Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Φταιει τωρα να σου πει, οτι την τρουμπα την εκλεισε ο χουντικος δημαρχος Σκυλιτσης?
χα χα τι μου θυμησες τωρα....

οτι εργο εχει γινει στον Πειραια μεχρι σημερα, εγινε επι Σκυλιτση...

οτι ρεμουλα και καταστροφη που εχει γαμησει τον δημο μεχρι σημερα, εγινε επι δημαρχιας ΚΚΕ....

τυχαιο? δε νομιζω...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τελικά γλυκούλης είσαι συ!
έχεις και ωραίο 2ο συνθετικό στο νικ σου.....
ας μη διαφωνήσουμε σύντροφε παταγιανέ! ;)
σου αρεσουν τα ladyboys μεμο και με λες γλυκουλη?εγω τα πηδαω παντως αν ειναι ομορφα.αντι για μουνι τον χωνω σε κωλαρακι.δεν πειραζει.και πατταγια δνε εχω παει αλλα εσσεται ημαρ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Α' Προβολή: 23/10/1967

Και όταν λες τα έκλεισε πώς το εννοείς,δεν υπήρχαν μπουρδέλα δηλαδή μετά;;;
Ειμαι σαφης. Την τρουμπα την καθαρισε ο Σκυλιτσης.
Γι αυτο το 1982, οταν εβαλε ανεξαρτητος υποψηφιος στον Πειραια, πηρε 16% μονος του.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σου αρεσουν τα ladyboys μεμο και με λες γλυκουλη?εγω τα πηδαω παντως αν ειναι ομορφα.αντι για μουνι τον χωνω σε κωλαρακι.δεν πειραζει.και πατταγια δνε εχω παει αλλα εσσεται ημαρ...
μεμακος  :sunglasses:

Επισκέπτης
χα χα τι μου θυμησες τωρα....

οτι εργο εχει γινει στον Πειραια μεχρι σημερα, εγινε επι Σκυλιτση...

οτι ρεμουλα και καταστροφη που εχει γαμησει τον δημο μεχρι σημερα, εγινε επι δημαρχιας ΚΚΕ....

τυχαιο? δε νομιζω...
Έκανε τον απολογισμό ο οικονομολόγος Μέμαρος....... :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εαν κωστακη στο μυαλουδακι σου εχεις την εντυπωση οτι θα παρει πισω τα οποια οικοπεδα απο την εκκλησια και θα ξεχρεωσει...κοιμασαι με λαθος πλευρο...εδω η αλφα+ευρομπανκ ξεπουληθηκαν δια μια δεκαρα...και εσυ τωρα φανατασιωνεσαι εκατομμυρια ευρω που δεν εχει..
γιατι να μην τα παρει?ας μην ξεχρεωσει στα αρχιδια μου.και επισης δεν μιλαμε μονο για κρατος αλλα συμπολιτες μας που ειδαν περιουσιες τους να τις παιρνει η εκκλησια ΕΠΕ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Υπεροχα. Ο Λακης λεει τον Ισιο κομμουνι, και ο Πετρος κεντρωο.
Τι πρεπει να κανει πια ο ανθρωπος για να τον πειτε δεξιο, οπως ειναι κιολας?

εχει βασανισει κομμουνιστη? :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
όχι τα λέιντι μπόις καθόλου!
μόνο τάι-γκερλς. :tits2: :tits2: :tits2:
και να πας Πατάγια!
είναι μαστ για κάθε ταιλανδόπληκτο! ;)

άντε, τέλος το σπαμ. >:(
στο θέμα μας που είναι η νίκη των δεξιών στον εμφύλιο, εναντίον των κουκουέδων!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

....ή μήπως όχι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ειμαι σαφης. Την τρουμπα την καθαρισε ο Σκυλιτσης.
Γι αυτο το 1982, οταν εβαλε ανεξαρτητος υποψηφιος στον Πειραια, πηρε 16% μονος του.
Δηλαδή πώς το εννοείς,μετά το ''καθάρισμα'' δεν υπήρχαν μπουρδέλα κ ιερόδουλες στην Αθήνα;;;

Γιατί τυπικά κ σε όλα τα σοσιαλιστικά πρώην κ νυν κράτη απαγορεύεται η πορνεία....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδή πώς το εννοείς,μετά το ''καθάρισμα'' δεν υπήρχαν μπουρδέλα κ ιερόδουλες στην Αθήνα;;;

Γιατί τυπικά κ σε όλα τα σοσιαλιστικά πρώην κ νυν κράτη απαγορεύεται η πορνεία....
στην τουρκια?επιτρεπεται αληθεια? :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

ρε βλημα....δημαρχος ΠΕΙΡΑΙΑ ητανε ο ανθρωπος, μηπως ηθελες να σου φιαξει και την αποχετευση στην τουμπα? :birdman:

Επισκέπτης
Αλεξ!
έχεις δίκιο ότι αυτός δεν είναι ο παπαζόλης!
δεν θα μπορούσε...αυτος είναι έξυπνος!
να δεις ότι θα τον κάνω νεοδημοκράτη.
πάμεεεεεε!

πες μου κοντούλη μου λοιπόν.
αφού ο Καραμανλής έκλεψε ελάχιστα σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ (είτε μιλάμε για Ανδρέα, είτε για κινέζο είτε για ΓΑΠ)
και τα κλεψιμέικα αυτά ουδώλως έπαιξαν ρόλο στην τραγική οικονομική κατάσταση που είμαστε σήμερα....

γιατί τους βάζεις στο ίδιο τσουβάλι?
Αποκλείεται να με κάνεις πούστη,βάζελο και νεοδημοκράτη. :)Δεν τους θες στο ίδιο τσουβάλι,βάλτους σε διαφορετικά.Αλλά θα είναι μεγάλα και για τους 'δυό" τους τα τσουβάλια.
Σας καληνυχτίζω άπαντες.Κουράστηκα να γράφω γιατί είμαι και άχρηστος με τα κομπιούτερ,εκτός από πολύ κοντός και λίγο :jerking:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

καλά μερικές φορές είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου!
τέτοια άγνοια?
και σου φαίνονται και εξωπραγματικά κιόλας!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
γιατι να μην τα παρει?ας μην ξεχρεωσει στα αρχιδια μου.και επισης δεν μιλαμε μονο για κρατος αλλα συμπολιτες μας που ειδαν περιουσιες τους να τις παιρνει η εκκλησια ΕΠΕ.

κοιτα οποιος εχει προβλημα στα αστικα δικαστηρια...και ληγει το ζητημα εδω...

απο εκει και περα δεν σε εχω δει να λες γιατι οι εβραιοι της ελλαδος και οι μουσουλμανοι της θρακης οικονομοκα δεν ειναι οκ με ελληνικο κρατος?

Αυτα τα αντιεκκλησιαστικα συνθηματα που σου εχουν κολλησει οι αριστεροι να τελειωνουν...αμαν αυτο το μενος..!!!

και να απαντησει και ποσους φτωχους  ταιζει η εκκλησια και ποσους το κκε...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αποκλείεται να με κάνεις πούστη,βάζελο και νεοδημοκράτη. :)Δεν τους θες στο ίδιο τσουβάλι,βάλτους σε διαφορετικά.Αλλά θα είναι μεγάλα και για τους 'δυό" τους τα τσουβάλια.
Σας καληνυχτίζω άπαντες.Κουράστηκα να γράφω γιατί είμαι και άχρηστος με τα κομπιούτερ,εκτός από πολύ κοντός και λίγο :jerking:
ενταξει ρε τυπε μη σε παιρνει και απο κατω....αντε για να σε κανουμε να νιωσεις καλυτερα.... ενταξει εισαι πολυ  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom