εσενα τα δικα σου χωραφια με τι χαρτια τα εχεις? απο το 22? ή πεταξε ο παππους σου μακρια το λιθαρι? και ποιος εισαι εσυ ή εγω που θα αμφισβητησουμε ενα θεμα καθαρα νομικης φυσης?
το γιατι παιρνουνε μισθο οι παπαδες το ξερεις?
το οτι η μουσουλμανικη κοινοτητα, παροτι εχει κανα δυο εκατομμυρια κοσμο δεν εχει κανει ουτε ενα συσσιτιο το ξερεις? και οτι ΚΑΙ αυτοι τρωνε στα συσσιτια της εκκλησιας? το οτι οι εκκλησιες ειναι φιαγμενες ολες απο δωρεες το ξερεις? το οτι το τζαμι θα φιαχτει με δικα σου λεφτα ομως το ξερεις? το οτι και οι μουφτηδες πληρωνονται απο το κρατος το ξερεις?
εγω παρότι η εκκλησια ιστορικα εχει αποδειξει την αρωγη της στην κοινωνια, ειμαι συμφωνος να φορολογηθει. Εσυ και οι λοιποι αριστεροι, δεν θελετε αυτο, θελετε την οικονομικη εξοντωση της εκκλησιας! Και να φορολογειται σαν επιχειρηση, και να πληρωνει η ιδια τους παπαδες, και να μην παιρνουν αμοιβες οι παπαδες στα μυστηρια και να κανει φιλανθρωπιες σε ολους και να μοιραζει και συσσιτια σε ολους ανεξαρτητα αν ειναι χριστιανοι η οχι....απο που θα τα βγαλει ολα αυτα τα λεφτα που χρειαζεται λοιπον? θα πουλαει περιουσια σαν τον ΓΑΠ? μηπως εσεις εχετε το λαθος? λεω μηπως?