκ στο τζαμί αλλά όχι τώρα που δεν υπάρχει σάλιο κ έχουν γαμήσει τους πάντες......
οχι εγω λεω αφου εχει λεφτα να δωσει για να φιαξει το μεγαλυτερο τζαμι στην ευρωπη, να δωσει για να φιαξει και τον μεγαλυτερο καθεδρικο στην ευρωπη, τον μεγαλυτρο βουδιστικο στην ευρωπη, και τον μεγαλυτερο ορθοδοξο στην ευρωπη! Να φιαξει μια μεκκα, ενα βατικανο, μια αγια σοφια και ενα ταζ μαχαλ το ενα διπλα στο αλλο !

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε μαλακα οτνα εβαζες ψευτικες φοτο απο ιντερνετ με ρωσιδια και πουλουσεσ παραμυθια οτι ειανι γκομενες σου και σε ξεχεσανε ποσο επαιξες αυτην την κασετα?σταματα τις εξυπναδες.για ταιλανδη εσυ πηγαινεις αφου πηγε στραφι η μπιζνα στο ανατολικο μπλοκ... :2funny: :2funny: :2funny:
ποιος ηρθε? ααα καλα....  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
οχι εγω λεω αφου εχει λεφτα να δωσει για να φιαξει το μεγαλυτερο τζαμι στην ευρωπη, να δωσει για να φιαξει και τον μεγαλυτερο καθεδρικο στην ευρωπη, τον μεγαλυτρο βουδιστικο στην ευρωπη, και τον μεγαλυτερο ορθοδοξο στην ευρωπη! Να φιαξει μια μεκκα, ενα βατικανο, μια αγια σοφια και ενα ταζ μαχαλ το ενα διπλα στο αλλο !
Ου ρε πασοκόσκυλο,προδότη,ανθέλληνα!!!!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom